Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου μήπως κάνεις κάποιο λάθος;

Στις ρυθμίσεις μυνημάτων δεν έχει επιλογή για tick Αναφορές μυνημάτων.

Τι στο καλό. Το ξηλώσανε από το Android;

Εκτός εάν δεν δουλεύουν....

Κανονικά υπάρχει η επιλογή, σε Android 4.2 είναι εκεί που είπα πιο πάνω

κατεβασα το προγραμματακι ακολουθησα τις οδηγιες αλλα δεν ανεβαινει η ενταση ...ακολουθω τις οδηγιες απο το μοντακο....και στο thl και στο a660 ειναι χαμηλα η ενταση συνομιλιας..στο α660 εχει τιμες 76 στο πρωτο και 80 στο δευτερο(αυτο με το μαξ 160)....εβαλα και στα 2 παραπανω τιμες αλλα δε καταλαβα διαφορα

Κάτι κάνεις λάθος. Πήγες στο loundspeaker mode κι άλλαξες τα media και ring; Ta level πώς τα ρύθμισες;

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...νομίζω το "loudspeaker mode" είναι μόνο για το πίσω ηχείο. Για το ηχείο μπροστά πρέπει να πειράξεις ανάλογα το "normal mode/Sph";

Αλλού προτείνουν και: "Speech Enhancement/Normal Mode/Parameter 7/value 96 - 128

Πιθανόν χρειάζεται και reboot μετά.

Edited by emxa2k

...νομίζω το "loudspeaker mode" είναι μόνο για το πίσω ηχείο. Για το ηχείο μπροστά πρέπει να πειράξεις ανάλογα το "normal mode/Sph";

Αλλού προτείνουν και: "Speech Enhancement/Normal Mode/Parameter 7/value 96 - 128

Πιθανόν χρειάζεται και reboot μετά.

Σωστά, εγώ αναφέρθηκα στο πίσω ηχείο. Reboot δε χρειάζεται, οι αλλαγές γίνονται άμεσα

Σε εμενα δεν τις αποθηκευει.δειχνει πως τις εσωσε αλλα οταν ξαναμπω εχει τις παλιες

Κ με reboot το ιδιο

Σε εμενα δεν τις αποθηκευει.δειχνει πως τις εσωσε αλλα οταν ξαναμπω εχει τις παλιες

Κ με reboot το ιδιο

και μενα το ιδιο...λεει οτι σωθηκαν παταω οκ αλλα δεν εχει επιστροφη κ μολις επιστρεψω με το πληκτρο επιστροφης βγαζει τις παλιες...αν πατησω κεντρικο κουμπι για να βγω εκτος δε δειχνει να ανεβηκε η φωνη ....οταν μετα ξαναπατησω την εφαρμογη ειναι εκει που το αφησα,δηλ στο σετ των νεων ρυθμισεων ...

Κ με reboot το ιδιο

και μενα το ιδιο...λεει οτι σωθηκαν παταω οκ αλλα δεν εχει επιστροφη κ μολις επιστρεψω με το πληκτρο επιστροφης βγαζει τις παλιες...αν πατησω κεντρικο κουμπι για να βγω εκτος δε δειχνει να ανεβηκε η φωνη ....οταν μετα ξαναπατησω την εφαρμογη ειναι εκει που το αφησα,δηλ στο σετ των νεων ρυθμισεων ...

Ποιες συσκευές έχετε; μήπως δεν είναι rooted; Το χω κάνει σε δεκάδες μοντέλα, rooted πάντα, και λειτουργεί κανονικά

Ποιες συσκευές έχετε; μήπως δεν είναι rooted; Το χω κάνει σε δεκάδες μοντέλα, rooted πάντα, και λειτουργεί κανονικά

Σταύρο εάν μπορέσεις και κάνεις έναν πίνακα με τις ρυθμίσεις τις προτεινόμενες εγώ θα το εκτιμούσα δεόντως !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

α!πρεπει ναναι rooted ε? :) αυτα που ερχονται απο μινιντιλ που εχουν περασμενα ελληνικα δεν ειναι rooted δηλ...η ασχετοσυνη σε ολο το μεγαλειο :rolleyes:

α!πρεπει ναναι rooted ε? :) αυτα που ερχονται απο μινιντιλ που εχουν περασμενα ελληνικα δεν ειναι rooted δηλ...η ασχετοσυνη σε ολο το μεγαλειο :rolleyes:

λογικά είναι, δες στο μενού εάν έχει εικονίδιο superuser

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σταύρο εάν μπορέσεις και κάνεις έναν πίνακα με τις ρυθμίσεις τις προτεινόμενες εγώ θα το εκτιμούσα δεόντως !

Ποια συσκευή έχεις; Γενικά, κάνε ό,τι είπα πιο πάνω και βάλε το max στο 160, και βάλε πχ ένα τραγούδι να παίζει, και προσάρμοσε τα level στα επίπεδα που θες το καθένα. To Level 6 είναι το μέγιστο και το Level 1 το ελάχιστο αμέσως μετά το mute

Ποια συσκευή έχεις; Γενικά, κάνε ό,τι είπα πιο πάνω και βάλε το max στο 160, και βάλε πχ ένα τραγούδι να παίζει, και προσάρμοσε τα level στα επίπεδα που θες το καθένα. To Level 6 είναι το μέγιστο και το Level 1 το ελάχιστο αμέσως μετά το mute

newman k1,

οκ θα το δω μόλις εχω το τηλ στα χερια μου :)

Δε θυμάμαι έκδοση skype, νομιζω ειχα την πατσαρισμένη του δικού μας του theos0o απ το xda. Φαντάζομαι έχεις ξηλώσει τις σαβούρες του go launcher κι έχεις βάλει έναν ελαφρή όπως το zeam, σωστά; αλλιώς το κινητό λογικό να σέρνεται. Αυτό με τις κάρτες δεν το ξέρω, μια cosmote έχει μονο ο αδελφός μου μέσα χωρίς πρόβλημα

Δοκίμασα διάφορες εκδόσεις του theos0o αλλά η βιντεοκλήση δεν θέλει να παίξει. Στην τελευταία έκδοση δεν έχει και ήχο. Τον zeam δεν τον είχα βάλει αλλά πλέον τον εγκατέστησα, έκανα δοκιμές με διάφορες εκδόσεις skype αλλά τίποτα. Το κινητό δεν σέρνεται, ίσα ίσα μου κάνει εντύπωση η ταχύτητά του. Απλά στην βιντεοκλήση κάτι δεν πάει καλά.

Για την αναγνώριση κλήσης πέρασα σε κάθε επαφή, διπλά τα νούμερα. Μία με +30 και μία χωρίς ώστε η αναγνώριση να γίνεται και στις 2 κάρτες.

Γενικά πάντως είναι αρκετά καλή συσκευή για τα χρήματά της. Καλή ποιότητα, καθαρός ήχος, καλό σήμα, καλή ευαισθησία οθόνης..

Φίλε μου μήπως κάνεις κάποιο λάθος;

Στις ρυθμίσεις μυνημάτων δεν έχει επιλογή για tick Αναφορές μυνημάτων.

Τι στο καλό. Το ξηλώσανε από το Android;

Εκτός εάν δεν δουλεύουν....

Σωστα, ουτε κι εγω βλεπω επιλογη για tick αναφορας sms., σε stock παντα μιλωντας.

Το μονο που μου κανει (σε stock) ειναι να δειχνει ενα μηνυματακι οτι ο αποδεκτης παρελαβε το μυνημα, το οποιο βεβαια ειναι σχεδον αχρηστο γιατι δεν μενει, αλλα σβηνει αμεσως. Απο ηχο τιποτα.

Το GO SMS εχει και επιλογη ειδοποιησης για αναφορα, και χτυπαει κανονικα.
Δηλαδη σαν αναφορα εσυ παιρνεις και μυνηματακι και ηχο? Πωπω, πολυ πισω ειμαστε.. Θα εγκαταστησω το go sms να το ψαξω.. Thanks George

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Οχι εμενα δε μ αρεσει, αλλα σαν επιλογη υπαρχει. :)

Ειναι στις ρυθμισεις -> ρυθμισεις ειδοποιησης -> ενεργοποιηση ειδοποιησεων αποστολης (το τσεκαρεις) ;)

Στα απεσταλμενα μνματα εχει διπλα 2 τικ.το πρωτο σημαινει οτι εσταλη κ το δευτερο οτι παραδοθηκε!

εκανα ρουτ το thl w8 που εχω προβληματα φορτισης κ αναγκαζομαι να το φορτιζω εξωτερικα με συσκευη φορτισης μπαταριων.....τωρα ανοιξε ο δρομος για νεα εκδοση λογισμικου για να φανει αν ηταν απο αυτο....το πρωτο μου ρουτινγκ!!!νοιωθω περηφανος!βεβαια δε ξερω τι ειναι το ρουτινγκ αλλα αλλη υποθεση αυτο :) παω να περασω νεα εκδοση τωρα κ ο θεος βοηθος

Στα απεσταλμενα μνματα εχει διπλα 2 τικ.το πρωτο σημαινει οτι εσταλη κ το δευτερο οτι παραδοθηκε!

Για ηχητικη ειδποιηση μιλας η οπτικη?

Και για ποια συσκευη? Εγω στο G3S ανοιγει ενα παραθυρακι που λεει οτι το μηνυμα εληφθη αλλα δεν παιρνω ηχο.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Παιδια καλησπερα,εψαχνα αυτες τις μερες για ενα dual sim android κινητο και μαλλον θα καταληξω στο alcatel ot 6010d.

Επειδη ομως θα ειναι πρωτη φορα που θα παρω κινητο με 2 καρτες sim,εχω μερικες αποριες.

Θα μπορω να εχω διαφορετικο ηχο κλησης για την καθε sim,οπως εχω τωρα στα δυο κινητα μου,για να καταλαβαινω απο τον ηχο κλησης σε ποια sim με καλουν? Οταν θα θελω να καλεσω καποιον(ή να στειλω μηνυμα)πως θα επιλεγω απο ποια sim να κανω την κληση?

Το ιδιο και στα μηνυματα,υπαρχει τροπος να επιλεγω απο ποια sim θα στειλω το μηνυμα?

Προς το παρον αυτα μου ερχονται στο μυαλο,ευχαριστω προκαταβολικα.

Παιδια καλησπερα,εψαχνα αυτες τις μερες για ενα dual sim android κινητο και μαλλον θα καταληξω στο alcatel ot 6010d.

Επειδη ομως θα ειναι πρωτη φορα που θα παρω κινητο με 2 καρτες sim,εχω μερικες αποριες.

Θα μπορω να εχω διαφορετικο ηχο κλησης για την καθε sim,οπως εχω τωρα στα δυο κινητα μου,για να καταλαβαινω απο τον ηχο κλησης σε ποια sim με καλουν? Οταν θα θελω να καλεσω καποιον(ή να στειλω μηνυμα)πως θα επιλεγω απο ποια sim να κανω την κληση?

Το ιδιο και στα μηνυματα,υπαρχει τροπος να επιλεγω απο ποια sim θα στειλω το μηνυμα?

Προς το παρον αυτα μου ερχονται στο μυαλο,ευχαριστω προκαταβολικα.

1. Νομίζω υπάρχει κατάλληλη εφαρμογή και λέγεται dual sim ringer, δεν την εχω δοκιμάσει ποτέ όμως

2. Φυσικά, πριν καλέσεις ή στείλεις μήνυμα σε ρωτάει από ποια σιμ να γινει, αλλά μπορείς να βάλεις και προεπιλογές

Basic Information

Model H9500+

Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 850/2100MHz

Sim Card Dual SIM Card Dual Standby(one Micro SIM card)

Service Provide Unlocked

Style Bar

Color Grey

Shell Material Plastic

System

OS Android 4.2(rooted system)

CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz; GPU: PowerVR SGX 544MP

ROM 4GB

RAM 1GB

Screen

Display Size 5.0 Inch

Type IPS, Capacitive touch screen

Resolution 1280 x 720 pixels, HD Screen

Screen Color 16000K Colors

Support Format

Ringtones Type Polyphonic/MP3

Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB

Video File Format 3GP/MPEG4

Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF

E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML

FM Radio Yes, earphone needed

Earphone Port 3.5mm

Card Extend Support TF card up to 16GB extended

Data Transfer & Connectivity

Data transfer USB/Bluetooth

Mobile internet WAP/WIFI

General

Camera/Picture Resolution Dual Cameras, front camera 5.0MP, back camera 13.0MP with flashlight and auto focus,up to 4096×3072 pixels resolution, support full screen capturing

Language English, Afrikaans, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Catala, Cestina, Deutsch, Dansk, Espanol, Filipino, Hrvatski, IsiZulu, French, Italiano, Kiswahili, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Norsk bokmal, Polski, Romana, Rumantsch, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Greek, Bulgarian, Serbian, Ukrainian, Ukrainian, Hebrew, Persian, Hindi, Nederlands, Portugues, Vietnamese, Turkish, Russian, Arabic, Bengalese, Thai, Korea, Simplified/Traditional Chinese, Japanese

Phonebook 200

Message SMS/MMS

Input Handwrite/Keypad

GPS Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up postioning

WIFI Yes, 802.11 b/g/n

Bluetooth Bluetooth 2.0

Gravity Sensor Yes

Multi-Touch Yes, 5 point touch

Dimensions 142 x 74 x 9mm

Net Weight(Including battery) 166g

Standby Time About 2~3 days

Other Feature WiFi, FM, camera, Bluetooth, calendar, calculator, clock, Email, navigation, Gmail, play store, maps, flashlight, google search, Tethering & portable hotspot, VPN, etc

Package

Size 165 x 92 x 60mm

Weight 468g

Accessories 2 x 2600mAh Batteries

1 x Earphone

1 x USB Cable

1 x Charger

1 x Flip Cover

1 x Screen Protector

1 x User Manual(English-Russian-Spanish-German)

Customers Who Viewed This Item Also Viewed

$189.49H9500+ Smart Phone HD Screen Android 4.2 MTK6589 Quad Core 1G RAM 5.0 Inch 13.0MP Camera$209.99N9502+ Smartphone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 1G 8G 5.0 Inch HD Screen 12.0MP Camera$191.99Tengda N9500 Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 5.0 Inch HD Screen 1G 4G 12.0MP Camera- Grey$189.99H9500 Smartphone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 1G/8G 3G GPS WiFi HD IPS 5.0 Inch - Black$177.99Star S9500 Smartphone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 1G 4G 5.0 Inch 12.0MP Camera$189.99H9500 Smartphone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 1G/8G 3G GPS WiFi HD IPS 5.0 Inch - White$139.99Star I9500L Smartphone MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G GPS 5.0 Inch$174.99Q9000 Smartphone MTK6589 Android 4.2 3G GPS 1G 4G 5.0 Inch HD Screen 13.0MP Camera$249.99Star S4 Smartphone 5.0 Inch FHD IPS Screen Android 4.2 MTK6589 Quad Core 1G 8G 12.0MP Camera$214.99N5300 Smartphone HD Screen Android 4.2 MTK6589 Quad Core 1G 4G 5.0 Inch 12.0MP Camera- Black

το εχει παρει καπιος σκεφτομαι να το παραγγειλω

http://www.pandawill.com/h9500-smart-phone-hd-screen-android-42-mtk6589-quad-core-1g-ram-50-inch-130mp-camera-grey-p75576.html

Edited by basoanna

thlw8s

Xiaomi_Redmi_Note_3 Pro

Φιλε ευχαριστω για την απαντηση. Το ψιλοσκεφτηκα λιγο για τον ξεχωριστο ηχο κλησης για καθε sim. Και να μην γινεται,λογικα θα μπορω να βαλω σε μια ομαδα ολες τις γουατς απ επαφες που εχω(οι οποιες δεν ειναι και πολλες,καμια 30αρια το πολυ)και να ορισω για αυτην την ομαδα ξεχωριστο ηχο κλησης,οποτε πιστευω,εστω και ετσι θα γινεται.

Την εφαρμογη που ειπες την εψαξα στο market αλλα δεν την βρηκα.

Αν μου ερθει κατι αλλο στο μυαλο,θα ξαναρωτησω,thanks για την απαντηση.

basoanna εγώ αγόρασα πριν ένα μήνα αυτό

Ικανοποιημένος 95 τοις εκατό. Προσπαθώ να βρω ποιο πρόγραμμα gps μπορεί να λειτουργήσει με εύρεση δορυφόρων γρήγορα. Δε ξέρω αν έχει πρόβλημα ο δέκτης gps του κινητού ή φταίνε τα προγράμματα που κατεβάζω. Αν έχετε κανένα καλό πρόγραμμα να μου προτείνετε, με χαρά να γλυτώσω την ταλαιπωρία. :X

Με αυτά και αυτά, του έχω κάνει καμιά 20αρια επαναφορές στις αρχικές ρυθμίσεις μέχρι τώρα και έχω την εντύπωση πως μου κάνει κάποια «νερά» στη φόρτιση. Έχω την εντύπωση πως αρχίζει να διαφοροποιείται από την μέρα που το έλαβα μέχρι τώρα. Φορτίζει μόνο μία φορά στο ρεύμα έπειτα από επανεκκίνηση, αλλά φαίνεται πως η φόρτιση στον υπολογιστή γίνεται απρόσκοπτα. Δε ξέρω αν οφείλεται στο ότι του έχω «πετάξει τα μάτια» αλλά τα προβλήματα που έχω είναι αυτά. Αν θες κάτι άλλο, ρώτα. :ninja:

fotaras85 πρόγραμμα για διαφοροποίηση ήχου εισερχόμενης κλήσης ψάχνω κι εγώ. Το κινητό που έχω δεν έχει τη δυνατότητα αυτή, το μόνο που έχει αλλά δε με ικανοποιεί, οι εισερχόμενες κλήσεις μπορούν να αναγνωριστούν μόνο με το χρώμα, έχεις δηλαδή να επιλέξεις μεταξύ 4 χρωμάτων για κάθε μία από τις 2 κάρτες σιμ. Κάθε φορά που σε παίρνουν στη μία ή στην άλλη κάρτα, αλλάζει το χρώμα στην οθόνη του κινητού, αλλά στον ήχο δεν υπάρχει δυνατότητα δυστυχώς, τουλάχιστον στο δικό μου phablet. Όλα τα άλλα που γράφεις, γίνονται.

Edited by smile2u

Για τον διαφορετικο ηχο κλησης,αν εισαι root δες με καποιον root explorer π.χ. root browser lite αν υπαρχει στο /system/app η εφαρμογη dualsim.ringer.apk

Αν υπαρχει τοτε χρειαζεσαι το gravitybox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 το οποιο ενεργοποιεις συμφωνα με τις οδηγιες της σελιδας που δινω και μεσω αυτου θα τρεχεις την εφαρμογη dualsim ringer που σου επιτρεπει να αλλαζεις τον ηχο σε καθε σιμ.αν δεν υπαρχει την κατεβαζεις απο http://www.sendspace.com/file/vzy4lb την βαζεις στο /system/app και την ενεργοποιεις απο το gravitybox

Να πω τελος οτι η τελευταια εκδοση του gravitybox περιλαμβανει και το fix για τα 2 σημαντικα bugs ασφαλειας που ανακαλυφθηκαν προσφατα στο android

• The title was changed to Dual SIM + Android