nkarag13 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πάνω απ όλα να δούμε το Dual Active με τις 2 SIM Παιδια λογω δουλειας δ προλαβα σημερα..θα προσπαθησω να απαντησω σε ολα αυριο..play store εχει κανονικα..απο gps google maps δοκιμασα..αυριο θα βαλω sygic.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Παιδια λογω δουλειας δ προλαβα σημερα..θα προσπαθησω να απαντησω σε ολα αυριο..play store εχει κανονικα..απο gps google maps δοκιμασα..αυριο θα βαλω sygic.. Αναμενουμε .... Αν βαλεις ελληνικο πληκτρολογιο μπορεις να περνας τις επαφες στα ελληνικα αλλα και τα μηνυματα να στελνεις/λαμβανεις στα ελληνικα χωρις προβλημα ; Edited March 13, 2013 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Αν βαλεις ελληνικο πληκτρολογιο μπορεις να περνας τις επαφες στα ελληνικα αλλα και τα μηνυματα να στελνεις/λαμβανεις στα ελληνικα χωρις προβλημα ; Είναι αυτονόητο αυτό, android είναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Εδωσα και εγω παραγγελια πριν λιγο απο το http://www.geekbuying.com για το zp810 ... Nα ρωτησω, πληρωσα με EMS να μου σταλει αλλα οταν παω στο my account μου εμφανιζει την παραγγελια με Shipping Method:Standard , ετσι βγαζει οταν ειναι EMS ? .... Oταν παω ομως στο order tracking μου εμφανιζει κανονικα Shipping Method:EMS Edited March 13, 2013 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Na και ένα βιντεάκι από το zopo zp810: http://www.youtube.com/watch?v=MqZhWPl41QY Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Na και ένα βιντεάκι από το zopo zp810: http://www.youtube.com/watch?v=MqZhWPl41QY Η7500...... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Na και ένα βιντεάκι από το zopo zp810: http://www.youtube.com/watch?v=MqZhWPl41QY Αυτό είναι το H7500+, κι είναι φθηνότερο, υστερεί σε ποιότητα οθόνης και κάμερας, και γενικά έχει φθηνότερο hardware (μνήμες), είναι μια εξαιρετική επιλογή βέβαια και περιμένω ένα σε 2 βδομάδες ελπίζω, όπως και ένα zp810 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Για την dual sim λειτουργεια:ειχα 2 sim μεσα αλλα οταν μιλαγα στη μια δ γινοταν να με παρουν στην αλλη..με το που το εκλεινα ερχοταν μηνυμα κλησης..Ελπιζω αυτο να ειναι που ηθελες να μαθεις.. Εβαλα γ gps sygic κ ολα μια χαρα.. Κανενα προωλημα σε μηνυματα κ επαφες,ολα ειναι στα ελληνικα.. Τωρα γ κανα βαρυ παιχνιδι δ ξερω κανενα δωρεαν γ να δοκιμασω..Πειτε μου καμια προταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Για την dual sim λειτουργεια:ειχα 2 sim μεσα αλλα οταν μιλαγα στη μια δ γινοταν να με παρουν στην αλλη..με το που το εκλεινα ερχοταν μηνυμα κλησης..Ελπιζω αυτο να ειναι που ηθελες να μαθεις.. Εβαλα γ gps sygic κ ολα μια χαρα.. Κανενα προωλημα σε μηνυματα κ επαφες,ολα ειναι στα ελληνικα.. Τωρα γ κανα βαρυ παιχνιδι δ ξερω κανενα δωρεαν γ να δοκιμασω..Πειτε μου καμια προταση.. Πες αν θελεις και για την φωτογραφικη ειναι καλη εν κινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Για την dual sim λειτουργεια:ειχα 2 sim μεσα αλλα οταν μιλαγα στη μια δ γινοταν να με παρουν στην αλλη..με το που το εκλεινα ερχοταν μηνυμα κλησης..Ελπιζω αυτο να ειναι που ηθελες να μαθεις.. Εβαλα γ gps sygic κ ολα μια χαρα.. Κανενα προωλημα σε μηνυματα κ επαφες,ολα ειναι στα ελληνικα.. Τωρα γ κανα βαρυ παιχνιδι δ ξερω κανενα δωρεαν γ να δοκιμασω..Πειτε μου καμια προταση.. Aν μπορείς βάλε το epic citadel και πες μας πόσα fps έχει για να δούμε και την απόδοση της GPU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDVstrom Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Και ενα για δυνατους λυτες:cool: εχω παραγειλει το THL W8. Μπορω να συγχρονησω emails απο mail server Kerio connect? :confused: η οποια βοηθεια ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Και ενα για δυνατους λυτες:cool: εχω παραγειλει το THL W8. Μπορω να συγχρονησω emails απο mail server Kerio connect? :confused: η οποια βοηθεια ευπροσδεκτη Αν κατάλαβα καλά είναι ms exchange server το kerio? Τότε για δες αυτό: http://kb.kerio.com/product/kerio-connect/activesync/how-to-configure-exchange-active-sync-account-on-android-device-883.html Επίσης τσέκαρε και αυτά τα app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kaitenmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDVstrom Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Αν κατάλαβα καλά είναι ms exchange server το kerio? Τότε για δες αυτό: http://kb.kerio.com/product/kerio-connect/activesync/how-to-configure-exchange-active-sync-account-on-android-device-883.html Επίσης τσέκαρε και αυτά τα app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kaitenmail Στραβωθηκα???:hypno: ναι ειναι το πρωτο λινκ. ελπιζω να δουλεψει ευχαριστω πολυ Χαρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Aν μπορείς βάλε το epic citadel και πες μας πόσα fps έχει για να δούμε και την απόδοση της GPU. Στο epic citadel λοιπον...Τα αποτελεσματα του benchmark με full τα γραφικα: Average fps:43,8 Resolution:1280*720 Performance Level:High quality Δεν lagare καθολου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Στο epic citadel λοιπον...Τα αποτελεσματα του benchmark με full τα γραφικα: Average fps:43,8 Resolution:1280*720 Performance Level:High quality Δεν lagare καθολου!!! Να ρωτησω κι εγώ κάτι... Απο μπαταρία πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Να ρωτησω κι εγώ κάτι... Απο μπαταρία πως τα πάει; Θεωρω οτι ειναι πολυ κοπλε..Γ παραδειγμα σημερα απο τις 11 η ωρα μεχρι τωρα το εχω χρησιμοποιησει οσο δ παει(παιχνιδια,wi fi κ εφαρμογες)κ μου εχει πεσει στο 60%..Μια χαρα ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Στο epic citadel λοιπον...Τα αποτελεσματα του benchmark με full τα γραφικα: Average fps:43,8 Resolution:1280*720 Performance Level:High quality Δεν lagare καθολου!!! 40 με 45 fps παίζουν τα Galaxy S3 και Htc one X Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarag13 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 40 με 45 fps παίζουν τα Galaxy S3 και Htc one X Που σημαινει οτι το κινητο τα σπαει...κοροιδια να πληρωνεις 300-400 ευρω παραπανω γ να το λενε samsung..βεβαια η αξιοπιστια του θα φανει στο μελλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Στο epic citadel λοιπον...Τα αποτελεσματα του benchmark με full τα γραφικα: Average fps:43,8 Resolution:1280*720 Performance Level:High quality Δεν lagare καθολου!!! Comple! Είναι σε επίπεδα samsung galaxy s3 και lg 4x! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ναι αλλα κι εγω μια ερωτηση εκανα 3μερες τωρα στο zopoσαιτ και γραμμενο με εχουν... τωρα σοβαρο σαιτ ειναι αυτο..?1 χρονο εγγυηση ετσι θα μου δωσουν??:( γμτ κ θελω να παρω το 910 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Majestik Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Comple! Είναι σε επίπεδα samsung galaxy s3 και lg 4x! Τέλεια τα νέα! Παρήγγειλα κι εγώ το ZP810 την προηγούμενη Πέμπτη απο fastcardtech με free shipping και τη Δευτέρα μου έστειλαν email "We have shipped your package on 2013-03-11 15:25" με tracking number το οποίο δεν το βρίσκει κανένα site -τουλάχιστον όχι ακόμα-.. Μίλησα με εναν και μου έστειλε αυτή τη σελίδα http://www.hh-exp.com/EN/ αλλά ούτε εκεί το βρίσκω. Παίζει να μην το έχουν στείλει και να μου έστειλαν ψεύτικο tracking number? Να και το πιο "clean" βιντεάκι που βρήκα για το 810: @mertaghon μην περιμένεις απάντηση, κι εγώ είχα στείλει πριν ένα μήνα στη ZOPO και ακόμα δεν μου απάντησαν. Γενικά το costumer service απο Κίνα ξέχνα το :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 μαλλον μειλ δεν απαντανε εκει στο ζοποσοπ.. αλλα σε καθε κινητο γραφει απο κατο questions.,εκει απαντανε τακτικα.. αν οχι το 910 απο το ζοποσοπ ,απο http://www.myefox.it/zopo-zp910-smartphone-5-3-pollici-qhd-asv-android-4-1-mtk6589-1-2ghz-quadcore-hdr-umts-doppia-sim-p-144630? τi λετε? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Βρε παιδια λυστε μου μια απορια Σκεφτομαι να παρω ενα τετραιντσο και επελεξα το Jiayu G2. Κοιταζοντας το ομως διαπιστωσα οτι κυκλοφορει σε τεσσερις διαφορετικες εκδοσεις. Δυο εκδοσεις σαν μονοπυρηνο (ΜΤΚ6575) με RAM 512Mb και 1Gb οπως και δυο εκδοσεις σαν διπυρηνο (ΜΤΚ6577) παλι με RAM 512Mb και 1Gb. Δεν ξερω ποιο να διαλεξω. Ας μου πει οποιος ξερει, ποιο απο ολα αυτα δουλευει απροβληματιστα, σε ολους τους τομεις, αποκριση οθονης, wi-fi, GPS κλπ. Υπ'οψιν, δεν εχω υπερβολικες απαιτησεις. Επελεξα το συγκεκριμενο τηλεφωνο γιατι 1) δεν θελω μεγαλυτερη οθονη, 2) δεν θελω τιμη πανω απο 150$ πανω κατω 3) θελω οσο το δυνατον μεγαλη μπαταρια (το συγξκεκριμενο εχει 2050mAh, το μεγαλυτερο νομιζω σε 4ιντσο) Αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο τετραιντσο με τις προυποθεσεις που αναφερω, δεκτον. Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 μαλλον μειλ δεν απαντανε εκει στο ζοποσοπ.. αλλα σε καθε κινητο γραφει απο κατο questions.,εκει απαντανε τακτικα.. αν οχι το 910 απο το ζοποσοπ ,απο http://www.myefox.it/zopo-zp910-smartphone-5-3-pollici-qhd-asv-android-4-1-mtk6589-1-2ghz-quadcore-hdr-umts-doppia-sim-p-144630? τi λετε? Το 910 έχει qHD ανάλυση, γιατι δεν παίρνεις το 810 που είναι HD? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 40 με 45 fps παίζουν τα Galaxy S3 και Htc one X Φιλε μου επειδή σου γράφω απο s3 και επειδή πηρε ο κολλητός μου το thl w8 με τους νέους επεξεργαστές κτλ απλα να αναφέρω οτι τα fps δεν συγκρίνονται. Σε μαμα κατασταση το s3 είναι στα 55-60 και κλοκαρισμενο στα 1.6 παει 65-70. Ίσως όχι χαώδης για τον μέσο χρήστη αλλά δεν συγκρίνονται. Πχ στο antutu το ενα πιάνει 12700 όταν το galaxy σε μαμα κατασταση παλι είναι πανω απο 15500-16000. Στο quadrant benchmark to thl βγάζει 3500-4000 και το s3 ξεκινάει πανω απο 5800 με 6000. Δεν παει να πει οτι δεν είναι super εργαλεία κτλ απλα ακόμα και έτσι έχουν μια αρκετή διάφορα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts