guideman Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Υπάρχει στο κατάστημα πληκτρολόγιο που στέλνει με ελληνικά 160.. Έτσι το έχω στο umi..πως το λένε? Εννοεις Go sms η Handcent sms κλπ? data/app μπορείς να το μετακινήσεις στο systemσε ευχαριστώ αλλά όταν το μετακινώ χάνωτο messaging ττελείως.. Edited September 7, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 πως το λένε? σε ευχαριστώ αλλά όταν το μετακινώ χάνωτο messaging ττελείως.. Τσέκαρε τα permissions και κάνε reboot. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Τσέκαρε τα permissions και κάνε reboot. Δικηο εχεις, αλλαξα σε r-r-r και το διαβασε κανονικα. Το σωστο ποιο ειναι, να το εχω στο data/app η μεσα στο system/app ? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.........:) http://www.hacktohell.org/2013/07/mediatek-mt6589-complete-source.html#.UisoID_4t7l Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Δικηο εχεις, αλλαξα σε r-r-r και το διαβασε κανονικα. Το σωστο ποιο ειναι, να το εχω στο data/app η μεσα στο system/app ? Το ίδιο πράγμα είναι, απλά σαν εφαρμογή συστήματος δεν γίνεται να απεγκατασταθεί κατά λάθος. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 πως το λένε? Εννοεις Go sms η Handcent sms κλπ? σε ευχαριστώ αλλά όταν το μετακινώ χάνωτο messaging ττελείως.. Πληκτρολόγιο σκέτο. Όχι εφαρμογή μηνυμάτων. greek keyboard, από τον sql. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.........:) http://www.hacktohell.org/2013/07/mediatek-mt6589-complete-source.html#.UisoID_4t7l Τέλειο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Το ίδιο πράγμα είναι, απλά σαν εφαρμογή συστήματος δεν γίνεται να απεγκατασταθεί κατά λάθος. Το αφησα μεσα στο system, thanks για τη βοηθεια. Πληκτρολόγιο σκέτο. Όχι εφαρμογή μηνυμάτων. greek keyboard, από τον sql. Καλο.. Δεν ηταν στο store πριν κανα διμηνο που εψαχνα? Πως δεν το πηρε το ματι μου..:confused: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το s9920 το εχετε δοκιμασει ?Αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.........:) http://www.hacktohell.org/2013/07/mediatek-mt6589-complete-source.html#.UisoID_4t7l Για Android 4.1.2 μόνο -.- Το s9920 το εχετε δοκιμασει ?Αξιζει? Καλούτσικο, αλλά προτίμησε το Mpai S720 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μια που μιλατε για 6572, αυτο http://www.antelife.com/u930-mtk6572-dual-core-5-0-inch-android-4-1-512mb-4g-g-g-w-3-sim-card-dual-camera-smartphone.html το ειδατε? Ειναι γι αυτους που θελουν να πιανουν ολα τα ποστα..:) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μια που μιλατε για 6572, αυτο http://www.antelife.com/u930-mtk6572-dual-core-5-0-inch-android-4-1-512mb-4g-g-g-w-3-sim-card-dual-camera-smartphone.html το ειδατε? Ειναι γι αυτους που θελουν να πιανουν ολα τα ποστα..:) τι καλά να χε 1GB RAM :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Υπερβολικά πολλά τα χρήματα για αυτή την συσκευή όταν σε αυτά τα χρήματα παίρνεις το σαφώς ανώτερο 4πυρηνο mtk6589 ZTE v967s.τα 6572 αξίζουν σε τιμές 70 έως 80 ευρώ και σαφώς είναι καλύτερα από τα παλιότερα 6577. Σε τιμές πάνω από 100 ευρώ πας σε 6589 και δεν αξίζει να κοιτάς τα 6572. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το ΖΤΕ σου ομως δεν ειναι triple-sim triple-standby. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Και πάλι δεν αξίζει με μισό GB ram Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εγω παντως αν δεν ηθελα να κουβαλαω δυο τηλεφωνα για τρια δικτυα, ,θα ηταν για μενα μονοδρομος... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εγω παντως αν δεν ηθελα να κουβαλαω δυο τηλεφωνα για τρια δικτυα, ,θα ηταν για μενα μονοδρομος... σε τέτοια περίπτωση μάλλον χρειάζεσαι τηλεφωνήτρια και όχι κινητό χχεχεχχεχεε Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το ΖΤΕ σου ομως δεν ειναι triple-sim triple-standby. Σωστός.Δεν πρόσεξα ότι ειναι triple sim Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Χαχαχα..τηλεφωνητρια καλυτερα μαλλον, ειδικα αν πληρωνεται σε ειδος...:lol: Εκτος πλακας, εχω φιλο ο οποιος κουβαλαει τσαντακι με τρια μονοκαρτα..θα τον ενημερωσω σχετικα, να παθει ζαβλαμα..:D @bbbb το υποψιαστηκα οτι δεν το προσεξες, γιατι στον τιτλο δεν το αναφερει.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Χαχαχα..τηλεφωνητρια καλυτερα μαλλον, ειδικα αν πληρωνεται σε ειδος...:lol: Εκτος πλακας, εχω φιλο ο οποιος κουβαλαει τσαντακι με τρια μονοκαρτα..θα τον ενημερωσω σχετικα, να παθει ζαβλαμα..:D @bbbb το υποψιαστηκα οτι δεν το προσεξες, γιατι στον τιτλο δεν το αναφερει.. Υπερβολη ρε παιδια το triple sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Υπερβολη ρε παιδια το triple sim.υπερβολή είναι να κουβαλάς τρία μονοκαρτα όχι ένα τρικαρτο... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 υπερβολή είναι να κουβαλάς τρία μονοκαρτα όχι ένα τρικαρτο... Δεν εχω δει κανεναν τετοιο. Ακομα και αυτοι με dual σπανιζουν. Aλλα για πες με το τρικαρτο τι γινετε; Ελα θα μου δωσεις το νουμερο σου; Ναι ποιο σε βολευει, το Whatsup, η Cosmokarta ή το CU? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και πάλι ανεπαρκές. F2G? Q? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και πάλι ανεπαρκές. F2G? Q? Ε που θα πάει... Αργούν οι κινέζοι να βγάλουν και 4-καρτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Δεν εχω δει κανεναν τετοιο. Ακομα και αυτοι με dual σπανιζουν. Aλλα για πες με το τρικαρτο τι γινετε; Ελα θα μου δωσεις το νουμερο σου; Ναι ποιο σε βολευει, το Whatsup, η Cosmokarta ή το CU? :pαν γκουγκλαρεις U930 θα βρεις.. Πάντως πιστέψτε με, υπάρχουν ψώνια που λειτουργούν και τα τρία δίκτυα με καρτοπροσφορες,.. Για πολύ άρρωστους παίζουν και δύο τρικαρτα:lol::lol::lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts