morgan21 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθέσιμο το iphone 4 σε κάποιο κατάστημα της cosmote? Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στο 1212 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Κι εγω φιλοι μου πηρα θηκη και προστατευτικο οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Κι εγω φιλοι μου πηρα θηκη και προστατευτικο οθονης απο πιο καταστημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 απο πιο καταστημα? Απο vodafone 9.95 τρια προστατευτικα τα οποια πλενονται και 9.90 η θηκη η οποια ειναι της protec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Eτσι λενε οι φημες αλλα προσωπικα δε σκεφτηκα ουτε λεπτο να το αφησω χωρις screen protector.:) Και εμενα δεν μου αρεσει που ειναι χωρις προστασια αλλα μου αρεσει τρελα η αισθηση της οθονης οπως ειναι χωρις προστασια και βλακειουλες αλλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος . Ξερει να μου απαντησει κανεις σιγουρα ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καλησπερα.Aιτηση για θηκη που κανουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) H αληθεια ειναι πως χανει λιγο απο την υπεροχη αισθηση που εχει η οθονη αλλα ενταξει πιστευω πως κερδιζεις περισσοτερα εχοντας το προστατευτικο Καλησπερα.Aιτηση για θηκη που κανουμε;;; http://www.apple.com/gr/iphone/case-program αυτο ειναι φιλε μου θα σε βγαλει ακριβως στην αιτηση Edited September 14, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καλησπερα.Aιτηση για θηκη που κανουμε;;; http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) http://www.apple.com/gr/iphone/case-program αυτο ειναι φιλε μου θα σε βγαλει ακριβως στην αιτηση Σε ευχαριστω πολυ!:D Ποια να επιλεξω;Δεν τις ξερω τις θηκες.Καποια λεπτη μαυρη θελω αλλα να διορθωνει και το θεμα με το σημα... Edited September 14, 2010 by kabamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Σε ευχαριστω πολυ!:D Ποια να επιλεξω;Δεν τις ξερω τις θηκες.Καποια λεπτη μαυρη θελω αλλα να διορθωνει και το θεμα με το σημα... ολες οι θηκες διορθωνουν το σημα..αρκει να καλυπτουν την κατω αριστερα μεταλλικη γωνια του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Σε ευχαριστω πολυ!:D Ποια να επιλεξω;Δεν τις ξερω τις θηκες.Καποια λεπτη μαυρη θελω αλλα να διορθωνει και το θεμα με το σημα... Εγω φιλε μου διαλεξα μια της belkin που ειναι διαφανη γιατι μ αρεσει και δεν θελω να αλοιωσω την ομορφια του μηλου...τωρα εχω μια λευκη που ειναι πολυ ομορφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ενταξει πηρα την bumper την ειδα στο youtube και μου φανηκε καλη.Κριμα παντως να εχει θεμα με το σημα το κινητο.Ισως να μην αποτελει ουσιαστικο προβλημα τελικα αλλα δεν παυει να ειναι ενα ψεγαδι στο κατα τα αλλα αριστουργηματικο μηλοφωνο.Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ενταξει πηρα την bumper την ειδα στο youtube και μου φανηκε καλη.Κριμα παντως να εχει θεμα με το σημα το κινητο.Ισως να μην αποτελει ουσιαστικο προβλημα τελικα αλλα δεν παυει να ειναι ενα ψεγαδι στο κατα τα αλλα αριστουργηματικο μηλοφωνο.Ευχαριστω :D Εγω φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με το σημα το ιδιο που εχανα αν εσφιγγα και καλυπτα το w995 το ιδιο χανω και με το iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εγω φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με το σημα το ιδιο που εχανα αν εσφιγγα και καλυπτα το w995 το ιδιο χανω και με το iphone Φιλε μου πριν το αγορασω ειδα τουλαχιστον 5-6 συσκευες σε καταστηματα.Μονο σε ενα διαπιστωσα οτι εχανε σημα αν το επιανες στην αριστερη πλευρα.Οποτε υπεθεσα οτι πιθανοτατα να μην υπαρχει προβλημα.Τελικα ετυχε στο δικο μου αλλα ισως να μην αποτελεσει προβλημα ανυπερβλητο.Δεν ξερω αν και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα απλα το αναφερω γιατι εχουν ακουστει πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Φιλε μου πριν το αγορασω ειδα τουλαχιστον 5-6 συσκευες σε καταστηματα.Μονο σε ενα διαπιστωσα οτι εχανε σημα αν το επιανες στην αριστερη πλευρα.Οποτε υπεθεσα οτι πιθανοτατα να μην υπαρχει προβλημα.Τελικα ετυχε στο δικο μου αλλα ισως να μην αποτελεσει προβλημα ανυπερβλητο.Δεν ξερω αν και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα απλα το αναφερω γιατι εχουν ακουστει πολλα Toτε ειμαι απο τους τυχερους και συνηθως δεν εχω τυχη με τα ηλεκτρονικα και φοβομουν για το iphone αλλα τελικα ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boss77779393 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Παιδια εχει παρατηρησει κανεις αλλαγη οταν ακουμπαμε τ επιμαχο σημειο με 4.1 αντι για 4.02 ;; Γτ απο τοτε π τ αναβαθμισα σε 4.1 αν ακουμπησω δεν πεφτει καθολου τ σημά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 παιδια καλησπερα! πριν λιγο το κινητο μου εβγαλε ενα περιεργο συμβολο διπλα στη μπαταρια!! ειναι μια καθετη μπαταρια με εναν κεραυνο μεσα και γυρω της τυλιγμενο κατι σαν "σωσιβιο" 8α το πω...εχει κανεις ιδεα τι ειναι?? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Έχεις μπαταρία; Ερώτηση: Βγήκε εφαρμογή για βίντεο κλήσεις μέσω 3g;(όχι με κατανάλωση του όγκου δεδομένων, αλλά μέσω λεπτών κλήσης) Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Έχεις μπαταρία; Η μπαταρια ειναι μια χαρα! Διπλα στη μπαταρια εβγαλε το εικονιδιο!! :( Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 βγαλε ενα screenslot να το δουμε για να καταλαβουμε.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Υποψιαζομαι οτι ειναι ο καθετος προσανατολισμος που εχει κλειδωσει το παιδι καταλαθος αλλα οντως βγαλε μια φωτο μπας και βγαλουμε ακρη :) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 βγαλε ενα screenslot να το δουμε για να καταλαβουμε.:O Οκ.Μπορεις να μου πεις πως θα το ανεβασω να το δειτε? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Κλειδαριά έχει αυτό! Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 οχι παιδια.δεν ειναι ο κα8ετος προσανατολισμος! μια μπαταρια δειχνει! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Βγάλε screenshot και ανέβασέτο στο imageshack.us Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts