Te_salat Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) μαλλον βρηκα τι εφταιγε.Αλλα τωρα μου κανει κατι αλλο!!!Οταν κανω συνχρονισμο τοτε μου διαγραφει τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει μεσα απο το installus!!!!!Γιατι???? Φυσικό είναι αφού δεν τις έχεις περάσει στο iTunes. Όταν κατεβαζεις εφαρμογές κατευθείαν απο το installus στο iPhone, πρέπει μολις το συνδέσεις με το υπολογιστή σου να πας αριστερά στο μενού, εκεί που εμφανίζει το όνομα της συσκευής σου και να κανείς δεξι κλικ - επιλογή transfer purchases ώστε να μεταφερθούν στο iTunes. Μετά τσεκαρε στο Tab apps, αν είναι τικαρισμενες ώστε να συγχρονιζουν. @@ Δες κι αυτόν τον τροπο δημιουργίας ring tons απο τραγούδια mp3 Edited February 24, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 αυτο ηταν!!!σε ευχαριστω!!!!εχω πολλα να μαθω ακομα!!!!:lol: Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 και εμεις εχουμε πολλα να σου πουμε ακομα. Σημερα η sister εκανε restore... το πρωτο της. Δεν ξερει γιατι απλα δεν επιανε το κινητο καθολου σημα και αν και εβαλε αλλη καρτουλα παλι τα ιδια. Το περιεργο ειναι οτι το κινητο δεν ηταν jb. Υποπτευομαι ειχε κανει restore απο jb συσκευη ,οποτε προσοχη σε αυτον τον τομεα ,οπως λεει και ο Κωστας,μην κανετε restore απο jb σε καθαρη συσκευη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Υποπτευομαι ειχε κανει restore απο jb συσκευη ,οποτε προσοχη σε αυτον τον τομεα ,οπως λεει και ο Κωστας,μην κανετε restore απο jb σε καθαρη συσκευη. Έτσι όπως το λες, είναι ασαφές. Εάν κάνεις restore και set up as new, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα προτείνεται ιδιαίτερα. Το restore from backup δεν ενδείκνυται όταν έχεις j/b συσκευή. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδια μια ερωτηση.Θελω να περασω μεσα στη συσκευη φωτο.Εφτιαξα ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας του pc και μετα εκανα συνχρονισμο μεσω itunes με αυτο τον φακελο και τις περασα.Ολα καλα μεχρι εδω,ομως οταν θελω να προσθεσω και αλλες φωτο τι κανω????Απλα τις προσθετω στον ιδιο φακελο και ξανα κανω συνχρονισμο???Γιατι προσπαθησα να κανω συνχρονισμο με ενα αλλο φακελο που ειχα και τοτε εσβησε τις φωτο απο τον πρωτο φακελο και περασε μεσα τις νεες!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδια μια ερωτηση.Θελω να περασω μεσα στη συσκευη φωτο.Εφτιαξα ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας του pc και μετα εκανα συνχρονισμο μεσω itunes με αυτο τον φακελο και τις περασα.Ολα καλα μεχρι εδω,ομως οταν θελω να προσθεσω και αλλες φωτο τι κανω????Απλα τις προσθετω στον ιδιο φακελο και ξανα κανω συνχρονισμο???Γιατι προσπαθησα να κανω συνχρονισμο με ενα αλλο φακελο που ειχα και τοτε εσβησε τις φωτο απο τον πρωτο φακελο και περασε μεσα τις νεες!!!! Λογικό είναι αυτό που συνέβη.:) Βάζεις τις νέες φωτό στο φάκελο που είχες περάσει και τις προηγούμενες. Εκεί μέσα σβήνεις και προσθέτεις ό,τι θέλεις και τις περνάς με συγχρονισμό. Αν σβήσεις από τον εν λόγω φάκελο μια φωτό που υπάρχει στο iPhone, κατά το συγχρονισμό θα σβηστεί και από το iPhone. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 ευχαριστω για την απαντηση!!!Μια βασικη ερωτηση ομως!!!??Οτι καινουριες βαλω στον φακελο αυτο και κανω συνχρονισμο,τοτε θα ξαναγινει συνχρονισμο με ολες τις φωτο μεσα η' μονο τις καινουριες?????Ρωταω γιατι στον φακελο εχω αρκετες φωτο και πηρε σχεδον 1 ωρα να συνχρονισει!!!!!!!!Αν ειναι καθε φορα για 4-5 φωτο να ξανασυνχρονιζει τα παντα καηκαμε!!!!!!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Κωνσταντίνε δεν ξέρω πόσες φωτο έχεις περάσει. Εγώ έχω 315 αυστηρά επιλεγμένες. Δεν ρίχνω ότι έχω στον υπολογιστή μου. Επομένως δεν αργεί καθόλου. Έχω φτιάξει υποφακελους μέσα στους οποίους ρίχνω τις σημαντικότερες φωτογραφίες ανα γεγονός. Σε κάθε συγχρονισμο τσεκάρει τυχόν αλλαγές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) Σε ευχαριστω φιλε μου!!!!Εφτιαξα ενα καινουριο φακελο με αυστηρη επιλογη!!!Το κυριοτερο ειναι το τελευταιο που μου ειπες!!!Οτι απλα τσεκαρει αλλαγες και δεν συνχρονιζει ξανα τα παντα!!!! Μια ακομα ερωτηση!!!Οταν μπαινω στο App Store απο την συσκευη,βλεπω ολο το μαγαζακι η' μονο οτι αφορα Ελλαδα????Ρωταω γιατι βλεπω οτι οι εφαρμογες ειναι λιγες,εκτος αν κανω λαθος!!! Edited February 27, 2011 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Μια ακομα ερωτηση!!!Οταν μπαινω στο App Store απο την συσκευη,βλεπω ολο το μαγαζακι η' μονο οτι αφορα Ελλαδα????Ρωταω γιατι βλεπω οτι οι εφαρμογες ειναι λιγες,εκτος αν κανω λαθος!!! Πήγαινε στο μενού κάτω και επέλεξε Categories. Διάλεξε την κατηγορία που θέλεις και και κάθε φορά που βλέπεις αυτές που υπάρχουν στην οθόνη σου θα κλικαρεις στο 25 More ώστε να πηγαίνεις στις επομενες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 αυτο το γνωριζω!!Αλλα και παλι λιγες μου φαινονται!!!Ακουγα τοσα πολλα για το App Store και ισως να περιμενα περισσοτερα!!!!Δεν το λεω με κακια,παλι super ειναι!!!!Ευχαριστω!!!Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις μερικες καποιες must εφαρμογες παντα συμφωνα με εσενα???Το εχω ηδη κανει jailbrake Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Υπαρχει περιπτωση να βγει η 4.3 αυριο με την παρουσιαση του ipad2 ? εχει καποιος πληροφοριες?... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Υπαρχει περιπτωση να βγει η 4.3 αυριο με την παρουσιαση του ipad2 ? εχει καποιος πληροφοριες?... Λογικά όχι γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακομα η final. Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό τελευταία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Λογικά όχι γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακομα η final. Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό τελευταία. σωστο. υπαρχει βεβαια περιπτωση αυριο να γινει release η Golden εκδοση της 4.3 που συνάμα σημαίνει οτι ειναι και η final... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Νέα έκδοση iTunes (10.2) ώστε να είναι συμβατό με το iOS 4.3 που θα δοθεί στις 11/3. Προσοχή όσοι είναι JB μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Νέα έκδοση iTunes (10.2) ώστε να είναι συμβατό με το iOS 4.3 που θα δοθεί στις 11/3. Προσοχή όσοι είναι JB μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. δεν υπαρχει !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 δεν υπαρχει !:) Άρα την περνάμε άφοβα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Άρα την περνάμε άφοβα. κανονικα και με το "νομο"!!! Αντε να βγει και η 4.3GM μεχρι αυριο να την βαλουμε πανω!!!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Για όσους ενδιαφέρονται, κυκλοφόρησε στους developers η Golden Master iOS 4.3. Μπορείτε να την βρείτε στα γνωστά "μαγαζάκια" με torrents. ;) Sent from my iPhone 4 using tapatalk... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Για όσους ενδιαφέρονται, κυκλοφόρησε στους developers η Golden Master iOS 4.3. Μπορείτε να την βρείτε στα γνωστά "μαγαζάκια" με torrents. ;) Sent from my iPhone 4 using tapatalk... τρώγομαι απο το πρωι να την βαλω... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 τρώγομαι απο το πρωι να την βαλω... :lol::lol::lol: Εχετε δει ποιες ειναι οι ουσιαστικες βελτιωσεις? Αν επαιζε καμια αντικατασταση του home button με gestures η κατι τετοιο ριζοσπαστικο θα ειχε νοημα. Χωρις jalibreak ομως και με μικρες αλλαγες... Υ.Γ. Γιωργο τι λες, θα πας κι εσυ για το 2 η θα μεινεις με το 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Εχετε δει ποιες ειναι οι ουσιαστικες βελτιωσεις? Αν επαιζε καμια αντικατασταση του home button με gestures η κατι τετοιο ριζοσπαστικο θα ειχε νοημα. Χωρις jalibreak ομως και με μικρες αλλαγες... Υ.Γ. Γιωργο τι λες, θα πας κι εσυ για το 2 η θα μεινεις με το 1? Θέλω να δω τα improvements στο Safari v@geli μου... semi-tethered jb εχει βγει ;-) Παω για ασπρο ασυζητητί... αλλωστε αλλο ipad για φετος δεν παιζει, αρα το επομενο θα ειναι του χρονου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Θέλω να δω τα improvements στο Safari v@geli μου... semi-tethered jb εχει βγει ;-) Παω για ασπρο ασυζητητί... αλλωστε αλλο ipad για φετος δεν παιζει, αρα το επομενο θα ειναι του χρονου! Μαλιστα, αφου εχει βγει st jailbreak, τοτε ισως το ψαξω κι εγω. Κι εγω με ενα λευκο θα αντικαταστησω το ipad μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την εφαρμογη "χαρτες" που εχει η συσκευη.Αυτο ειναι το λεγομενο google maps σωστα???Οταν το τρεχω ωστε να κανω πλοηγηση δουλευει με το gps η' μεσω κεραιας κινητης τηλεφωνιας???Ρωταω γιατι ο κουμπαρος μου το δοκιμασε στη δικη του συσκευη και δεν τον εβγαζε στον δρομο που ηταν!!!Μπορει καποιος να με βοηθησει?? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την εφαρμογη "χαρτες" που εχει η συσκευη.Αυτο ειναι το λεγομενο google maps σωστα???Οταν το τρεχω ωστε να κανω πλοηγηση δουλευει με το gps η' μεσω κεραιας κινητης τηλεφωνιας???Ρωταω γιατι ο κουμπαρος μου το δοκιμασε στη δικη του συσκευη και δεν τον εβγαζε στον δρομο που ηταν!!!Μπορει καποιος να με βοηθησει?? Συνδιασμός και των 2, δεν δουλεύει αν δεν έχει internet.. Γιαυτό υπάρχουν οι εφαρμογές GPS, που δεν χρειάζονται internet..;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts