andreas1022 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ναι σε μένα... Σε καθε τραγουδι που παταω το συμβολο μου λεει οτι δεν υπαρχουν αρκετα τραγουδια που να ειναι παρομοιο μαυτο ... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Σε καθε τραγουδι που παταω το συμβολο μου λεει οτι δεν υπαρχουν αρκετα τραγουδια που να ειναι παρομοιο μαυτο ... Το ενεργοποίησες πρώτα από το iTunes στο pc? Πήγαινε στις ρυθμισεις και πατα εκεί που λέει turn on Genius (από to pc παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 παιδια μια ερωτηση οταν στελνω μηνυμα γραφω με μικρα γραμματα αλλα στον παραληπτη παει με κεφαλαια υπαρχει επιλογη που να μην ειναι κεφαλαια???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 παιδια μια ερωτηση οταν στελνω μηνυμα γραφω με μικρα γραμματα αλλα στον παραληπτη παει με κεφαλαια υπαρχει επιλογη που να μην ειναι κεφαλαια???? Πρωτη φοραμτο ακουω αυτο.. Μαλλον η συσκευη του συγκεκριμενου παραληπτη εχει προβλημα.. Για δοκιμασε να στειλεις και σε αλλους μυνημ.. Η. Δοκιμασε και μυνημα στον εαυτο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Το ενεργοποίησες πρώτα από το iTunes στο pc? Πήγαινε στις ρυθμισεις και πατα εκεί που λέει turn on Genius (από to pc παντα) Ναι το εχω ηδη ενεργοποιησει...και απτο πισι μου λεει καθε φορα να κανω ανανεωση της λιστας και κατι τετοιο....Εξακολουθει ομως να μην μου δουλευει.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Πρωτη φοραμτο ακουω αυτο.. Μαλλον η συσκευη του συγκεκριμενου παραληπτη εχει προβλημα.. Για δοκιμασε να στειλεις και σε αλλους μυνημ.. Η. Δοκιμασε και μυνημα στον εαυτο σου.. εστειλα σε πολλους κ σε ολους φαινεται κεφαλαια ενω οταν το γραφω σε μενα φαινονται μικρα οποτε ειναι καποια ρυθμιση του τηλ η προφανως ετσι ειναι..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 εστειλα σε πολλους κ σε ολους φαινεται κεφαλαια ενω οταν το γραφω σε μενα φαινονται μικρα οποτε ειναι καποια ρυθμιση του τηλ η προφανως ετσι ειναι..:( Οχι δεν ειναι ετσι.. Εχω iphone 3gs, 4, 4s και τοσα χρονια δεν ειχα κανενα προβλημς.. Μηπως το εχεις jb και κατι εχεις περασει απο cydia?? Ναι το εχω ηδη ενεργοποιησει...και απτο πισι μου λεει καθε φορα να κανω ανανεωση της λιστας και κατι τετοιο....Εξακολουθει ομως να μην μου δουλευει.. Πρεπει συγκεκριμενα να το ενεργοποιησεις με αυτον τον τροπο που σου λεω γιατι υπαρχουν πολλοί.. Πηγες πανω πανω στο itunes απο εκει που λεει store και μετς turn on genius? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Οχι δεν ειναι ετσι.. Εχω iphone 3gs, 4, 4s και τοσα χρονια δεν ειχα κανενα προβλημς.. Μηπως το εχεις jb και κατι εχεις περασει απο cydia?? εκανα πριν λιγες μερες αλλα δεν εχω κατεβασει τπτ κ αυτο το εχω παρατηρησει πολλες μερες... ξερεις μηπως αν φτιαχνει καπως??ειναι καπως εκνευριστικα τα κεφαλαια στο μηνυμα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 εκανα πριν λιγες μερες αλλα δεν εχω κατεβασει τπτ κ αυτο το εχω παρατηρησει πολλες μερες... ξερεις μηπως αν φτιαχνει καπως??ειναι καπως εκνευριστικα τα κεφαλαια στο μηνυμα..:( Δοκιμασε hard reset (κρατας συνεχομενα το home button και το sleep) για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να εμφανιστει το μήλο... Αν και δεν νομιζω να φτιάξει .. Μονο με restore και setup as new.. Μου φαινεται κουλο προβλημα παντως ξαναλεω.. Κατι μεμτο jb θα ελεγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Πρεπει συγκεκριμενα να το ενεργοποιησεις με αυτον τον τροπο που σου λεω γιατι υπαρχουν πολλοί.. Πηγες πανω πανω στο itunes απο εκει που λεει store και μετς turn on genius? Ελγε turn off πατησα και μετα παλι on αλλα παλι τα ιδια λεει ....δε μπορω να καταλαβω.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ελγε turn off πατησα και μετα παλι on αλλα παλι τα ιδια λεει ....δε μπορω να καταλαβω.. Το να πω.. Αν googlareis και ψαξεις και στο φορουμ της apple κατι θα βρεις.. Δυστυχως εχω mac και δεν μπορω να βοηθησω παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δοκιμασε hard reset (κρατας συνεχομενα το home button και το sleep) για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να εμφανιστει το μήλο... Αν και δεν νομιζω να φτιάξει .. Μονο με restore και setup as new.. Μου φαινεται κουλο προβλημα παντως ξαναλεω.. Κατι μεμτο jb θα ελεγα.. το εκανα αλλα τπτ παλι...:O το ειχα παντως κ πριν το jb εσυ εισαι σιγουρος πως οταν στελνεις δεν πανε με κεφαλαια??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δοκιμασε hard reset (κρατας συνεχομενα το home button και το sleep) για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να εμφανιστει το μήλο... Αν και δεν νομιζω να φτιάξει .. Μονο με restore και setup as new.. Μου φαινεται κουλο προβλημα παντως ξαναλεω.. Κατι μεμτο jb θα ελεγα.. Προβλημα τα κεφαλαια στα sms; Οταν εχει μικρα ειναι γιατι δεν ειναι ενεργο το unicode για ετσι εχει και λιγοτερους χαρακτηρες. 70 αν δεν κανω λαθος απο 160. Για να εχει 160, σημαινει οτι τα διαβαζουν κεφαλαια. Ασχετο απο το πως τα βλεπουμε εμεις οταν τα γραφουμε. Σε ολα τα iphone που ειχα το ιδιο γινοταν, και γινεται. Οπως και σε ολα τα κινητα.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 το εκανα αλλα τπτ παλι...:O το ειχα παντως κ πριν το jb εσυ εισαι σιγουρος πως οταν στελνεις δεν πανε με κεφαλαια??:( Φυσικά.. Αυτο δεν ισχυει.. Ολα μια χαρα με διαφορες συσκευες και απο ολα τα iphones που σου πα... Για κανε ενα reset τοτε.. Settings, general , reset all settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Προβλημα τα κεφαλαια στα sms; Οταν εχει μικρα ειναι γιατι δεν ειναι ενεργο το unicode για ετσι εχει και λιγοτερους χαρακτηρες. 70 αν δεν κανω λαθος απο 160. Για να εχει 160, σημαινει οτι τα διαβαζουν κεφαλαια. Ασχετο απο το πως τα βλεπουμε εμεις οταν τα γραφουμε. Σε ολα τα iphone που ειχα το ιδιο γινοταν, και γινεται. Οπως και σε ολα τα κινητα.... δηλαδη για να φαινονται μικρα σε αυτους που στελνω πρεπει να μου γραφει 70 χαρακτηρες στο μηνυμα?:( η καταλαβα λαθος?:O βασικα μονο 160 χαρακκτηρες εχω παρατηρησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 δηλαδη για να φαινονται μικρα σε αυτους που στελνω πρεπει να μου γραφει 70 χαρακτηρες στο μηνυμα?:( η καταλαβα λαθος?:O βασικα μονο 160 χαρακκτηρες εχω παρατηρησει.. Ναι με 160 χαρακτηρες ειναι τα unicode που τα στελνει με κεφαλαια. Ασχετα απο αυτο που βλεπουμε γραμμενο στην οθονη μας. Εσενα οσα σου ερχονται απο φιλους ειναι με μικρα ή κεφαλαια; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ναι με 160 χαρακτηρες ειναι τα unicode που τα στελνει με κεφαλαια. Ασχετα απο αυτο που βλεπουμε γραμμενο στην οθονη μας. Εσενα οσα σου ερχονται απο φιλους ειναι με μικρα ή κεφαλαια; απο μερικους μεγαλα απο αλλους μικρα ...κ πως το αλλαζω στους 70 χαρακτηρες???δεν θελω κεφαλαιαααα!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Το να πω.. Αν googlareis και ψαξεις και στο φορουμ της apple κατι θα βρεις.. Δυστυχως εχω mac και δεν μπορω να βοηθησω παραπανω... Δηλαδη κανονικα δεν θα επρεπε να πατας σε ενα τραγουδι να παιζει,μετα να πατας το genious και να παιζουν στη συνεχεια κιαλλα τραγουδια? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Φυσικά.. Αυτο δεν ισχυει.. Ολα μια χαρα με διαφορες συσκευες και απο ολα τα iphones που σου πα... Για κανε ενα reset τοτε.. Settings, general , reset all settings τωρα ειδα την απαντηση...:( γραφει ολες οι ρυθμισεις περιεχομενο κ ρυθμισεις κτλ που παταω?? χανω κατι απο την συσκευη αν το κανω αυτο?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δηλαδη κανονικα δεν θα επρεπε να πατας σε ενα τραγουδι να παιζει,μετα να πατας το genious και να παιζουν στη συνεχεια κιαλλα τραγουδια? Σου φτιαχνει σαν playlists με τραγουδια που πανε καπωε μεταξυ τους.. απο μερικους μεγαλα απο αλλους μικρα ...κ πως το αλλαζω στους 70 χαρακτηρες???δεν θελω κεφαλαιαααα!!!!:p Εχεις κανει carrier update? συνδεσε το iphone με τον υπολογιστη στο itunes και πατα εκει που λεει check for updates να δεις αν θα σου βγαλει carrier update.. Επισης πατα store και check for available downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 τωρα ειδα την απαντηση...:( γραφει ολες οι ρυθμισεις περιεχομενο κ ρυθμισεις κτλ που παταω?? χανω κατι απο την συσκευη αν το κανω αυτο?:O Οχι δεν χανεις τιποτα απολυτως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 απο μερικους μεγαλα απο αλλους μικρα ...κ πως το αλλαζω στους 70 χαρακτηρες???δεν θελω κεφαλαιαααα!!!!:p Δεν ξερω αν υπαρχει κατι στο cydia, αλλα η apple εχει φροντισει να ειναι με 160 χαρακτηρες. Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση στο μενου. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Εχεις κανει carrier update? συνδεσε το iphone με τον υπολογιστη στο itunes και πατα εκει που λεει check for updates να δεις αν θα σου βγαλει carrier update.. Επισης πατα store και check for available downloads ναι αλλα σε ποια απο ολες τις επιλογες που γραφει να πατησω επαναφορα?εχω κανει jb αυτο που μου ειπες παραπανω δεν το επειρεαζει??σορρυ ειμαι ασχετη..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν ξερω αν υπαρχει κατι στο cydia, αλλα η apple εχει φροντισει να ειναι με 160 χαρακτηρες. Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση στο μενου. οποτε στελνει μονο κεφαλαια ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν ξερω αν υπαρχει κατι στο cydia, αλλα η apple εχει φροντισει να ειναι με 160 χαρακτηρες. Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση στο μενου. Ηξερα παλια μονο για το δικτυο της wind υπηρχε προβλημα με τους 70 χαρακτηρες στα ελληνικα.. Δεν νερω αν διορθωθηκε.. @maria Δοκιμασες να στειλεις με αγγλικους χαρακτηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts