Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Δεν γνωρίζω αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή είναι γενικά κάποιο πρόβλημα αλλά όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις και στους ήχους ώστε να ορίσω την ένταση που θα χτυπά το τηλέφωνο, μετά από κάποιες ήμερες επανέρχεται μόνο του στη πολύ χαμηλή ένταση. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να ορίσω κάποιο προεπιλογή για σταθερή ένταση; Να σημειώσω πως εχθές το αναβάθμισα στο 4.1 ορίζοντας εκ νέου τον ήχο και ένταση και το πρωί σήμερα το "γύρισε" πάλι στο χαμηλό.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα,

Πληροφοριακά, Οταν χαμηλώνεις την ένατση του τηλεφώνου απ τα πλαινά κουμπάκια + και - εννοειται οτι χαμηλωνει και μεσα στις ρυθμισεις.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οι έχοντες την 4.1 υπομονή έως την Κυριακή 10.10.10 στις 10.10 gmt ή καλύτερα 12.10 για εδώ Ελλάδα
όλα καλά;

Καλησπέρα. Σήμερα μου ρθε και μένα από το vodafone.gr που το χα παραγγείλει προχθές. Δυστυχώς οι σελίδες είναι πάρα πολλές και δεν μπορώ να το βρω.. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να δω πληροφορίες ποιας εβδομάδας είναι? Έχει την 4.1 πάντως. Επίσης κάτι λίγο άκυρο. Πώς θα καταλάβω αν είναι όντως ελληνική έκδοση? Αν θυμάμαι στο Model τέλειωνε σε GR ή όχι? :confused: Γιατί σε μένα τελειώνει σε GB

Καλησπέρα. Σήμερα μου ρθε και μένα από το vodafone.gr που το χα παραγγείλει προχθές. Δυστυχώς οι σελίδες είναι πάρα πολλές και δεν μπορώ να το βρω.. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να δω πληροφορίες ποιας εβδομάδας είναι? Έχει την 4.1 πάντως. Επίσης κάτι λίγο άκυρο. Πώς θα καταλάβω αν είναι όντως ελληνική έκδοση? Αν θυμάμαι στο Model τέλειωνε σε GR ή όχι? :confused: Γιατί σε μένα τελειώνει σε GB

Εδώ είσαι..

http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html

Ευχαριστώ.

Production week: 39 (October)

Production number: 6560 (within this week)

Πρόσφατο δηλαδή. Ευτυχώς με το σήμα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με γρήγορο έλεγχο.

Αυτό με το model όμως? Δεν έπρεπε να τελειώνει σε GR? Για τσέκαρέ το κι εσύ (settings, general, about)

Ευχαριστώ.

Αυτό με το model όμως? Δεν έπρεπε να τελειώνει σε GR? Για τσέκαρέ το κι εσύ (settings, general, about)

Tσάμπα αγχωνεσαι φίλε μου...Και το δικο μου GB γραφει...Κοιτα να το λιωσεις και να το απολαυσεις οσο περισσοτερο μπορεις

Επρεπε να δεις εμένα τις πρώτες μέρες που το χουφτωνα απο δω το χουφτωνα απο κει για να χασει το σημα και να νιωσω και εγω περηφανος που εχω ενα προβληματικο iphone ...Δοξα το Θεούλη δεν τα καταφερα τελικά :D ....Δεν ξέρω αν εχεις διβασει προηγουμενα ποστ μου, τη 2η-3η μέρα είχα χάσει 2 κλησεις ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΑΙΑ...Αλλα ποιος να μου το λεγε εκεινη τη στιγμη με όσα είχανε διαβασει τα ματάκια μου:lol:?? Enjoy λοιπον.... Edited by BIANCOrossi

A kαι κάτι τελευταίο.. Έχει τις οδηγίες και το υπόλοιπο έντυπο (που λέει " Στα δάχτυλα" σε 2 γλώσσες.. . Στα ελληνικά κανονικά και σε μια άλλη που μάλλον είναι ρώσικα.. (ξεχωριστά έντυπα δηλαδή) :confused: Δεν ανησυχώ, καθαρά από περιέργεια το λέω

Ρε παιδια τελικα με flash βρεθηκε καμια λυση;καμια πατεντα της προκοπης εγινε;

υ.γ ρε παιδια οποιος μπορει να κανει ενα τεστ...να μπει betfair και τσεκαρει αν η σελιδα ανοιγει η οχι.Αν μπορει δηλαδη να την διαβασει το iphone.Δε μιλαω για το app αλλα για την κανονικη σελιδα.

Oριστε τι μου εμφανιζει http://184.72.239.143/mu/4fa7a02c-fc53-fad4.jpg.

Επειδη κι εγω ασχολουμαι (σε αλλη εταιρεια) εχω κατεβασει το app γιατι βολευει πιο πολυ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Ευχαριστώ.

Πιο φρέσκο δεν γίνεται,εγώ πριν μια εβδομάδα παρέλαβα και είναι Αυγούστου παραγωγή...

Όσο για το GB σε όλους αυτό γράφει

Επειδη κι εγω ασχολουμαι (σε αλλη εταιρεια) εχω κατεβασει το app γιατι βολευει πιο πολυ!

Στην φωτο που εστειλες κατω λεει mobile/desktop.Πατα desktop και μπες στο κανονικο site και δες αν δουλευει το full site με τις καρτελες κτλπ.

thanks

Επειδη ασχολουμαι με την betfair χρονια, στο iphone εμφανιζεται η σελιδα οπως την βλεπεις και οχι οπως το pc για να φορτωνεται πιο fast :cool:

Αν παρατηρησεις ομως πιο κατω γραφει View Betfair in Mobile | Desktop, οποτε εαν θελεις να το βλεπεις σαν το pc πατα Desktop.

Edited by stixima
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

το θεμα ειναι μπορει να το τρεξει το site σε desktop mode;Κ αν ναι με ποιον browser;μπορεις να στοιχηματισεις ας πουμε σε desktop mode οπως το δειχνει το pc;

Πάντως παιδιά παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κανένα κενό στο επίμαχο σημείο που λένε. Είναι καλυμμένο με μια ταινία. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι πάντα , αλλά ειπα να το γράψω.

Υπάρχει εξήγηση! Η cosmote το δίνει στα καταστήματα χύμα όποιος το ζητήσει,

άντε πάρε όμως από voda χωρίς νέα σύνδεση / ανανέωση !!!

άρα λογικό είναι να έχει συσκευές !!!

Υπάρχει και άλλη μία εξήγηση (σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Πλαισίου τουλάχιστον). Η Voda παίρνει επίσημα από την αντιπροσωπεία τα κομμάτια της και προσφέρει (έστω και έμμεσα) επίσημη εγγύηση. Αντίθετα, η Cosmote έκανε δική της εισαγωγή, η οποία προφανώς τελείωσε και προσέφερε δικό της service στις συσκευές. Δεν γνωρίζω αν αληθεύουν τα παραπάνω, αλλά το Πλαίσιο έχει και τις 2 εταιρίες, αλλά δίνει μόνο για τη Voda το iPhone, οπότε γιατί όχι;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Πάντως παιδιά παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κανένα κενό στο επίμαχο σημείο που λένε. Είναι καλυμμένο με μια ταινία. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι πάντα , αλλά ειπα να το γράψω.

Ποιο κενό ?

Ποιο επίμαχο σημείο ??

για πες γιατί έχασα επεισόδιο !!!

:):)

I love my Iphone

Φωτό παίζει?

Μου κάνει κάπως...:confused:

Δεν έχω την κάμερα ρε ****το.. :ninja:

Αλλά δεν υπάρχει καθόλου κενό ανάμεσα στην κεραία. Είναι καλυμμένο με μια μαύρη "ταινία". Δηλαδή αν βάλεις το νύχι σου μέσα δεν βρίσκεις καθόλου κενό. Δεν ξέρω αν είναι σε όλα έτσι ή σε αυτά που είναι παραγωγής από τον Οκτώβριο.

Φωτό παίζει?

Μου κάνει κάπως...:confused:

dont paniccc......Προφανως και ο φιλος εννοει το μαυρο λαστιχακι που εχει στο σημειο αυτο και φενεται σαν να χωριζει το σασι στα 2...Eτσι ηταν παντα

Edited by BIANCOrossi

ΠΑΙΔΙΑ λιγο βοηθεια...

Συνδεσα το κινητο με pc και πήγα από My Computer-> Iphone ->camera να πάρω φωτογραφιες και εσβησα κάμποσες (200) ...

Πως μπορώ να της επαναφερω ?:cry::cry::cry::cry:

I love my Iphone

Μηπως πηγαν στον καδο ανακυκλωσης του υπολογιστη; Για δες εκει μηπως μπορεις να τις επιλεξεις και να κανεις επαναφορα...
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• The title was changed to iPhone 4