gerstavros2 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Θέλω δυο κινητα , μαξιμουμ μεχρι 150 ευρω το καθένα , να εχουν quad core επεξεργαστη καλη καμερα , σχετικα στιβαρη κατασκευη, και να είναι κάτω από 4,7 ιντσες Σκεφτόμουν το thl w100 και το lenovo a820 Αν έχετε να προτινετε κάτι Amoi N828 και Jiayu G3s. Ξέχνα τα υπόλοιπα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Θέλω δυο κινητα , μαξιμουμ μεχρι 150 ευρω το καθένα , να εχουν quad core επεξεργαστη καλη καμερα , σχετικα στιβαρη κατασκευη, και να είναι κάτω από 4,7 ιντσες Σκεφτόμουν το thl w100 και το lenovo a820 Αν έχετε να προτινετε κάτι ...όπως είπε και ο προλαλήσας, Amoi N828 αν θες το μικρότερο σε μέγεθος και εξίσου αξιόπιστο, ανταγωνιστικό και παράλληλα φθηνότερο ή JIAYU G3S αν θες το κάτι παραπάνω σε επιδόσεις/χαρακτηριστικά και εν μέρει αυτονομία, θυσιάζοντας ωστόσο σε διαστάσεις (χωρίς ωστόσο να προβληματίζει ιδιαίτερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Amoi N828 και Jiayu G3s. Ξέχνα τα υπόλοιπα zte v967s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 zte v967s? Καλουλι για την τιμη του, αλλα τα αλλα πολυ καλυτερα, εγω θα προτεινα χωρις δευτερη σκεψη το g3s, με μονο μειον το μεγαλο μεγεθος και μονο θετικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σταύρο και υπόλοιποι ΄΄έμπειροι΄΄ της αγοράς..... ψάχνω τηλέφωνο 4.7 ίντσες και σε τιμή μέχρι 160 δολάρια, από απαιτήσεις τα γνωστά......καλή αυτονομία, όσο το δυνατόν δυνατή κάμερα, μία από τις προ-επιλογές μου είναι το Tronsmart TS7 που είναι και πολύ λεπτό ( για γυναίκα προορίζεται ),τι άλλο λέτε να κοιτάξω ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σταύρο και υπόλοιποι ΄΄έμπειροι΄΄ της αγοράς..... ψάχνω τηλέφωνο 4.7 ίντσες και σε τιμή μέχρι 160 δολάρια, από απαιτήσεις τα γνωστά......καλή αυτονομία, όσο το δυνατόν δυνατή κάμερα, μία από τις προ-επιλογές μου είναι το Tronsmart TS7 που είναι και πολύ λεπτό ( για γυναίκα προορίζεται ),τι άλλο λέτε να κοιτάξω ? Tronsmart; δεν το ξερει η μανα του. Πήγαινε στις 4.5" και το Amoi N828. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Tronsmart; δεν το ξερει η μανα του. Πήγαινε στις 4.5" και το Amoi N828. το έχουν πάρει κάποια παιδιά από το φόρουμ και γενικά και σε φορουμ του εξωτερικού καλά λόγια διαβάζω, γιατί λες όμως όχι έτσι με την μία ??????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 το έχουν πάρει κάποια παιδιά από το φόρουμ και γενικά και σε φορουμ του εξωτερικού καλά λόγια διαβάζω, γιατί λες όμως όχι έτσι με την μία ??????? άγνωστο, χωρίς υποστήριξη (δεν βρήκα firmware πουθενά). Δεν ξέρω αν είναι καλό σαν συσκευή, αλλά επίσης ξεπερνάει κατά πολύ τα 160$ που θέτεις. Καλύτερα να πας στην πολύ δοκιμασμένη λύση του Amoi N828 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 άγνωστο, χωρίς υποστήριξη (δεν βρήκα firmware πουθενά). Δεν ξέρω αν είναι καλό σαν συσκευή, αλλά επίσης ξεπερνάει κατά πολύ τα 160$ που θέτεις. Καλύτερα να πας στην πολύ δοκιμασμένη λύση του Amoi N828 Ώπα , λέω για το Glacier Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Ώπα , λέω για το Glacier link ? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-317666.html το geekbuying την προωθεί αρκετά αυτή την εταιρεία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-317666.html το geekbuying την προωθεί αρκετά αυτή την εταιρεία Είναι αυτό http://www.geekbuying.com/item/CUBOT-ONE-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-8G-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-318160.html, με πιθανόν κάποιες διαφορές σε εξαρτήματα όπως φθηνότερη οθόνη κάμερα, ηχείο κλπ Επομένως δεν είναι κι εντελώς χωρίς υποστήριξη (ίσως παίζουν οι rom των Cubot ONE/HDC HX9299A με αλλαγή των driver). Έχει πρόβλημα στο flash της κάμερας (ανάβει αφού βγει η φωτογραφία με αποτέλεσμα να είναι εντελώς άχρηστο) αλλά δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί στα νεότερα firmware, Επιμένω όμως πως το Amoi N828 είναι πολύ καλυτερη λύση από ένα φθηνό OEM, δοκιμασμένο και καλύτερης ποιότητας, καλύτερη κάμερα και ηχείο κι οθόνη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Είναι αυτό http://www.geekbuying.com/item/CUBOT-ONE-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-8G-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-318160.html, με πιθανόν κάποιες διαφορές σε εξαρτήματα όπως φθηνότερη οθόνη κάμερα, ηχείο κλπ Επομένως δεν είναι κι εντελώς χωρίς υποστήριξη (ίσως παίζουν οι rom των Cubot ONE/HDC HX9299A με αλλαγή των driver). Έχει πρόβλημα στο flash της κάμερας (ανάβει αφού βγει η φωτογραφία με αποτέλεσμα να είναι εντελώς άχρηστο) αλλά δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί στα νεότερα firmware, Επιμένω όμως πως το Amoi N828 είναι πολύ καλυτερη λύση από ένα φθηνό OEM, δοκιμασμένο και καλύτερης ποιότητας, καλύτερη κάμερα και ηχείο κι οθόνη Από ότι βλέπω το amoi έχει μικροτερη οθόνη και χαμηλότερη ανάλυση..... Αυτο για το φλας που αναφέρεις είναι σοβαρό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Από ότι βλέπω το amoi έχει μικροτερη οθόνη και χαμηλότερη ανάλυση..... Αυτο για το φλας που αναφέρεις είναι σοβαρό Επίσης το Amoi είναι γνωστό μοντέλο από γνωστή και σοβαρή εταιρία, με πολύ μεγάλη υποστήριξη σε roms απ τη κοινότητα, αλλά κι απροβλημάτιστη stock rom, πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, κάμερας, ηχείου, οθόνης κλπ. Δεν θα πρεπε να το συγκρίνεις με τ άλλο καν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Επίσης το Amoi είναι γνωστό μοντέλο από γνωστή και σοβαρή εταιρία, με πολύ μεγάλη υποστήριξη σε roms απ τη κοινότητα, αλλά κι απροβλημάτιστη stock rom, πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, κάμερας, ηχείου, οθόνης κλπ. Δεν θα πρεπε να το συγκρίνεις με τ άλλο καν Ok, Παίρνει προβάδισμα Σταύρο :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εχει δει/δοκιμασει κανεις το TCL Idolx (S950) ή το Alcatel One Touch Idol X 6030D ? ( http://multicorechina.com/tcl-idol-x-s950-review/ ) Εχω σχεδον καταληξει σε TCL, αλλα ειδα και το iOcean X7 ( http://multicorechina.com/iocean-x7-elite-review/) (, που εχει αποσπωμενη μπαταρια, αλλα αρκετα πιο βαρυ. Και τα 2 ειναι dual SIM, 1.5 Mediatek, 2GB RAM, 32GB ROM, 13MP Camera etc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 αφού γύρισα γύρω γύρω τελικά σχεδόν καταλήγω στο jiayu g4 από το http://www.to2c.com Σταύρο τι λές, να το πάρει το ποτάμι ????? (Σοβαρά μιλάω ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 αφού γύρισα γύρω γύρω τελικά σχεδόν καταλήγω στο jiayu g4 από το http://www.to2c.com Σταύρο τι λές, να το πάρει το ποτάμι ????? (Σοβαρά μιλάω ) Ποια εκδοση του G4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ποια εκδοση του G4; http://www.to2c.com/jiayu-g4-mtk6589t-quad-core-1850mah-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-2-13mp-camera-1g-4g-smartphone.html αυτή την έκδοση και από αυτό το μαγαζί, ξεκινάμε με την μικρή μπαταρία για να είναι λεπτό ( χρήση από γυναικα πολύ συμβατική, οπότε και κάθε μέρα να το φορτίζει που δεν, θα είναι οκ ) και βλέπουμε μετά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπερα σας, θα ηθελα μερικες προτασεις για ενα φτηνο τηλεφωνο (γυρω στα 60 ευρω). Αυτα που θελω να εχει αν γινεται ειναι 3 - 3.5 " οθονη 5mp camera 512 ram. To 3g δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπερα σας, θα ηθελα μερικες προτασεις για ενα φτηνο τηλεφωνο (γυρω στα 60 ευρω). Αυτα που θελω να εχει αν γινεται ειναι 3 - 3.5 " οθονη 5mp camera 512 ram. To 3g δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Ευχαριστω πολυ! http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG100-4-0inch-WVGA-Capacitive-Screen-MTK6572W-Dual-Core-Smartphone-4GB-ROM-5-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Grey-318837.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούριος στην παρέα σας και θέλω help... Λέω να αγοράσω ένα δώρο σε έναν φίλο που πρόσφατα έχασες το τηλ του... έχω βρει ένα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το περάσω μετά ελληνικό μενού. ποιος ξέρει να μου πει αν δέχεται το συγκεκριμένο... Ευχαριστώ :D 5.0 inch I9082 Android 2.3 Smartphone SP6820 1GHz WVGA Screen 3MP Camera 256MB ROM - White http://www.everbuying.com/product462409.html Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούριος στην παρέα σας και θέλω help... Λέω να αγοράσω ένα δώρο σε έναν φίλο που πρόσφατα έχασες το τηλ του... έχω βρει ένα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το περάσω μετά ελληνικό μενού. ποιος ξέρει να μου πει αν δέχεται το συγκεκριμένο... Ευχαριστώ :D 5.0 inch I9082 Android 2.3 Smartphone SP6820 1GHz WVGA Screen 3MP Camera 256MB ROM - White http://www.everbuying.com/product462409.html Φιλε δεν θελω να επεμβω στα οικονομικα σου, αλλα ειναι για πεταμα αυτο που σκεφτεσαι να παρεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Φιλε δεν θελω να επεμβω στα οικονομικα σου, αλλα ειναι για πεταμα αυτο που σκεφτεσαι να παρεις Καλήμερα... Μήπως θα ήξερες αν γίνεται το Menu του να γίνει στα Ελληνικά... γιατί Βλέπω πως δεν το έχει εγκαταστημένο μέσα από εξαρχής... Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ίσως και να γίνεται, αλλά όπως σου λέι ο φίλος παραπάνω, μην το πάρεις. Πλέον λέμε τα 512 ram λίγη, αυτό έχει 256. Που πα? Διάλεξε κάποιο άλλο, ή ζήτα βοήθεια από κάποιο από τα παιδιά εδώ για να διαλέξεις. Αλλά όχι αυτό. Σε δελεάζει η 5άρα οθόνη, αλλά θα απογοητευτείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts