Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οριστε? Ποια καπακια?
Προφανώς ο φίλος εννοεί καπάκια την μπροστινή και πίσω πλευρά του κινητού...το γυάλινο κομμάτι.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Λοιπον πηγα..Μου ειπαν πως οντως πρεπει να γινει αντικατασταση αφου δεν εχουν περασει 7 ημερες αλλα αν δεν το κοιταξουν να τους πουν το οκ δεν μπορουν να κανουν κατι..Μου ειπαν μπορει να σου εχει πεσει δεν το ξερουμε η τελοσπαντων να χαλασε στα χερια μου πραγμα που δεν παιζει αλλα.... θα δειξει....:(

Να χαλασει στα χερια σου πως?? Ειναι τρελοι?? Να σου επεσε? Και πως θα το καταλαβουν αν εχει κατασκευστικο προβλημα η ειναι απο πεσιμο!! Εχω την εντυπωση οτι επεσες σε βλακες. Γινετε να σου πεσει και να μην εχει παθει εξωτερικη ζημια? Εκτος αν σου επεσε σε στρωμα το οποιο δεν θα παθενε τιποτα η συσκευη. Εισαι πολυ μαλακιά για αυτο γινετε ολη η φαση να πας να τους πεις οτι θελεις μια συσκευη να κανεις την δουλεια σου μεχρι να στην τσεκαρουνε γιατι δεν εχεις αλλη συσκευη.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Να χαλασει στα χερια σου πως?? Ειναι τρελοι?? Να σου επεσε? Και πως θα το καταλαβουν αν εχει κατασκευστικο προβλημα η ειναι απο πεσιμο!! Εχω την εντυπωση οτι επεσες σε βλακες. Γινετε να σου πεσει και να μην εχει παθει εξωτερικη ζημια? Εκτος αν σου επεσε σε στρωμα το οποιο δεν θα παθενε τιποτα η συσκευη. Εισαι πολυ μαλακιά για αυτο γινετε ολη η φαση να πας να τους πεις οτι θελεις μια συσκευη να κανεις την δουλεια σου μεχρι να στην τσεκαρουνε γιατι δεν εχεις αλλη συσκευη.

Δεν ειμαι εγω ******* αυτοι ειναι............τελοσπαντων υπομονη κανω μεχρι το σαββατο γιατι κ εμενα αυτα περι πεσιματος με εχουν εκνευρισει πολυ...ναι μου επεσε κατω κ χαλασε η αφη του αντι να σπασει η οθονη πχ...:mad::mad:Οπως το ειπες επεσα σε ΒΛΑΚΕΣ!!!:mad::mad:

Αν εισαι νοτια προαστια παμε μαζι για τσαμπουκα να το παρουμε καινουργιο. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Οπως το ειπες επεσα σε ΒΛΑΚΕΣ!!!:mad::mad:

Πολύ φοβούμαι πως δεν έπεσες σε βλάκες αλλά σε κουτοπόνηρους απατεώνες. Ετοιμάσου για φασαρίες.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Αν εισαι νοτια προαστια παμε μαζι για τσαμπουκα να το παρουμε καινουργιο. :D

Ειμαι απο Κρητη δεν μασαω...:lol::lol:Μακρια σου πεφτω οποτε δεν βλεπω να παιρνω καινουριο..:p:p

Πολύ φοβούμαι πως δεν έπεσες σε βλάκες αλλά σε κουτοπόνηρους απατεώνες. Ετοιμάσου για φασαρίες.

Ετοιμη ειμαι απο χτες!!:mad::mad::D

ρε παιδια εκει στη vodafone ειναι τρελα λαμογια......Τους λεω οτι θελω καινουριο του κουτιου και μου λενε για αλλαγη σωματος δλδ ανακατασκευασμενο......μ

Μετα τους λεω θελω τα λεφτα πισω και μου λενε οτι πρεπει να μιλησω εγω και να το στειλω στην apple....

Εχει παρει κανεις καινουρια συσκευη του κουτιου?

I AM A MAC

ρε παιδια εκει στη vodafone ειναι τρελα λαμογια......Τους λεω οτι θελω καινουριο του κουτιου και μου λενε για αλλαγη σωματος δλδ ανακατασκευασμενο......μ

Μετα τους λεω θελω τα λεφτα πισω και μου λενε οτι πρεπει να μιλησω εγω και να το στειλω στην apple....

Παραπίσω γράφουμε οτι οι συσκευές δεν είναι ακριβώς ανακατασκευασμένες.

Τώρα για το θέμα καινούργια συσκευή του κουτιού θα έχουν πάρει όσοι είναι μέσα σε διαδικασία DOA ή κατ'εξαίρεση εφόσον ''απείλησαν'' κατά κάποιο τρόπο την εταιρεία(Vodafone,Cosmote).

εγω ημουν σε doa τους εστειλα και εξωδικο αλλα δεν χαμπαριαζουν,δεν το δεχονται λεει..........

Τι εννοεις δεν ειναι ακριβως ανακατασκευασμενες?δεν το βρισκω......

I AM A MAC

εγω ημουν σε doa τους εστειλα και εξωδικο αλλα δεν χαμπαριαζουν,δεν το δεχονται λεει..........

Είχες συσκευή σε DOA και δεν στην άλλαξαν??

Παράξενο..

post 3919 k 3920!

Γιατι αλλξε σε κανεναν η vodafone σε doa?

Δεν γίνεται να μην έχει γίνει DOA σε κάποιον εφόσον είναι μέσα στα όρια που επιβάλλει η εταιρεία.

Μου είναι αδιανόητο να μην έχει γίνει σε κανένα.

Σου λενε απλα οτι η apple δεν δεχεται doa......... doa το δινει οποιος κατασκευαστης θελει δεν ειναι νομος......
I AM A MAC

Σου λενε απλα οτι η apple δεν δεχεται doa......... doa το δινει οποιος κατασκευαστης θελει δεν ειναι νομος......

Όλες οι συσκευές έχουν διαδικασία DOA.

Π.χ. στον Γερμανό οι μέρες DOA για το iphone είναι 3 αν θυμάμαι καλά.

Nαι έγινε και αυτό... Γιαυτό να είστε προσεκτικοί στις πτώσεις. Βάλτε καλού κακού θήκη, είναι κρίμα να πάθει το παρακάτω το iPhone.

iPhone 4: Και όμως τελικά δεν είναι άθραυστο...

http://2.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM94/TJDQrK3PPHI/AAAAAAAAONU/Pit2hyCcsaA/s320/iphone4-crashed.jpg

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/iphone-4_15.html

Nαι έγινε και αυτό... Γιαυτό να είστε προσεκτικοί στις πτώσεις. Βάλτε καλού κακού θήκη, είναι κρίμα να πάθει το παρακάτω το iPhone.

http://2.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM94/TJDQrK3PPHI/AAAAAAAAONU/Pit2hyCcsaA/s320/iphone4-crashed.jpg

Απο τέτοια 2 έχω δει live και μάλιστα το ένα έπεσε απο 15 εκατοστά ύψος...

Και μονο που το βλεπω πιανεται η καρδια μου... Και οτι του εβγαλα τη θηκη τη λαστιχενια γιατι το εβαλα σε ενα soft pouch, αλλα γλιστραει σκετο. Ξανα η λαστιχενια.......

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Αλαγη σωματος σου λενε γιατι η συσκευη σου δεν εχει κατι απλα χρατζουνιες τις οποιες μπορει να τις εχεις κανει εσυ.

Καινουργια συσκευη του κουτιου πηρα εγω αλλα εμενα ειχε προβλημα η συσκευη και οχι χρατζουνιες

Τι εννοεις δεν ειναι ακριβως ανακατασκευασμενες?δεν το βρισκω......

Το εξωδικο πως το εστειλες?

Το εχουμε πει χιλιες φορες το ντοα ειναι νομος αυτοι δεν ξερουν τι τους γινετε μου αρεσει που τους εστειλες και εξωδικο

Όλες οι συσκευές έχουν διαδικασία DOA.

Π.χ. στον Γερμανό οι μέρες DOA για το iphone είναι 3 αν θυμάμαι καλά.

Το ντοα ειναι 7 μερες και ισχυει για ολα τα καταστηματα

Απο τέτοια 2 έχω δει live και μάλιστα το ένα έπεσε απο 15 εκατοστά ύψος...

Εχω δει live να πεφτει απο ενα μετρο και 3 φορες και βεβαια την 3η εσπασε η οθονη

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

ΒΡΕΣ ΜΟΥ το νομο γιατι εμενα ο δικηγορος μου δεν τον βρηκε........:lol::lol::lol: το νουμερο παραγραφο κτλ
I AM A MAC

ΒΡΕΣ ΜΟΥ το νομο γιατι εμενα ο δικηγορος μου δεν τον βρηκε........:lol::lol::lol: το νουμερο παραγραφο κτλ

http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?3691-%C4%E9%EA%E1%E9%FE%EC%E1%F4%E1-%E1%E3%EF%F1%E1%F3%F4%DE-%F3%F4%E7%ED-%F0%E5%F1%DF%F0%F4%F9%F3%E7-%E5%EB%E1%F4%F4%F9%EC%E1%F4%E9%EA%EF%FD-%F0%F1%EF%FA%FC%ED%F4%EF%F2

Το α, εκει που λεει δικαιωματα του αγοραστη που πηγαζουν απο το νομο.

Και μαλιστα λεει οτι τα παντα εχουν 2ετη υποχρωτικη εγγυηση. Και οχι οσο θελει ο καθενας.

Edit: Κατοπιν τηλεφωνικης συνομιλιας με το 1520, μου ειπαν οτι το doa καθοριζεται απο καθε εταιρια ξεχωριστα. Δεν υπαρχει δλδ καποια οδηγια.

Edited by Areian0s
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

υπαρχει καποιο προγραμμα ετσι ωστε συνδεοντας το κινητο με τον υπολογιστη να ανοιγει ολη η μνημη και να φαινονται ολα τα αρχεια στην οθονη του υπολογιστη και με drag&drop να βαζω και να βγαζω αρχεια;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Σκέφτομαι να περάσω την 4.1 μόνο και μόνο για το Game center & HDR photos.

Βάζω το κινητό κάνω Συγχρονισμό ,και κατεβάζω και στήνω την 4.1

Ερωτηση: ΜΕ τα email/sms/ applications/photos/ που έχω μέσα τι γίνετε ?

Πως τα σώζω ?

Μετά θα περαστούν όλα αυτόματα μόνα τους ?ή εγώ ξανά θα πρέπει να στήνω ?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Υπαρχει καποιος τροπος να μειωσουμε το μεγεθος της ωρας και της μπαρας στην οθονη κλειδωματος;Παρα ειναι μεγαλη.....βλεπουμε δεν ειμαστε στραβοι :rolleyes:

• The title was changed to iPhone 4