Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία διαφορά δυστυχώς. Αλλα το περιεργο ειναι οτι το κανει μονο με την cosmote, αρα υποθετω δεν εχει προβλημα το κινητο.

Δοκίμασες να βάλεις την κάρτα sim στην άλλη υποδοχή?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θωρητικά έχεις δίκιο, στη πράξη όμως όλα αυτά με chipset Mediatek έχουν το ίδιο σχεδόν SAR, και είναι γνωστές οι τιμές κι έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες, κ είναι πολύ χαμηλότερα από κάτι άλλα επώνυμα (iOνόματα_δεν_λέμε με SAR 1.13)

μετα απο 3 μηνες χρησης του thl w8 μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι η "ζαλουρα" που νοιωθει κανεις χρησιμοποιωντας αρκετα το κινητο του ειναι πολυ καλυτερη απο οτι με τη χρηση iphone 4 εδω κ 3-4 χρονια...κοινως κ με μπακαλιστικη προσεγγιση του θεματος,με το τεσσαρι επαιρνα φωτια,ενοιωθα την πιεση απο την ακτινοβολια ωρες ωρες,με το κινεζικο χρησιμοποιωντας το ομως πιο συνετα,δηλ με bluetooth και χωρις να κοιμαμαι πανω του! εχουν φυγει ολα αυτα τα αισθηματα καυσου που ειχα σε πολυ χρηση...δε ξερω αν σημαινει κατι αυτο αλλα ειναι η αληθεια...

οσον αφορα το thl w8 ,αυτο το εξαιρετικο κινητο με την φοβερη καμερα σε επαρκες φωτισμο,με το αρκετα καλο λεντ για κινεζικο,με την γρηγοραδα του χωρις κολληματα στο ελαχιστο,με την εξαιρετικης ευκρινειας οθονη κλπ κλπ....εχει αρχισει να με κουραζει.....γιατι ακομα αντιμετωπιζω προβληματα φορτισης,αναγκαζομαι να φορτιζω εξωτερικα τις μπαταριες(με το ανοιξε κλεισε εκανε κ μια σχισμη το πισω καπακι,λογικο αφου αυτο γινεται 2 μηνες τωρα)....το σκ θα περασω το update της thl και αν δε γινει κατι θα το στειλω πισω.....

μετα απο 3 μηνες χρησης του thl w8 μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι η "ζαλουρα" που νοιωθει κανεις χρησιμοποιωντας αρκετα το κινητο του ειναι πολυ καλυτερη απο οτι με τη χρηση iphone 4 εδω κ 3-4 χρονια...κοινως κ με μπακαλιστικη προσεγγιση του θεματος,με το τεσσαρι επαιρνα φωτια,ενοιωθα την πιεση απο την ακτινοβολια ωρες ωρες,με το κινεζικο χρησιμοποιωντας το ομως πιο συνετα,δηλ με bluetooth και χωρις να κοιμαμαι πανω του! εχουν φυγει ολα αυτα τα αισθηματα καυσου που ειχα σε πολυ χρηση...δε ξερω αν σημαινει κατι αυτο αλλα ειναι η αληθεια...

οσον αφορα το thl w8 ,αυτο το εξαιρετικο κινητο με την φοβερη καμερα σε επαρκες φωτισμο,με το αρκετα καλο λεντ για κινεζικο,με την γρηγοραδα του χωρις κολληματα στο ελαχιστο,με την εξαιρετικης ευκρινειας οθονη κλπ κλπ....εχει αρχισει να με κουραζει.....γιατι ακομα αντιμετωπιζω προβληματα φορτισης,αναγκαζομαι να φορτιζω εξωτερικα τις μπαταριες(με το ανοιξε κλεισε εκανε κ μια σχισμη το πισω καπακι,λογικο αφου αυτο γινεται 2 μηνες τωρα)....το σκ θα περασω το update της thl και αν δε γινει κατι θα το στειλω πισω.....

καλημερα,τη γνωμη εχεται για το cubot c9, να το παρο απο μινι ντιλ στα 65 ευρω ,

καλημερα,τη γνωμη εχεται για το cubot c9, να το παρο απο μινι ντιλ στα 65 ευρω ,

Δεν ξέρω για το c9 αλλά ένα άλλο Cubot που με ενδιέφερε δεν το πήρα γιατί δεν υποστήριζε 3g.

Oλα τα καινουρια mtk6589 υποστηρίζουν 3g στην μπαντα των 2100 που λειτουργει κανονικά στην Ελλάδα

Είναι πάρα πολύ καλό, όπως και το C7 το 3.5αρι, που χει ο αδελφός μου

Δεν ξέρω για το c9 αλλά ένα άλλο Cubot που με ενδιέφερε δεν το πήρα γιατί δεν υποστήριζε 3g.
Ποιο δεν έχει 3G? Το C7 των 50€ μήπως λες; Ήθελες και 3G στα 50€; :lol: τ ακριβότερα σαφώς έχουν, με mtk6577/89

Προφανώς αφού έχει αρχαία χαρακτηριστικά.Αν ενδιαφέρεσαι για κινέζικο και θες κάτι που θα πηγαινει καλύτερα απο το s2 σου χωρις να ξεφύγεις πάνω απο τα 200€,θα πας σε συσκευή με mtk6589.Επισης στο thl w7s με mtk6589 που έχω, υπάρχει ηχογράφηση συνομιλίας και λειτουργεί κανονικά και με bt ακουστικό.

Προφανώς αφού έχει αρχαία χαρακτηριστικά.Αν ενδιαφέρεσαι για κινέζικο και θες κάτι που θα πηγαινει καλύτερα απο το s2 σου χωρις να ξεφύγεις πάνω απο τα 200€,θα πας σε συσκευή με mtk6589.Επισης στο thl w7s με mtk6589 που έχω, υπάρχει ηχογράφηση συνομιλίας και λειτουργεί κανονικά και με bt ακουστικό.

Ο φίλος ζήτησε τη γνώμη μας για το c9 και το είπα για την περίπτωση που δεν το είχε προσέξει. Πάντως ακόμα και ένα παλιό Samsung i5800 που έχω, υποστηρίζει κανονικά 3g και είναι με froyo ακόμα. Για δεύτερο κινητό παρήγγειλα ένα Jiayu g2 διπύρηνο με 1gb ram. Για βασικό κινητό που θα αντικαταστήσει το s2 δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω κινέζικο ή κάποιο επώνυμο. Αν και το βλέπω για μετά το καλοκαίρι.

Όλα τα κινητά με τον επεξεργαστή που ανέφερες υποστηρίζουν 2way εγγραφή κλήσης με blue tooth; Αν ναι με ποια εφαρμογή;

Εχει ο dialer ενσωματωμένη εφαρμογή.Κατά την κλήση πατας μενου--->έναρξη εγγραφης.Για όλα δεν ξέρω αλλά από ότι έχω καταλάβει τα κινητά με την ίδια cpu έχουν ουσιαστικά και την ίδια ρομ με μικροαλλαγές και κάποια από αυτά,παιζει να αλλάζει μόνο το όνομα της συσκευής στο build.prop αρχείο

Εδώ φαίνεται ότι δεν υποστηρίζει 3g το c9 http://www.pandawill.com/cubot-c9-smart-phone-android-23-mtk6515-10ghz-40-inch-30mp-camera-blue-p73459.html

Σαφώς δεν έχει, όπως και κανένα mtk6515. Κατά τ άλλα το κινητό ειναι τέλειο για απλή χρήση, γι αυτό και κοστίζει τόσο. Ο αδελφός μου με το C7 μια χαρά μπαίνει στο fb κ μιλάει στο whatsapp με GPRS, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αν θες 3G πας σε mtk6573+

Σαφώς δεν έχει, όπως και κανένα mtk6515. Κατά τ άλλα το κινητό ειναι τέλειο για απλή χρήση, γι αυτό και κοστίζει τόσο. Ο αδελφός μου με το C7 μια χαρά μπαίνει στο fb κ μιλάει στο whatsapp με GPRS, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αν θες 3G πας σε mtk6573+

Δεν το κατακρίνω το κινητό. Απλά ο φίλος πιο πριν ρώτησε τη γνώμη μας για αυτό και θεώρησα υποχρέωση μου να του τονίσω αυτό το μειονέκτημα που κακά τα ψέματα είναι σημαντικό.

Δεν το κατακρίνω το κινητό. Απλά ο φίλος πιο πριν ρώτησε τη γνώμη μας για αυτό και θεώρησα υποχρέωση μου να του τονίσω αυτό το μειονέκτημα που κακά τα ψέματα είναι σημαντικό.

Υπάρχει άλλο κινητό σ αυτά τα λεφτά με 3G ?!

Υπάρχει άλλο κινητό σ αυτά τα λεφτά με 3G ?!

Δύο που είδα στα γρήγορα στο pandawill είναι το ZTE V760 και το HUAWEI Y210. Εγώ είχα παραγγείλει το c7, το πλήρωσα κανονικά και ευτυχώς είδα γρήγορα ότι δεν υποστηρίζει 3g και πήρα πίσω τα χρήματα μου. Ότι είπα το είπα για να προλάβω τον φίλο μην την πατήσει, γιατί μπορεί να θέλει 3g. Εγώ πήγα να την πατήσω, γιατί δεν το περίμενα να μην το υποστηρίζουν το 3g τα περισσότερα φθηνά κινέζικα και παρήγγειλα κάτι λίγο πιο ακριβό.

Δύο που είδα στα γρήγορα στο pandawill είναι το ZTE V760 και το HUAWEI Y210. Εγώ είχα παραγγείλει το c7, το πλήρωσα κανονικά και ευτυχώς είδα γρήγορα ότι δεν υποστηρίζει 3g και πήρα πίσω τα χρήματα μου. Ότι είπα το είπα για να προλάβω τον φίλο μην την πατήσει, γιατί μπορεί να θέλει 3g. Εγώ πήγα να την πατήσω, γιατί δεν το περίμενα να μην το υποστηρίζουν το 3g τα περισσότερα φθηνά κινέζικα και παρήγγειλα κάτι λίγο πιο ακριβό.

ευχαριστω για της απαντησεις σχετικα με cubot c9,3g το ξερο πως δεν εχει ,απλη χρηση θα κανω ,απλα βλεπω πως εχει αλλον επεξεργαστη απο τον mediatek 6515,ο αλλος επεξεργαστης που εχει(δεν θυμαμαι το ονομα)ειναι αξιοπιστος,

Μετά από έρευνα και γνώμες από εδώ μέσα λέω να πάρω αυτό

http://www.merimobiles.com/star-s5-mtk6589-quad-core-android-4-2-5-0-inch-hd-screen-1g-ram-4g-rom-dual-camera_p/meri7418.htm

Αξίζει? Το σαιτ είναι αξιόπιστο?

http://www.merimobiles.com/star-s5-mtk6589-quad-core-android-4-2-5-0-inch-hd-screen-1g-ram-4g-rom-dual-camera_p/meri7418.htm

μπορεις να τ παρεις και απο εδω http://www.oklot.com/star-s5-butterfly-50-inch-android-42-mtk6589-quad-core-1gb-ram-8gb-rom-3g-wcdma-wifi-gps-smart-phone-black-p-1472.html?zenid=4pr409f63965e28nhuj4b3q5o6

10 δολαρια κατω,δωρο δερματινη θηκη και δωρεαν μεταφορικα με singpost

Θα σου πρότεινα το x920 επειδή το έψαξα ανάμεσα από χ920,s5,m1,m2,z1 το χ920 είναι καλύτερο και είναι σχεδόν 1 προς 1 με το original htc. Έχει καλύτερη camera και καλύτερα πλαστικά σύμφωνα με τις κριτικές. Αυτή την εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου.

Από εδώ http://www.minideal.net/x920-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-0-inch-hd-screen-1g-8g-12-0mp-camera.html

μπορεις να τ παρεις και απο εδω http://www.oklot.com/star-s5-butterfly-50-inch-android-42-mtk6589-quad-core-1gb-ram-8gb-rom-3g-wcdma-wifi-gps-smart-phone-black-p-1472.html?zenid=4pr409f63965e28nhuj4b3q5o6ΜΑΚΡΥΑ από το oklot.

10 δολαρια κατω,δωρο δερματινη θηκη και δωρεαν μεταφορικα με singpost

Ναι, δες και στο minideal αν είναι φθηνότερο, και στο merimobiles να υπολογίζεις 8$ για αποστολή με singapore post. Δες κι αυτό που λέει ο Νίκος απ το smartdigi

ευχαριστω για της απαντησεις σχετικα με cubot c9,3g το ξερο πως δεν εχει ,απλη χρηση θα κανω ,απλα βλεπω πως εχει αλλον επεξεργαστη απο τον mediatek 6515,ο αλλος επεξεργαστης που εχει(δεν θυμαμαι το ονομα)ειναι αξιοπιστος,
mt6515 έχει κι ειναι καλός

Ναι, δες και στο minideal αν είναι φθηνότερο, και στο merimobiles να υπολογίζεις 8$ για αποστολή με singapore post. Δες κι αυτό που λέει ο Νίκος απ το smartdigi

mt6515 έχει κι ειναι καλός

Δυστυχώς μάλλον θα πάω σε διπύρηνο λόγω κόστος, Νόμιζσ ότι έβλεπα τα 160 ως δολλάρια και όχι ως ευρώ. Ο πεινασμένος καρβέλια ονερεύεται. Μάλλον με βλέπω για κάτι τέτοιο γιατί ψάχνω κοντά στα 120ε

http://www.minideal.net/5-capacitive-screen-android-4-0-4-dual-sim-mtk6577-gps-3g-wcdma-phone-n9770.html

Δυστυχώς μάλλον θα πάω σε διπύρηνο λόγω κόστος, Νόμιζσ ότι έβλεπα τα 160 ως δολλάρια και όχι ως ευρώ. Ο πεινασμένος καρβέλια ονερεύεται. Μάλλον με βλέπω για κάτι τέτοιο γιατί ψάχνω κοντά στα 120ε

http://www.minideal.net/5-capacitive-screen-android-4-0-4-dual-sim-mtk6577-gps-3g-wcdma-phone-n9770.html

Φιλε μου αν εβλεπες 160$ (δολαρια) τοτε ειναι 123.19€

Φιλε μου αν εβλεπες 160$ (δολαρια) τοτε ειναι 123.19€

Ναι φίλος γιααυτό ρωτούσα γτ είναι κοντά στα χρήματα που ψάχνω. Δυστυχώς το ψάξιμο ακόμα συνεχίζεται..

αυτό που κοιτάς δεν υπάρχει πλέον στη κίνα, τα πήρε ολα το πλαισιο και τα πουλάει 250€ :p

δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα αλλα θελω να ρωτησω κατι ... οταν γραφει ενα κινεζικο κινητο 8gb rom ειναι η εσωτερικη του μνημη που μπορουμε να αποθηκευουμε φωτο παιχνιδια κτλπ; και αν ναι τοτε γιατι στα test γραφουν αλλα νουμερα;

δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα αλλα θελω να ρωτησω κατι ... οταν γραφει ενα κινεζικο κινητο 8gb rom ειναι η εσωτερικη του μνημη που μπορουμε να αποθηκευουμε φωτο παιχνιδια κτλπ; και αν ναι τοτε γιατι στα test γραφουν αλλα νουμερα;

Σχεδόν όλα 4άρα ROM έχουν. Όπως σε κάθε android κινητό (ανεξαρτήτως μάρκας), η rom είναι χωρισμένη σε partitions, system, data, cache κλπ. Σχεδόν όλα τα κινέζικα έχουν 2GB για αποθήκευση αρχείων φωτο κλπ, 500ΜB data (μονο εφαρμογές) και τα υπόλοιπα για το σύστημα, κάτι που μπορείς να τ αλλάξεις και να κόψεις τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης (αχρηστος αν εχεις κάρτα μνήμης) μεγαλώνοντας το data, ώστε να μην μεταφέρεις εφαρμογές στη κάρτα, αρκεί να έχει το κινητό υποστήριξη από κοινότητα.

• The title was changed to Dual SIM + Android