Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το δικο μου φοραει 4.3

το τελευταιο firmware ποιο ειναι ;

το τελευταίο firmware ειναι το 4.3.2.Οσο για να περασεις της επαφές σου απο το Νοκια στο μηλοτηλεφωνο τότε κανεις το εξής απλο.

σύνδεεις το Νοκια με το pc σου και συγχρονιζεις της επαφές σου με το outlook ,Επειτα οταν συνδέσεις το μηλοτηλεφωνο με το iTunes θα βεις στο tab του κινητού την επιλογη να παρει της επαφές απο το outlook !

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε ευχαριστω πολυ .προσπαθησα μεσω bluetooth αλλα δεν γινοταν η αποστολη !
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

υπαρχει καμια λυση γιαυτο εδω????

Η καρτα ειναι φορτωμενη με λεφτα; Νομιζω πρεπει να εχει χρηματα μεσα για να εισαι οκ

PaOk RE!!!!

Η καρτα ειναι φορτωμενη με λεφτα; Νομιζω πρεπει να εχει χρηματα μεσα για να εισαι οκ

Ναι αυτο μου ειπαν. οχι την εχω επιτηδες χωρις λευτα για να μην γινει τπτ.

ξερεις ποσα πρεπει να βαλω?

iphone xs max ipad 6th gen

Ναι αυτο μου ειπαν. οχι την εχω επιτηδες χωρις λευτα για να μην γινει τπτ.

ξερεις ποσα πρεπει να βαλω?

Aυτό είναι ..

Αν θυμάμαι καλά σου κρατάνε ένα πόσο της τάξεως του 1€ (για να δούνε ότι ισχύει η κάρτα ) και στο επιστρέφουν μετά.

Τώρα πόσα θα βάλεις μέσα είναι δικό σου θέμα ,και του τι θες να αγοράσεις ... υπάρχουν εφαρμογές και εφαρμογές ,πρέπει να βρεις τι σε ενδιαφέρει .

Πάντως πλην ελαχίστων προγραμμάτων οι περισσότερες εφαρμογές είναι με κόστος <5€.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

ξερει κανεις τι σημαινει το A/B που γραφουν πισω στο πισω μερος στο emc ?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

ξερει κανεις τι σημαινει το A/B που γραφουν πισω στο πισω μερος στο emc ?

Τι είναι το emc;

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Πίσω στο καπάκι το γραφει..τελικα πρεπει να εχει να κανει με την παρτιδα.. Α ειναι η πρωτη παρτιδα και Β η δευτερη η οποια και καλα δεν εχει προβλημα με το σημα ..

αν αλλαξω το πισω καπακι με ενα απο αυτα που κυκλοφορουν στο ebay χανω την εγγυηση ;

Edited by nikos2004dj

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω ένα iPhone 4 αγορασμένο από Vodafone το οποίο μου χάνει κάποιες φορές κλήσεις και έχει συμβεί αρκετές φορές να κλείνει ενώ μιλάω. Επίσης, αρκετές φορές έχω παρατηρήσει ότι δε συνδέεται σε γνωστά wi fi δίκτυα που συνδεόταν επί μήνες. Να το πάω στη Vodafone, θα βγει τίποτα πιστεύετε; Γιατί από την εμπειρία μου, το service τους συνήθως κοιτάει να ξεπετάξει όλες τις περιπτώσεις, ώστε να μη χρειαστεί να αντικαταστήσει τηλέφωνο εντός εγγύησης. Για την ιστορία, το τηλέφωνο μου έχει EMC 380A, που απ' ότι διάβασα παραπάνω ανήκει στην πρώτη παρτίδα. Ενδέχεται αυτά να παρουσιάζουν μεγαλύτερα ποσοστά χαμένων κλήσεων κλπ;

http://www.imagehosting.gr/out.php/i1538606_img009.jpg http://www.imagehosting.gr/out.php/i1538607_img010.jpg http://www.imagehosting.gr/out.php/i1538608_img012.jpg

http://www.carrymobile.com/scripts/main/viewitem-APIPO4LCJD1BKLC-IPO4.html

Δερμα, γυαλι και μεταλλο!!!

Προστατευει τελια την συσκευη προβαλοντας το μεταλλο κανοντας το να δειχνει ακομα πιο ομορφο.

Το ανοιγμα εμπρος καλυπτεται απο τζαμακι και επιτρεπει να βλεπεις την ωρα και το ονομα αυτου που σε καλει χωρις να χρειαζεται να ανοιξεις την θηκη.

Το καπακι δεν εμποδιζει στην χρηση αφου διπλωνεται στο πισω μερος με ευκολια.

Η τιμη της ειναι 24 ευρω με τα μεταφορικα και ερχεται σε μια βδομαδα περιπου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Κοιτά αν η κάρτα σου έχει πάνω το σήμα της visa!

Εχει χρηματα μεσα;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

ναι. οχι πολλα αλλα εχει. μου ειπαν πρεπει να εχει τουλαχιστον 0,98€ για να ενεργοποιηθει

ναι. οχι πολλα αλλα εχει. μου ειπαν πρεπει να εχει τουλαχιστον 0,98€ για να ενεργοποιηθει

Θελει το μεγιστο 2€. Επισης εισαι σιγουρος οτι ειναι για χρηση μεσω internet; Οτι μπορεις να κανεις αγορες μεσω του διαδικτυου;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

εχει πανω απο 2€. ρωτησα την τραπεζα και μου ειπαν οτι ειναι χρεωστικη καρτα και κανει και για αγορες μεσω ιντερνετ

εχει πανω απο 2€. ρωτησα την τραπεζα και μου ειπαν οτι ειναι χρεωστικη καρτα και κανει και για αγορες μεσω ιντερνετ

Απ οτι βλεπω στην εικονα, σου λεει να ξαναδεις τη διευθυνση που εχεις δηλωσει. Να ειναι ελληνικη. Για ψαξε το εκει. Να συμφωνει ο λογαριασμος του itunes μηπως με της καρτας σε θεμα χωρας; Ειναι ελληνικος ο λογαριασμος του itunes κατ'αρχην;

τι εννοεις αν ειναι ελληνικος ο λογαριασμος του itunes?

κατι με την καρτα παιζει ρε γμτ.μηπως πρεπει να ειναι μονο πιστωτικη?

οι διευθυνσεις πρεπει να ειναι γραμμενες στα ελληνικα η στα αγγκλικα?? παιζει ρολο αυτο?

Αν οταν εκανες το λογαριασμο δηλωσες οτι μενεις πχ γερμανια, και πας να βαλεις καρτα με ελληνικα δεδομενα, εκει μπορει να στο μπλοκαρει.

Δεν εχει να κανει μονο με πιστωτικη. Δεχεται και χρεωστικες.

Τωρα ως προς τα γραμματα που θα χρησιμοποιεις, καλυτερα στ'αγγλικα, αλλα δε νομιζω να παιζει τοσο ρολο. Το δοκιμαζεις ομως.

λοιπον λυση βρεθηκε. στην αρχη δεν ειχα χρηματα μεσα στην καρτα καθολου και δεν γινοταν ενεργοποιηση. η τραπεζα εβλεπε οτι το itunes παει να παρει 1,98 και δεν μπορουσε μετα απο πολλες προσπαθειες μπλοκαρε την καρτα. επεσε η αργια αυτες τις μερες και πριν λιγο με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι το itunes συνεχως παει να τραβηξει λευτα απο την καρτα σας και την εχουμε μπλοκαρει. την ειπα να την ξεμπλοκαρει και οτι ειμαι ενημερος και μου την ξεμπλοκαρε και εγινε ενεργοποιηση. σευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου να εισαι καλα

Τελος καλο ολα καλα λοιπον! Να σαι καλα!

Μία απορία παίδες, αν και μπορεί να έχει απαντηθεί. Οι εφαρμογές (και οχι μόνο) που τρέχουν στο background, καταναλώνουν επιπλέον μπαταρία? Θα πρέπει δηλαδή με την παραμικρή κίνηση που κάνω, μετά ένα ένα να κλείνω οτι έχει μείνει ανοιχτό?

• The title was changed to iPhone 4