miledent Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 και κατι τελευταιο υπαρχει κανενα προγραμμα στην αγορα(για Χ8) ποθ να μπορο να βλεπω τις ταινιες που βαζω στο κινιτο μου. . . χωρις να τισ εχω μετατρεψει σε αρχεια 3gp κλπ. . . να παιζουν με τον τυπο αρχειου που κατεβενουν. . .(πχ xDvd, DvDRip. . . . ) Για αναπαραγωγή .avi αρχείων δες τον moboplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Για αναπαραγωγή .avi αρχείων δες τον moboplayer. σε ευχαριστω για τη βοηθεια!!! θα το δωκιμασω και θα σου πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 παιδιά μια ερώτηση. εγώ έχω ενα desire και έχω συγχρονίσει τις επαφές με κάποια άτομα στο fb. Κάθε φορά που κάποιος απο αυτούς μου κάνει μια κλήση, φαίνεται η φωτό απο το fb στην οθόνη. Γίνεται να το κάνω αυτό στο χ8 ενός φίλου. και αν ναι πως? 1 Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doritaa Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αυτό δεν έχει σχέση με την κίνηση δεδομένων. Εδώ και 8 μήνες με απενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων συνδέομαι κανονικά με wi fi παντού. αχ ναι εχεις δικιο!! σημερα το αναγνωρισε, ισως δεν εβαζα σωστα τον κωδικο!! ευχαριστω πολυυυυυυ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amaliaaa Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπέρα και πάλι. Σιγά σιγά το ανακαλύπτω το κινητό, αλλά θέλω ακόμα μερικές διευκρινήσεις, αν ξέρει κανείς να μου πει... Υπάρχει κάποιο application από το Android Market για ζουμ στη φωτογραφική ή άλλες ρυθμίσεις ;; Αυτο το κινητό δεν έχει καμία ρύθμιση πια !!! Υπάρχει κάποιο application που να "κόβει" τραγούδια, ώστε να μπορώ να τα κάνω ήχο κλήσης ;;; Κάτι παρόμοιο στον υπολογιστή ήταν το Audacity... Ένα application που είδα ότι κατεβάζει δωρεάν τραγούδια, είναι όντως έτσι όπως τα λέει ;;; Δωρεάν ;;; Ευχαριστώ παιδιά ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παιδιά, από χτες εμφανίζεται στις "Εργασίες που τρέχουν" το "Backup και επαναφορά" χωρίς να το έχω ανοίξει ποτέ. Δοκιμάζω να το κλείσω και μου κλειδώνει για κάποιο λόγο τη SIM. Ξεκλειδώνω τη SIM, πάλι εκεί το "Backup και επαναφορά". Πήρα κι ένα Backup μπας και ξεκολλήσει...τίποτα! Τι μπορεί να φταίει; Αν πω ότι το αγνοώ και το αφήσω να τρέχει μόνιμα στο background τρώει αρκετή μνήμη/μπαταρία; Ξέρουμε κάτι; Ευχαριστώ. Έχουμε κάτι γι' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Υπάρχει κάποιο application από το Android Market για ζουμ στη φωτογραφική ή άλλες ρυθμίσεις ;; Αυτο το κινητό δεν έχει καμία ρύθμιση πια !!! Δες το vignette Υπάρχει κάποιο application που να "κόβει" τραγούδια, ώστε να μπορώ να τα κάνω ήχο κλήσης ;;; Κάτι παρόμοιο στον υπολογιστή ήταν το Audacity... ringdroid Καλό είναι αν έχεις απορίες για εφαρμογές να ρωτάς στο αντίστοιχο thread. Επίσης ρίξε και μια ματιά στην Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android. Edited April 20, 2011 by miledent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_4ever Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Γεια σας, ειμαι νεος στο forum και λεω να αγορασω το xperia x8!!!Αξιζει τα λεφτα του??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Γεια σας, ειμαι νεος στο forum και λεω να αγορασω το xperia x8!!!Αξιζει τα λεφτα του??? καλως ηρθες!! πιστευω οτι ναι αξιζει τα λεφτα του!! με τις δυνατοτητες που διαθετει σε συγκριση με αλλα κινιτα τηλ ειναι απο τα καλυτερα κατα την γνωμη μου!!! Για αναπαραγωγή .avi αρχείων δες τον moboplayer. το κατεβασα μολις τωρα το προγραμμα. . . με το βγαζει στα κινεζικα μολις μπαινω και με βγαζει μετα να κατεβασω ενα αλλο αρχειο (latest_v6_. . .) να το κανω download ??? αν το κανω θα κατεβει απο το market?? Edited April 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) το κατεβασα μολις τωρα το προγραμμα. . . με το βγαζει στα κινεζικα μολις μπαινω και με βγαζει μετα να κατεβασω ενα αλλο αρχειο (latest_v6_. . .) να το κανω download ??? αν το κανω θα κατεβει απο το market?? Ναι και σε μένα το έβγαλε και απ'ότι είδα στο site τους έχουν βγάλει 3 εκδόσεις ανάλογα με τον επεξεργαστή που έχει το κάθε κινητό. Εγώ το κατέβασα και το δουλεύω εδώ και τρεις μέρες. Αν κατεβαίνει από το market δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Άμα μου έρθει κανένας τεράστιος λογαριασμός από κίνα θα σε ειδοποιήσω!:p Ακόμα δεν έτυχε να βάλω κάποιο avi για να δοκιμάσω τη δυνατότητα που έχει να τα παίζει γιατί όσα βιντεάκια είχα στο κινητό τα είχα μετατρέψει από παλιά. Θα το δοκιμάσω όμως σήμερα και θα επανέλθω. Edited April 20, 2011 by miledent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Ναι και σε μένα το έβγαλε και απ'ότι είδα στο site τους έχουν βγάλει 3 εκδόσεις ανάλογα με τον επεξεργαστή που έχει το κάθε κινητό. Εγώ το κατέβασα και το δουλεύω εδώ και τρεις μέρες. Αν κατεβαίνει από το market δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Άμα μου έρθει κανένας τεράστιος λογαρασμός από κίνα θα σε ειδοποιήσω!:p Ακόμα δεν έτυχε να βάλω κάποιο avi για να δοκιμάσω τη δυνατότητα που έχει να τα παίζει γιατί όσα βιντεάκια είχα στο κινητό τα είχα μετατρέψει από παλιά. Θα το δοκιμάσω όμως σήμερα και θα επανέλθω. χαχαχαχ!!! το κατεβασα και ο θεος βοηθος....!!!! εκανα το download με εβγαλε να κατεβασω και αλλο αλλα πατησα ακυρωση. . . αντε να δουμε τι πουλια πιασαμε. . . :) περασα μια ταινια στο κινιτο!!!!! αλλα δν την επαιζε. . . με εβγαζε κανονικα την ταινια και τους υποτιτλους αλλα μολις πατησα να παιξει δν επαιξε. . . . Edited April 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_4ever Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 :περασα μια ταινια στο κινιτο!!!!! αλλα δν την επαιζε. . . με εβγαζε κανονικα την ταινια και τους υποτιτλους αλλα μολις πατησα να παιξει δν επαιξε. . . . Μηπως ηταν DivX??? Γιατι νομιζω πως δεν παιζουν οι ταινιες DivX στο xperia x8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Εμένα το έπαιξε κανονικά χωρίς να κάνω μετατροπή πάντως. http://www.moboplayer.com/moboplayer_en.html Έχω την v6 vfp. Edited April 20, 2011 by miledent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_4ever Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Εμένα το έπαιξε κανονικά χωρίς να κάνω μετατροπή πάντως. http://www.moboplayer.com/moboplayer_en.html Έχω την v6 vfp. Εσενα μαλλον δεν θα ειναι DivX.;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doritaa Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καλησπερα σας!! αλλη μια ερωτηση .. μηπως καποιος ξερει να μου πει καποιο προγραμμα για να μπλοκαρει κλησεις απο καποιους συγκεκριμενους αριθμους?? ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos234 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Θελω να ενσωματοσω υποτιτλους σε μια ταινια ωστε να μπορω να δω μια ξενη ταινια με ελληνικους υποτιτλους, ή αν υπαρχη κατι αλλο ωστε να μου παρεχει την ιδιοτητα να βλεπω ταινιες στο κινητο μου με ελληνικους υποτιτλους. Θα ηθελα να μου προτεινεται αν γνωριζεται καποιο site, καποιο προγραμμα ή κατι αλλο που θα με βοηθηση. Χρησιμοποιω τη συσκευη sony ericsson xperia x8. Ευχαριστω για το χρονο σας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καλησπερα σας!! αλλη μια ερωτηση .. μηπως καποιος ξερει να μου πει καποιο προγραμμα για να μπλοκαρει κλησεις απο καποιους συγκεκριμενους αριθμους?? ευχαριστω Κατέβασε το Call Blocker από το market.Αν ψάξεις θα βρεις και άλλα προγράμματα σχετικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 avirecomp. προγραμμα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπερα σε ολο το φορουμ! Μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ εδω περα θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια γιατι εχω βρει αρκετα πραγματα που εψαξα αυτες τις μερες και με εχει βοηθησει. Στο θεμα μου τωρα... πηρα το Σαββατο που μας περασε ενα Xperia X8 και ωντας το 1ο μου Android κινητο οπως ειναι φυσικο εχασα την μπαλα με το τι γινεται... διαβασα αρκετες σελιδες (η αληθεια ειναι οτι ειναι παρα πολλες και χανεις την μπαλα :blink:) και ετσι αρχισα να πειραματιζομαι σιγουλια σιγουλια. Το θεμα ειναι οτι διαβαζω για rooting - roms κτλ κτλ και εχω ψιλοχασει την μπαλα... Ειμαι σιγουρος οτι αυτα που ρωταω τα εχετε απαντησει απειρες φορες αλλα πραγματικα δεν εχω καταφερει να βρω ολες μου τις αποριες :O 1) Root (χρειαζεται να γινει πριν βαλεις την 2.2?) Επισης ειδα οτι μαζι με το root βαζουν και ενα busy box. Αυτο τι ειναι και σε τι χρησιμευει? 2) Που μπορω να βρω την εκδοση 2.2 απο οτι εχω δει υπαρχουν πολλες και δεν ξερω ποια να βαλω... υπαρχει καποια που εχετε δοκιμασει και λειτουργει οκ? Γιατι διαβαζω οτι σε μερικα δεν παιζουν μερικες εφαρμογες σε αλλα κανει reboot το τηλεφωνο και αλλα τετοια τα οποια δεν θα ηθελα να εχω σε καινουργιο κινητο. 3) Υπαρχει καποιο ποστ που να εξηγει σε καποιον που δεν εχει ιδεα (απο android απο pc ξερω) τα βηματα αναλυτικα? π.χ. πρωτα κανεις root μετα βαζεις το busy box μετα το xrecovery κανεις backup και κατεβαζεις αυτο το rom και το βαζεις κτλ κτλ... Ζητω συγγνωμη για το μακροσκελες μου ποστ και τις μαζεμενες αποριες αλλα οπως καταλαβαινετε δεν θελω να κανω καμια πατατα και μετα να ψαχνω να βρω ακρη! :O Ευχαριστω εκ των προτερων Βασιλης! :) 1) Root πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να περάσεις roms όπως η 2.2. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι η κανονική 2.2 αλλά κάποια τροποποιημένη για να μοιάζει με αυτήν και για να μπορεί να την πάρει το κινητό. 2.2 μην περιμένεις επίσημα.Για το busy box δεν γνωρίζω. Ελπίζω α σε ενημερώσει κάποιος άλλος στο forum. 2) Μπορείς να την βρεις εδώ αν ψάξεις λίγο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=846 και βάζεις όποια σου αρέσει. Προσωπικά θα σου έλεγα να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το launcer pro που τροποποιείς το μενου στο κινητό σου και όχι κάποια rom που θα κάνει reboot το κινητό σου. 3) Για να περάσεις οτιδήποτε στο κινητό πρέπει πρώτα να κάνεις root οπότε ξεκινάς από εκεί.Μετά βάζεις τα υπόλοιπα όπως το xrecovery.Για να μάθεις για το android κινητό σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το forum (ξέρω ότι είναι μεγάλο αλλά θα βρεις πολλά πράγματα) Ελπίζω να βοήθησα!! Καλό Πάσχα σε όλους! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dejima Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπέρα έχει κανά 2 μέρες που αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό. Εγκατέστησα το runkeeper και όταν πάω να το χρησιμοποιήσω μου ζητάει να κάνω enable το gps που με παραπέμπει στις ρυθμίσεις τοποθεσίας και ασφάλειας. Τικάρω το Χρήση δορυφόρων GPS και μου εμφανίζει μήνυμα "Ενδέχεται να ισχυουν χρεώσεις δεδομενων. Θα γίνεται συλλογη ανώνυμων δεδομένων όταν μια εφαρμογή χρησιμοποιει το GPS". Υπάρχει πιθανότητα να με χρεώνει? Έχω απενεργοποίησει στις ρυθμίσεις δικτυου κινητης τηλεφωνίας την κίνηση δεδομένων μαζί με την περιαγωγή δεδομένων και έχω αλλάξει τα ονόματα σημείου πρόσβασης. Θα λειτουργεί όμως έτσι το runkeeper ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Εσενα μαλλον δεν θα ειναι DivX.;) Όταν λες DivX εννοείς να έχει και ενσωματωμένους υπότιτλους? Τα αρχεία που έπαιξα ήταν divX.avi και xvid.avi και έπαιξαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doritaa Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Κατέβασε το Call Blocker από το market.Αν ψάξεις θα βρεις και άλλα προγράμματα σχετικά το θεμα ειναι οτι δε μπορω να το βρω στο market :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 το θεμα ειναι οτι δε μπορω να το βρω στο market :( παράξενο εγώ μόλις μπήκα να το ελέγξω και το βρήκα. Γράψε call blocker στην αναζήτηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doritaa Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 παράξενο εγώ μόλις μπήκα να το ελέγξω και το βρήκα. Γράψε call blocker στην αναζήτηση Easy Filter Call Blocker & SMS αυτο βρηκα... ειναι καλο ?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Παιδια , βοηθεια! Δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ απο το κινητο. Μου λεει No APN configured. Ειχα δημιουργησει APN κ εμπαινα στο ιντερνετ χωρις κανενα προβλημα αλλα απο χθες δεν μου εμφανιζει κανενα (APN) . Παω να προσθεσω καινουριο αλλα δεν αποθηκευεται. Το κινητο ειναι root. Παρακαλω απαντηστε μου σημερα γιατι απο αυριο δε θα χω προσβαση σε υπολογιστη EDIT : Τηλεφωνησα στην wind. Ολα οκ τωρα! :-) Edited April 20, 2011 by myrsine22 1 Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts