Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθέσιμο το iphone 4 σε κάποιο κατάστημα της cosmote?

Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στο 1212

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγω φιλοι μου πηρα θηκη και προστατευτικο οθονης

απο πιο καταστημα?

απο πιο καταστημα?

Απο vodafone 9.95 τρια προστατευτικα τα οποια πλενονται και 9.90 η θηκη η οποια ειναι της protec

Eτσι λενε οι φημες αλλα προσωπικα δε σκεφτηκα ουτε λεπτο να το αφησω χωρις screen protector.:)

Και εμενα δεν μου αρεσει που ειναι χωρις προστασια αλλα μου αρεσει τρελα η αισθηση της οθονης οπως ειναι χωρις προστασια και βλακειουλες αλλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος . Ξερει να μου απαντησει κανεις σιγουρα ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

H αληθεια ειναι πως χανει λιγο απο την υπεροχη αισθηση που εχει η οθονη αλλα ενταξει πιστευω πως κερδιζεις περισσοτερα εχοντας το προστατευτικο

Καλησπερα.Aιτηση για θηκη που κανουμε;;;

http://www.apple.com/gr/iphone/case-program αυτο ειναι φιλε μου θα σε βγαλει ακριβως στην αιτηση

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση !

Καλησπερα.Aιτηση για θηκη που κανουμε;;;

http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

http://www.apple.com/gr/iphone/case-program αυτο ειναι φιλε μου θα σε βγαλει ακριβως στην αιτηση

Σε ευχαριστω πολυ!:D

Ποια να επιλεξω;Δεν τις ξερω τις θηκες.Καποια λεπτη μαυρη θελω αλλα να διορθωνει και το θεμα με το σημα...

Edited by kabamarou

Ποια να επιλεξω;Δεν τις ξερω τις θηκες.Καποια λεπτη μαυρη θελω αλλα να διορθωνει και το θεμα με το σημα...

ολες οι θηκες διορθωνουν το σημα..αρκει να καλυπτουν την κατω αριστερα μεταλλικη γωνια του τηλεφωνου.

Εγω φιλε μου διαλεξα μια της belkin που ειναι διαφανη γιατι μ αρεσει και δεν θελω να αλοιωσω την ομορφια του μηλου...τωρα εχω μια λευκη που ειναι πολυ ομορφη

Ενταξει πηρα την bumper την ειδα στο youtube και μου φανηκε καλη.Κριμα παντως να εχει θεμα με το σημα το κινητο.Ισως να μην αποτελει ουσιαστικο προβλημα τελικα αλλα δεν παυει να ειναι ενα ψεγαδι στο κατα τα αλλα αριστουργηματικο μηλοφωνο.Ευχαριστω :D

Ενταξει πηρα την bumper την ειδα στο youtube και μου φανηκε καλη.Κριμα παντως να εχει θεμα με το σημα το κινητο.Ισως να μην αποτελει ουσιαστικο προβλημα τελικα αλλα δεν παυει να ειναι ενα ψεγαδι στο κατα τα αλλα αριστουργηματικο μηλοφωνο.Ευχαριστω :D

Εγω φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με το σημα το ιδιο που εχανα αν εσφιγγα και καλυπτα το w995 το ιδιο χανω και με το iphone

Εγω φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με το σημα το ιδιο που εχανα αν εσφιγγα και καλυπτα το w995 το ιδιο χανω και με το iphone

Φιλε μου πριν το αγορασω ειδα τουλαχιστον 5-6 συσκευες σε καταστηματα.Μονο σε ενα διαπιστωσα οτι εχανε σημα αν το επιανες στην αριστερη πλευρα.Οποτε υπεθεσα οτι πιθανοτατα να μην υπαρχει προβλημα.Τελικα ετυχε στο δικο μου αλλα ισως να μην αποτελεσει προβλημα ανυπερβλητο.Δεν ξερω αν και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα απλα το αναφερω γιατι εχουν ακουστει πολλα

Φιλε μου πριν το αγορασω ειδα τουλαχιστον 5-6 συσκευες σε καταστηματα.Μονο σε ενα διαπιστωσα οτι εχανε σημα αν το επιανες στην αριστερη πλευρα.Οποτε υπεθεσα οτι πιθανοτατα να μην υπαρχει προβλημα.Τελικα ετυχε στο δικο μου αλλα ισως να μην αποτελεσει προβλημα ανυπερβλητο.Δεν ξερω αν και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα απλα το αναφερω γιατι εχουν ακουστει πολλα

Toτε ειμαι απο τους τυχερους και συνηθως δεν εχω τυχη με τα ηλεκτρονικα και φοβομουν για το iphone αλλα τελικα ολα καλα

Παιδια εχει παρατηρησει κανεις αλλαγη οταν ακουμπαμε τ επιμαχο σημειο με 4.1 αντι για 4.02 ;; Γτ απο τοτε π τ αναβαθμισα σε 4.1 αν ακουμπησω δεν πεφτει καθολου τ σημά

παιδια καλησπερα! πριν λιγο το κινητο μου εβγαλε ενα περιεργο συμβολο διπλα στη μπαταρια!! ειναι μια καθετη μπαταρια με εναν κεραυνο μεσα και γυρω της τυλιγμενο κατι σαν "σωσιβιο" 8α το πω...εχει κανεις ιδεα τι ειναι??
Rogers

Έχεις μπαταρία;

Ερώτηση: Βγήκε εφαρμογή για βίντεο κλήσεις μέσω 3g;(όχι με κατανάλωση του όγκου δεδομένων, αλλά μέσω λεπτών κλήσης)

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Υποψιαζομαι οτι ειναι ο καθετος προσανατολισμος που εχει κλειδωσει το παιδι καταλαθος αλλα οντως βγαλε μια φωτο μπας και βγαλουμε ακρη :)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

βγαλε ενα screenslot να το δουμε για να καταλαβουμε.:O

Οκ.Μπορεις να μου πεις πως θα το ανεβασω να το δειτε?

Rogers

Κλειδαριά έχει αυτό!

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

Βγάλε screenshot και ανέβασέτο στο imageshack.us

iMac 21,5 / MacBook Pro

• The title was changed to iPhone 4