Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαντάζομαι ότι για όλα αυτά χρησιμοποιείς κάποιον ROOT File Explorer αν όχι τότε εγκατέστησε κάποιον από το play και θα σε αφήσει να κάνεις τα πάντα. (αν ήδη υπάρχουν παλιά boot/shut-audio.mp3 καλό θα ήταν να τα μετονομάσεις πριν τα αντικαταστήσεις).

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ES file explorer, δεν με αφηνει, αλλα που θα παει, θα τον ψησω να μ αφησει..:lol:

Εν τω μεταξυ δεν μου απαντησες, τροπος να δω το system στο PC δεν υπαρχει?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

ES file explorer, δεν με αφηνει, αλλα που θα παει, θα τον ψησω να μ αφησει..:lol:

Εν τω μεταξυ δεν μου απαντησες, τροπος να δω το system στο PC δεν υπαρχει?

με καλώδιο δεν νομίζω να μπορείς. Προσωπικά έχω βάλει το Wifi File transfer Pro που από το PC μπορώ να δω τα πάντα στο κινητό και φυσικά να μεταφέρω εκατέρωθεν αρχεία (μεσω web-interface)

Τελικα εφτιαξα δυο αρχεια ηχου bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 , τα εβαλα μεσα στο system/media αλλα..ουτε φωνη ουτε ακροαση οταν ανοιγει και κλεινει το κινητο..

Εκει μεσα παραδιπλα εχει φακελλους audio, video και bootanimation.zip και userdata.zip

Μεσα στον audio εχει διαφορους φακελλους notifications, ringtones κλπ (αρχεια .ogg) τα οποια διαβαζει οταν τα παταω, ενω αυτους που εχωσα εγω δεν τους διαβαζει.

Τι τρεχει και δεν βλεπει η δεν διαβαζει τα δικα μου?

Edited by guideman

lenovo A820 http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html Τιμή ~108 ευρώ

Amoi Ν850 http://www.focalprice.com/MH0619X/Amoi_N850_45_Capacitive_IPS_Screen_960x540_Android_42_Quad_Core.html Τιμή ~ 107 ευρώ

Xiaocai X9 http://www.merimobiles.com/xiaocai-x9-quad-core-1-2ghz-4-5-inch-hd-with-android-4-2-jelly-bean-dual-sim-smartphone_p/meri7713.htm Τιμή ~124 ευρώ

Το lenovo έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής / αξιοπιστία;

Το Amoi N850 είναι ίδιο με το Ν828; (η διαφορά στα ΜΡ της κάμερας είναι στο hardware ή στο software?) οπότε, αν είναι τα ίδια, ισχύει ότι γράφεται για εκείνο στο αντίστοιχο νήμα; Συναγωνίζεται σε ποιότητα το lenovo; Υπάρχει περίπτωση το lenovo να βγάζει καλύτερες φώτο την ημέρα; Ακόμα το Amoi είναι λίγα mm μικρότερο (κοντύτερο) από το lenovo.

Το Xiaocai στο

λένε ότι έχει πολύ καλή κάμερα, να τους πιστέψω; Από την άλλη στο xda λένε ότι έχει τη αίσθηση πολύ πλαστικού.

Επίσης μάλλον θα έχουν ισοδύναμα GPS (όλα! και το τέταρτο που πρόσθεσα παρακάτω!).

Και για να το μπερδέψω κι άλλο ...το Thl W100 (Τμή ~124ευρώ), τι λέει από ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα 2 πρώτα και από κάμερα;

Τελικά ποιο είναι καλύτερη επιλογή;

Edited by Baniko

καλησπερα

τοχω ρωτησει στο θρεντ του κινητου μου που ειναι το amoi ν828 ειπα να το ρωτησω κ εδω

εχει βρει κανεις φιλος εφαρμογη που να μπλοκαρει καποιες κλησεις αλλα να αποριπτει τη κληση κατευθειαν χωρις να καλει

να πω οτι το amoi ειναι δικαρτο και εχω την εντυπωση οτι ειναι προβλημα σ αυτο που ζηταω

μουχουν προτεινει καποιες αλλα χωρις να ειναι δοκιμασμενες σε δικαρτα κινητα

μπορει να βοηθησει κανεις ?

ευχαριστω

καλησπερα

τοχω ρωτησει στο θρεντ του κινητου μου που ειναι το amoi ν828 ειπα να το ρωτησω κ εδω

εχει βρει κανεις φιλος εφαρμογη που να μπλοκαρει καποιες κλησεις αλλα να αποριπτει τη κληση κατευθειαν χωρις να καλει

να πω οτι το amoi ειναι δικαρτο και εχω την εντυπωση οτι ειναι προβλημα σ αυτο που ζηταω

ευχαριστω

Εαν ειναι αυτο που καταλαβα , πας στην επαφη που θελεις να απορριψεις και μεσα απο το μενου υπαρχει επιλογη να μπλοκαρει τις εισερχομενες κλησεις.

για ποιον dialer μιλας γιατι αυτος που εχω εγω δε βλεπω να εχει τετοια επιλογη

Τον default αλλα δεν ειναι στο dialer ειναι στις επαφες, επιλεγεις την επαφη και πατας το μενου και εμφανιζει τις επιλογες για να κανεις "edit" κτλ, καπου εκει εχει μια επιλογη να μπλοκαρει τις εισερχομενες κλησεις για το συγκεκριμενο αριθμο.

Αντωνης

lenovo A820 http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html Τιμή ~108 ευρώ

Amoi Ν850 http://www.focalprice.com/MH0619X/Amoi_N850_45_Capacitive_IPS_Screen_960x540_Android_42_Quad_Core.html Τιμή ~ 107 ευρώ

Xiaocai X9 http://www.merimobiles.com/xiaocai-x9-quad-core-1-2ghz-4-5-inch-hd-with-android-4-2-jelly-bean-dual-sim-smartphone_p/meri7713.htm Τιμή ~124 ευρώ

Το lenovo έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής / αξιοπιστία;

Το Amoi N850 είναι ίδιο με το Ν828; (η διαφορά στα ΜΡ της κάμερας είναι στο hardware ή στο software?) οπότε, αν είναι τα ίδια, ισχύει ότι γράφεται για εκείνο στο αντίστοιχο νήμα; Συναγωνίζεται σε ποιότητα το lenovo; Υπάρχει περίπτωση το lenovo να βγάζει καλύτερες φώτο την ημέρα; Ακόμα το Amoi είναι λίγα mm μικρότερο (κοντύτερο) από το lenovo.

Το Xiaocai στο

λένε ότι έχει πολύ καλή κάμερα, να τους πιστέψω; Από την άλλη στο xda λένε ότι έχει τη αίσθηση πολύ πλαστικού.

Επίσης μάλλον θα έχουν ισοδύναμα GPS (όλα! και το τέταρτο που πρόσθεσα παρακάτω!).

Και για να το μπερδέψω κι άλλο ...το Thl W100 (Τμή ~124ευρώ), τι λέει από ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα 2 πρώτα και από κάμερα;

Τελικά ποιο είναι καλύτερη επιλογή;

To Lenovo καλό αλλά λείπει φλας και εμπρός κάμερα, κι επίσημη ρομ 4.2.1 δε βγήκε, είναι εγκαταλελειμένο

Το Ν850 είναι σαν τι Ν828 αλλά με κατώτερης απόδοσης κάμερα (πιο σκοτεινή κι αργή)

Το Xiaocai δεν το ξέρω. Το THL W100 έχει ~113€, χάνει σε gpu, και μέτρια πλαστικά. Η καλύτερη επιλογή από αυτά είναι το Amoi N828 στα ~121€

η εκδοση ειναι 4.2.1

Πας στο people διαλεγεις την επαφη που θελεις, σου εμφανιζει τα στοιχεια της, πατας το menu (το πρωτο απο αριστερα) και πρεπει στην λιστα που θα βγαλει να εχει μια επιλογη "Block incoming calls".

Εγω εχω 4.1.2 αλλα απο οτι θυμαμαι ειναι ιδια.

Αντωνης

Πας στο people διαλεγεις την επαφη που θελεις, σου εμφανιζει τα στοιχεια της, πατας το menu (το πρωτο απο αριστερα) και πρεπει στην λιστα που θα βγαλει να εχει μια επιλογη "Block incoming calls".

Εγω εχω 4.1.2 αλλα απο οτι θυμαμαι ειναι ιδια.

Αντωνης

δε γινεται τιποτε γιατι οταν παταω πανω σε καποια επαφη ανοιγει μεσω το ex dialer που χρησιμοποιω οποτε δεν εχει Block incoming calls, προφανως το ειχα επιλεξει στην αρχη να πηγαινει απο τον default στο ex

Ρυθμίσεις--->Εφαρμογές --->ex dialer --->εκκαθάριση προεπιλογών
το εκανα κ επελεξα φραγη αλλα παλι χτυπαει μια φορα κ μετα το κλεινει

To Lenovo καλό αλλά λείπει φλας και εμπρός κάμερα, κι επίσημη ρομ 4.2.1 δε βγήκε, είναι εγκαταλελειμένο

Το Ν850 είναι σαν τι Ν828 αλλά με κατώτερης απόδοσης κάμερα (πιο σκοτεινή κι αργή)

Το Xiaocai δεν το ξέρω. Το THL W100 έχει ~113€, χάνει σε gpu, και μέτρια πλαστικά. Η καλύτερη επιλογή από αυτά είναι το Amoi N828 στα ~121€

thanks!

έχεις άποψη για τις φώτο σε κανονικό φως του lenovo A820 σε σχέση με το Amoi N828?

Παιδια εφτιαξα δυο αρχεια ηχου, bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 για να ακουγεται το κινητο οταν ανοιγει και κλεινει, τα εβαλα μεσα στο system/media αλλα..ουτε φωνη ουτε ακροαση..

Εχει κανεις ιδεα γιατι δεν τα παιζει?

Ευχαριστω

Αλλαξες τα permissions των αρχείων σε rw -r -r ή 0644 ανάλογα τον root explorer που χρησιμοποιείς?

το εκανα κ επελεξα φραγη αλλα παλι χτυπαει μια φορα κ μετα το κλεινει

Ωραία έτσι κάνει

Αλλαξες τα permissions των αρχείων σε rw -r -r ή 0644 ανάλογα τον root explorer που χρησιμοποιείς?

Φυσικα και οχι, τωρα παιζει μια χαρα

:lol::rotfl::w00t::up::yahoo::dance::bow::thanks:

καλησπερα

ευχαριστω

αυτο ειναι το θεμα αν υπαρχει τροπος να μη χτυπαει καθολου

ετσι κανουν ολες οι εφαρμογες αυτου του ειδους χτυπανε μια φορα και μετα κλεινουν

αυτο ζητησα και στο πρωτο μου ποστ φιλε hari led

αυτο ειναι το θεμα αν υπαρχει τροπος να μη χτυπαει καθολου

ετσι κανουν ολες οι εφαρμογες αυτου του ειδους χτυπανε μια φορα και μετα κλεινουν

αυτο ζητησα και στο πρωτο μου ποστ φιλε hari led

Είναι τεχνικά αδύνατον αυτό. Στον άλλο, το δίκτυο «χτυπάει» πριν προλάβει το κινητό να λάβει τη κλήση από τον πάροχο

1. Καλεί ο άλλος, η κλήση προωθείται στον πάροχο του παραλήπτη (εκτός αν ανήκει στο ίδιο δίκτυο)

2. Το δίκτυο του παραλήπτη εντοπίζει αν ο παραλήπτης της κλήσης είναι συνδεδεμένος. Αν ναι, ενημερώνεται η συσκευή αυτού που καλεί (επομένως αρχίζει να κάνει τον τόνο ότι καλεί) και ταυτόχρονα στέλνει το σήμα κλήσης με τα στοιχεία του άλλου, στον παραλήπτη

οποτε μη ψαχνω αδικα για κατι που δε γινεται

νασαι καλα σ ευχαριστω Σταυρο για αλλη μια φορα

η πρωτη και βασικοτερη ηταν οταν πηρα το n828 (κινηταρα)

• The title was changed to Dual SIM + Android