Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Amoi N828 τελος απο minideal;:confused:
Με ενημέρωσαν κατόπιν παραγγελίας! πως άγνωστο το πότε και αν θα ξαναστοκάρουν, οπότε μου πρότειναν να αλλάξω την παραγγελία σε κάτι άλλο, έτσι παράγγειλα με επιπλέον 60 δολάρια, ένα Lenovo S750 για φίλο που έχει ανάγκη τις δυνατότητές του.
"Ταν ή επί τας"

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με ενημέρωσαν κατόπιν παραγγελίας! πως άγνωστο το πότε και αν θα ξαναστοκάρουν, οπότε μου πρότειναν να αλλάξω την παραγγελία σε κάτι άλλο, έτσι παράγγειλα με επιπλέον 60 δολάρια, ένα Lenovo S750 για φίλο που έχει ανάγκη τις δυνατότητές του.

Στο cellphonemic υπάρχει διαθέσιμο το μαύρο, στο eternal κι άλλα στο aliexpress και το λευκό

Στο cellphonemic υπάρχει διαθέσιμο το μαύρο, στο eternal κι άλλα στο aliexpress και το λευκό
Τα στέλνουν και αυτοί ρουταρισμένα;
"Ταν ή επί τας"

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά κατεληξα (και παραγγειλα)στο ΖΤΕ για λόγους αξιοπιστίας αλλά και γιατί είδα οτι το τουρμπατο G4 κυκλοφορεί με την μικρή μπαταρια.
Τα μυαλά μας πονάνε.

Υπάρχει κάποιο δίκαρτο που τα endomondo,runtastic να μετράνε σωστά τις αποστάσεις;

Ξέρω ότι είναι θέμα του 6589,οπότε δεν καίγομαι αν δεν είναι Quad Core.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποιο δίκαρτο που τα endomondo,runtastic να μετράνε σωστά τις αποστάσεις;

Ξέρω ότι είναι θέμα του 6589,οπότε δεν καίγομαι αν δεν είναι Quad Core.

Ηuawei U8950D

Ωραίο φαίνεται αλλά με χαλάνε λίγο τα 768Mb Ram...

Kάτι λίγο πιο δυνατό;

Huawei Honor 2!

Παιδια καλησπερα. Θελω να παραγγειλω απο minideal το ZTE V987. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο κουπονι;
όχι δεν υπάρχει

Μου ήρθε χθες το Lenovo A789 που είχα παραγγείλει και ως πρώτη εντύπωση είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω μερικά πραγματάκια:

1) Σε ότι αφορά τις δύο κάρτες sim μου, χρησιμοποιώ τη δεύτερη αποκλειστικά για να μιλάω με την κοπέλα μου. Δηλαδή τη χρησιμοποιώ μόνο για ένα νούμερο. Οπότε ναι μεν όρισα ότι θέλω όλες μου οι κλήσεις και τα sms να γίνονται by default από την πρώτη κάρτα sim, αλλά θα ήθελα (αν γίνεται) να ορίσω ότι κάθε φορά που καλώ μια συγκεκριμένη επαφή (την κοπέλα μου), να την καλώ αυτόματα μέσω της δεύτερης κάρτας. Θα ήθελα δηλαδή να βρω μια επιλογή ώστε να ρυθμίσω τα properties της συγκεκριμένης επαφής ώστε να την καλώ από τη δεύτερη κάρτα, ή έστω να μου δίνει την επιλογή να διαλέγω από ποια από τις 2 κάρτες θα την καλώ.

Βρήκα αυτό το link που περιγράφει υποτίθεται μια λύση στο πρόβλημα μου, μέσω της επιλογής

Settings > SIM Management > Contact Binding > Select one of my SIM cards > Bind contacts to this SIM.

Όμως στο μενού του κινητού μου, στο SIM Management ΔΕΝ υπάρχει πουθενά η επιλογή Contact Binding. Ούτε υπάρχει σχετική επιλογή στα settings της εκάστοτε επαφής. Τι μπορώ να κάνω;

2) Το κινητό βρίσκει τις ελληνικές επαφές μου από τη sim, αλλά μου τις βγάζει μετά από τις επαφές που είναι γραμμένες στα αγγλικά. Θα ήθελα να συμβαίνει το ανάποδο αν γίνεται (δηλαδή πρώτα να βγάζει τις επαφές που είναι γραμμένες στα ελληνικά και μετά αυτές που είναι στα αγγλικά) - πώς το κάνω αυτό όμως;

3) Όταν γράφω sms, το κινητό κρατάει στη μνήμη του τη γλώσσα που χρησιμοποίησα την τελευταία φορά (ελληνικά), και μου βγάζει κατευθείαν το ελληνικό πληκτρολόγιο. ΟΜΩΣ, το κινητό ΔΕΝ κρατάει στη μνήμη του το ότι εγώ γράφω με κεφαλαίους χαρακτήρες, και πρέπει κάθε φορά να το ξαναρυθμίζω (δεν πρόκειται περί σοβαρού προβλήματος, αλλά θα ήθελα αν γινόταν το κινητό αυτόματα να αποθήκευε τα κεφαλαία γράμματα ως default).

4) Παρατήρησα ότι όταν προσπαθώ να αποθηκεύσω μια καινούργια επαφή στην κάρτα sim, τότε το κινητό μου δίνει μόνο 6 χαρακτήρες (!) για το όνομα της επαφής. Αντίθετα, αν αποθηκεύσω την επαφή στη μνήμη του τηλεφώνου (αντί για τη sim), τότε έχω στη διάθεση μου πολλούς χαρακτήρες. Γιατί γίνεται αυτό, και πώς μπορεί να διορθωθεί (ΑΝ μπορεί να διορθωθεί).

5) Παρατήρησα ότι το youtube app, το twitter app , το skype, κτλ δεν κλείνουν από μόνα τους, και μένουν στη μνήμη παρότι έχω αποσυνδεθεί από το ίντερνετ. Και δε μπορώ να βρω και πως να τις κλείσω παρά μόνο μέσω κάποιου Task killer!

6) Μου πρότειναν να κάνω κάποια "περίεργη" (για εμένα τουλάχιστον) διαδικασία για να δημιουργήσω κάποιο partition στην εσωτερική μνήμη του κινητού, ώστε να ελαφρύνει λίγο η μνήμη RAM του. Εμένα βέβαια που φαίνεται ότι πάει σφαίρα, αλλά αν είναι να χρειαστώ κάτι τέτοιο, μήπως ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνω, πώς να το κάνω, και αν αξίζει τον κόπο;

7) Πέρα από αυτά τα θέματα, θα ήθελα "τα φώτα σας" για να βρω και ένα καλό RSS Feed Reader - το χρησιμοποιεί ο πρώην συγκάτοικος που επίσης παρήγγειλε το ίδιο κινητό.

Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Πάντως, η πιο σημαντική είναι για μένα η ερώτηση (1), αν μπορείτε, βοηθήστε με να κάνω αυτό το πράγμα και τα υπόλοιπα ας περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

πω πω παιδια τι πονοκεφαλος ειναι αυτος!!!!δεν υπαρχει περιπτωση να καταληξω σε καποιο μοντελο.απλη ερωτηση κινητο μεχρι 200 δολλαρια που να μην εχω σιγουρα προβλημα με τα ελληνικα σε μηνυματα και μενου το playstore να λειτουργει σωστα,καλη κατασκευη και οχι να φενεται φτηνιαρικο.ακουω ή μαλλον διαβαζω μοντελα με σειρα προταιρεοτητας.δωστε τα φωτα σας στον αομματο!!!!! Edited by nas13

Καθώς κοίταγα στο youtube κάτι βιντεάκια ανακάλυψα αυτό εδώ.

http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-s4-quad-core-5inch-mt6589t-android-42-16gb-phone11version-p-3925.html

Απο θέμα hardware και χαρακτηριστικών φαίνεται πολυ καλό και σε πολύ καλή τιμή.Τι λέτε και εσείς?

Edited by Darth_Revan

Ποιο κινεζικο 5αρι quad core εχει την καλυτερη καμερα;

οταν ρωτησα τον σταυρο,μου ειπε Zte v987 ή Amoi a860w ή THL W8 :)

wisdom shared:lol:

αν θες κ δικη μου σοφια,κοιτα κ το jiayu g4,αν κ 4,7 ιντσες..

μολις παρηγγειλα το thl για λογους καμερας..

στον φιλο nas13,να παρει το ιδιο με μενα πειτε του!,χε

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παιδιά σε δικαρτο γιατί το handcent δεν με ρωτάει από ποιο νούμερο θέλω να στείλει μήνυμα ενώ από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχω δηλώσει να κάνει ερώτηση πριν από την αποστολή;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά σε δικαρτο γιατί το handcent δεν με ρωτάει από ποιο νούμερο θέλω να στείλει μήνυμα ενώ από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχω δηλώσει να κάνει ερώτηση πριν από την αποστολή;

Μονο το Go sms υποστηρίζει την ερώτηση στα δίκαρτα, και η στοκ εφαρμογή σαφώς

Πλησιαζουν την ποιοτητα του samsung s4;

Πλάκα κάνεις; Ούτε γι αστείο :lol:

Ουτε να πλησιαζει;

Δεν ξέρω τι θεωρείς «πλησιάζει». Για μένα η κάμερες αυτές δεν είναι καν αξιοπρεπείς. Για κινητά όμως, είναι καλύτερες από τα περισσότερα επώνυμα κάτω των 250€. Αν έχεις όμως ως στάνταρ την κάμερα του S4, θα απογοητευθείς, εκτός αν τραβάς φωτογραφίες μόνο στον ήλιο

• The title was changed to Dual SIM + Android