Te_salat Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ξεχασες την 4!!!!! Όπως είπε και ο Zografos δεν χρειάζεται στο iOS explorer αφου κάθε εφαρμογη κρατα τα αρχεία της ξεχωριστά και έχεις προσβαση ανοίγοντας την ίδια την εφαρμογη. Υπάρχουν όμως κάποιες εφαρμογές που λειτουργούν σαν explorers. Παράδειγμα το iFiles που είναι για μη jailbreak συσκευές. Μ αυτο μπορείς μέσω wifi να περάσεις ότι θέλεις απο οποιοδήποτε pc και να τα έχεις ταξινομιμενα. Μπορείς να ανοίξεις μετα κάποιο αρχείο με οποία εφαρμογη θέλεις. Διαθέτει music και video player. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Κώστα και σε μένα έχει διαφορετικο ήχο το κλικ αλλα για όνομα του θεου:). Μάλλον σ όλα έτσι είναι. Πιστέψτε έχω ξοδέψει πολλα χρήματα σε gadgets. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το iPhone σε γενική σύγκριση πάντα, γιατί σε επι μέρους σημεία σίγουρα υπάρχουν συσκευές που είναι καλύτερες. Όμως το όλο οικοσύστημα, οι εφαρμογές, η τέλεια λειτουργία όσων κάνει, δεν υπάρχει σε καμία πλατφόρμα και σε καμία φίρμα. Αν υπήρχε μια περίπτωση να κάνω σε κάτι καλύτερα την δουλεια μου, θα είχα αγοράσει ήδη το "τρομερό" SGS2:p Εγω αυτο που θέλω είναι πιο ανθεκτική κατασκευή. Ας αφήσουν τα γυαλιά και ας κάνουν κάτι σαν τα blackberry και πιο γερό ακόμα. Με τόσες ποιοτικές εφαρμογές οι δυνατότητες το iPhone είναι απεριόριστες. Με όλα αυτα που ενσωματώνει το iOS 5 συλλέγει τα πάντα εν οσω είμαστε on the go και τα βρίσκουμε έτοιμα στον υπολογιστη και στο iPad. Έχω δυο συσκευές android. Ωραία είναι γρήγορες διαθέτουν ελευθερία και μετα τι? Πέρα απο τις βασικές εφαρμογές δεν υπάρχει τίποτα. Γι αυτο οι περισσότεροι το βαριουνται απο τον πρώτο μήνα κι αρχίζουν να φλασαρουν για να περνάνε την ώρα τους. Συν ότι δεν υπάρχει συσκευη χωρίς bug, προβληματακια του στυλ δεν μου δουλεύει αυτο η εκείνο. Προσωπικά δεν μπορω να εγκατάλειψω το iPhone με τίποτα. Μαζι με το iPad είναι εργαλεία δουλειάς πρώτα και μετα διασκέδασης. Αν θελετε το πιστεύετε: Στο γραφείο έχω μπροστα μου το iPad και μετα το πληκτρολόγιο του υπολογιστη. Όλα γίνονται απο το iPad λόγο ευκολίας και μόνο το excel απο το pc. Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα παραπάνω: Έχοντας περάσει από καμιά εβδομηνταριά συσκευές (ανάμεσά τους ό,τι smartphone μπορείτε να φανταστείτε εκτός από WP7 - αρχή με το Nokia 7650) και αφού προσπάθησα να αποφύγω επί μήνες το iphone 4, πιστεύω κι εγώ πως συνολικά σαν εμπειρία χρήσης το τεσσάρι είναι απλά ό,τι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Αντιπαθώ τις επιλογές τις Apple σε πολλά πράγματα, αλλά και το iPad και το iPhone 4 (και μόνο το 4) απλά δεν έχουν ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ...το iPhone 4 (και μόνο το 4) απλά δεν έχουν ανταγωνισμό. Φιλε μου και το 1 και το 3g και το 3gs όταν βγήκαν δεν είχαν ανταγωνισμό...:rolleyes: Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Δυστυχώς το θέμα που είχα με τα restarts δεν λύθηκε ούτε με restore και ούτε με set as new μετά... Έβγαλα εφαρμογές κλπ αυτό τα δικά του... Σε ανυποπτες στιγμές και όχι συχνά αλλά δυστυχώς για συσκευή τέτοιας αξίας είναι αδικιολογητο... :-( κρίμα γιατί είναι πραγματικά καταπληκτικό κινητό... Λέω να περιμένω να βγει το επόμενο λογισμικό αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι hardware το πρόβλημα του :-( και δεν θα ήθελα να πάρω ανακατασκευασμενο και συν ότι δεν το κάνει συχνά και μέχρι να το βρούνε (δούνε) το ότι κάνει restarts θα με πριξουν... Είμαι γκαντεμης τελικά... Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται η διπλή κάρτα cosmote 2 in 1 που έχω; Η οποία όμως δουλεύει άψογα... Δυο μέρες πραγματικά σκληρής χρήσης κ ούτε ένα πρόβλημα... Δεν ξέρω τι να πω... Και μιλάμε για να καίει το κινητό από το λιώσιμο... Ίντερνετ-παιχνίδια-ταινίες-κλήσεις φορτισμα και ξανά λιώσιμο... Παντός οποίος δεν το πάρει για λίγες μέρες να το χρεισιμοποιησει δεν μπορεί να καταλάβει για το πόσο καλό κινητο-υπολογιστής είναι... Και είχα στην κατοχή μου ΌΛΑ τα λειτουργικά κινητου που υπάρχουν! Πραγματικά δεν μου λείπει καθόλου το λαπ τοπ μου... Τώρα έχει περιοριστεί στο κατέβασμα ταινιών και μόνο... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Επίσης είναι το μονο κινητο με τέτοια διαχείριση μνήμης. Έχω διαρκώς 40-50 εφαρμογές ανοικτές κι ούτε το καταλαβαίνω. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Επίσης είναι το μονο κινητο με τέτοια διαχείριση μνήμης. Έχω διαρκώς 40-50 εφαρμογές ανοικτές κι ούτε το καταλαβαίνω. Και δεν κλείνουν ούτε με restart.:p Αφού δουλεύει καλά, τι σε ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.....;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Και δεν κλείνουν ούτε με restart.:p Αφού δουλεύει καλά, τι σε ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.....;) Εδω που τα λέμε κλείνουν αλλα δεν φαίνονται. Εγω που δεν ασχολούμαι καθόλου και το αφήνω όπως είναι παρατηρω ότι με μεγαλύτερη ram θα εβρισκες εφαρμογές εκει που τις αφησες δυο μέρες πριν. Θα είναι μεγάλο λάθος αν αφησει στο επόμενο iPhone την ραμ sat 512MB. To ίδιο έκαναν στο iPad ένα και υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Εδω που τα λέμε κλείνουν αλλα δεν φαίνονται. Εγω που δεν ασχολούμαι καθόλου και το αφήνω όπως είναι παρατηρω ότι με μεγαλύτερη ram θα εβρισκες εφαρμογές εκει που τις αφησες δυο μέρες πριν. Θα είναι μεγάλο λάθος αν αφησει στο επόμενο iPhone την ραμ sat 512MB. To ίδιο έκαναν στο iPad ένα και υπάρχει πρόβλημα. Η ραμ δύσκολα θα ανέβει, κατά την άποψή μου. Εξαρτάται βέβαια και πότε θα παρουσιαστεί το επόμενο iphone. Να ρωτήσω και κάτι που το έχω απορία: Στο skroutz.gr υπάρχουν πολλά μαγαζιά που πουλούν το iphone σε τιμές χαμηλότερες από ότι τα 3 δίκτυα. Με το ζήτημα της εγγύησης όμως τι γίνεται? αν παρουσιάσει κάτι η συσκευή, πού την πάει ο αγοραστής? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Η ραμ δύσκολα θα ανέβει, κατά την άποψή μου. Εξαρτάται βέβαια και πότε θα παρουσιαστεί το επόμενο iphone. Να ρωτήσω και κάτι που το έχω απορία: Στο skroutz.gr υπάρχουν πολλά μαγαζιά που πουλούν το iphone σε τιμές χαμηλότερες από ότι τα 3 δίκτυα. Με το ζήτημα της εγγύησης όμως τι γίνεται? αν παρουσιάσει κάτι η συσκευή, πού την πάει ο αγοραστής? Για μένα η ram είναι το ίδιο απαραίτητη με την επεξεργαστικη ισχυ για άλλους λόγους φυσικά. Δεν νομίζω ότι το κόστος είναι τόσο απαγορευτικό ενάμισυ χρόνο μετα για να αφήσουν την ίδια. Και όταν κυκλοφόρησε το iPad έλεγαν όλοι οι fun "γιατί να βάλει περισσότερη και να αυξησει το κόστος". Όμως με την έλευση του multitasking αποδείχθηκε ότι ήταν λίγη η μνήμη των 256MB. Να δώσω το iPhone 4 συν 250-300 € για να αποκτήσω μια συσκευη που πιθανώς στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του iOS να μην με καλύπτει όπως θα ήθελα? Δεν θα το κάνω. Προτιμω να μείνω με το 4αρι. Είπα και πριν: οποίος δεν κλείνει εφαρμογές, παρατηρεί μετα απο κάποιες ώρες ότι οι πρώτες εφαρμογες όταν επιστρεφεις κάνουν έναρξη κανονικη που σημαίνει έχουν κλείσει γιατί δεν επαρκούσε η μνήμη. Άρα όχι απλα χρειάζεται αύξηση, απαιτείται διπλασιασμός της ραμ για να αυξηθούν οι εφαρμογές που μένουν ενεργές. Βάζοντας multi core CPU με τρομερή GPU θα έχουμε στις εφαρμογές πιο απαιτητικα γραφικά και μοιραία θα κρατούν περισσότερη μνήμη. Θα αναφερθώ σ ένα παράδειγμα. Έχω το NEXUS S με 1GHz επεξεργαστη και 512mb ram, το οποίο έχει απαιτήσεις στα γραφικά λόγο δυνατοτήτων του hardware του. Παράλληλα έχω και το LG ONE με 600MHz CPU και 512ΜΒ ram. Αυτο όμως έχει ελάχιστες απαιτήσεις γραφικών. Το περισευμα που έχει σε ram το κάνει να δουλεύει πολυ πιο σωστά. Σπάνια βλέπεις να κλείνουν εφαρμογές αντίθετα το nexus s που δεν μπορει να κρατήσει τόσες εφαρμογές ανοικτές. Δεν έχει σημασία που αναφέρομαι σε android στο παράδειγμα μου. Αυτο ισχύει σε όλα τα λειτουργικά. Μπορει να μην τα λέω καλα στην θεωρεία, αλλα θα δείτε στην πράξη τι θα συμβεί. Ήδη το βλέπετε όσοι έχετε iPad 2 απλα υπάρχει ανεκτικότητα. Άλλο όμως πριν 3 μήνες που κυκλοφόρησε το iPad και άλλο μετα 6 μήνες που θα κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone. Πρέπει τούλαχιστον να ανταγωνίζεται αυτο που έχει καθιερωθεί σήμερα. Διαφορετικά με 512 ΜΒ ram δεν μπορει να παει ως τον Σεπτέμβρη του 2012 όταν ο ανταγωνισμος θα έχει φθάσει ίσως τα 1.256. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Κώστα, βρίσκω ότι είσαι πολύ απαιτητικός. Κάποια στιγμή η ράμ εξαντλείται, είτε είναι 256 είτε είναι 512, είτε είναι 4 γίγα. Το θέμα είναι πόσες εφαρμογές μπορεί να κρατήσει ανοιχτές, πριν αρχίσει να κλείνει. Αλλά και πόσες εφαρμογές χρειαζόμαστε ανοιχτές παράλληλα? Καταλαβαίνω ότι σε τρώει η τσέπη σου, αλλά κάνε λίγο υπομονή…. :lol::p Το θετικό για εμένα είναι ότι ακόμη και όταν η μνήμη πέφτει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, δεν το καταλαβαίνει ο χρήστης. Αντίθετα στο android το καταλαβαίνεις από τις καθυστερήσεις και το λάγκ που παρουσιάζεται. Και δεν νομίζω ότι είμαι ανεκτικός με το Ipad2 , αλλά είναι πραγματικό κανόνι… Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Απο την άλλη είναι θέμα συστήματος πόσες θα αφήνει σε suspended mode, λόγο εξοικονόμησης μπαταρίας, όσο έξυπνα, και αν είναι κατασκευασμένο το multitasking του iOS, λίγους πόρους απο μπαταρια μπορεί να τρώει η εφαρμογή που δεν έχει κλείσει τελείως. Δεν ξέρω απλά υποθέτω. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήταν η ram ο περιορισμός για τις "ανοιχτές" εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Να πώ λίγο την γνώμη μου; Γιατί έχουμε πληρώσει για μια συσκευή που πρέπει να αλλάξεις sim που δεν έχει αναφορά μηνυμάτων και πολλά άλλα που έκαναν απλότερα κινητά χρόνια πριν? πριν λίγο κυκλοφόρησε φήμη ότι θα κυκλοφορήσει τον αύγουστο το iphone5 Edited June 21, 2011 by Te_salat Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Να πώ λίγο την γνώμη μου; Γιατί έχουμε πληρώσει για μια συσκευή που πρέπει να αλλάξεις sim που δεν έχει αναφορά μηνυμάτων και πολλά άλλα που έκαναν απλότερα κινητά χρόνια πριν? Γιατι δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος φιλε, γι αυτο. Ασχετο, αλλα εχετε συνειδητοποιησει οτι το iphone ειναι η μοναδικη premium συσκευη με δυνατοτητες smartphone? ειδικα το 4αρι, λογω υλικων και κατασκευης? Που διαβασες για το 5αρι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Γιατι δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος φιλε, γι αυτο. Ασχετο, αλλα εχετε συνειδητοποιησει οτι το iphone ειναι η μοναδικη premium συσκευη με δυνατοτητες smartphone? ειδικα το 4αρι, λογω υλικων και κατασκευης? Που διαβασες για το 5αρι? Και τι να λενε τα υλικα. Θα το κρατησεις κανα χρονο και απο την αρχη θα τρεχεις να σπασεις για να γινει λειτουργικο. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Και τι να λενε τα υλικα. Θα το κρατησεις κανα χρονο και απο την αρχη θα τρεχεις να σπασεις για να γινει λειτουργικο. Για τον περισσοτερο κοσμο, οπως και για εμενα ειναι λειτουργικο χωρις σπασιμο. Αλλα πες και τη δικη σου αποψη.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Για τον περισσοτερο κοσμο, οπως και για εμενα ειναι λειτουργικο χωρις σπασιμο. Αλλα πες και τη δικη σου αποψη.:) Εχει πολλα κενα για αυτο και λειτουργιες που εχουμε σε jailbreak μορφη περνανε μετα απο αναβαθμισεις στο ios. Εδω παλια δεν μπορουσες να βαλεις οτι φοντο ηθελες ενω ακομα δεν μπορεις να βαλεις οτι ringtone θελεις. Φυσικα δεν διαφωνω οτι μιλαμε για την καλυτερη οθονη αλλα αυτος ο εγκλωβισμος που για να το ανοιξεις πρωτη φορα να θελει συνδεση στο pc και itunes να βαλεις κ πιστωτικη και internet. Ο jobs πιστευω πως ζει στον δικο του κοσμο. Edited June 21, 2011 by Te_salat Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Εχει πολλα κενα για αυτο και λειτουργιες που εχουμε σε jailbreak μορφη περνανε μετα απο αναβαθμισεις στο ios. Εδω παλια δεν μπορουσες να βαλεις οτι φοντο ηθελες ενω ακομα δεν μπορεις να βαλεις οτι ringtone θελεις. Συμφωνοι, αλλα προσωπικα, βολευομαι κι ετσι. Και σχεδον μπορεις να βαλεις οτι ringtone θελεις και χωρις jb. Αλλα γιατι εσυ πιστευεις οτι αγοραζουμε iphone, παρα τις ελλειψεις που εχει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Επειτα απο 22 μερες αναμονης ηρθε στα χερια μου το αντικατεσταμενο (ανακατασκευασμενο) iPhone..Εμφανισιακα ολα οκ εκτος απο ενα βαθουλομα στο στο σασι στα πλαγια..Δεν εδωσα σημασια και δεν ειπα τιποτα στο καταστημα γιατι θα με λεγανε γραφικο στο τελος..Τελος παντων, στο σπιτι μου συνδεοντας το με iTunes το βλεπει σαν καινουρια συσκευη, αλλα στην καρτελα με τα στοιχεια μου (ονομα, επιθετο, πολη, διευθυνση κτλπ) στο "κενο" που λεει: "Ο αριθμός μου" ηταν συμπληρωμενο με εναν εντελως αγνωστο για μενα αριθμο, ο οποιος μαλιστα ηταν και ελληνικος..(030 694......). Δεν δινω σημασια και εκει και επειτα απο κανενα τεταρτακι που ρυθμιζα το κινητο, ξαφνικα σβηνει μονο του ! Προσπαθησα να το ανοιξω ξανα και τπτ...Διχνει το μηλαρακι και μετα ξανακλεινει μονο του..Το ξανασυνδεω iTunes και δεν κανει restore για κανενα λογο...Εχω απελπιστει πολυ guys...Τοσο που ουτε καν την υπομονη να το ξαναπηγαινω πισω δεν εχω..Οπως και να χει ομως, ξερει κανεις κανενα τροπο να το ανοιξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Εγω οταν πρωτοπηρα το 3gs δεν ηξερα τιποτα το τεσσαρι το πηρα απο αχτι γιατι ειχα ενθουσιαστει με την οθονη. Τωρα παρακολουθωντας ομως τις εξελιξεις που ερχονται με το ios 5 βλεπω πως παει να γινει μια περιεργη εγκλωβισμενη κοινωνια. Και δεν γουσταρω Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Επειτα απο 22 μερες αναμονης ηρθε στα χερια μου το αντικατεσταμενο (ανακατασκευασμενο) iPhone..Εμφανισιακα ολα οκ εκτος απο ενα βαθουλομα στο στο σασι στα πλαγια..Δεν εδωσα σημασια και δεν ειπα τιποτα στο καταστημα γιατι θα με λεγανε γραφικο στο τελος..Τελος παντων, στο σπιτι μου συνδεοντας το με iTunes το βλεπει σαν καινουρια συσκευη, αλλα στην καρτελα με τα στοιχεια μου (ονομα, επιθετο, πολη, διευθυνση κτλπ) στο "κενο" που λεει: "Ο αριθμός μου" ηταν συμπληρωμενο με εναν εντελως αγνωστο για μενα αριθμο, ο οποιος μαλιστα ηταν και ελληνικος..(030 694......). Δεν δινω σημασια και εκει και επειτα απο κανενα τεταρτακι που ρυθμιζα το κινητο, ξαφνικα σβηνει μονο του ! Προσπαθησα να το ανοιξω ξανα και τπτ...Διχνει το μηλαρακι και μετα ξανακλεινει μονο του..Το ξανασυνδεω iTunes και δεν κανει restore για κανενα λογο...Εχω απελπιστει πολυ guys...Τοσο που ουτε καν την υπομονη να το ξαναπηγαινω πισω δεν εχω..Οπως και να χει ομως, ξερει κανεις κανενα τροπο να το ανοιξω ? Βασικα επιγοντος πρεπει να πας παλι εκει που εγινε το σερβις γιατι σε κοροειδευουν. Απο εκει κ περα μπορεις να κανεις restore βαζοντας την συσκευη σε dfu mode πρωτα (ψαξτο στο youtube) Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Γιάννη στο θέμα της ram είμαι πραγματικά πολυ απαιτητικός ακόμα και στον υπολογιστη μου. Θυμάμαι το 98-99 είχα βάλει σ ένα pc που είχε αρχικά 64MB 2Χ128. Απο τότε το πρώτο πράγμα που βελτιωνω σε κάθε μηχάνημα είναι η ραμ. Πάντα βάζω όση σηκώνει. Δεν λέω ότι στο iPhone η το iPad υπάρχει lag όταν μειώνεται η ελεύθερη ραμ. Όμως η εξελίξεις τρέχουν και αυτο που σήμερα κάνει οριακά την δουλεια του, σε λίγους μήνες θα το κάνει με περιορισμούς όπως συμβαίνει τώρα με το iPad1. Κάτι που βιώνω κάθε μέρα μαζι του. Αυτο δεν μ' αρέσει. Η HTC για παράδειγμα αφησε το Sensation με 768 ΜΒ ώστε να έχει αιτία να κυκλοφορήσει το επομενο μοντέλο μετα απο 3 μήνες και την πάτησε. Δεν πουλα καθόλου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Συμφωνω απολυτα με τον te salat. Εναν μετριο επεξεργαστη ραμ μπορει να τον απογειωσει κ το αντιθετο Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Βασικα επιγοντος πρεπει να πας παλι εκει που εγινε το σερβις γιατι σε κοροειδευουν. Απο εκει κ περα μπορεις να κανεις restore βαζοντας την συσκευη σε dfu mode πρωτα (ψαξτο στο youtube) Μπααααα...Καμια ελπιδα...Εχω βαλει οτι προγραμματακι μπορεις να φανταστεις για να το βγαλω απο revovery mode αλλα τιποτα..Ουτε καν η οθονη ανοιγει...Ευχαριστω για τον χρονο σου παντος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Μπααααα...Καμια ελπιδα...Εχω βαλει οτι προγραμματακι μπορεις να φανταστεις για να το βγαλω απο revovery mode αλλα τιποτα..Ουτε καν η οθονη ανοιγει...Ευχαριστω για τον χρονο σου παντος.. Στο εδωσαν μεσα σε κουτι κανονικα ή στο χερι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Στο εδωσαν μεσα σε κουτι κανονικα ή στο χερι? Στο χερι...Μεσα σε σακουλακι..Με την νεα εγγυηση του κινητου..Παντος εχω μεινει μ*****ας...Δεν βρισκω καμια παρομοια περιπτωση, καποιου αλλου iphone στο google, που να εχει το ιδιο κολλημα με μενα..! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts