guideman Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 To bootaudio.mp3 :up: δουλευει, μολις το εκανα. Το shutdown.mp3 δεν δουλευει :down:. Δεν ειχε καποιο αρχειο για το κλεισιμο απο τη μανα του ομως .... Εγω δεν το δοκιμασα ακομα, το bootaudio.mp3 εννοεις δουλευει στο ανοιγμα, ενω το shutdown.mp3 στο κλεισιμο οχι? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 To bootaudio.mp3 :up: δουλευει, μολις το εκανα. Το shutdown.mp3 δεν δουλευει :down:. Δεν ειχε καποιο αρχειο για το κλεισιμο απο τη μανα του ομως .... είναι shutaudio.mp3, λάθος μου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Μεσα στο φακελλο media εχει εναν audio και εναν video. Τα αρχεια τα πεταμε χυμα μεσα στον media η μεσα σε καποιον απο αυτους? Edited September 1, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 είναι shutaudio.mp3, λάθος μου ποσο μεγαλα πρεπει να ειναι αυτα τα αρχεια Σταυρο? και μονο MP3 ετσι? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Μεσα στο φακελλο media εχει εναν audio και εναν video. Τα αρχεια τα πεταμε χυμα μεσα στον media η μεσα σε καποιον απο αυτους? Ναι τα πετάς χύμα μέσα στον φάκελο που είπε ο Σταύρος. Με το "video" αναφέρεσαι στο bootanimation.zip και shutanimation.zip; αν ναι... και σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις τα δικά σου animation (αν και υπάρχουν πολλές εφαρμογές γι αυτό... εμένα μου αρέσει να τα φτιάχνω με το χέρι και να ελέγχω τα πάντα... άλλωστε δεν είναι δύσκολο) Δες τις οδηγίες σε ΑΥΤΟ το ποστ. Αν και γράφτηκε για cubot είναι το ίδιο για όλα αυτά τα κινητά. ποσο μεγαλα πρεπει να ειναι αυτα τα αρχεια Σταυρο? και μονο MP3 ετσι? thanks Μόνο mp3. Όσον αφορά το μέγεθος σκέψου ότι πρέπει να είναι κάτι λίγα δευτερόλεπτα ίσα ίσα για όταν ανοίγει ή κλείνει το κινητό -edit- @guideman μόλις ξαναδιάβασα στο ποστ του και είδα ότι με το "video" αναφερόσουν στους φακέλους. Οπότε άκυρο χεχεχε. Edited September 1, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 είναι shutaudio.mp3, λάθος μουΤελεια Σταυρο, το shutaudio.mp3 δουλευει ;) ΤΗΝΧ φιλε :bow: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ναι τα πετάς χύμα μέσα στον φάκελο που είπε ο Σταύρος. Ευχαριστω για την απαντηση, αν και..μπλεξαμε τα μπ--τια μας..:) Τελικα τα δυο αρχεια mp3 που θελω να τα χρησιμοποιησω για bootaudio και shutaudio τα πεταω χυμα μεσα στον media η στον audio που ειναι μεσα στον media? Και κατι αλλο, προσπαθω με το κινητο να μετονομασω καποια αρχεια .ogg που εχει στον φακελλο ringtones (μεσα στο system) σε .mp3 για να τα χρησιμοποιησω οπως παραπανω, αλλα δεν τα μετονομαζει. Μηπως μπορω το system με καποιο τροπο να το δω στον υπολογιστη και απο εκει να τα επεξεργαστω? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Αν υπάρχει φάκελος βίντεο στο /system/media, σβήστε τον. Είναι εντελώς περιττός :p Ευχαριστω για την απαντηση, αν και..μπλεξαμε τα μπ--τια μας..:) Τελικα τα δυο αρχεια mp3 που θελω να τα χρησιμοποιησω για bootaudio και shutaudio τα πεταω χυμα μεσα στον media η στον audio που ειναι μεσα στον media? Και κατι αλλο, προσπαθω με το κινητο να μετονομασω καποια αρχεια .ogg που εχει στον φακελλο ringtones (μεσα στο system) σε .mp3 για να τα χρησιμοποιησω οπως παραπανω, αλλα δεν τα μετονομαζει. Μηπως μπορω το system με καποιο τροπο να το δω στον υπολογιστη και απο εκει να τα επεξεργαστω?Στο /system/media, όχι στον φάκελο audio (εκεί όπως θα δεις είναι οι ήχοι κλησης κλπ). Δεν μετονομάζεις τ αρχείο, πρέπει να το μετατρέψεις σε mp3 αν δεν είναι, απ τον υπολογιστή, με εργαλείο όπως αυτό http://miksoft.net/mobileMediaConverterDown.php Edited September 1, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση, αν και..μπλεξαμε τα μπ--τια μας..:) Τελικα τα δυο αρχεια mp3 που θελω να τα χρησιμοποιησω για bootaudio και shutaudio τα πεταω χυμα μεσα στον media η στον audio που ειναι μεσα στον media? Και κατι αλλο, προσπαθω με το κινητο να μετονομασω καποια αρχεια .ogg που εχει στον φακελλο ringtones (μεσα στο system) σε .mp3 για να τα χρησιμοποιησω οπως παραπανω, αλλα δεν τα μετονομαζει. Μηπως μπορω το system με καποιο τροπο να το δω στον υπολογιστη και απο εκει να τα επεξεργαστω? bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 πάνε μέσα στον φάκελο /system/media (έτσι ξερά και χύμα). τα .ogg είναι άλλη κωδικοποίηση δεν μετονομάζονται έτσι. Θα πρέπει να τα περάσεις στον υπολογιστή και με κάποιο πρόγραμμα να μετατρέψεις τα ogg σε mp3. κανε copy τα αρχεία που θες (ogg) στην SD και μετά τα περνάς στον υπολογιστή σου. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση, αν και..μπλεξαμε τα μπ--τια μας..:) Τελικα τα δυο αρχεια mp3 που θελω να τα χρησιμοποιησω για bootaudio και shutaudio τα πεταω χυμα μεσα στον media η στον audio που ειναι μεσα στον media? Και κατι αλλο, προσπαθω με το κινητο να μετονομασω καποια αρχεια .ogg που εχει στον φακελλο ringtones (μεσα στο system) σε .mp3 για να τα χρησιμοποιησω οπως παραπανω, αλλα δεν τα μετονομαζει. Μηπως μπορω το system με καποιο τροπο να το δω στον υπολογιστη και απο εκει να τα επεξεργαστω?Τα δυο αρχεια mp3 που θελεις να τα χρησιμοποιησεις για bootaudio και shutaudio τα πετας χυμα μεσα στον media αφου τα μετονομασεις πρωτα αναλογα :) Για να μετονομασεις οποιαδηποτε αρχεια (μεσα στο system), θα πρεπει να εχεις προσβαση root (δηλαδη η συσκευη σου να ειναι rooted). Και δεν γινεται απλα να μετονομασεις ενα αρχειο απο .ogg σε .mp3, αλλα να τα μετατρεψεις με καποιο προγραμμα απο απο .ogg σε .mp3 :shifty: Edit : Α καλα, 3 απαντησεις σε 1 ερωτηση Αχαχαχαχαχαχαχα, 3 σε 1 που λεμε :lol: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 πάνε μέσα στον φάκελο /system/media (έτσι ξερά και χύμα). τα .ogg είναι άλλη κωδικοποίηση δεν μετονομάζονται έτσι. Θα πρέπει να τα περάσεις στον υπολογιστή και με κάποιο πρόγραμμα να μετατρέψεις τα ogg σε mp3. κανε copy τα αρχεία που θες (ogg) στην SD και μετά τα περνάς στον υπολογιστή σου. Προσπαθησα και ηδη υπαρχοντα αρχεια mp3 να τα κανω copy-paste απο την SD μεσα στο system-media (με το κινητο) αλλα περιεργως δεν τα κανει. Θα δοκιμασω το αντιθετο, αυτο που ειπες, να παρω τα ogg στην SD. Αν τα περασω στο PC μπορω να τα μετατρεψω σε mp3. Ομως δεν υπαρχει τροπος να δω το system μεσω PC? Οσο για δικα μου animation, thanks, αλλα ειμαι..αρχαριος ακομα. Το τηλ ειναι rooted.. Edited September 1, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Φαντάζομαι ότι για όλα αυτά χρησιμοποιείς κάποιον ROOT File Explorer αν όχι τότε εγκατέστησε κάποιον από το play και θα σε αφήσει να κάνεις τα πάντα. (αν ήδη υπάρχουν παλιά boot/shut-audio.mp3 καλό θα ήταν να τα μετονομάσεις πριν τα αντικαταστήσεις). Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 ES file explorer, δεν με αφηνει, αλλα που θα παει, θα τον ψησω να μ αφησει..:lol: Εν τω μεταξυ δεν μου απαντησες, τροπος να δω το system στο PC δεν υπαρχει? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 ES file explorer, δεν με αφηνει, αλλα που θα παει, θα τον ψησω να μ αφησει..:lol: Εν τω μεταξυ δεν μου απαντησες, τροπος να δω το system στο PC δεν υπαρχει? με καλώδιο δεν νομίζω να μπορείς. Προσωπικά έχω βάλει το Wifi File transfer Pro που από το PC μπορώ να δω τα πάντα στο κινητό και φυσικά να μεταφέρω εκατέρωθεν αρχεία (μεσω web-interface) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Τελικα εφτιαξα δυο αρχεια ηχου bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 , τα εβαλα μεσα στο system/media αλλα..ουτε φωνη ουτε ακροαση οταν ανοιγει και κλεινει το κινητο.. Εκει μεσα παραδιπλα εχει φακελλους audio, video και bootanimation.zip και userdata.zip Μεσα στον audio εχει διαφορους φακελλους notifications, ringtones κλπ (αρχεια .ogg) τα οποια διαβαζει οταν τα παταω, ενω αυτους που εχωσα εγω δεν τους διαβαζει. Τι τρεχει και δεν βλεπει η δεν διαβαζει τα δικα μου? Edited September 2, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) lenovo A820 http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html Τιμή ~108 ευρώ Amoi Ν850 http://www.focalprice.com/MH0619X/Amoi_N850_45_Capacitive_IPS_Screen_960x540_Android_42_Quad_Core.html Τιμή ~ 107 ευρώ Xiaocai X9 http://www.merimobiles.com/xiaocai-x9-quad-core-1-2ghz-4-5-inch-hd-with-android-4-2-jelly-bean-dual-sim-smartphone_p/meri7713.htm Τιμή ~124 ευρώ Το lenovo έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής / αξιοπιστία; Το Amoi N850 είναι ίδιο με το Ν828; (η διαφορά στα ΜΡ της κάμερας είναι στο hardware ή στο software?) οπότε, αν είναι τα ίδια, ισχύει ότι γράφεται για εκείνο στο αντίστοιχο νήμα; Συναγωνίζεται σε ποιότητα το lenovo; Υπάρχει περίπτωση το lenovo να βγάζει καλύτερες φώτο την ημέρα; Ακόμα το Amoi είναι λίγα mm μικρότερο (κοντύτερο) από το lenovo. Το Xiaocai στο λένε ότι έχει πολύ καλή κάμερα, να τους πιστέψω; Από την άλλη στο xda λένε ότι έχει τη αίσθηση πολύ πλαστικού. Επίσης μάλλον θα έχουν ισοδύναμα GPS (όλα! και το τέταρτο που πρόσθεσα παρακάτω!). Και για να το μπερδέψω κι άλλο ...το Thl W100 (Τμή ~124ευρώ), τι λέει από ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα 2 πρώτα και από κάμερα; Τελικά ποιο είναι καλύτερη επιλογή; Edited September 2, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 καλησπερα τοχω ρωτησει στο θρεντ του κινητου μου που ειναι το amoi ν828 ειπα να το ρωτησω κ εδω εχει βρει κανεις φιλος εφαρμογη που να μπλοκαρει καποιες κλησεις αλλα να αποριπτει τη κληση κατευθειαν χωρις να καλει να πω οτι το amoi ειναι δικαρτο και εχω την εντυπωση οτι ειναι προβλημα σ αυτο που ζηταω μουχουν προτεινει καποιες αλλα χωρις να ειναι δοκιμασμενες σε δικαρτα κινητα μπορει να βοηθησει κανεις ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 καλησπερα τοχω ρωτησει στο θρεντ του κινητου μου που ειναι το amoi ν828 ειπα να το ρωτησω κ εδω εχει βρει κανεις φιλος εφαρμογη που να μπλοκαρει καποιες κλησεις αλλα να αποριπτει τη κληση κατευθειαν χωρις να καλει να πω οτι το amoi ειναι δικαρτο και εχω την εντυπωση οτι ειναι προβλημα σ αυτο που ζηταω μουχουν προτεινει καποιες αλλα χωρις να ειναι δοκιμασμενες σε δικαρτα κινητα μπορει να βοηθησει κανεις ? ευχαριστω Εαν ειναι αυτο που καταλαβα , πας στην επαφη που θελεις να απορριψεις και μεσα απο το μενου υπαρχει επιλογη να μπλοκαρει τις εισερχομενες κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 για ποιον dialer μιλας γιατι αυτος που εχω εγω δε βλεπω να εχει τετοια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 για ποιον dialer μιλας γιατι αυτος που εχω εγω δε βλεπω να εχει τετοια επιλογη Τον default αλλα δεν ειναι στο dialer ειναι στις επαφες, επιλεγεις την επαφη και πατας το μενου και εμφανιζει τις επιλογες για να κανεις "edit" κτλ, καπου εκει εχει μια επιλογη να μπλοκαρει τις εισερχομενες κλησεις για το συγκεκριμενο αριθμο. Αντωνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 η εμενα δεν εχει η εγω δε το βλεπω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 η εμενα δεν εχει η εγω δε το βλεπω :( Τι εκδοση android εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 lenovo A820 http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html Τιμή ~108 ευρώ Amoi Ν850 http://www.focalprice.com/MH0619X/Amoi_N850_45_Capacitive_IPS_Screen_960x540_Android_42_Quad_Core.html Τιμή ~ 107 ευρώ Xiaocai X9 http://www.merimobiles.com/xiaocai-x9-quad-core-1-2ghz-4-5-inch-hd-with-android-4-2-jelly-bean-dual-sim-smartphone_p/meri7713.htm Τιμή ~124 ευρώ Το lenovo έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής / αξιοπιστία; Το Amoi N850 είναι ίδιο με το Ν828; (η διαφορά στα ΜΡ της κάμερας είναι στο hardware ή στο software?) οπότε, αν είναι τα ίδια, ισχύει ότι γράφεται για εκείνο στο αντίστοιχο νήμα; Συναγωνίζεται σε ποιότητα το lenovo; Υπάρχει περίπτωση το lenovo να βγάζει καλύτερες φώτο την ημέρα; Ακόμα το Amoi είναι λίγα mm μικρότερο (κοντύτερο) από το lenovo. Το Xiaocai στο λένε ότι έχει πολύ καλή κάμερα, να τους πιστέψω; Από την άλλη στο xda λένε ότι έχει τη αίσθηση πολύ πλαστικού. Επίσης μάλλον θα έχουν ισοδύναμα GPS (όλα! και το τέταρτο που πρόσθεσα παρακάτω!). Και για να το μπερδέψω κι άλλο ...το Thl W100 (Τμή ~124ευρώ), τι λέει από ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα 2 πρώτα και από κάμερα; Τελικά ποιο είναι καλύτερη επιλογή; To Lenovo καλό αλλά λείπει φλας και εμπρός κάμερα, κι επίσημη ρομ 4.2.1 δε βγήκε, είναι εγκαταλελειμένο Το Ν850 είναι σαν τι Ν828 αλλά με κατώτερης απόδοσης κάμερα (πιο σκοτεινή κι αργή) Το Xiaocai δεν το ξέρω. Το THL W100 έχει ~113€, χάνει σε gpu, και μέτρια πλαστικά. Η καλύτερη επιλογή από αυτά είναι το Amoi N828 στα ~121€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τι εκδοση android εχεις ? η εκδοση ειναι 4.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 η εκδοση ειναι 4.2.1 Πας στο people διαλεγεις την επαφη που θελεις, σου εμφανιζει τα στοιχεια της, πατας το menu (το πρωτο απο αριστερα) και πρεπει στην λιστα που θα βγαλει να εχει μια επιλογη "Block incoming calls". Εγω εχω 4.1.2 αλλα απο οτι θυμαμαι ειναι ιδια. Αντωνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts