Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχαριστω πολυ!!!αν δεν καταλαβαινω κατι μπορεις να με βοηθησεις?

Φυσικά. Στείλε ΠΜ για όποιο πρόβλημα..

και κατι αλλο:το κινητο οταν βαζω την μπαταρια ανοιγει μονο του..υπαρχει προβλημα αν το παθαινει αυτο?

:confused::confused:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.. Δηλαδή βάζεις τη μπαταρία και απευθείας εκκινεί μόνο του χωρίς να πατήσεις το power button;

φιλε με εσωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πραγματικα 1000000 ευχαριστω!!!!!!!!! αν δεν απαντουσες τοσο γρηγορα θα ειχα τρελαθει να'ουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλε με εσωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πραγματικα 1000000 ευχαριστω!!!!!!!!! αν δεν απαντουσες τοσο γρηγορα θα ειχα τρελαθει να'ουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαντάζομαι έκανες τη διαδικασία και γύρισε σε 2.1;

Ω ναι!!!! και τωρα λες να ξαναβαλω την 2.3.7? η να το αφησω καλυτερα :p

Ξαναδοκίμασε άλλη μια και αν δεν πετύχει πάλι, ξαναγύρνα σε 2.1 και μείνει εκεί!

Ξαναδοκίμασε άλλη μια και αν δεν πετύχει πάλι, ξαναγύρνα σε 2.1 και μείνει εκεί!

ευχαριστω πολυ ρε μεγαλε!!!με βοηθησες παρα πολυ!!!!:D

Μετά από πολύ σκέψη και δίλημμα X8 vs X10 Mini αποφάσισα να πάω στο Χ8, καθώς η τιμή είναι ίδια και για τη χρήση που το θέλω είναι μια χαρά!

Θέλω να ρωτήσω αν τα ηλεκτρονικά μαγαζία (birdphone για την ακρίβεια) έχουν συσκευές που τους έχουν μείνει στοκ ή η SE παράγει το μοντέλο ακόμα; Θέλω να υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος bootloader, οπότε τι πιθανότητες έχω;

Kαλημερα σας,

Εχω το τηλ.του γιου μου -Χ82- με περασμενη την 0.25 Floyo by racht - .Παω εχτες να αλλαξω τον φακελλο αποθηκευσης των αντιγραφων του titanium απο την sd card στην External card (4gb) αλλα το titanium μου λεει οτι ''αυτος ο φακελλος δεν ειναι εγγραψιμος και ειναι με πορτοκαλι χρωμ.....καμμια ιδέα;;;;;

Ευχαριστω....

Και καμμια πιο καινουργια rom;;;;

ΕDIT:

Για το πρωτο..ακυρο τελικα θεωρει sd card την external κΑι ειναι μαλλον ετσι

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αυτό το είδε κανείς; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27006502 Ξεκλειδώνει bootloaders από 11W29 και μετά ή όχι;; Για να καταλάβω, τα τηλέφωνα με παραγωγή από τότε δεν ξεκλειδώνουν με τίποτα;;

Αυτό το είδε κανείς; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27006502 Ξεκλειδώνει bootloaders από 11W29 και μετά ή όχι;; Για να καταλάβω, τα τηλέφωνα με παραγωγή από τότε δεν ξεκλειδώνουν με τίποτα;;

κάποιοι το έχουν κάνει με επιτυχία με τηλέφωνα μετά από 11w29. πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις όλα αυτά που γρα΄φουν και να βγάλεις μια άκρη. Μέχρι τώρα τηλέφωνα με ημερομηνία μετά από 11w29 δεν ξεκλειδώνουν και πάνε για service.

Απ'οτι γραφεται στα σχολια, το εργαλειο αυτο ΔΕΝ κανει για οσους ειναι απο 11W29 και μετα...

Μεχρι στιγμης, δεν εχει βρεθει καποια μεθοδος που να εγγυαται 100% οτι θα δουλεψει

Μετά από πολύ σκέψη και δίλημμα X8 vs X10 Mini αποφάσισα να πάω στο Χ8, καθώς η τιμή είναι ίδια και για τη χρήση που το θέλω είναι μια χαρά!

Θέλω να ρωτήσω αν τα ηλεκτρονικά μαγαζία (birdphone για την ακρίβεια) έχουν συσκευές που τους έχουν μείνει στοκ ή η SE παράγει το μοντέλο ακόμα; Θέλω να υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος bootloader, οπότε τι πιθανότητες έχω;

Εξαρταται απο την ημ/νια κατασκευης του μοντελου...Αν το παρεις τωρα, θα ελεγα μαλλον λιγες

Kαλημερα σας,

Εχω το τηλ.του γιου μου -Χ82- με περασμενη την 0.25 Floyo by racht - .Παω εχτες να αλλαξω τον φακελλο αποθηκευσης των αντιγραφων του titanium απο την sd card στην External card (4gb) αλλα το titanium μου λεει οτι ''αυτος ο φακελλος δεν ειναι εγγραψιμος και ειναι με πορτοκαλι χρωμ.....καμμια ιδέα;;;;;

Ευχαριστω....

Και καμμια πιο καινουργια rom;;;;

Μπορεις να δοκιμασεις την GingerDX v026 ή την PrimeHD 9.0. Η GingerDX ειναι απο τις πρωτες Gingerbread roms που βγηκαν, ειναι δοκιμασμενη, παρα πολυ καλη και με πολλους χρηστες. Η PrimeHD ειναι πιο καινουρια, αλλα ειναι πολυ "καθαρη" και ελαφρια [οτι πρεπει για το X8 μας].

Και οι 2 βγαινουν σε εκδοσεις για stock kernel

Πήρα σήμερα το Χ8 και σαν καλός ******ς που είμαι και καθώς τρωγόμουν, προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον bootloader και τώρα το κινητό είναι νεκρό.

Δε θέλω να το επιστρέψω γιατί θα πάρει μέρες μέχρι να γίνει ό,τι είναι να γίνει (είμαι επαρχία). Προτιμώ να πληρώσω ή να το ανοίξω. Μπορώ με testpoint να κάνω κάτι; Επίσης, αν ξέρετε πού μπορώ να βρω πλακέτα διαθέσιμη ή φθηνό Χ8 για να πάρω τη δική του, παρακαλώ πείτε μου.

EDIT: Μιας και το κινητό είναι εκτός εγγύησης, καθώς έβγαλα το αυτοκόλλητο για να δοκιμάσω testpoint, θα αγοράσω το Qualcomm Resurrection Cable Set For SETool και το FoneFunShop Unlocking Box για να το επιδιορθώσω.

Edited by one_tree_hill

Μπορεις να δοκιμασεις την GingerDX v026 ή την PrimeHD 9.0. Η GingerDX ειναι απο τις πρωτες Gingerbread roms που βγηκαν, ειναι δοκιμασμενη, παρα πολυ καλη και με πολλους χρηστες. Η PrimeHD ειναι πιο καινουρια, αλλα ειναι πολυ "καθαρη" και ελαφρια [οτι πρεπει για το X8 μας].

Και οι 2 βγαινουν σε εκδοσεις για stock kernel

Αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις οδηγιες φλασαρισματος...πρεπει να επανελθω σε στοκ,η την περναω ετσι..

Ευχαριστω

Αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις οδηγιες φλασαρισματος...πρεπει να επανελθω σε στοκ,η την περναω ετσι..

Ευχαριστω

Επειδη εχεις ηδη custom rom, ολα τα απαραιτητα βηματα (root, recovery) εχουνε ηδη γινει.

Δες ομως αν το recovery που εχεις ειναι το xrecovery ή το cwm...Ολες οι νεες ρομ απαιτουνε cwm (ClockworkMod Recovery)

[νομιζω οτι δουλευουνε και με το xrecovery, αλλα επειδη δεν το ξερω σιγουρα, δεν σου το συνιστω να το δοκιμασεις]

Αν εχεις το ClockworkMod Recovery, η διαδικασια με απλα λογια ειναι η εξης:

- Κατεβαζεις τη ρομ στην καρτα SD

- Κανεις επανεκκινηση και μπαινεις σε CWM

- Κανεις full wipe

- Κανεις εγκατασταση τη ρομ και επανεκκινηση

Για περισσοτερες λεπτομερειες και εξηγησεις, ενας πολυ καλος οδηγος βρισκεται εδω ( Εισαγωγή στο Xperia X8 )

Καλησπέρα παίδες! Δεν έχει βγει κάτι σίγουρο για ξεκλείδωμα bootloader πάνω από τις συγκεκριμένες ημερομηνίες ακόμα ε???? Έχω την gdx 0.26 αλλά νομίζω την βαρέθηκα.. Ρώτησα πριν για τις ημερομηνίες γιατί δυστυχώς το κινητό μου είναι αρκετά πάνω από αυτές.. Καμιά άλλη καλή ρομ γρήγορη και να μην τρώει πολύ μπαταρία ξέρουμε??

Επειδη εχεις ηδη custom rom, ολα τα απαραιτητα βηματα (root, recovery) εχουνε ηδη γινει.

Δες ομως αν το recovery που εχεις ειναι το xrecovery ή το cwm...Ολες οι νεες ρομ απαιτουνε cwm (ClockworkMod Recovery)

[νομιζω οτι δουλευουνε και με το xrecovery, αλλα επειδη δεν το ξερω σιγουρα, δεν σου το συνιστω να το δοκιμασεις]

Αν εχεις το ClockworkMod Recovery, η διαδικασια με απλα λογια ειναι η εξης:

- Κατεβαζεις τη ρομ στην καρτα SD

- Κανεις επανεκκινηση και μπαινεις σε CWM

- Κανεις full wipe

- Κανεις εγκατασταση τη ρομ και επανεκκινηση

Για περισσοτερες λεπτομερειες και εξηγησεις, ενας πολυ καλος οδηγος βρισκεται εδω ( Εισαγωγή στο Xperia X8 )

Εχω το Xrecovery,τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;;

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου..

Παιδιά testpoint στο X8 με τέτοιο home made καλώδιο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 γίνεται;

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8