Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε μιλαω για ολοκληρο εναγκαλισμο εγω του σημειου. Απλο ακουμπημα ηταν και το σημα επεφτε. Εκεινο μπορει να ειχε θεμα. Αλλα δεν εχουν. Ελπιζω κι εγω να πεσω σε καποιο καλο, οταν με το καλο ερθει η ωρα να το παρω...
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
και η μπαλα πηρε και αλλους
και φτασαμε στο σημειο ολοι να "χουφτωνουν"τις συσκευες αντι να βρουν να "χουφτωσουν"κατι αλλο:p

Χαχαχα... Πλεον εχουμε φτασει στην εποχη του ο,τι βρισκουμε διαθεσιμο για χουφτωμα, να το χουφτωνουμε.... Εδω παει η ατακα του Παπαγιαννοπουλου "χουφτωσ"τη χουφτωσ'τη"...
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Σε αυτή τη σελίδα το μόνο διαθέσιμο για καρτοκινητά βλέπω το Surf & Email 60.

Μου διαφέυγει κάτι?

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Οχι... Τελικα μονο αυτο ειναι διαθεσιμο για καρτοκινητα απο vf... Κι εγω δεν το ειχα παρει ειδηση...

Δε μιλαω για ολοκληρο εναγκαλισμο εγω του σημειου. Απλο ακουμπημα ηταν και το σημα επεφτε. Εκεινο μπορει να ειχε θεμα. Αλλα δεν εχουν. Ελπιζω κι εγω να πεσω σε καποιο καλο, οταν με το καλο ερθει η ωρα να το παρω...

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το iphone 4 χάνει λίγο σήμα αν το κρατάς σφικτά στην κάτω δεξιά γωνιά μόνο σε μέρη που έχουν αδύναμο σήμα. Όμως με 2 θήκες που χρησιμοποίησα μέχρι στιγμής, apple bumper και belkin shield micra clear, δεν πέφτει καθόλου το σήμα.

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το iphone 4 χάνει λίγο σήμα αν το κρατάς σφικτά στην κάτω δεξιά γωνιά μόνο σε μέρη που έχουν αδύναμο σήμα. Όμως με 2 θήκες που χρησιμοποίησα μέχρι στιγμής, apple bumper και belkin shield micra clear, δεν πέφτει καθόλου το σήμα.

Το ζήτημα είναι έχεις πρόβλημα χωρίς θήκη??Και με το πρόβλημα ενοώ να πέφτει η ταχύτητα του internet να πέφτουν οι κλήσεις.Εγώ πιστεώ πως όχι δεν πρόκειτε να έχεις τέτοιο πρόβλημα.Εγώ προσωπικά που είμαι κάτοχος του iPhone 4 εδώ και ένα μήνα περίπου έχω καταλάβει πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με πολύ δυσκολία να πέφτει μόνο μια γραμμή αλλά αυτό γίνετε σχεδόν στα περισσότερα κινητά (κυρώς τα htc που αυτά έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα)

.Όμως ποτέ δεν επιρεάστηκε η χρήση του κινητού μου ίσα ίσα που και κρατώντας το απο αυτό το σημείο έχει ακριβώς τις ίδις επιδόσεις.

Σε σχέση με το iphone 3g που είχα το 4 έχει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου!!:rolleyes:

Στο internet με vodafone 3g είναι τα ίδια(όπως πάντα οι χάλια ταχύτητες στην Ελλάδα:lol:)

Ποιος παίρνει τόσο ακριβό κινητό και το έχει χωρίς θήκη;

Εγώ δεν μου αρέσουν οι θήκες!!!!!αντε κανενα invisible shield για τις δαχτυλιές

Το ζήτημα είναι έχεις πρόβλημα χωρίς θήκη??Και με το πρόβλημα ενοώ να πέφτει η ταχύτητα του internet να πέφτουν οι κλήσεις.Εγώ πιστεώ πως όχι δεν πρόκειτε να έχεις τέτοιο πρόβλημα.Εγώ προσωπικά που είμαι κάτοχος του iPhone 4 εδώ και ένα μήνα περίπου έχω καταλάβει πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με πολύ δυσκολία να πέφτει μόνο μια γραμμή αλλά αυτό γίνετε σχεδόν στα περισσότερα κινητά (κυρώς τα htc που αυτά έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα)

.Όμως ποτέ δεν επιρεάστηκε η χρήση του κινητού μου ίσα ίσα που και κρατώντας το απο αυτό το σημείο έχει ακριβώς τις ίδις επιδόσεις.

Σε σχέση με το iphone 3g που είχα το 4 έχει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου!!:rolleyes:

Στο internet με vodafone 3g είναι τα ίδια(όπως πάντα οι χάλια ταχύτητες στην Ελλάδα:lol:)

Δεν φοβάσαι μην σου πέσει κάτω η το γεμίσεις χαρακες με τον καιρο

Σύμφωνο απολυτά μαζί σου ότι δεν έχει πιο μεγάλο πρόβλημα από ότι έχουν και άλλα κινητά. Όλα τα κινητά που κρατούσα στη τσέπη παλιά έχαναν λίγο σήμα σε υπόγεια και άλλα μέρη με αδύναμο σήμα. Πιστεύω ώμος ότι και για αυτό φταίει η αμερικάνικη εταιρία at&t. Πάντα με την at&t είχα προβλήματα με χαμένες κλήσης και αδύναμο σήμα σε κλειστά μέρη.

Δεν φοβάσαι μην σου πέσει κάτω η το γεμίσεις χαρακες με τον καιρο

Τα iPhone είναι σκυλιά .Δεν παθένουν τίποτα .Το 3g μου το είχα ρίξει στο τσιμέντο πατώματα στη πισίνα και επιζεί ακόμα αλλά σε άθλια κατάσταση γρατζουνιές χαρακιές:lol::lol:

Το 4 ενωείτε πως είναι πιο γερό .Όλα τα παραπάνω ήταν αποτελέσματα της αδιαφορίας μου για το 3g καθώς ήξερα ίδη πως θα πάρω το καινούργιο iPhone :):)

Το iPhone 4 αλήθεια είναι πω το φυλώ σαν τα μάτια μου αλλά ψάχνω να βρώ και καμμία θήκη

Ξέρετε καμία θήκη λεπτή και γερή για το 4?????????

Σε αυτή τη σελίδα το μόνο διαθέσιμο για καρτοκινητά βλέπω το Surf & Email 60.

Μου διαφέυγει κάτι?

Tιμοκατάλογος - Mobile Internet (Large)

Μηνιαίο πάγιο συνδρομής 15,50 €

0 - 750 MB (με ρυθμίσεις Internet και WAP) Χωρίς επιπλέον χρέωση

Πλοήγηση στο Vodafone live! ή MyWeb Χωρίς επιπλέον χρέωση

Χρέωση μετά το τέλος του προσφερόμενου όγκου δεδομένων 0,0001 € / KB

Τρόποι Ενεργοποίησης Mobile Internet (Large):

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πακέτο υπηρεσιών Mobile Internet (Large) με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Online απο το My Account

Καλώντας το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13830

Tιμοκατάλογος - Mobile Internet (Large)

Μηνιαίο πάγιο συνδρομής 15,50 €

0 - 750 MB (με ρυθμίσεις Internet και WAP) Χωρίς επιπλέον χρέωση

Πλοήγηση στο Vodafone live! ή MyWeb Χωρίς επιπλέον χρέωση

Χρέωση μετά το τέλος του προσφερόμενου όγκου δεδομένων 0,0001 € / KB

Τρόποι Ενεργοποίησης Mobile Internet (Large):

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πακέτο υπηρεσιών Mobile Internet (Large) με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Online απο το My Account

Καλώντας το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13830

Αυτο ειναι για τα συμβολαια, και νομιζω οτι το παιδι ενδιαφερεται για καρτοκινητο μονο... Οποτε μονο το surf του κανει που λεει η σελιδα...

παιδια κανενα νεο εχουμε ..... βαρεθηκα να βλεπω τιμες 850 ευρω και τετοια απο ΚΕΔΡΟΣΚΟΠΟΥΣ , κριμα ακομα και μεσα στο myphone .....

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Αυτο ειναι για τα συμβολαια, και νομιζω οτι το παιδι ενδιαφερεται για καρτοκινητο μονο... Οποτε μονο το surf του κανει που λεει η σελιδα...

A ok λάθος δικό μου τότε.....

παιδια κανενα νεο εχουμε ..... βαρεθηκα να βλεπω τιμες 850 ευρω και τετοια απο ΚΕΔΡΟΣΚΟΠΟΥΣ , κριμα ακομα και μεσα στο myphone .....

Κανένα νέο. Περιμένουμε τέλος αυγούστου για ανακοίνωση από της εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

850 παλι καλα..εδω ο αλλος το δινε 1400 την προηγουμενη βδομαδα..:X

Guest lagoudakis
ηθελα να ηξερα τα δινουν σε αυτες τις τιμες που ζητανε αυτοι;υπαρχει ανθρωπος να δωσει 200 ευρω παραπανω αφου σε 1 μηνα θα ειναι ελλαδα:confused:

ηθελα να ηξερα τα δινουν σε αυτες τις τιμες που ζητανε αυτοι;υπαρχει ανθρωπος να δωσει 200 ευρω παραπανω αφου σε 1 μηνα θα ειναι ελλαδα:confused:

Μην το λες όποιος έχει ξοδεύει:lol:

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ολοι αυτοι που χρυσοπληρώνουν τα 4αρια, γιατί δεν παραγγελνουν ενα απ' έξω να τελειώνουν, φτηνότερα θα τους βγει.

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ολοι αυτοι που χρυσοπληρώνουν τα 4αρια, γιατί δεν παραγγελνουν ενα απ' έξω να τελειώνουν, φτηνότερα θα τους βγει.

Δεν είναι τόσο εύκολο για όλους .Αν ήταν στο χέρι μας μας φυσικά θα πρωτιμούσαμε το εξωτερικό.Υπάρχουν πολλοί παράγωντες που δεν μας επιτρέπουν παραγγελείες απο εξωτ.

Όπως ο κυριότερος είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουν τρόπο να το φέρουν Ελλάδα και οι μεταφορικές δυστηχός δεν μπορούν να τα πάρουν απο applestore και να τα φέρουν εδώ:O

κανεις λαθος, υπαρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν να παραλαβουν ενα δεμα και να το προωθήσουν σε σενα, οποτε εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι στη συμπληρωση της παραγγελίας πχ της apple να βαλεις ως διευθυνση παραληπτη τη διευθυνση της εταιρίας που φυσικά ειναι στην ιδια χώρα. Μια τετοια εταίρια ειναι η aramex η οποια επειδη εχει και δικό της στολο τα μεταφορικά ειναι φτηνοτερα. Το συνολικο κοστος ειναι σιγουρα κατα πολύ χαμηλότερο απο τα 800+ που ζητανε οι τυχοδιώκτες.

κανεις λαθος, υπαρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν να παραλαβουν ενα δεμα και να το προωθήσουν σε σενα, οποτε εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι στη συμπληρωση της παραγγελίας πχ της apple να βαλεις ως διευθυνση παραληπτη τη διευθυνση της εταιρίας που φυσικά ειναι στην ιδια χώρα. Μια τετοια εταίρια ειναι η aramex η οποια επειδη εχει και δικό της στολο τα μεταφορικά ειναι φτηνοτερα. Το συνολικο κοστος ειναι σιγουρα κατα πολύ χαμηλότερο απο τα 800+ που ζητανε οι τυχοδιώκτες.

Δεν το ήξερα.Μπορείς να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες γι'αυτό το θέμα με την aramex???Θα ενδιέφερε πολύ όσους θέλουν να αποκτήσουν μια συσκευή της apple που δεν έχει έρθει Ελλάδα όπως ipad,iphone 4,καινουργιοι imac

http://www.aramex.com/shopandship/what_is_shopandship.aspx

εχει ενα αρχικό τελος 35$ για να σου φτιαξουν καρτελα η οποια ισχύει και για αγγλία και για αμερική, μετά σύμφωνα με το σάιτ ενα πχ iphone4 θα κοστισει 14€ να φτάσει ελλάδα συν νομιζω το ΦΠΑ. Ενα φίλος απο αλλο φορουμ περιμενει αυριο-μεθαυριο το δικο του 4αρι μεσω αυτης της υπηρεσίας και θα μου πει ποσο θα του κοστισουν τα σταλτικά ακριβως

• The title was changed to iPhone 4