Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια σημερα πηρα το Χ8 θα ηθελα να ρωτησω πως βλεπουμε το χρονο ομιλιας το συνολικο οχι της καθε κλησης και πως μπορουμε να δουμε ποσα mb καταναλωνουμε εκτος wifi?

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπέρα στην παρέα

βλέπω ότι στο update ανεβαίνουνε τα νούμερα, υπάρχει περίπτωση να δούμε και 2.2 ? η αποκλείεται

http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17877

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

και εγω το εχω απορια

ναι γίνετε

όταν είσαι στη πληκτρολόγιο κρατάς παρατεταμένα την υδρόγειο (εκεί που αλλάζουμε γλώσσα) και πηγαίνουμε

Ρυθμίσεις γρήγορης εισ. κειμ. ---> Διόρθωση ορθογραφίας και πατάμε

* απενεργοποίηση *

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Παιδια σημερα πηρα το Χ8 θα ηθελα να ρωτησω πως βλεπουμε το χρονο ομιλιας το συνολικο οχι της καθε κλησης και πως μπορουμε να δουμε ποσα mb καταναλωνουμε εκτος wifi?

DroidStats αν θυμάμαι καλά. Ρίξε μια ματιά και στην Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια λεπτομέρεια τώρα που δεν είδα να θίγεται γενικά: υπάρχει ειδοποίηση με φωτισμό (παλλόμενο συνήθως) για τα εισερχόμενα sms, αναπάντητες κλπ (όπως π.χ. στα ΝΟΚΙΑ);

Και κάτι εμβόλιμο: πού μπορεί να βρει κανείς κατάλογο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών S.E.; Στην ιστοσελίδα της εταιρείας δεν έχει κάποια σχετική πληροφορία..

Edited by teitzis

Sony Ericsson Service Points

Αν δεν κάνω λάθος το handcent sms σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με το φωτισμό.

Μετά από επικοινωνία που είχα με την Sony Ericsson Hellas, μου είπαν ότι τοποθετώντας το πρόθεμα (+30) μπροστά από κάθε αριθμό των αποθηκευμένων επαφών θα εμφανίζετε το όνομα του καλούντος, το οποίο δοκίμασα και δουλεύει αλλά και σε δημιουργία νέας επαφής χρειάζεται το πρόθεμα. Το κινητό έχει Android 1,6. Γνωρίζει κάποιος ,αν αναβαθμίζοντας την έκδοση του Android ,αν θα λυθεί και το πρόβλημα με την έλλειψη του προθέματος ή θα χρειαστεί να επέμβω σε κάθε νούμερο όλων των επαφών για να επιλυθεί το πρόβλημα. Αν ναι, είναι εύκολη η αναβάθμιση του Android? Πέρα του Sony Ericsson PC Companion 2.0 χρειάζομαι κάποιο άλλο πρόγραμμα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το πρόβλημα διορθώθηκε με την αναβάθμιση του Android 1,6 σε Android 2,1. Σας ευχαριστώ όλους.

1) Ναι

2) Ναι και μετά Market Enabler

3) Όχι

Καλώς ήρθες!

Για να καταλάβω πρώτα root και μετά Market Enabler?

Αν κάνω αργότερα root θα έχω πρόβλημα;

ρε παιδια τι γινεται με το bluetooth δε μπορει να αναγνωρισει τιποτα ουτε ακουστικο ουτε να μεταφερω απο αλλη συσκευη τιποτα καμια βοηθεια?

εγω εχω το netcounter gia wifi kai 3g. πολυ βολικο .

ρε παιδια, ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο file manager με ταξινομηση κατα ημερομηνια δημιουργιας? Edited by zxr

Καλησπέρα παιδια! Ενω δεν ειμαι στο internet κατεβαινουν σιγα σιγα τα δωρεαν mb που εχω απο την wind. Ξερετε γιατι?
WIND :D

καλημέρα και καλώς σας βρήκα:O

ξέρω πως έχει αναφερθεί και σε παλαιότερο post αλλά επειδή δεν μπόρεσα να ψάξω όλο το forum θα ήθελα να ρωτήσω:

πήρα χτες από public ιωαννίνων το Χ8 και περιείχε το κινητό σε ζελατίνα,το καλώδιο usb,φορτιστή και μπαταρία και handsfree...της κακιάς ώρας το τελευταίο δυστυχώς,μαύρο χρώμα (ενώ το κινητό το παρήγγειλα ασπρο-μπλε) και δεν είναι βέβαια της se...γιατί ρε παιδιά τέτοια προχειρότητα?σε παλιότερα μοντέλα walkman έβαζε τουλαχ.ακουστικα της προκοπης...εννοείται βέβαια πως δεν υπάρχουν άλλα καπάκια στη συσκευασία....

αλήθεια,υπάρχει κάποιος που να το πήρε με κάποιο παραπάνω αξεσουάρ???είμαι πολύ περίεργη.....:p

διαβασα αρκετες σελιδες αλλα οχι ολλες..

εχω δυο απορίες

1. μπορώ καπως να συνδέσω τις επαφες μου με τις επαφες στο facebook ωστε να βλεπω τις φωτο του καθενος οταν με καλει?

2. το youtube app δεν ανοιγει σχεδον κανενα video απο το facebook ουτε βλεπω επιλογη οταν υπαρχει video στο ιντερνετ να ανοιγει με το app μιας που δεν εχουμε flash.. καμια λυση?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Το X8 είτε θα κυκλοφορήσει με 2.1 κατευθείαν, είτε θα κυκλοφορήσει με 1.6 λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη αναβάθμιση, οπότε θα πάρει σχεδόν αμέσως την 2.1.

Αυτά δήλωσε επίσημα η Sony Ericsson.

"The launch release of Android OS for the Xperia™ X8 is still to be determined. As the improved timing for Android 2.1 availability now coincides with the launch window for Xperia X8, we are currently discussing with our customers the most appropriate way to bring the product to market for each operator in each country. As customer testing has already started in a number of markets it is important that we preserve the robustness of the launch whilst ensuring a compelling user experience. XperiaTM X8 will either launch on Android 1.6 with a subsequent upgrade to Android 2.1 a few weeks later or will launch on Android 2.1. The final decision will be taken on a market-by-market basis."

Να ρωτησω.., πως μπορεις να δεις αν ειναι σε 1.6 ή σε 2.1 και αν ειναι σε 1.6 πως κανεις αναβαθμιση se 2.1?

Να ρωτησω.., πως μπορεις να δεις αν ειναι σε 1.6 ή σε 2.1 και αν ειναι σε 1.6 πως κανεις αναβαθμιση se 2.1?

πας ρυθμισεις και μετα κατω κατω νομιζω λεει "σχετικα" και θα βρεις πια εκδοση android εχεις δεν εχω κοντα το κινητο...

νομιζω απο το ιδιο μενου μπορεις να κανεις update αν εισαι σε wifi

αν δεν το βρισκεις θα στα γραψω ακριβως με το κινητο απο κοντα...

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

για να δεις την έκδοση λογισμικού πήγαινε ρυθμίσεις -> σχετ. με το τηλ.

αναβάθμιση κάνεις απο το pc σου με το pc companion ή με το seus

ρε παιδια, ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο file manager με ταξινομηση κατα ημερομηνια δημιουργιας?

Δοκίμασες τον Astro File Manager;

Καλησπέρα παιδια! Ενω δεν ειμαι στο internet κατεβαινουν σιγα σιγα τα δωρεαν mb που εχω απο την wind. Ξερετε γιατι?

Πιθανότατα κάποια εφαρμογή που έχεις εγκατεστημένη κατεβάζει δεδομένα.

2. το youtube app δεν ανοιγει σχεδον κανενα video απο το facebook ουτε βλεπω επιλογη οταν υπαρχει video στο ιντερνετ να ανοιγει με το app μιας που δεν εχουμε flash.. καμια λυση?

Εγκατέστησε κάποιον browser που σου επιτρέπει να δεις flash video πχ Dolphin.

και δεν είναι βέβαια της se...

Τι εννοείς δεν είναι της SE;

Ρε παιδια πως αλλαζουμε θεμα στ xperia 8....δν μπορωωωωωωω αλλο το μπλε...!!

εχει καποια προαπαιτουμενα για να γινει αυτο....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=932304

Αν αυτο ηταν για μενα...τι ακριβως πρεπει ν κανω??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τι εννοείς δεν είναι της SE;

εννοώ πως δεν είναι κάτι τέτοιο : http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mh700?cc=gr&lc=el

αλλά ενα απλό ζευγάρι μαύρα ακουστικά που θα μπορούσε να ναι από οποιαδήποτε συσκευή...

και το αναφέρω γιατί από βιντεακια που είδα διαπίστωσα ότι σε κάθε χώρα ή και στην ίδια χώρα ακόμη διατίθεται με διαφορετικά αξεσουάρ...

επίσης ούτε καν περιέχεται screen protector...δε λέω ωραία η συσκευή κ ελπίζω να βγει κ καλό το τηλεφωνο αλλά αν είναι να λανσάρουν ένα μοντέλο ως οικονομικό με αξεσουάρ μάπα να μου λείπει...διότι ούτως ή αλλώς θέλω αυτή τη στιγμή ένα 25αρι ευρώ για ακουστικά και προστατευτικό...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8