Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα κάνουν αλλαγή στο hardware , θα φτιάξουν το πρόβλημα με το σήμα και για να ρίξουν και στάχτη στα μάτια (μην φαίνεται ότι το κάνουν μόνο για το σήμα) μπορεί να κάνουν και καμιά μικρή βελτίωση. (τύπου 4s με λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή κτλ)

Αντε παλι το θεμα με το σημα ...Δεν εχω χασει το σημα -αρα να χασω και κληση ποτε!ακομα και σε υπογειο!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν παντως γινει αυτο θα ειναι πρωτοφανες για την εταιρεια αφου τα τηλ τα παρουσιαζει καθε χρονο....Παντως απο θεμα hardware φαινεται πως θα ειναι ιδια μηπως οντως ειναι μια διαφορετικη κατασκευη η συσκευη 4G?

Αντε παλι το θεμα με το σημα ...Δεν εχω χασει το σημα -αρα να χασω και κληση ποτε!ακομα και σε υπογειο!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έλεος ρε παιδιά. Το πρόβλημα υπάρχει. Μπορεί οκ εσύ να μην έχεις σήμα οκ.. Άλλοι χρήστε όμως έχουν. Άλλοι παραπονιούνται ότι δεν λαμβάνουν καμία κλήση και όλες έρχονται μετά από ώρα με sms. Το πρόβλημα υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν τόσοι χρήστες να παραπονιούνται έτσι ξαφνικά και να λένε ψέματα.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αυτές τις καινούριες συσκευές.

cellphone, μονο εμεις εχουμε τα καλα iPhone 4, οποτε λεω να τα πουλησουμε κανα χιλιαρικο ως τα πιο σπανια στην Ελλαδα. :D

Περα απο τη πλακα, ξαναλεω οτι παιζει μεγαλο ρολο ο παροχος και το σημα καθως και η περιοχη. Οταν ειχα Vodafone, πριν την εποχη iPhone ολο εχανα κλησεις σε συγκεκριμενες δυο περιοχες και επαιρνα sms. Καποια στιγμη αφου εγινε χαμος με τη Vodafone για αυτο το λογο, αλλαξα παροχο και πηγα σε Cosmote. Απο τοτε σταματησα να εχω προβλημα με κλησεις κτλ εκτος απο δυο φορες οπου σε ακτινα 100 μετρων υπηρχε προβλημα και δεν μπορουσα να λαβω κληση ενω μπορουσα να καλεσω κανονικα. Τα sms τοτε ηταν παρα πολλα. Μετεπειτα η Cosmote παραδεχτηκε οτι ειχε προβλημα στη συγκεκριμενη περιοχη. Τι θελω να πω με λιγα λογια? Να το ψαχνετε λιγο παραπανω το θεμα διοτι πρωταρχικο ρολο στο να χανεις σημα και να εχεις τα λεγομενα dropped calls ειναι το σημα του παροχου ανα περιοχη και οχι η οποιαδηποτε συσκευη.

Ευτυχως, οπως ανεφερα παραπανω ο cellphone κι εγω, εχουμε τα καλυτερα και τα μοναδικα iPhone 4 στην Ελλαδα που πιανουν παντου. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Έλεος ρε παιδιά. Το πρόβλημα υπάρχει. Μπορεί οκ εσύ να μην έχεις σήμα οκ.. Άλλοι χρήστε όμως έχουν. Άλλοι παραπονιούνται ότι δεν λαμβάνουν καμία κλήση και όλες έρχονται μετά από ώρα με sms. Το πρόβλημα υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν τόσοι χρήστες να παραπονιούνται έτσι ξαφνικά και να λένε ψέματα.

Oκ προφανώς τα 2 4αρια φίλων , το δικό μου του energetic και άλλων εδώ είναι τα καλά... και όλα τα άλλα είναι κινέζικα...

Ας σοβαρευτούμε λίγο ,άλλο χάνει το 3G ,άλλο χάνει το σήμα και ψάχνει να βρει δίκτυο!!! (υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών των 2 )

Και για να ευθυμήσουμε λίγο λοιπόν πωλείτε 16αρι με 1 θήκη σε κατάσταση βιτρίνας 1220 €:lol: (για να πάρω 2 ,να χαρίσω το άλλο )

Edited by cellphone
ορθογραφικό λάθος :)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Απο εδω μεσα μια φορα φιλε απειροελαχιστοι ειχανε προβλημα και ΟΧΙ με το σήμα. Και το δικό μου συλλεκτίκο ειναι δηλαδη που το εχω λιώσει στην κυριολεξια και δεν εχω το παραμικρο??

Και κατι άλλο. Γιατί για να πιάσω 3g πρεπει να ανοιξω και τον διακοπτη κατω απ αυτον του 3g που λεει ''δεδομενα''?

Edited by BIANCOrossi

Ολο αυτο με το σημα, ειναι η κατακραυγη 10 εταιριων προς 1, που κανει τρελες πωλησεις, και απλα εβγαλε 100-200-300 ελλατωματικα κομματια, οσα βγαζει καθε εταιρια. Απλα επειδη ειναι 1 εταιρια επεσαν ολες οι αλλες επανω της και εκαναν σαματα. Γι'αυτο και ακουγεται μονο για αυτη οτι εχει θεμα. Αλλα ειναι μεσα στο ποσοστιαιο πλαισιο ανεπιτυχων κατασκευαστικως συσκευων. Αν ειχε θεμα μεγαλυτερο, θα ειχε αποσυρει παρτιδες ολοκληρες. Προφανως ειναι μεμονωμενα περιστατικα.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Οκ αρχίσατε τις ειρωνίες τώρα. Εγώ δεν μπήκα για να κράξω. Είμαι καιρό στο forum kαι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 3Gs που έχω. Απλά το σκέφτομαι πολύ με το iPhone 4. Μπείτε λίγο στο επίσημο forum της apple http://discussions.apple.com/forum.jspa?forumID=1378

Kάθε μέρα τουλάχιστον 3 topic ανοίγονται σχετικά με το πρόβλημα που έχει με το σήμα. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να μιλάω με τέτοιο ύφος του τύπου εγώ έχω σπάνιο θα το πουλήσω ακριβά. ή δεν έχει κανένα πρόβλημα ας σοβαρευτούμε. Πραγματικά έλεος.

Σχετικά με αυτό που λέγατε για τους κωδικούς γα "νέα iphones" εγώ θεωρώ πιο λογικό το ένα να είναι εκείνο το μοντέλο iphone που θα βγει αποκλειστικά για την verizon,και το άλλο (ίσως) κάποιο iphone που θα έχει υποδοχή για τον νέο κοινό φορτιστή?

Η Apple ήδη έχει υπογράψει την συμφωνία,αλλά δεν έχει ακόμα κάτι...

Δεν βλέπετε αυτό που έχει μεγάλη πιθανότητα (νέο ipad σε διάφορα μεγέθη) και κάθεστε και λέτε ότι οι νέοι κωδικοί ανήκουν σε ένα δήθεν iphone 4GS (μικρή πιθανότητα)

ερωτηση,ηχο στα μηνυματα πως αλλαζουμε?με καποιον δικο μας.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μόνο με jailbreak. :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Από εδώ δεν μπορείς να το κάνεις / ? http://audiko.net/

Μόνο με jailbreak. :)

εχω φιλε μου

Οκ αρχίσατε τις ειρωνίες τώρα. Εγώ δεν μπήκα για να κράξω. Είμαι καιρό στο forum kαι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 3Gs που έχω. Απλά το σκέφτομαι πολύ με το iPhone 4. Μπείτε λίγο στο επίσημο forum της apple http://discussions.apple.com/forum.jspa?forumID=1378

Kάθε μέρα τουλάχιστον 3 topic ανοίγονται σχετικά με το πρόβλημα που έχει με το σήμα. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να μιλάω με τέτοιο ύφος του τύπου εγώ έχω σπάνιο θα το πουλήσω ακριβά. ή δεν έχει κανένα πρόβλημα ας σοβαρευτούμε. Πραγματικά έλεος.

Ελα ηρεμησε και μην μας κρατας μουτρα. Respect απο μενα με τη καθε καλη εννοια. :respect:

Στο θεμα μας τωρα, ειλικρινα αγορασε το αφοβα. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. To mini review μου το εχεις διαβασει ή οχι? Διοτι εξηγω καποια πραγματα που εχουν δημιουργηθει στο θεμα ψυχολογιας του καθε κατοχου iPhone 4.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Ελα ηρεμησε και μην μας κρατας μουτρα. Respect απο μενα με τη καθε καλη εννοια. :respect:

Στο θεμα μας τωρα, ειλικρινα αγορασε το αφοβα. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. To mini review μου το εχεις διαβασει ή οχι? Διοτι εξηγω καποια πραγματα που εχουν δημιουργηθει στο θεμα ψυχολογιας του καθε κατοχου iPhone 4.

Kάτσε μόνο να δεις τα topic που υπάρχουν στο επισημο forum της apple σχετικά με το σήμα

http://discussions.apple.com/forum.jspa?forumID=1378

Πες μου ότι όλοι είναι από τη microsoft ή είναι άρρωστοι :p

Έχω διαβάσε ιπολλά σχετικά με αυτό. Και έχω βγάλει συμπέρασμα ότι σίγουρα κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα. Και όταν λέω πρόβλημα εννοώ χωρίς να το κρατάς πολύ σφιχτά απαραίτητα. Σίγουρα θα παίζει ρόλο και η περιοχή και η ποιότητα του σήματος από τον πάροχο. Ο καθένας βγάζει την άποψή του.

εχω φιλε μου

Δεν το ανέφερες πριν και γι' αυτό απάντησα έτσι. Αφού έχεις jb τότε ακολούθησε το παρακάτω από το iPhone FAQ - συχνά διατυπωμένες ερωτήσεις

• Πως μπορώ να προσθέσω δικούς μου ήχους στο Settings -> Sounds -> New Text Message

Θα πρέπει:

• να έχεις jailbroken συσκευή με εγκατεστημένο το OpenSSH.

• να έχεις τον ήχο που θες σε .wav μικρότερο των 30sec και να το μετατρέψεις σε .caf (τα caf είναι wav απλά με άλλη επέκταση).

ακολούθως, πας στο /System/Library/Audio/UISounds και αντικαθιστάς τα αρχεία:

sms-received1.caf

....

sms-received6.caf

με τα δικά σου αρχεία.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν το ανέφερες πριν και γι' αυτό απάντησα έτσι. Αφού έχεις jb τότε ακολούθησε το παρακάτω από το iPhone FAQ - συχνά διατυπωμένες ερωτήσεις

• Πως μπορώ να προσθέσω δικούς μου ήχους στο Settings -> Sounds -> New Text Message

Θα πρέπει:

• να έχεις jailbroken συσκευή με εγκατεστημένο το OpenSSH.

• να έχεις τον ήχο που θες σε .wav μικρότερο των 30sec και να το μετατρέψεις σε .caf (τα caf είναι wav απλά με άλλη επέκταση).

ακολούθως, πας στο /System/Library/Audio/UISounds και αντικαθιστάς τα αρχεία:

sms-received1.caf

....

sms-received6.caf

με τα δικά σου αρχεία.

το εγκατεστησα στο κινητο το OpenSSH αλλα που το βρισκω...

Ρε παιδιά είπαμε δεν ξεχνάμε το προφανές!

Όταν το κινητό πάει σε 2g σήμα (όχι σπάνιο για την Ελλάδα, δεν έχουμε την τέλεια 3g κάλυψη) τότε το κινητό είναι πιθανόν να χάσει κλήσεις.

Στο 2g από κατασκευής ΔΕΝ μπορεί να πάρει κλήσεις αν εκείνη την στιγμή παίρνει data.

Δηλαδή έχει ένας έναν λογαριασμό email και πάει το κινητό να πάρει ένα email που ήρθε αυτόματα, ε ... τότε φαίνεται offline σε όποιον πάρει εκείνη την στιγμή!

Σου έρχεται sms με κλήση μετά και λες πω πω έχασε το κινητό το σήμα άρα έχει πρόβλημα η κέραια...:wacko:

Έτσι ήταν πάντα και θα είναι το 2g τι να κάνουμε!!

Όταν το κινητό πάει σε 2g σήμα (όχι σπάνιο για την Ελλάδα, δεν έχουμε την τέλεια 3g κάλυψη) τότε το κινητό είναι πιθανόν να χάσει κλήσεις.

Στο 2g από κατασκευής ΔΕΝ μπορεί να πάρει κλήσεις αν εκείνη την στιγμή παίρνει data.

Δηλαδή έχει ένας έναν λογαριασμό email και πάει το κινητό να πάρει ένα email που ήρθε αυτόματα, ε ... τότε φαίνεται offline σε όποιον πάρει εκείνη την στιγμή!

Σου έρχεται sms με κλήση μετά και λες πω πω έχασε το κινητό το σήμα άρα έχει πρόβλημα η κέραια...:wacko:

Εγώ πάντως τώρα με το 3Gs όταν είμαι στο internet μέσω GPRS λαμβάνω κανονικά κλήσεις.. Έχει τύχει και την ώρα που φορτώνει μια σελίδα (να εμφανίζεται δηλαδή το κυκλάκι που φορτώνει) να με πάρουν τηλέφωνο να το σηκώσω και να μιλήσω.

Kάτσε μόνο να δεις τα topic που υπάρχουν στο επισημο forum της apple σχετικά με το σήμα

http://discussions.apple.com/forum.jspa?forumID=1378

Πες μου ότι όλοι είναι από τη microsoft ή είναι άρρωστοι :p

Έχω διαβάσε ιπολλά σχετικά με αυτό. Και έχω βγάλει συμπέρασμα ότι σίγουρα κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα. Και όταν λέω πρόβλημα εννοώ χωρίς να το κρατάς πολύ σφιχτά απαραίτητα. Σίγουρα θα παίζει ρόλο και η περιοχή και η ποιότητα του σήματος από τον πάροχο. Ο καθένας βγάζει την άποψή του.

εκανα ενα search στο θεμα που εδωσες και μου εβγαλε 107 αποτελεσματα.......Το ποσοστο εναι αμελητεο...

έχεις δίκιο. δεν το έγραψα καλά...

ήθελα να πω όταν πάει σε 2g, στην αλλαγή πάνω ( από 3g σε 2g)

τότε για ένα μικρό χρόνο φαίνεται offline και μετά πάνω online. και σε μια διαδρομή με αμάξι στην πόλη μέσα μπορεί να γίνει αρκετές φορές.

Μόλις το επιβεβαίωσα οτι αυτό ισχύει!

Δεν το ήξερα... :confused:

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

εκανα ενα search στο θεμα που εδωσες και μου εβγαλε 107 αποτελεσματα.......Το ποσοστο εναι αμελητεο...

Άσε το search. Κάτσε και δες τα topic στις 10 πρώτες σελίδες μόνο (μην ξεχνάς ότι ανοίγονται πολλά topics κάθε μέρα ) και δες και σε κάθε topic πόσοι γράφουνε για το πρόβλημα.

• The title was changed to iPhone 4