stixima Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Xθες σε κάποιο σημείο της Αττικής που δεν είχα σουπερ 3G ,αντί για κυκλάκι που δίπλα από της μπάρες της κεραίας έβγαλε ένα Ε . Τι σημαίνει αυτό ? Κ' εμενα μου το εχει εμφανισει πολλες φορες. Λογικα το "E" ειναι απο EDGE. Ειναι απλα μια κλιμακα γρηγοροτερο απο το GPRS - > EDGE Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Κ' εμενα μου το εχει εμφανισει πολλες φορες. Λογικα το "E" ειναι απο EDGE. Ειναι απλα μια κλιμακα γρηγοροτερο απο το GPRS - > EDGE Έτσι είναι: GPRS-->EGDE-->3G Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Eγω το παρελαβα σημερα.Εχει προβλημα με το σημα σοβαρο.Τι κανουμε;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Eγω το παρελαβα σημερα.Εχει προβλημα με το σημα σοβαρο.Τι κανουμε;:cry: Δηλαδή τι πρόβλημα? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Δηλαδή τι πρόβλημα? Δεν πιανετε με το αριστερο χερι το κινητο χανει το σημα του και αν το καλυψεις μενει μια μπαρα η και καθολου.Αν το εχω σε τσαντα τι γινεται θα χανω κλησεις;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Παρελαβα και εγω σημερα το δικο μου μετα απο πολυ κοπο και αγωνια ηρθε . Ειναι πανεμορφοοο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Δεν πιανετε με το αριστερο χερι το κινητο χανει το σημα του και αν το καλυψεις μενει μια μπαρα η και καθολου.Αν το εχω σε τσαντα τι γινεται θα χανω κλησεις;:mad: Χάνεις το σήμα εντελώς η χάνεις το 3G? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K08 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Εγω παντως που το εχω 3 ημερες δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το σημα!!! Δεν ειναι full αλλα παντα εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Δεν πιανετε με το αριστερο χερι το κινητο χανει το σημα του και αν το καλυψεις μενει μια μπαρα η και καθολου.Αν το εχω σε τσαντα τι γινεται θα χανω κλησεις;:mad: Οχι εαν το εχεις στην τσαντα θα εχει καλυτερο σημα απο αλλα κινητα. Το "προβλημα" ειναι μονο οταν το ακουμπας.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Οχι εαν το εχεις στην τσαντα θα εχει καλυτερο σημα απο αλλα κινητα. Το "προβλημα" ειναι μονο οταν το ακουμπας.. Μα τωρα ειναι δυνατον να ψαχνουμε πως να κραταμε το κινητο;Ελπιζω να ισχυει αυτο που λες αν το εχω σε τσεπη η τσαντα αλλιως εφυγε.... Υ.Γ Καμια υπηρεσια μου βγαζει αν το καλυψω στο πλαι και πανω.....Μενουν μια-δυο μπαρες αν το κρατας φυσιολογικα απο την αριστερη πλευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Ποιός είπε πως για να σβήσεις μια φωτογραφία χρειάζεσαι υπολογιστή; Έκανα συχρονισμο ένα φάκελο με 7 φωτο και από το Κινητο δεν μπορώ να σβησω καμία μόνο όσες τραβιξα με την κάμερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Υ.Γ Καμια υπηρεσια μου βγαζει αν το καλυψω στο πλαι και πανω.....Μενουν μια-δυο μπαρες αν το κρατας φυσιολογικα απο την αριστερη πλευρα Από πλάι και κάτω είναι μερικώς το πρόβλημα και όχι από πάνω. Αν πιστεύεις ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα πήγαινέ το πίσω εντός μιας εβδομάδας για αντικατάσταση συσκευής. Δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα όσο το παρουσιάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ScareFace Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Πριν από αρκετή ώρα έκανα την αναβάθμιση του iphone 4 στην 4.1 Διαφορές εκτός του Game Center δεν είδα παρά κάποιες αλλαγές στα μενού των ρυθμίσεων (αλλαγή σειράς εμφάνισης κλπ). :!:Κλήσεις/ήχος/ένταση όλα εντάξει! :!:Wi-Fi εντάξει :!:Σήμα εντάξει :!:Μπαταρία όπως και πριν :!:Εφαρμογές εντάξει Γενικά αξιοπρόσεχτες διαφορές δεν είδα, εκτός αν κάτι ακόμη μου διαφεύγει. Είναι τόσο δύσκολο να περάσουν και μια αναφορά παράδοσης για τα SMS; Αμάν πια αυτό το κόλλημα τους!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 η μπαταρια σε γενικες γραμμες ποσο σου κραταει?? εμενα απο τις 10 μεχρι τωρα εφτασε 30% απο 100%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Και σε μένα το κάνει αυτό σε 4.0.1 jailbreak. Sent from my iPhone using Tapatalk απο οτι εχω καταλαβει αυτο ειναι ζητημα του lelbrake και πρεπει να το κανουν ολα.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την οθονη καθως το κανει για 10 δευτερα μονο και μολις ανοιξει ο φωτισμος ειναι κανονικος..ετσι δεν ειναι.?? καλησπερα να κανω μια ερωτηση ρε παιδια...μολις εκανα το jelbrake και μου κανει το εξης.μολις το ανοιγω και ειναι στην μαυρη οθονη με το μηλο επανω ψηλα αριστερα και δεξια βγαζει 2 γραμμουλες σαν καμμενα πιξελ.μολις το κινητο ανοιξει ολα λανονικα.ειναι απο το jelbrake αυτο? απο οτι εχω καταλαβει αυτο ειναι ζητημα του lelbrake και πρεπει να το κανουν ολα.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την οθονη καθως το κανει για 10 δευτερα μονο και μολις ανοιξει ο φωτισμος ειναι κανονικος..ετσι δεν ειναι.?? Edited September 13, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 και σε εμένα το ίδιο κάνει αλλά μετά όλα οκ.. Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ScareFace Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 η μπαταρια σε γενικες γραμμες ποσο σου κραταει?? εμενα απο τις 10 μεχρι τωρα εφτασε 30% απο 100%. Σου τρώει τόσο πολύ; Εμένα από το πρωί που το έχω διαρκώς σε χρήση είναι στο 81% τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 η μπαταρια σε γενικες γραμμες ποσο σου κραταει?? εμενα απο τις 10 μεχρι τωρα εφτασε 30% απο 100%. Τι χρηση του εκανες ομως; απο οτι εχω καταλαβει αυτο ειναι ζητημα του lelbrake και πρεπει να το κανουν ολα.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την οθονη καθως το κανει για 10 δευτερα μονο και μολις ανοιξει ο φωτισμος ειναι κανονικος..ετσι δεν ειναι.?? και σε εμένα το ίδιο κάνει αλλά μετά όλα οκ.. Εχω απαντησει εδω γιατι γινεται αυτο... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 3email εχω καθε 15λεπτα να τσεκαρει. 1ωρα ομιλια.και κανενα game το πολυ 1ωρα. και κανενα 40λεπτο fb. τρεχει το skype και το msn απο πισω. παιζει ρολο?? χρηση τελ.φορτισης 8ωρες. και λεει 29% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 3email εχω καθε 15λεπτα να τσεκαρει. 1ωρα ομιλια.και κανενα game το πολυ 1ωρα. και κανενα 40λεπτο fb. τρεχει το skype και το msn απο πισω. παιζει ρολο?? χρηση τελ.φορτισης 8ωρες. και λεει 29% Με wifi ή με 3g; Γιατι αν ειναι 3g τοτε λογικο να εχεις αρκετη καταναλωση. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 οταν ειμαι σπιτι μεσο wifi τρεχουνε, εξω με 3g ολα. λετε να ειναι λογικο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 οταν ειμαι σπιτι μεσο wifi τρεχουνε, εξω με 3g ολα. λετε να ειναι λογικο?? Αν τα εκανες εξω, τοτε φαινεται πιο λογικο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 οταν λεω εξω εννοω απο τις 10 μεχρι τις 2. τις αλλες ωρες σπιτι αμα ειμαι. αλλα γενικα το βλεπω να ρουφαει αρκετα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Του εχεις κανει καμια πληρη φορτιση; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 του εχω κανει 2,3. λεω να του κανω ενα restore και να ξαναπερασω το update. αμα συνεχισει ετσι το βλεπω για service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts