Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στην παρέα, έχει καταφέρει κάποιος να κάνει root στο Star N800 ?από ότι είδα κάποιος έκανε με αυτό του Ν8000 αλλά φοβάμαι να το δοκιμάσω..

Μονο αμα κερασεις τουλαχιστον ενα τσιπουρακι μιας και εισαι απο το Βολο:)[πλακα κανω]Ειναι ευκολο και χωρις να παθει κατι το τηλ.Το μονο που θελεις ειναι driver και ενα αρχειο που το τρεχεις και τελος.το ιδιο ειναι για ολλους τους mtk.Eαν το θελεις πες μου να στα στειλω.Πατντας power k vol+ κανε screenshot και ποσταρε για να δουμε τι version ειναι για να πας για καλλιτερα απο το root

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

stargreek , έλα να κεράσω :) .το κινητό το περιμένω ακόμη είμαι στην 10η μέρα αναμονής, μόλις το πάρω στα χέρια μου θα σου στείλω,σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Ετσι ξαφνικα σταματησε το autorotation ενω ειναι ενεργοποιημενο.Και απο τη συντομευση και απο το μενου.Ειναι root το κινητο n8000 με mtk6575.

Παιζει καμμια αλλη ρυθμιση γιατι ειναι μονο καθετη η οθονη .

Ετσι ξαφνικα σταματησε το autorotation ενω ειναι ενεργοποιημενο.Και απο τη συντομευση και απο το μενου.Ειναι root το κινητο n8000 με mtk6575.

Παιζει καμμια αλλη ρυθμιση γιατι ειναι μονο καθετη η οθονη .

το χω παθει κι εγω αλλα απο δικη μου βλακεια.

αρχικα κλεισε το τηλεφωνο και βγαλε τη μπαταρια ωστε να κανει full restart.

αν δεν επανελθει δοκιμασε να μπεις σε engineer mode : απο κλειστο βγαζεις μπαταρια και πατας power kai vol- μεχρι να μπεις στο μενου. Πιθανον να δουλευει ο αισθητηρας σωστα, αλλα να εχει αλλαξει η βαθμονομηση του για κποιο λογο. Πειραματισου λιγο ωστε το μεγιστο σε καθε αξονα να ειναι περιπου 10 m/s^2

φιλε dimzan εχεις υποψην σου απο enginner mode τις παραμετρους για τον ηχο?και για το νορμαλ ηχο,και για αυτον απο το εξωτερικο ηχειο?

σ ευχαριστω

Γεια σας.Εχω παραγγειλει το τηλεφωνο star a3 απο το ricardo.gr.Το τηλεφωνο εχει ανδροιδ 2.3 650+280 mhz επεξεργαστη 6573 και 512mb μνημη ram.Τι λετε ειναι καλο τηλεφωνο?Εχει βγαλει καθολου προβληματα το μοντελο αυτο?Ειναι γρηγορο η οχι?Εχω δει βιντεο στο youtube και μου φαινεται ικανοποιητικη η ταχυτητα του.Εσεις τι λετε?Εκανα καλα που το πηρα και μαλιστα με 100 ευρω?Με επεξεργαστη 6573 βγαζουν προβληματα στο wifi & gps η οχι?Με την εφαρμογη morelocale 2 αν βαλω το ελληνικο μενου θα αλλαξει ολο το αγγλικο μενου στα ελληνικα η οχι η τουλαχιστον το μισο θα ειναι στα ελληνικα η παραπανω απο το μισο?Επεισης μπορω να του κανω αναβαθμιση απο android 2.3.4 σε android 4.0?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. Edited by MPOMP
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

φιλε dimzan εχεις υποψην σου απο enginner mode τις παραμετρους για τον ηχο?και για το νορμαλ ηχο,και για αυτον απο το εξωτερικο ηχειο?

σ ευχαριστω

οχι γιατι δεν εχω τετοιο προβλημα και δεν το εχω ψαξει.

Γεια σας.Εχω παραγγειλει το τηλεφωνο star a3 απο το ricardo.gr.Το τηλεφωνο εχει ανδροιδ 2.3 650+280 mhz επεξεργαστη 6573 και 512mb μνημη ram.Τι λετε ειναι καλο τηλεφωνο?Εχει βγαλει καθολου προβληματα το μοντελο αυτο?Ειναι γρηγορο η οχι?Εχω δει βιντεο στο youtube και μου φαινεται ικανοποιητικη η ταχυτητα του.Εσεις τι λετε?Εκανα καλα που το πηρα και μαλιστα με 100 ευρω?Με επεξεργαστη 6573 βγαζουν προβληματα στο wifi & gps η οχι?Με την εφαρμογη morelocale 2 αν βαλω το ελληνικο μενου θα αλλαξει ολο το αγγλικο μενου στα ελληνικα η οχι η τουλαχιστον το μισο θα ειναι στα ελληνικα η παραπανω απο το μισο?Επεισης μπορω να του κανω αναβαθμιση απο android 2.3.4 σε android 4.0?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

αμα διαβασεις λιγο πιο πανω θα βρεις την απαντηση. Τα 6573 εχουν λυσει τα παιδικα προβληματα του gps και wifi. Τα 6575 και 6577 εχουν θεματα με το gps σχεδον ολα (που λυνονται εν μερει) ενω σπανιοτερα εχουν και προβλημα με το wifi. Θεμα software ειναι ομως μιας και το τσιπακι που ενσωματωνει τα gps-wifi-antenna ειναι το ιδιο σε ολα. Λογικα αν βγει καποιο firmware update (απιθανο) για τα 6575 και 6577 θα βελτιωθει η κατασταση. Το 6573 οπως εχουμε ξαναπει ειναι αξιοπρεπεστατο απλα εχει αργο επεξεργαστη και καποιες φορες κολαλει, ειδικα αμα το φορτωσεις. Γενικα ειανι λιγο laggy. Παιχνιδια τα ξεχνας. Απλη χρηση Internet και gps σιγουρα θα σε καλυψει, μεχρι εκει. Για 100€ ειναι σχετικα καλη αγορα με δεδομενο πως τα 6575-6577 ξεκινουν απο 120-140€ αλλα εχουν μικροπροβληματα και θελουν 15-25 μερες για να ρθουν στην πορτα σου

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Καλησπέρα

μήπως κάποιος απο το forum εχει αυτό το κινητό:

http://www.fastcardtech.com/goods-7243-HDC-Galaxy-Note-Plus-MTK6575-GT-N7000-I9220-53-Capacitive-Screen-3G-WCDMA-MTK6575-Android-403-Dual-sim-Dual-standby.html

Ευχαριστώ πολύ

το χω παθει κι εγω αλλα απο δικη μου βλακεια.

αρχικα κλεισε το τηλεφωνο και βγαλε τη μπαταρια ωστε να κανει full restart.

αν δεν επανελθει δοκιμασε να μπεις σε engineer mode : απο κλειστο βγαζεις μπαταρια και πατας power kai vol- μεχρι να μπεις στο μενου. Πιθανον να δουλευει ο αισθητηρας σωστα, αλλα να εχει αλλαξει η βαθμονομηση του για κποιο λογο. Πειραματισου λιγο ωστε το μεγιστο σε καθε αξονα να ειναι περιπου 10 m/s^2

Tο ελυσα το προβλημα εγκαθιστωντας μια εφαρμογη autorotation απο το playstore.

Αλλα σημερα θα δοκιμασω και αυτο που μου ειπες .

Ευχαριστω πολυ αν μπορουσα να φτιαξω και το ηχειο θα ταν μια χαρα αλλα δεν πειραζει χρησιμοποιω συνεχεια τα ακουστικα η την ανοικτη ακροαση και δεν παιρνω πολυ ακτινοβολια.

προσωπικα χρησμιποποιω bluetooth εδω και αρκετα χρονια. Ειδικα οταν ειχα 2 τηλεφωνα ηταν διπλασια ακτινοβολια, κι ας ειχαν χαμηλη και τα 2.

Τα κινεζικα δεν εχουμε ιδεα τι SAR εχουν οποτε καλο ειναι να αποφευγουμε το πολυ μπλα μπλα με το κινητο κολλητα στον εγκεφαλο.

Ακομα δε το χω μαθει το κινητο γμτ.

Xθες εγκατεστησα το titanium backup και ανακαλυψα οτι το κινητο εχει 4 μνημες

την εσωτερικη ROM 528KB

την εσωτερικη μνημη 528KB

την καρτα SD 2 GB

την εξωτερικη SD που εχω βαλει εγω.

Σχεδον καμμια εφαρμογη δεν εχει παέι μεχρι στιγμης στην SD την εξωτερικη μερικες μεταφερονται στην SD του κινητου την εσωτερικη και μερικες στη ROM ποια μνημη πρεπει να χω ελευθερη

βοηθηστε ρε παιδια εχω ζαλιστει.

Πως θα ενσωματωθουν οι μνημες αυτες ωστε υπαρχει καποιο firmware γι αυτο;

Βοηθηστε ρε παιδια τον ασχετο.....

n 8000 mtk6575

Edited by johndrama
συμπληρωση

Ένα κινέζικο dual sim μέχρι 250 να είναι της προκοπής? Χωρίς προβλήματα.Ρίξτε καμιά πρόταση...

Ακομα δε το χω μαθει το κινητο γμτ.

Xθες εγκατεστησα το titanium backup και ανακαλυψα οτι το κινητο εχει 4 μνημες

την εσωτερικη ROM 528KB

την εσωτερικη μνημη 528KB

την καρτα SD 2 GB

την εξωτερικη SD που εχω βαλει εγω.

Σχεδον καμμια εφαρμογη δεν εχει παέι μεχρι στιγμης στην SD την εξωτερικη μερικες μεταφερονται στην SD του κινητου την εσωτερικη και μερικες στη ROM ποια μνημη πρεπει να χω ελευθερη

βοηθηστε ρε παιδια εχω ζαλιστει.

Πως θα ενσωματωθουν οι μνημες αυτες ωστε υπαρχει καποιο firmware γι αυτο;

Βοηθηστε ρε παιδια τον ασχετο.....

n 8000 mtk6575

https://www.dropbox.com/s/hhjj8g7azzdr99u/2GStore

Εαν εχεις recovery φλασαρε αυτο το zip.Θα εχεις 1.8 Gb στα apps και θα βλεπει o file explorer την sd που εχεις βαλει καθως θα εχεις και πολλα προγραματα μεσα στην ρομ σου οπως και ελληνικο πληκτολογιο στο μαμα.οταν φλασαρεις το ζιπ θα σου κανει φορματ την εσωτερικη μνημη για αυτο εαν θελεις κανε μπακαπ τα προγραμματα που εχεις εγκαταστησ εσυ..Eαν εχεις ακομη προβλημα[γιατι δεν ξερω το λογισμικο σου] με το να βλεπει την sd[ φλασαρε αυτοhttp://www.wuala.com/stargreek/Videos/tool%20 στο τελος[μονο εαν εχεις προβλημα]

Και κατι για το τελος.Δεν επρεπε να σου πω την λυση γιατι 1 μηνα πριν με βαζεις και γραφω ολοκληρο κατεβατο πως φλασαρεις sofwer και με γραφεις κανονικα.Εαν το ειχες κανει τοτε τωρα θα ειχεις μεγαφωνο να ακους τις κλησεις.Παντος εαν θες μεγαφωνο στειλε μου μηνυμα να σου στειλω εαν θες να το ανοιξεις και να το αλαξεις.Με μονο τα εξοδα αποστολης για να μην νομιζεις οτι θελω να σου πουλησω κατι.Αυτα

Edited by stargreek

Φιλε ευχαριστω πολυ αλλα οπως ειχα πει και τοτε δε κατεχω πολλα και επρεπε πρωτα να βρω καποιον φιλο που να κατεχει διαθεσιμο.Κατι το οποιο ειναι δυσκολο με τις δουλειες και το τρεξιμο και τωρα αυτα που μου εγραψες θα πρεπει να του τα μεταφερω δεν εχω καν λαπτοπ να τα κατεβασω.

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για την περεξηγηση.

Ηεκδοση μου 5/7/12 δεν εχει recovery αυτα που εδωσες δε μπορω να τα φλασαρω.

Edited by johndrama
συμπληρωση

εδω βλεπουμε οτι εχει γινει καλη δουλεια στους διπυρηνους επεξεργαστες 6577 . το παρακατω βιντεο κανει συγκριση με ενα διπυρηνο τεχνολογιας cortex a8 , καποιο μοντελο της htc

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j-gWalfkdvw

Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο.. Hi-Tech A6 - 3G (η σελιδα που το βρηκα ειναι η εξης : http://www.zougla.gr/eshop/products/mobile/kinita-tilefona/product/hi-tech-a6) . Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις καποιος αν ειναι μια καλη αγορα... και βαση τα χαρακτηριστικα του αν αξιζει τα λεφτα του . Ευχαριστω πολυ ελπιζω συντομα να εχω απαντηση ! :)

οπως βλεπετε ειναι το πιο απλο πραγμα...

δυο κοματακια αλουμινιο

το wifi ειναι στα αριστερα (πισω μερος τηλ)

το gps απ την αλλη

το μονο που ειδα οτι χρειαζεται προσοχη,ειναι να μην ακουμπαει το αλουμινιο(στο gps ) κανενα μεταλικο μερος του τηλ....ουτε καποια βιδα και ουτε φυσικα το σκελετο το...μονο το πλαστικο!

στο wifi οπως βλεπετε,πρεπει να ακουμπαει το μεγαφωνο..δεν ξερω γιατι,αλλα με το που θα ακουμπισει πανω του το σημα ανεβαινει 10db

βεβαια το μεγαφωνο σ αυτο το τηλ ειναι διακοσμιτικο εκει...μιας και ο ηχος δεν ερχεται απο εκει...αλλα απο το κατω μερος...

στο N9000 δεν δουλυει γιατι οι επαφες απο τις κεραιες ειναι καλυμενες με σκληρο πλαστικο

δοκιμαστε...δεν κοστιζει τιποτα

με το wififofum free apo market μπορειτε να δειτε την πραγματικη δυναμη το σηματος σας και να δειτε ενα εχετε διαφορα η οχι....

εγω παντος ειδα και στο ενα..και στο αλλο!

Edited by jimmyk

Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο.. Hi-Tech A6 - 3G (η σελιδα που το βρηκα ειναι η εξης : http://www.zougla.gr/eshop/products/mobile/kinita-tilefona/product/hi-tech-a6) . Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις καποιος αν ειναι μια καλη αγορα... και βαση τα χαρακτηριστικα του αν αξιζει τα λεφτα του . Ευχαριστω πολυ ελπιζω συντομα να εχω απαντηση ! :)

Καλημερα,.Κατα την γνωμη μου ειναι μια πολυ κακη επιλογη και πανακριβη .Εαν ενδιαφερεσε μονο για αυτο το κινητο να σου πω να το παρεις απο εξω με 80 ευρο με ολα μεσα σε 10 μερες παραλαβη στην Αθηνα.Με τα λεφτα αυτα περνεις πολλες σκαλες.... ανωτερο και δοκιμασμενο τηλ.Εαν ενδιαφερεσε για κατι τετοιο στειλε μηνυμα:)

Edited by stargreek

Αν κοιταξεις ξενα site θα βρεις πολυ πιο οικονομικα κινεζικα κινητα,σ'αυτο που δειχνεις εχει βαλει και ο μεσάζων το κερδος του(δηλαδη το zougla.gr).

οπως βλεπετε ειναι το πιο απλο πραγμα...

δυο κοματακια αλουμινιο

το wifi ειναι στα αριστερα (πισω μερος τηλ)

το gps απ την αλλη

το μονο που ειδα οτι χρειαζεται προσοχη,ειναι να μην ακουμπαει το αλουμινιο(στο gps ) κανενα μεταλικο μερος του τηλ....ουτε καποια βιδα και ουτε φυσικα το σκελετο το...μονο το πλαστικο!

στο wifi οπως βλεπετε,πρεπει να ακουμπαει το μεγαφωνο..δεν ξερω γιατι,αλλα με το που θα ακουμπισει πανω του το σημα ανεβαινει 10db

βεβαια το μεγαφωνο σ αυτο το τηλ ειναι διακοσμιτικο εκει...μιας και ο ηχος δεν ερχεται απο εκει...αλλα απο το κατω μερος...

στο N9000 δεν δουλυει γιατι οι επαφες απο τις κεραιες ειναι καλυμενες με σκληρο πλαστικο

δοκιμαστε...δεν κοστιζει τιποτα

με το wififofum free apo market μπορειτε να δειτε την πραγματικη δυναμη το σηματος σας και να δειτε ενα εχετε διαφορα η οχι....

εγω παντος ειδα και στο ενα..και στο αλλο!

λογικα στο wifi εχεις απευθειας βελτιωση. το gps ομως εχει κεραμικες κεραιες , κι ενας φιλος μου που ασχολειται με ραδιοηλεκτρολογια μου λεει πως αμα προσπαθησω να βελτιωσω την κεραια του gps με αυτο τον τροπο θα κανω μια τρυπα στο νερο.

εσυ ειδες βελτιωση στο gps μετα το πειραγμα της κεραιας?

λογικα στο wifi εχεις απευθειας βελτιωση. το gps ομως εχει κεραμικες κεραιες , κι ενας φιλος μου που ασχολειται με ραδιοηλεκτρολογια μου λεει πως αμα προσπαθησω να βελτιωσω την κεραια του gps με αυτο τον τροπο θα κανω μια τρυπα στο νερο.

εσυ ειδες βελτιωση στο dimzan μετα το πειραγμα της κεραιας?

φιλε dimzan ειδα βελτιωση και στο gps αμεσως αλλά στο συγκεκριμενο τηλ.

το κοματι του αλουμινοχαρτου δεν ερχεται σε επαφη με την κεραια..δεν την ακουμπαει...απλος ειναι απο πανω της...και δεν ακουμπαει κανενα αλλο μεταλικο μερος του τηλ.

εαν μαλιστα βγαλω το καπακι και κανω το ιδιο με ενα μεγαλο κοματι,δλδ στο μεγεθος πακετου τσιγαρων,και το κραταω πατημενο με το δαχτυλο μου στο συγκεκριμενο σημειο,τοτε το gps πιανει και τους δορυφορους του Δια:lol:

ομως στο Ν9000 το ιδιο συστημα,δεν εκανε τιποτα απολυτος...

φιλε dimzan ειδα βελτιωση και στο gps αμεσως αλλά στο συγκεκριμενο τηλ.

το κοματι του αλουμινοχαρτου δεν ερχεται σε επαφη με την κεραια..δεν την ακουμπαει...απλος ειναι απο πανω της...και δεν ακουμπαει κανενα αλλο μεταλικο μερος του τηλ.

εαν μαλιστα βγαλω το καπακι και κανω το ιδιο με ενα μεγαλο κοματι,δλδ στο μεγεθος πακετου τσιγαρων,και το κραταω πατημενο με το δαχτυλο μου στο συγκεκριμενο σημειο,τοτε το gps πιανει και τους δορυφορους του Δια:lol:

ομως στο Ν9000 το ιδιο συστημα,δεν εκανε τιποτα απολυτος...

με βαζεις σε σκεψεις να ανοιξω το δικο μου αλλα δεν ξερω που εχει τις κεραιες

με βαζεις σε σκεψεις να ανοιξω το δικο μου αλλα δεν ξερω που εχει τις κεραιες

δοκιμασε πρωτα χωρις να το ανοιξεις...βγαλε μονο το πισω καπακι...εκτος και αν εχεις Ν9000 που οπως σου ειπα δεν δουλεψε.

και χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου,οι κεραιες τις περισσοτερες φορες ειναι κοντα στην καμερα...εκ διαμετρου αντιθετα η μια απ την αλλη

Ευχαριστω πλ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας :) μου φανηκαν αρκετα χρησιμες , θα ηθελα επισης να ρωτησω τι γνωμη εχετε για το καινουριο Lg Optimus L5 που διαφημιζει η Vodafone . Μπορει εξωτερικα να φαινεται αρκετα καλο αλλα δν ξερω κατα ποσο ισχυει και για την λειτουργια του τηλεφωνου ..

Παιδια πυστευω πως βρηκα ενα πολυ καλο κοματι λιγο αλμυρο βεβαια αλλα πρεπει να τα αξιζει τα λεφτα του

Zopo zp900

http://www.zopomobileshop.com/en/45-zopo-leader-zp900-android-phone.html

Γραφει οτι υποστηριζει και την ελληνικη γλωσσα. Λιγο στις ερωτησεις που διαβασα προς το συγκεκριμενο μαγαζι καποιος φιλος εδω απο Ελλαδα τον ρωτησε πως δεν βλεπει Ελληνικα και ο Κινεζος τον απαντησε πως δεν υποστηριζει Ελληνικα μαλλον θακανε λαθος.

Για GPS δεν γραφει στο επισημο μαγαζι και με προβληματιζει λιγο αλλα αν ειναι δυνατον να μην εχει GPS σε μια αλλη ιστοσελιδα που το βρηκα γραφει οτι υποστηριζει και GPS

Θα παρακαλουσα τους ειδικους να μας διαφωτισουν λιγο να δουν λιγο τα χαρακτηριστικα και να μας πουν αν οντως αξιζει και απο ποιο μαγαζι θαταν καλυτερα να το παραγκειλουμε.

Με φιλικους χαιρετισμους

Αποστολος

Τελικα εχει και GPS τωρα το ειδα...

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

• The title was changed to Dual SIM + Android