kaloudis Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το doogee dg350 που βγαινει στα 100$ το εχει δει κανεις??ενδιαφερον φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εγώ σε ZTE v987 και Huawei g700 χωρίς κανένα πρόβλημα εμενα στο lenovo s650 μου βγαζει σφαλμα συνδεσης στο διαδικτυο- wifi. μπορεις να βοηθησεις?? :O Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εμενα στο lenovo s650 μου βγαζει σφαλμα συνδεσης στο διαδικτυο- wifi. μπορεις να βοηθησεις?? :O και εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω, σε παρακαλώ δώσε τα φωτα σου, δεν σου έβγαλε καθόλου το παραπάνω μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 και εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω, σε παρακαλώ δώσε τα φωτα σου, δεν σου έβγαλε καθόλου το παραπάνω μήνυμα? Οποια εκδοση και αν εχω δοκιμασει το ιδιο προβλημα εχω.. σε κινητο ομως με 1 sim ολα καλα.. μαλλον δεν γουσταρει τα dual το navigon... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 και εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω, σε παρακαλώ δώσε τα φωτα σου, δεν σου έβγαλε καθόλου το παραπάνω μήνυμα? Παιδιά δεν έχω κάνει κάτι... Το apk το βρήκα σε torrent το έκανα εγκατάσταση και παίζει μια χαρά... Η έκδοση που έχω τώρα στο Huawei είναι η 4.9.5 αν βοήθαει κάπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά δεν έχω κάνει κάτι... Το apk το βρήκα σε torrent το έκανα εγκατάσταση και παίζει μια χαρά... Η έκδοση που έχω τώρα στο Huawei είναι η 4.9.5 αν βοήθαει κάπως την εχω δοκιμασει αυτην την εκδοση ρε γμτ..αλλα μπα...ενω εχω ιντερνετ μου βγαζει σφαλμα δικτυου..τι να πω.. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγώ σε ZTE v987 και Huawei g700 χωρίς κανένα πρόβλημα Είσαι σίγουρος ότι παίζει στο ZTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Είσαι σίγουρος ότι παίζει στο ZTE? Ναι δεν θυμάμαι ποια έκδοση είχα βάλει αλλά έπαιζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 εγω δοκιμασα τωρα την εκδοση navigon 4.1.3 και μου βγαζει λαθος imei.. τι να πω.. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 εγω παραγγειλα αυτο 157 ευρω,απο το vickmall το περιμενω σε μια βδομαδα,ειχα αρκετα κινεζικα μεχρι τωρα,διαβασε το νημα του εδω,με singpost δεν εχει μεταφορικα,4g κινεζικο δεν εχω δει ακομη ερχεται και ρουταρισμενο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380522 Με 20-30 ευρώ παραπάνω δεν μπορούμε να πάρουμε 2g ram σε "επώνυμο" κινέζικο?? Έτσι όπως τα βλέπω στην αρχική σελίδα του myphone έχει μέχρι και 8πυρινα με 2g ram με 180 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Με 20-30 ευρώ παραπάνω δεν μπορούμε να πάρουμε 2g ram σε "επώνυμο" κινέζικο?? Έτσι όπως τα βλέπω στην αρχική σελίδα του myphone έχει μέχρι και 8πυρινα με 2g ram με 180 ευρω Το Honor 3C κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις ,μια με 1GB ram και μια με 2GΒ ram.Φυσικα επιλεγουμε την 2η εκδοση για 10-20$ παραπανω που κοστιζει.Η ποιοτητα της Ηuawei στο συγκεκριμενο μοντελο (χωρις να το εχω ,αλλα εχοντας αλλα μοντελα της) βαζει κατω ανετα το 80% των 8πυρηνων που κυκλοφορουν.Μην σε θαμπωνει το ποσους πυρηνες εχει αλλα το συνολο.Και το Honor φαινεται εξαιρετικο για τα χρηματα του. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδες ψαχνουμε για την κοπελα μου κινητο ως 4" ομορφο κ γρηγορο ως 60 ευρακια Εχουμε φερει 2 doogee dg100 αλλα της φαινεται καπως ασχημο.το κακο ειναι πως δεν εχει κ θηκες Με τα ιδια χαρακτηριστικα περιπου αν υπαρχει κατι που να εχει τουλαχιστον μια θηκη σιλικονης για προστασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδες ψαχνουμε για την κοπελα μου κινητο ως 4" ομορφο κ γρηγορο ως 60 ευρακια Εχουμε φερει 2 doogee dg100 αλλα της φαινεται καπως ασχημο.το κακο ειναι πως δεν εχει κ θηκες Με τα ιδια χαρακτηριστικα περιπου αν υπαρχει κατι που να εχει τουλαχιστον μια θηκη σιλικονης για προστασια Το Cubot gt90 έχει θηκη σιλικονης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σας παρακαλώ παιδιά, μπορείτε να προτείνεται κινητό ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, ή με θήκη που να γίνεται αδιάβροχο (θα προτιμούσα την πρώτη περίπτωση), μέχρι 100 ευρώ? Έχω βρει το Haier W910, αλλά δεν υπάρχει πουθενά και όσοι το έχουν το έχουν φτάσει στα 140 ευρώ, ενώ είχε πέσει μέχρι τα 90... Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 ZTE ή HUAWEI για dualsim και χαλαρό ιντερνετ, χωρίς πολλές εφαρμογες; Μόνο skype μ'ενδιαφέρει. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το Cubot gt90 έχει θηκη σιλικονης Καλουτσικο αλλα με μικρη μπαταρια ρε γμτ Αλλη εναλλακτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Σας παρακαλώ παιδιά, μπορείτε να προτείνεται κινητό ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, ή με θήκη που να γίνεται αδιάβροχο (θα προτιμούσα την πρώτη περίπτωση), μέχρι 100 ευρώ? Έχω βρει το Haier W910, αλλά δεν υπάρχει πουθενά και όσοι το έχουν το έχουν φτάσει στα 140 ευρώ, ενώ είχε πέσει μέχρι τα 90... Ευχαριστώ πολύ... http://www.to2c.com/doogee-titans-dg150-basic-original-waterproof-cell-phones-3-5-mtk6572-dual-core-ips-512mb-4gb-dual-camera-android-4-2-smartphone.html http://plantron.gr/mobile-phone-anthektiko-adiabroxo-diarkia-mpatarias-wifi-cat Edited March 21, 2014 by panosntok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σας παρακαλώ παιδιά, μπορείτε να προτείνεται κινητό ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ, ή με θήκη που να γίνεται αδιάβροχο (θα προτιμούσα την πρώτη περίπτωση), μέχρι 100 ευρώ? Έχω βρει το Haier W910, αλλά δεν υπάρχει πουθενά και όσοι το έχουν το έχουν φτάσει στα 140 ευρώ, ενώ είχε πέσει μέχρι τα 90... Ευχαριστώ πολύ... http://www.minideal.net/doogee-dg150-smartphone-mtk6572w-dual-core-android-4-2-with-3-5-inch-ips-screen-waterproof-ip67.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ελπίζω να μην έχει ξαναρωτηθεί στις προηγούμενες 212 σελίδες... Θέλω να αντικαταστήσω τα 2 κινητά που χρησιμοποιώ με μία συσκευή. Θέλω όμως να μπορώ να κάνω το εξής: Έχω τη sim 1 για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις, και για το 98% των εισερχομένων αλλά ΔΕ θέλω να τραβάει data. Η sim 2 χρησιμοποιείται για τα data (τα οποία θέλω να είναι ανοικτά συνεχώς) και για ελάχιστες εισερχόμενες κλήσεις. Υπάρχει συσκευή που να μπορεί να με καλύψει; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ελπίζω να μην έχει ξαναρωτηθεί στις προηγούμενες 212 σελίδες... Θέλω να αντικαταστήσω τα 2 κινητά που χρησιμοποιώ με μία συσκευή. Θέλω όμως να μπορώ να κάνω το εξής: Έχω τη sim 1 για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις, και για το 98% των εισερχομένων αλλά ΔΕ θέλω να τραβάει data. Η sim 2 χρησιμοποιείται για τα data (τα οποία θέλω να είναι ανοικτά συνεχώς) και για ελάχιστες εισερχόμενες κλήσεις. Υπάρχει συσκευή που να μπορεί να με καλύψει; Όλες οι dual sim Καλουτσικο αλλα με μικρη μπαταρια ρε γμτ Αλλη εναλλακτικη? Ίδια με του doogee ειναι στην πραγματικότητα, μη νομιζεις πως το dg100 εχει οντως 2000mAh, ούτε 1600 δεν είναι. Απλά οι συσκευές αυτές έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 .... Θέλω όμως να μπορώ να κάνω το εξής: Έχω τη sim 1 για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις, και για το 98% των εισερχομένων αλλά ΔΕ θέλω να τραβάει data. Η sim 2 χρησιμοποιείται για τα data (τα οποία θέλω να είναι ανοικτά συνεχώς) και για ελάχιστες εισερχόμενες κλήσεις. Υπάρχει συσκευή που να μπορεί να με καλύψει; To 99% των κινέζικων που κουβεντιάζουμε εδώ, κάνουν αυτό που ζητάς... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Από τα "γνωστά" που μπορεί να πάρει κάποιος από κατάστημα (με απόδειξη, τιμολόγιο κτλ) ποιά να κοιτάξω; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σταύρο το doogee 100 που το έχει φίλος του έχει βγάλει και βδομάδα να φανταστείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 http://www.to2c.com/doogee-titans-dg150-basic-original-waterproof-cell-phones-3-5-mtk6572-dual-core-ips-512mb-4gb-dual-camera-android-4-2-smartphone.html http://plantron.gr/mobile-phone-anthektiko-adiabroxo-diarkia-mpatarias-wifi-cat http://www.minideal.net/doogee-dg150-smartphone-mtk6572w-dual-core-android-4-2-with-3-5-inch-ips-screen-waterproof-ip67.html Πρώτον σας ευχαριστώ. Δυστυχώς είναι πολύ κατώτερο του Haier. Ο επεξεργαστής του είναι εντάξει, η μνήμη με τα 512 παλεύεται, αλλά η ανάλυση 320χ480 και τα 2 mp πίσω κάμερας, το κάνουν αποτρεπτικό. Καμία καλύτερη πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Πρώτον σας ευχαριστώ. Δυστυχώς είναι πολύ κατώτερο του Haier. Ο επεξεργαστής του είναι εντάξει, η μνήμη με τα 512 παλεύεται, αλλά η ανάλυση 320χ480 και τα 2 mp πίσω κάμερας, το κάνουν αποτρεπτικό. Καμία καλύτερη πρόταση? Haier W718 ; Από τα "γνωστά" που μπορεί να πάρει κάποιος από κατάστημα (με απόδειξη, τιμολόγιο κτλ) ποιά να κοιτάξω;Ποιο κινητό σ ενδιαφέρει; Σταύρο το doogee 100 που το έχει φίλος του έχει βγάλει και βδομάδα να φανταστείς! Με τι χρήση; :confused: Edited March 22, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts