Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο δικό μου έλεγε σε ένα site ότι έχει και δερμάτινη θήκη και φορτιστή αυτοκινήτου, σε άλλο δεν τα ανέφερε καν, σε τρίτο έλεγε για μια μόνο μπαταρία. Από ό,τι ξέρω όμως όλα τα κινέζικα έχουν δυο μπαταρίες, οπότε ίσως να επιβεβαιώσεις το περιεχόμενο με ένα email.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο δικό μου έλεγε σε ένα site ότι έχει και δερμάτινη θήκη και φορτιστή αυτοκινήτου, σε άλλο δεν τα ανέφερε καν, σε τρίτο έλεγε για μια μόνο μπαταρία. Από ό,τι ξέρω όμως όλα τα κινέζικα έχουν δυο μπαταρίες, οπότε ίσως να επιβεβαιώσεις το περιεχόμενο με ένα email.

Nα κανω μια ερωτηση το συγκεκριμενο κινητο ειναι Dual Sim κι απο εγγυηση τι γινετε???????

Nα κανω μια ερωτηση το συγκεκριμενο κινητο ειναι Dual Sim κι απο εγγυηση τι γινετε???????

Ειναι dual sim ,απο εγγυηση δεν ξερω,λογικα τους το επιστρεφεις και το αλλαζουν αλλα δεν εχω εμπειρια σε κινεζικα κινητα,αλλα τι παιρνεις εδω με 110 ευρω?ουτε κουβα.

Ναι, και αυτό που παρήγγειλα (i9377 ), και αυτό του τσοπάνου.

Ειναι dual sim ,απο εγγυηση δεν ξερω,λογικα τους το επιστρεφεις και το αλλαζουν αλλα δεν εχω εμπειρια σε κινεζικα κινητα,αλλα τι παιρνεις εδω με 110 ευρω?ουτε κουβα.

Δίνουν δυο εβδομάδες DOA. Από ό,τι ξέρω αν πάθει κάτι από μόνο του το στέλνεις πίσω αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής και το παραλαμβάνεις πίσω δωρεάν, επισκευασμένο ή αντικατάσταση. Απλά λόγω Κίνας η εγγύηση είναι μόνο 1 χρόνο. Ξέροντας όλα αυτά, είμαι προετοιμασμένος ότι δεν θα του φέρομαι σαν αυτό που έχω τώρα (αν είχε στόμα ποιος ξέρει τι θα μου έσερνε), θα το έχω σε θήκη, και δεν θα το σκαλίζω με ρυθμίσεις, άχρηστα app κτλ πέρα από rooting. Δεν με ενοχλεί κάτι τέτοιο. Όπως λέει κι ο τσοπάνος, μ' αυτά τα λεφτά εδώ δεν παίρνεις ούτε κουβά. Εξάλλου, όπως ξέρουμε, προβληματικό μπορεί να βγει και καινούριο κινητό των 500 και 700 ευρώ, πόσο μάλλον των 110-120.

Δίνουν δυο εβδομάδες DOA. Από ό,τι ξέρω αν πάθει κάτι από μόνο του το στέλνεις πίσω αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής και το παραλαμβάνεις πίσω δωρεάν, επισκευασμένο ή αντικατάσταση. Απλά λόγω Κίνας η εγγύηση είναι μόνο 1 χρόνο. Ξέροντας όλα αυτά, είμαι προετοιμασμένος ότι δεν θα του φέρομαι σαν αυτό που έχω τώρα (αν είχε στόμα ποιος ξέρει τι θα μου έσερνε), θα το έχω σε θήκη, και δεν θα το σκαλίζω με ρυθμίσεις, άχρηστα app κτλ πέρα από rooting. Δεν με ενοχλεί κάτι τέτοιο. Όπως λέει κι ο τσοπάνος, μ' αυτά τα λεφτά εδώ δεν παίρνεις ούτε κουβά. Εξάλλου, όπως ξέρουμε, προβληματικό μπορεί να βγει και καινούριο κινητό των 500 και 700 ευρώ, πόσο μάλλον των 110-120.

http://www.etotalk.com/lenovo-a800-antutu-6500-score-android40-dual-sim-mt6577t-dual-core-12ghz-45-inch-fwvga_p3410.html

κοιταω και αυτο συγχρονως,ειναι καλο λενε,ακουω γνωμες και από εσας.

Εχει βγει σε μαυρο, γκρι και ασημι.

Προφανως το μαγαζι που αναφερεις ειναι κατι σαν το zopomobileshop.com

Τα μεταφορικα χρεωνονται επι πλεον, σωστα?

Στο pandawill.com ειναι περιπου η ιδια τιμη αλλα με free shipping.

Και εδω http://lightake.com/detail.do/sku._Pre_order__JiaYu_G3_4.5__MTK6577_Dual_core_1GHz_Dual_SIM_Android4.0_1GB_4GB_IPS_1280_720__Screen_3G_WIFI_Smartphone___Gray-58228 ειναι ακομα πιο φτηνο (free shipping) αλλα δεν ειναι διαθεσιμο για την ωρα, ομως απ οτι λεει γινεται preorder.

Τσέκαρε αυτό το silver με αυτό ,το pandawill μου απάντησε ότι το έχει σε silver μόνο. Τα μεταφορικά από εδώ είναι free με Singapore Post Registered Air Mail

το παραγγειλα και ο θεος βοηθος,ελπιζω να μου ερθει στα αγγλικα γιατι ελληνικα δεν εχει,ετσι κι αλλοιως κι αυτο που εχω ετσι ειναι. 111 ευρω τι παιρνεις στην Ελλαδα,ουτε το χειροτερο

Τσέκαρε αυτό το silver με αυτό ,το pandawill μου απάντησε ότι το έχει σε silver μόνο. Τα μεταφορικά από εδώ είναι free με Singapore Post Registered Air Mail

Εμενα μου φαινεται οτι αυτο στο geekbuying ειναι γκρι (σκουρο) ενω τα αλλα στο pandawill και στο jiayumobileshop ειναι ασημι (silver).

Μου αρεσε το τελευταιο μαγαζι, καλη τιμη και ολα τα πιθανα αξεσουαρ..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Εμενα μου φαινεται οτι αυτο στο geekbuying ειναι γκρι (σκουρο) ενω τα αλλα στο pandawill και στο jiayumobileshop ειναι ασημι (silver).

Μου αρεσε το τελευταιο μαγαζι, καλη τιμη και ολα τα πιθανα αξεσουαρ..

Συμφωνούμε απόλυτα. Τον τρόπο αποστολής σκέφτομαι

Νομιζω οτι ειναι υπερβολικα ακριβο για κινεζακι......

Και παλι ομως δεν απαντησες στην ερωτηση μου.

Να την ξανακανω.....

"οταν μιλας στη μια γραμμη και καποιος καλει στην αλλη μπορεις να μιλησεις βαζοντας την πρωτη σε αναμονη???????Εχεις καποια ενδειξη οτι οταν μιλας σε καλουν????

Ρώτησα (δεν έχω εγώ το τηλέφωνο) και η απάντηση είναι:

΄΄Όταν μιλάς ακούγεται από μέσα ήχος ότι κάποιος σε καλεί, μπορείς να βάλεις σε αναμονή την γραμμή που μιλάς , να μιλήσεις με αυτόν που σε κάλεσε 2ος , και αφού τελειώσεις να ξαναμιλήσεις με τον πρώτο.''

Το τηλέφωνο το έχει πάρει από το etotalk.com.

Από όπου το παραγγείλεις διευκρίνησε το , μήπως βρεθείς προ εκπλήξεως.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Ειχα παραγγείλει ενα feiteng i9300+. Μόλις με ενημέρωσε ο ταχυδρόμος οτι έχασε το δέμα ενώ φόρτωνε το βανάκι. Τι κάνω ρε παιδιά; Τρελάθηκα.
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

Ειχα παραγγείλει ενα feiteng i9300+. Μόλις με ενημέρωσε ο ταχυδρόμος οτι έχασε το δέμα ενώ φόρτωνε το βανάκι. Τι κάνω ρε παιδιά; Τρελάθηκα.

αστεια δικαιολογια μου ακουγεται,παρε την διοικηση του ελτα για αρχη.

Έχω αγοράσει αυτό το κινητό το οποίο μου ήρθε πριν από 4 ημέρες.

http://www.minideal.net/new-arrival-x825a-mtk6575-ram-1g-with-gps-wifi-4-3-inch-qhd-screen-smart-cell-phone-with-android-4-0-os-black.html

http://www.antelife.com/x825a-mtk-6575-android-4-0-os-ram-1g-with-gps-wifi-4-3-inch-qhd-screen-smart-phone-black.html

http://www.fastcardtech.com/goods-7407-ZeonTouch-Titan-X825a-MTK6575-Android-40-OS-1G-RAM-4G-ROM-3G-GPS-WiFi-43-Inch-QHD-Capacitive-Screen-Smart-Phone.html

Έχω ΄΄δει΄΄ κάτι που μου φαίνεται περίεργο. Ενώ αναφέρει ότι έχει 1 Gb Ram αφήνει μετά το boot ελεύθερα 200 με 220 MB. Όσο αφήνουν και τα τηλέφωνα που έχουν 512 ΜΒ.

Το σύστημα αναφέρει 1 GB Ram σύνολο, το Antutu το ίδιο. Δεν θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 600-700 ΜΒ ελεύθερα?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

αστεια δικαιολογια μου ακουγεται,παρε την διοικηση του ελτα για αρχη.

Το δέμα ήταν συστημένο. Εχω tracking number.Δεν υπέγραψα πουθενά. Επίσης ο ταχυδρόμος προθυμοποιήθηκε να μου πληρώσει την αξία του κινητού. Εγώ ομως που θα κάνω ενα μηνα ακόμη για να περιμένω το καινούργιο; Γιατί να μην δουλεύει τίποτε σε αυτή την χώρα σωστά;

Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

Το δέμα ήταν συστημένο. Εχω tracking number.Δεν υπέγραψα πουθενά. Επίσης ο ταχυδρόμος προθυμοποιήθηκε να μου πληρώσει την αξία του κινητού. Εγώ ομως που θα κάνω ενα μηνα ακόμη για να περιμένω το καινούργιο; Γιατί να μην δουλεύει τίποτε σε αυτή την χώρα σωστά;

δεν ειχα ποτε τετοια εμπειρια,αν ειναι λαθος του να το πληρωσει,καλυτερα απο το να μεινεις και χωρις κινητο και να χασεις και τα χρηματα σου.

http://www.in4dealz.com/deals/Haipai-X720D-4-7-Inch--MTK6577-Dual-Core-Smart-Phone-8-0MP-Camera--Android-4-1-with-3G-GPS-WiFi---White-600520/

Περιμενω αυτο να ερθει,το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?επειδη δεν εχει ελληνικο μενου τι χρειαζεται να κατεβασω ωστε να μπορω να στελνω μυνηματα στα ελληνικα?Γινεται αυτο?

Ρώτησα (δεν έχω εγώ το τηλέφωνο) και η απάντηση είναι:

΄΄Όταν μιλάς ακούγεται από μέσα ήχος ότι κάποιος σε καλεί, μπορείς να βάλεις σε αναμονή την γραμμή που μιλάς , να μιλήσεις με αυτόν που σε κάλεσε 2ος , και αφού τελειώσεις να ξαναμιλήσεις με τον πρώτο.''

Το τηλέφωνο το έχει πάρει από το etotalk.com.

Από όπου το παραγγείλεις διευκρίνησε το , μήπως βρεθείς προ εκπλήξεως.

Για να ειναι οπως το λες πρεπει να εχει 2 κεραιες!!! Μπορεις να το δεις και να μου στειλεις μια φοτο της πισω πλευρας με ανοικτο το καπακι της μπαταρισα?

Στο λεω αυτο γιατι απο οσο εχω ψαξει κανενα android δεν εχει 2 κεραιες.............;);)

Και γι'αυτο σε ολα τα sites δεν εχουν καθαρη πισω φοτο που να φαινοντε οι κεραιες

Edited by jogatore

Για να ειναι οπως το λες πρεπει να εχει 2 κεραιες!!! Μπορεις να το δεις και να μου στειλεις μια φοτο της πισω πλευρας με ανοικτο το καπακι της μπαταρισα?

Στο λεω αυτο γιατι απο οσο εχω ψαξει κανενα android δεν εχει 2 κεραιες.............;);)

Δεν μπορώ , δυστυχώς.

μια φοτο της πισω πλευρας με ανοικτο το καπακι της μπαταρισα?

[...]

Και γι'αυτο σε ολα τα sites δεν εχουν καθαρη πισω φοτο που να φαινοντε οι κεραιες

Δεν έχουν; Με μια απλή αναζήτηση στις εικόνες του google βρίσκεις αμέσως:

http://www.beingmac.com/ebay/zte_u960_pic_%288%29.jpg

http://i.ebayimg.com/t/ZTE-U960-5MP-AF-4-3-TFT-1GHz-CPU-Dual-SIM-Dual-Talk-GSM-3G-Android-Smartphone-/00/s/NDgwWDY0MA==/$%28KGrHqJ,!jQE-g4DjUSgBP3hqJP8cg~~60_12.JPG

http://www.turboimagehost.com/p/14411562/28KGrHqJ_jQE-g4DjUSgBP3hqJP8cg60_12.JPG.html

http://www.turboimagehost.com/p/14411563/zte_u960_pic_28829.jpg.html

Νομίζω ότι είναι και λίγο υπερβολή έτσι ή αλλιώς, όχι για android, γενικά. Αν δεν έχει δυο κεραίες, όταν σε πάρει κάποιος στο δεύτερο νούμερο ενώ μιλάς στο πρώτο, απλά θα ακούσει ότι το έχεις κλειστό. Και λοιπόν; Όταν τελειώσεις με την κλήση, απλά θα σου έρθει SMS ότι είχες μια εισερχόμενη ενώ μιλούσες, όπως ακριβώς αν όντως το κινητό σου ήταν κλειστό, θα την δεις και ανάλογα θα επικοινωνήσεις εσύ. Σιγά το πράγμα. Είναι ΤΟΣΟ απαραίτητο δηλαδή να βάλεις κάποιον σε αναμονή; Εγώ 15 χρόνια τώρα δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ, ίσως μια φορά, βαριά δυο.

Edited by alx1

Συμφωνούμε απόλυτα. Τον τρόπο αποστολής σκέφτομαι

Τι σκεφτεσαι για το Singapore Post Registered Air Mail, μηπως το τσακωσουν στο custom? Νομιζω οτι απο τα προτεινομενα μεσα αποστολης αυτο ειναι που εχει τις λιγωτερες πιθανοτητες. Αυτο ισχυει για ολα τα free shipping. Νομιζεις οτι καποιο αλλο θα ηταν πιο σιγουρο?

Ας μας πουν την γνωμη τους και αλλα παιδια του forum που εχουν μεγαλυτερη πειρα, γιατι κι εμενα με ενδιαφερει, οπου ναναι θα πιασω κι εγω σειρα..

Και εγω με Singapore το περιμενω.,απο οτι διαβασα εδω και σε αλλο φορουμ με ταμπλετς ολοι ετσι προτιμουν να το παραγγελνουν,οι ταχυμεταφορες περνανε απο τελωνειο ενω αυτο εχει ελαχιστες πιθανοτητες να συμβει με συστημενο δεμα και ενδειξη δωρου μικρης αξιας απο εξω.

Και εγω με Singapore το περιμενω.,απο οτι διαβασα εδω και σε αλλο φορουμ με ταμπλετς ολοι ετσι προτιμουν να το παραγγελνουν,οι ταχυμεταφορες περνανε απο τελωνειο ενω αυτο εχει ελαχιστες πιθανοτητες να συμβει με συστημενο δεμα και ενδειξη δωρου μικρης αξιας απο εξω.

Διαβασα σε καποια sites οτι δεν στελνουν με Singapore γιατι λεει δεν δεχονται μπατταριες.

Πως ομως αλλοι στελνουν? Αληθευει αυτο η μας παραμυθιαζουν?

http://www.in4dealz.com/deals/Haipai-X720D-4-7-Inch--MTK6577-Dual-Core-Smart-Phone-8-0MP-Camera--Android-4-1-with-3G-GPS-WiFi---White-600520/

Περιμενω αυτο να ερθει,το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?επειδη δεν εχει ελληνικο μενου τι χρειαζεται να κατεβασω ωστε να μπορω να στελνω μυνηματα στα ελληνικα?Γινεται αυτο?

Επειδη βλεπω οτι δεν σου απαντησε κανεις στην ερωτηση σου, θα σου απαντησω εγω, αν και δεν ξερω πολλα..

Αλλο η γλωσσα του μενου και αλλο η γλωσσα εισαγωγης (γραφη μυνηματων sms)

Η γλωσσα μενου για να γινει ελληνικα πρεπει η rom να εχει στο πακετο επιλογη για ελληνικα. Εκει που το παραγγειλες δεν τους ειπες οτι ενδιαφερεσαι για ελληνικο μενου?

Οσο για την γλωσσα εισαγωγης στα ελληνικα, σιγουρα γινεται με καποια προγραμματακια, τα εχει παρει το ματι μου εδω κι εκει αλλα δεν τα σημειωσα, το εχουν αναφερει κι εδω σ αυτο το thread μερικα παιδια σε προηγουμενα posts, αν ριξεις μια ματια παραπανω θα το βρεις.

Διαβασα σε καποια sites οτι δεν στελνουν με Singapore γιατι λεει δεν δεχονται μπατταριες.

Πως ομως αλλοι στελνουν? Αληθευει αυτο η μας παραμυθιαζουν?

παντως εγω περιμενω δυο ειδη που περιεχουν μπαταρια και τα δυο με Singpost.Εχω διαβασει το θεμα που λες δεν το ξερω ομως.

• The title was changed to Dual SIM + Android