alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 overClock?? τι ειναι αυτο? δε το εχω ακουσει στο iphone αυτο.. Ασ' το τότε! Για να μην ξέρεις, δεν έχεις κάνει τίποτα!:p Overclock = Αύξηση συχνότητας επεξεργαστή!! Υπάρχει και στα PC's αυτή η επιλογή! Δοκίμασε φλασαρισμα kernel ξανά και φλασαρισμα rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Ασ' το τότε! Για να μην ξέρεις, δεν έχεις κάνει τίποτα!:p Overclock = Αύξηση συχνότητας επεξεργαστή!! Υπάρχει και στα PC's αυτή η επιλογή! Δοκίμασε φλασαρισμα kernel ξανά και φλασαρισμα rom.. Τι λες? Αμα δν ειχα κανει δε θα εσπαγα το iphone μου...δν εχω κανει ποτε κατι τετοιο σε iphone και δε το λεει απ οσα εχω δει χρονια ποτε...οποτε... δε το εχω κανει γιατι δε χρειαστηκε.. ε τα ιδια και τα ιδια θα γινεται συνεχεια?θα χαθουν ολα παλι? Edited May 21, 2012 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Αν δεν κάνεις full wipe όχι. Τώρα δε χρειάζεσαι full wipe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Αν δεν κάνεις full wipe όχι. Τώρα δε χρειάζεσαι full wipe! εκανα flashtool το ανοιγω και μου κανει συνεχεια reboot..και κολλαει παρα πολυ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 εκανα flashtool το ανοιγω και μου κανει συνεχεια reboot.. Ο κερνελ που βαζεις κανει για την ρομ που εχεις εγκαταστησει? Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Ο κερνελ που βαζεις κανει για την ρομ που εχεις εγκαταστησει? Βαζω αυτον εδω τν τελευταιο (X8_08a-GDX_Alfs_Djnilse) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Τον σωστό βάζεις.. Περίεργο αυτό. Ξαναφλάσαρε τη ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Τον σωστό βάζεις.. Περίεργο αυτό. Ξαναφλάσαρε τη ρομ.. Το εκλεισα και εβγαλα και τν μπαταρια και μπηκε...τωρα ειναι ενταξει αλλα καποιες φορες μου κολλαει ας πουμε πριν ωρες εκανε πολλα reboot απο μονο του και κολουσε κιολας :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το προβλημα το εχει η ο κερνελ η η ρομ.Φλασαρε εναν αλλο κερνελ συμβατο με την ρομ που εχεις βαλει αλλιως βαλε dark shin engine rom με nAa kernel. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το προβλημα το εχει η ο κερνελ η η ρομ.Φλασαρε εναν αλλο κερνελ συμβατο με την ρομ που εχεις βαλει αλλιως βαλε dark shin engine rom με nAa kernel. χμμ που θα το βρω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 χμμ που θα το βρω αυτο? Εδω η ρομ http://www.mediafire.com/?2d6n7u1fcj68tjr και εδω ο κερνελ http://code.google.com/p/minicm/downloads/detail?name=E15_nAa-11_2.6.29.6-nAa-11.ftf Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Εδω η ρομ http://www.mediafire.com/?2d6n7u1fcj68tjr και εδω ο κερνελ http://code.google.com/p/minicm/downloads/detail?name=E15_nAa-11_2.6.29.6-nAa-11.ftf Γινεται να βαλω πρωτα kerner να δω αν φταιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Γινεται να βαλω πρωτα kerner να δω αν φταιει αυτο? Δεν ξερω αν o nAa kernel κανει με την ρομ σου.Ποια ρομ εχεις? Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Δεν ξερω αν o nAa kernel κανει με την ρομ σου.Ποια ρομ εχεις? εχω ginger v026.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Δεν είναι συμβατός με τη GDX.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiaraphael8 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας! Είχα κάνει αναβάθμιση λογισμικού στο x8 μου αλλά κατά κάποιο τρόπο έχασα τα αρχεία απ την SD και τώρα κατά την εκκίνηση παγώνει στο λογότυπο της SE. Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας! Είχα κάνει αναβάθμιση λογισμικού στο x8 μου αλλά κατά κάποιο τρόπο έχασα τα αρχεία απ την SD και τώρα κατά την εκκίνηση παγώνει στο λογότυπο της SE. Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! Custom rom να υποθέσω; Κάνε full wipe.. @mimh_chios απαντάω στη ερώτηση σου από κάτω! Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις μεταφέρει την εφαρμογή που έχει το widget στην SD. Ότι εφαρμογή έχεις και χρησιμοποιείς το widget της, μετέφερε την στην μνήμη του κινητού! Λοιπόν. Αφού φλασαρες τον kernel, ξαναφλασαρε τη GDX ΧΩΡΙΣ full wipe. Αν συνεχίσει τα ίδια, κάνε full wipe. Αν ακόμα επιμένει, πέρασε άλλη rom.. Edited May 21, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Δεν είναι συμβατός με τη GDX.. χμμμ τι λες να κανω? να μεινω εκει που ειμαι? εν το μεταξυ στα widgets μου λεει προβλημα φορτωσης γραφικου στοιχειου :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiaraphael8 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 μα πως; αφου δεν ανοιγει καν η συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 μα πως; αφου δεν ανοιγει καν η συσκευη! Επιδιόρθωση μέσω SUS. Έχει οδηγίες μέσα στο πρόγραμμα για το τι θα κάνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiaraphael8 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Επιδιόρθωση μέσω SUS. Έχει οδηγίες μέσα στο πρόγραμμα για το τι θα κάνεις.. ευχαριστω!:) θα το προσπαθησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Συνήθως βγάζει με μέτρια χρήση 2 μέρες. Εμένα στη 025 τόσο έβγαζε. Εσένα πόσο βγάζει; Εμένα με μέτρια χρήση μου βγάζει σχεδόν 30 ώρες. Απλά σκέφτομαι να έπαιρνα μία μπαταρία μεγαλύτερη http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-XPERIA-X8-/120832874932?pt=PDA_Accessories&hash=item1c223359b4 τι γνώμη έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Εμένα με μέτρια χρήση μου βγάζει σχεδόν 30 ώρες. Απλά σκέφτομαι να έπαιρνα μία μπαταρία μεγαλύτερη http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-XPERIA-X8-/120832874932?pt=PDA_Accessories&hash=item1c223359b4 τι γνώμη έχετε? Μακριά από οτιδήποτε κινέζικο σε μπαταρίες. Πότε δε ξέρεις τι γίνεται.. Πάρε κάτι επώνυμο καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μακριά από οτιδήποτε κινέζικο σε μπαταρίες. Πότε δε ξέρεις τι γίνεται.. Πάρε κάτι επώνυμο καλύτερα.. Μάλλον δεν θα πάρω τίποτα :lol::lol: ! Θα αρκεστώ στον φορτιστή μου. Πάντως με την 026 και με θέμα την ICS είναι "μπόμπα" και σε εμφάνιση και νομίζω πιο ελαφρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Λέω να περάσω και εγώ GingerDX πάλι για να τη δω.. Θα χάσω μισή ώρα από τη ζωή μου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts