Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτήσω και ΄γω...

--Δηλαδή έχει autofocus;

--Το fix για το ακουστικό φέρνει την ένταση σε κανονικά καλά επίπεδα, δηλ η ποιότητα συνομηλίας είναι καλή;

autofocus έχει... και το ακουστικό έρχεται σε αξιοπρεπή επίπεδα χωρίς να παρουσιάζει πρόβλημα στην συνομιλία.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

autofocus έχει... και το ακουστικό έρχεται σε αξιοπρεπή επίπεδα χωρίς να παρουσιάζει πρόβλημα στην συνομιλία.

τα ίδια με το s720 η κάμερα δηλαδή. Δεν έχει autofocus, παρόλο που πατάς κι υποτίθεται κάνει εστίαση! Οι κάμερες όπως μου πε κι ενας κινέζος, είναι ακριβώς ίδιες στα μοντέλα, ένας αισθητήρας 2MP είναι, που προορίζεται για webcamerες :p

GERSTAVROS2

Καπου ειχες αναφερει κατι για εναν καλο κλωνο του Note 3 οταν σε εχει ρωτησει ο Χρηστος...........Ν9000 κατι τετοιο.......

Αυτο εννοουσες και αν οχι τι γνωμη εχεις γι αυτο?

http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-N9000-quad-core

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

GERSTAVROS2

Καπου ειχες αναφερει κατι για εναν καλο κλωνο του Note 3 οταν σε εχει ρωτησει ο Χρηστος...........Ν9000 κατι τετοιο.......

Αυτο εννοουσες και αν οχι τι γνωμη εχεις γι αυτο?

http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-N9000-quad-core

Δεν έχω μιλησει εγω για κλωνους note 3, Αυτό ειναι νέο μοντέλο και δεν ξέρω τι λέει, αλλά δεν ειναι τίποτα το ιδιαίτερο, φθηνό

Κινέζικο με nfc υπάρχει σε λογική τιμή;

Sent from my Nexus 7

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368332 Η καλυτερη επιλογη για εμενα...

213 ευρω απο http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_m2a_3g_android_4_1_dual_core_1_7ghz_1gb_ram_16gb_rom_4_5_inch_capacitive_touchscreen_gps_wifi-4653-usd.html

Κινέζικο με nfc υπάρχει σε λογική τιμή;

Sent from my Nexus 7

Δες αυτά , έχουν όλα NFC :D

http://www.faeamobile.com/

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Καλησπέρα σε όλους... Φίλοι μου έχω μια ερώτηση επειδή πριν από 26 μερες έχω παραγγείλει από το everbuying και ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα και έχω ξενερώσει πολύ με το σαιτ θέλω να παραγγείλω για έναν φίλο μου ένα Tablet από το http://www.geekbuying.com μήπως ξέρετε αν το σαιτ έχει γρήγορη παράδοση στην παραγγελία??? Μου δείχνει πως είναι και (In Stock 3 to 7 calendar days from ordering).... Edited by MartinLevon

Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους...

Desfreetainies.ucoz.com

συνήθως το geekbuying στέλνει εντός 3 ημερών (πολύ σπάνια περισσότερο... εκτός αν είναι out of stock). Η παράδοση τώρα είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση, δυστυχώς με τα καινούρια δεδομένα των ταχυδρομείων της ανατολής υπολόγιζε 3-4 βδομάδες... τα μπερεκέτια με τις 10-15 μέρες τα ξεχνάμε.

Ααααα, τα έχει πάρει κανείς; Τι λένε; Customs Roms support?

Sent from my Nexus 7

Για το πολυ ομορφο FAEA F1 που εχει πεσει και η τιμη του (τωρα ειναι στα 150$) καποιοι λενε για πολυ υψηλες θερμοκρασιες.Στο σαιτ της εταιρειας υπαρχει φορουμ να διαβασεις γνωμες.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Η παράδοση τώρα είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση, δυστυχώς με τα καινούρια δεδομένα των ταχυδρομείων της ανατολής υπολόγιζε 3-4 βδομάδες... τα μπερεκέτια με τις 10-15 μέρες τα ξεχνάμε.

Μάλιστα... τι περίπου γίνετε για να έχω μια εικόνα...

Desfreetainies.ucoz.com

@MartinLevon φίλε μου, αν διαβάσεις μερικά από τα παλαιότερα ποστς θα δεις ότι δημιουργήθηκε μεγάλος χαμός με την απαγόρευση των μπαταριών (έξτρα μπαταρίες ή μεμονομένες) πολλά πακέτα επέστρεψαν και εστάλησαν εκ νέου με άλλο ταχυδρομείο... αποτέλεσμα ήταν η συσσώρευση δεμάτων σε ένα δυο ταχυδρομεία και μεγάλες καθυστερήσεις. Το ίδιο πρόβλημα με τον μεγάλο όγκο δεμάτων υπάρχει και στο αεροδρόμιο στην Αθήνα που οι σάκοι μπορεί να περιμένουν και πάνω από μία βδομάδα για να ανοιχτούν. Τέλος πάντων... το αποτέλεσμα είναι ένα.... 3-4 βδομάδες αναμονή (κατά περιπτώσεις μπορεί και λίγο περισσότερο)

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να αποκτήσει κάποιος διαφορετικό ringtone για κάθε μία από τις κάρτες sim είναι οι παρακάτω:

1. Αρχικά κατεβάζουμε από το site το αρχείο «XposedInstaller 2.1.4.apk» Scroll down αρκετά για να το βρείτε.

2. Αποθηκεύουμε το αρχείο που μόλις κατεβάσαμε «XposedInstaller 2.1.4.apk» στην sd κάρτα του κινητού μας.

3. Εγκαθιστούμε («τρέχουμε») την εφαρμογή «XposedInstaller 2.1.4.apk» από την sd κάρτα. Πατάμε install/update και επιλέγουμε «ναι» στο μήνυμα για superuser.

4. Κάντε restart (επαναφορά) του κινητού.

5. Κατεβάζουμε από το site την εφαρμογή «GravityBox_1.6.1.apk», την αποθηκεύουμε στην sd κάρτα του κινητού μας και την «τρέχουμε».

6. Στην επιφάνεια εργασίας του κινητού μας, βρίσκουμε την εφαρμογή «Χposed Installer» και μπαίνοντας, στη καρτέλα modules τσεκάρουμε το «GravityBox».

7. Κάντε restart (επαναφορά) του κινητού.

8. Από το market του κινητού σας, «κατεβάστε» τη δωρεάν εφαρμογή «Root Browser» στο παρακάτω link:

9. Κατεβάζουμε επίσης από το site την εφαρμογή «dualsim.ringer.apk» και την αποθηκεύουμε στην sd κάρτα.

10. Βρείτε το εικονίδιο «Root Browser», «τρέξτε» την εφαρμογή αυτή,

και στο παράθυρο που θα σας ανοίξει επιλέξτε «Νο», βρείτε το φάκελο «system» και «μπείτε» μέσα σε αυτόν. Λογικά ο πρώτος φάκελος που θα συναντήσετε μπαίνοντας θα είναι ο «app». Μπείτε σε αυτόν και μέσα σε όλα τα αρχεία που θα δείτε, θα πρέπει να αντιγράψετε την εφαρμογή «dualsim.ringer.apk» που κατεβάσατε προηγουμένως. Δυστυχώς δεν μπορεί για κάποιο λόγο το κινητό μου να τραβήξει φωτογραφίες. Υπάρχει όμως ένα πολύ όμορφο video που έφτιαξε ο καλός φίλος bbbb (χαϊδευτικά φορ μπι!) και τον ευχαριστούμε με την ευκαιρία αφάνταστα για το χρόνο και τις πληροφορίες του, το οποίο video θα σας βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια.

11. Αφού καταφέρετε και αντιγράψετε το αρχείο, όπως θα δείτε και στο video, ψάχνετε να βρείτε την εφαρμογή που μόλις αντιγράψατε, Όταν τη βρείτε, κρατήστε παρατεταμένα με το δάχτυλό σας την εφαρμογή αυτή, μέχρι να σας ανοίξει ένα παράθυρο. Βρείτε την εντολή «Permissions» και μπείτε σε αυτή. Θα τσεκάρετε ότι βλέπετε στο video. Πατήστε «ok» Βγείτε από όλα αυτά και πηγαίνετε στην επιφάνεια εργασίας και κάντε επανεκκίνηση.

12. Μετά την επανεκκίνηση, μπείτε στις εφαρμογές του κινητού σας ακλουθώντας τη διαδρομή «Διαχείριση εφαρμογών» και στην καρτέλα ΟΛΑ θα ψάξετε για ένα εικονίδιο, ένα άσπρο γρανάζι.

13. Κάνουμε click πάνω στο άσπρο γρανάζι και όταν θα «μπείτε» στην εφαρμογή, «τρέξτε» την πατώντας την «Εκκίνηση»

14. Στο «παράθυρο» που θα σας ανοίξει, θα δείτε ότι πια υπάρχει η εντολή «Dual SIM Ringer»

15. «Μπείτε» μέσα στην εντολή αυτή και εκεί θα δείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιτέλους διαφορετικό ήχο εισερχόμενης κλήσης για κάθε μία από τις κάρτες sim.

:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:

Παραθετω το παραπανω post που ειναι απο το καλοκαιρι ! :lol::lol:

Λοιπον εχω κατεβασει την xposed framework , το gravity box και εχουν γινει ολα τα σχετικα,root κτλ. Στο λινκ παραπανω για την εφαρμογη dual sim ringer δεν υπαρχει πλεον η εφαρμογη. Απο που μπορω να την κατεβασω για να κανω το κινητο να χτυπαει με 2 διαφορετικους ηχους κλησης?

Επισης μια αλλη ερωτηση. Εχω κατεβασει διαφορα modules για το xposed framework και πειραματιζομαι τον τελευταιο καιρο. Καποια απο αυτα τα οποια δεν δουλευουν για το δικο μου κινητο,πως τα διαγραφω? Παταω απλα,απεγκατασταση εφαρμογης? Απενεργοποιω πρωτα το καθε module απο το framework και μετα το κανω απεγκατασταση? Μηπως υπαρχει εδω στο φορουμ καποιο thread για το xposed framework να το τσεκαρω?

Nαι απενεργοποιείς το module,το απεγκαθιστάς και κάνεις reboot.To dualsim ringer.apk πάρτο απο εδώ αν και πλέον υπάρχει και στο playstore η εφαρμογή dualsim ringtone Edited by bbbb

^^ Φιλε σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Την εφαρμογη που υπαρχει στο μαρκετ την εχω ηδη εδω και λιγο καιρο,αλλα λογω χαμηλης μνημης ram (512 mb) καποιες φορες κλεινει απο το συστημα και πρεπει να την ξανανοιγω. Οποτε σκεφτηκα να δοκιμασω αυτην που ειχες προτεινει εσυ.

Κατεβασα και το βιντεο που ειχες βαλει με τις οδηγιες για τα δικαιωματα της εφαρμογης κτλ. Με τον es file explorer υποθετω οτι μπορω να κανω τα ιδια βηματα και επιλογες,σωστα?

^^ Τελικα με τον es δεν γινοταν. Για καποιο λογο δεν με αφηνε να αντιγραψω την εφαρμογη στις εφαρμογες συστηματος. Μικρο το κακο,κατεβασα τον root browser και το εκανα. Τα εκανα ολα οπως τα δειχνεις στο βιντεο και με βαση τις οδηγιες στο post που παρεθεσα πριν.

Εφαγε καποια κολληματα στην αρχη,ειδικα οταν κανω reboot το κινητο για λιγη ωρα στην αρχη κανει οτι θελει,μπερδευει τα ringtones αλλα μετα απο λιγα λεπτα φαινεται να δουλευει.

Ενα μεινοεκτημα ομως ειναι οτι οταν και για οσο χτυπαει το τηλεφωνο πανω στην μπαρα βγαζει το εικονιδιο του ηχειου με μια διαγωνια παυλα πανω του και δεν με αφηνει να το κανω mute με τα πληκτρα εντασης. Μηπως κανω κατι λαθος? Μπορει να διορθωθει αυτο?

aiakos φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Πραγματικά το εκτιμώ...

Desfreetainies.ucoz.com

Δε γνωρίζω.Δε το χρησιμοποιώ πλέον το πρόγραμμα

Μετα απο την χθεσινη εγκατασταση της εφαρμογης και λιγες δοκιμες χτες και σημερα,2 ειναι τα προβληματακια που εχει.

Κατ'αρχας το πρωτο ειναι αυτο που ανεφερα και στο προηγουμενο post,οτι δεν σε αφηνει να κανεις mute το τηλεφωνο με τα πληκτρα εντασης.

Εκτος απο αυτο,εμφανιζει μια μικρη καθυστερηση μεχρι να "καταλαβει" η εφαρμογη οτι απαντησα στην κληση με αποτελεσμα αφου απαντησω για ενα δυο δευτερολεπτα να συνεχιζει η δονηση του κινητου. Σχεδον ολοι οσοι με καλεσαν αυτες τις ωρες το πρωτο πραγμα που με ρωτησαν ειναι αν ξυριζομαι :lol::lol::lol::lol: αφου το ακουνε και αυτοι αυτο το βουητο.

Θα το αφησω λιγες μερες ακομα να δω μηπως βρω καποια λυση,αλλα αν δεν βρω,θα ηθελα να μαθω πως θα το διαγραψω τελειως ολο αυτο που εκανα.

Σβήνεις την εφαρμογή απο το /system/app οπου την έβαλες και κάνεις reboot.Φυσικά μπορείς μετά να πας να απεγκαταστήσεις και το gravitybox απο ρυθμίσεις--->εφαρμογες και στο xposed installer --->framework--->uninstall-->reboot αλλά γενικά το gravitybox κάνει και άλλα πράγματα χρήσιμα στο κινητό όπως π.χ. 160 χαρακτήρες στα sms χωρίς έξτρα εφαρμογή οπότε μπορείς να το αφήσεις ενεργοποιημένο

^^ To Gravity box το θελω. Δεν θελω να το διαγραψω. Εχεις καλες μοντιφιες!

Υποθετω οτι σβηνω την εφαρμογη απο το system/app με καποιον root explorer. Αν ειναι ετσι θα δοκιμασω με αυτον που κατεβασα χτες. Εχει που εχει το κινητο χαμηλη ram,μην το επιβαρυνουμε και με επιπλεον εφαρμογες συστηματος και διεργασιες που δεν χρειαζομαστε.

Αν ειχες και καμια μοντιφια για να εχουμε εφαρμογη μηνυματων αλλα να ειναι συμβατη με δικαρτα κινητα θα ησουν αρχοντας γιατι η μαμισια της Alcatel ειναι ολιγον τρισαθλια. Προς το παρον εισαι πριγκηπας :lol::lol::lol: !

Ευχαριστω για την ολη βοηθεια ρε φιλε να'σαι καλα.

Υ.Γ. : Προβλημα με τους 160 χαρακτηρες στα μηνυματα δεν εχω.

Δεν εχω καποιο προβλημα με τους 160 χαρακτηρες. Οταν στελνω καποιο μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες που γραφω,παντα στον μετρητη χαρακτηρων που εχει σε μια γωνια δειχνει οτι το καθε μηνυμα εχει 160 χαρακτηρες. Οκ,τουλαχιστον το πρωτο,απο το δευτερο και μετα(οταν ειναι μεγαλο το μηνυμα)ειναι γυρω στα 152 νομιζω. Δεν εχω καποιο θεμα,ισως επειδη ειναι ελληνικο το κινητο.

Πριν που εγραψα για τα μηνυματα εννοουσα εφαρμογη μηνυματων εκτος της stock που ειναι υποστηριζει dual sim κινητα. Παραδειγμα σαν το handcent που ειναι παραμετροποιησιμο φουλ το οποιο ομως δεν υποστηριζει δικαρτα κινητα.

• The title was changed to Dual SIM + Android