BIANCOrossi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλημέρα, Δεν γνωρίζω αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή είναι γενικά κάποιο πρόβλημα αλλά όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις και στους ήχους ώστε να ορίσω την ένταση που θα χτυπά το τηλέφωνο, μετά από κάποιες ήμερες επανέρχεται μόνο του στη πολύ χαμηλή ένταση. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να ορίσω κάποιο προεπιλογή για σταθερή ένταση; Να σημειώσω πως εχθές το αναβάθμισα στο 4.1 ορίζοντας εκ νέου τον ήχο και ένταση και το πρωί σήμερα το "γύρισε" πάλι στο χαμηλό. Ευχαριστώ! Καλημέρα, Πληροφοριακά, Οταν χαμηλώνεις την ένατση του τηλεφώνου απ τα πλαινά κουμπάκια + και - εννοειται οτι χαμηλωνει και μεσα στις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonykerys Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Τόσο απλό;!!! Σ' ευχαριστώ φίλε μου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 οι έχοντες την 4.1 υπομονή έως την Κυριακή 10.10.10 στις 10.10 gmt ή καλύτερα 12.10 για εδώ Ελλάδα Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Τόσο απλό;!!! Σ' ευχαριστώ φίλε μου!:) To τσέκαρες?? Εισαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλησπέρα. Σήμερα μου ρθε και μένα από το vodafone.gr που το χα παραγγείλει προχθές. Δυστυχώς οι σελίδες είναι πάρα πολλές και δεν μπορώ να το βρω.. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να δω πληροφορίες ποιας εβδομάδας είναι? Έχει την 4.1 πάντως. Επίσης κάτι λίγο άκυρο. Πώς θα καταλάβω αν είναι όντως ελληνική έκδοση? Αν θυμάμαι στο Model τέλειωνε σε GR ή όχι? :confused: Γιατί σε μένα τελειώνει σε GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλησπέρα. Σήμερα μου ρθε και μένα από το vodafone.gr που το χα παραγγείλει προχθές. Δυστυχώς οι σελίδες είναι πάρα πολλές και δεν μπορώ να το βρω.. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να δω πληροφορίες ποιας εβδομάδας είναι? Έχει την 4.1 πάντως. Επίσης κάτι λίγο άκυρο. Πώς θα καταλάβω αν είναι όντως ελληνική έκδοση? Αν θυμάμαι στο Model τέλειωνε σε GR ή όχι? :confused: Γιατί σε μένα τελειώνει σε GB Εδώ είσαι.. http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Εδώ είσαι.. http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html Ευχαριστώ. Production week: 39 (October) Production number: 6560 (within this week) Πρόσφατο δηλαδή. Ευτυχώς με το σήμα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με γρήγορο έλεγχο. Αυτό με το model όμως? Δεν έπρεπε να τελειώνει σε GR? Για τσέκαρέ το κι εσύ (settings, general, about) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ευχαριστώ. Production week: 39 (October) Production number: 6560 (within this week) Πρόσφατο δηλαδή. Ευτυχώς με το σήμα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με γρήγορο έλεγχο. Αυτό με το model όμως? Δεν έπρεπε να τελειώνει σε GR? Για τσέκαρέ το κι εσύ (settings, general, about) Tσάμπα αγχωνεσαι φίλε μου...Και το δικο μου GB γραφει...Κοιτα να το λιωσεις και να το απολαυσεις οσο περισσοτερο μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Να σαι καλά.. Ε με τόσα που έχω ακούσει φυσικό δεν είναι να αγχώνομαι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Επρεπε να δεις εμένα τις πρώτες μέρες που το χουφτωνα απο δω το χουφτωνα απο κει για να χασει το σημα και να νιωσω και εγω περηφανος που εχω ενα προβληματικο iphone ...Δοξα το Θεούλη δεν τα καταφερα τελικά :D ....Δεν ξέρω αν εχεις διβασει προηγουμενα ποστ μου, τη 2η-3η μέρα είχα χάσει 2 κλησεις ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΑΙΑ...Αλλα ποιος να μου το λεγε εκεινη τη στιγμη με όσα είχανε διαβασει τα ματάκια μου:lol:?? Enjoy λοιπον.... Edited October 8, 2010 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 A kαι κάτι τελευταίο.. Έχει τις οδηγίες και το υπόλοιπο έντυπο (που λέει " Στα δάχτυλα" σε 2 γλώσσες.. . Στα ελληνικά κανονικά και σε μια άλλη που μάλλον είναι ρώσικα.. (ξεχωριστά έντυπα δηλαδή) :confused: Δεν ανησυχώ, καθαρά από περιέργεια το λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ρε παιδια τελικα με flash βρεθηκε καμια λυση;καμια πατεντα της προκοπης εγινε; υ.γ ρε παιδια οποιος μπορει να κανει ενα τεστ...να μπει betfair και τσεκαρει αν η σελιδα ανοιγει η οχι.Αν μπορει δηλαδη να την διαβασει το iphone.Δε μιλαω για το app αλλα για την κανονικη σελιδα. Oριστε τι μου εμφανιζει http://184.72.239.143/mu/4fa7a02c-fc53-fad4.jpg. Επειδη κι εγω ασχολουμαι (σε αλλη εταιρεια) εχω κατεβασει το app γιατι βολευει πιο πολυ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_81 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ευχαριστώ. Production week: 39 (October) Production number: 6560 (within this week) Πρόσφατο δηλαδή. Ευτυχώς με το σήμα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με γρήγορο έλεγχο. Αυτό με το model όμως? Δεν έπρεπε να τελειώνει σε GR? Για τσέκαρέ το κι εσύ (settings, general, about) Πιο φρέσκο δεν γίνεται,εγώ πριν μια εβδομάδα παρέλαβα και είναι Αυγούστου παραγωγή... Όσο για το GB σε όλους αυτό γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Το χα συνδέσει επειδή το 3Gs μου ήταν σε GR και έτσι νόμιζα λάθος μαλλον. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Oριστε τι μου εμφανιζει http://184.72.239.143/mu/4fa7a02c-fc53-fad4.jpg. Επειδη κι εγω ασχολουμαι (σε αλλη εταιρεια) εχω κατεβασει το app γιατι βολευει πιο πολυ! Sent from my iPhone using Tapatalk Στην φωτο που εστειλες κατω λεει mobile/desktop.Πατα desktop και μπες στο κανονικο site και δες αν δουλευει το full site με τις καρτελες κτλπ. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Oριστε τι μου εμφανιζει http://184.72.239.143/mu/4fa7a02c-fc53-fad4.jpg. Επειδη κι εγω ασχολουμαι (σε αλλη εταιρεια) εχω κατεβασει το app γιατι βολευει πιο πολυ! Sent from my iPhone using Tapatalk Επειδη ασχολουμαι με την betfair χρονια, στο iphone εμφανιζεται η σελιδα οπως την βλεπεις και οχι οπως το pc για να φορτωνεται πιο fast :cool: Αν παρατηρησεις ομως πιο κατω γραφει View Betfair in Mobile | Desktop, οποτε εαν θελεις να το βλεπεις σαν το pc πατα Desktop. Edited October 8, 2010 by stixima Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 το θεμα ειναι μπορει να το τρεξει το site σε desktop mode;Κ αν ναι με ποιον browser;μπορεις να στοιχηματισεις ας πουμε σε desktop mode οπως το δειχνει το pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Πάντως παιδιά παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κανένα κενό στο επίμαχο σημείο που λένε. Είναι καλυμμένο με μια ταινία. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι πάντα , αλλά ειπα να το γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Υπάρχει εξήγηση! Η cosmote το δίνει στα καταστήματα χύμα όποιος το ζητήσει, άντε πάρε όμως από voda χωρίς νέα σύνδεση / ανανέωση !!! άρα λογικό είναι να έχει συσκευές !!! Υπάρχει και άλλη μία εξήγηση (σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Πλαισίου τουλάχιστον). Η Voda παίρνει επίσημα από την αντιπροσωπεία τα κομμάτια της και προσφέρει (έστω και έμμεσα) επίσημη εγγύηση. Αντίθετα, η Cosmote έκανε δική της εισαγωγή, η οποία προφανώς τελείωσε και προσέφερε δικό της service στις συσκευές. Δεν γνωρίζω αν αληθεύουν τα παραπάνω, αλλά το Πλαίσιο έχει και τις 2 εταιρίες, αλλά δίνει μόνο για τη Voda το iPhone, οπότε γιατί όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Πάντως παιδιά παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κανένα κενό στο επίμαχο σημείο που λένε. Είναι καλυμμένο με μια ταινία. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι πάντα , αλλά ειπα να το γράψω. Ποιο κενό ? Ποιο επίμαχο σημείο ?? για πες γιατί έχασα επεισόδιο !!! :):) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Πάντως παιδιά παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κανένα κενό στο επίμαχο σημείο που λένε. Είναι καλυμμένο με μια ταινία. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι πάντα , αλλά ειπα να το γράψω. Φωτό παίζει? Μου κάνει κάπως...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Δεν έχω την κάμερα ρε ****το.. :ninja: Αλλά δεν υπάρχει καθόλου κενό ανάμεσα στην κεραία. Είναι καλυμμένο με μια μαύρη "ταινία". Δηλαδή αν βάλεις το νύχι σου μέσα δεν βρίσκεις καθόλου κενό. Δεν ξέρω αν είναι σε όλα έτσι ή σε αυτά που είναι παραγωγής από τον Οκτώβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Φωτό παίζει? Μου κάνει κάπως...:confused: dont paniccc......Προφανως και ο φιλος εννοει το μαυρο λαστιχακι που εχει στο σημειο αυτο και φενεται σαν να χωριζει το σασι στα 2...Eτσι ηταν παντα Edited October 8, 2010 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ΠΑΙΔΙΑ λιγο βοηθεια... Συνδεσα το κινητο με pc και πήγα από My Computer-> Iphone ->camera να πάρω φωτογραφιες και εσβησα κάμποσες (200) ... Πως μπορώ να της επαναφερω ?:cry::cry::cry::cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Μηπως πηγαν στον καδο ανακυκλωσης του υπολογιστη; Για δες εκει μηπως μπορεις να τις επιλεξεις και να κανεις επαναφορα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts