Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

overClock?? τι ειναι αυτο? δε το εχω ακουσει στο iphone αυτο..

Ασ' το τότε! Για να μην ξέρεις, δεν έχεις κάνει τίποτα!:p

Overclock = Αύξηση συχνότητας επεξεργαστή!! Υπάρχει και στα PC's αυτή η επιλογή!

Δοκίμασε φλασαρισμα kernel ξανά και φλασαρισμα rom..

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ασ' το τότε! Για να μην ξέρεις, δεν έχεις κάνει τίποτα!:p

Overclock = Αύξηση συχνότητας επεξεργαστή!! Υπάρχει και στα PC's αυτή η επιλογή!

Δοκίμασε φλασαρισμα kernel ξανά και φλασαρισμα rom..

Τι λες? Αμα δν ειχα κανει δε θα εσπαγα το iphone μου...δν εχω κανει ποτε κατι τετοιο σε iphone και δε το λεει απ οσα εχω δει χρονια ποτε...οποτε...

δε το εχω κανει γιατι δε χρειαστηκε..

ε τα ιδια και τα ιδια θα γινεται συνεχεια?θα χαθουν ολα παλι?

Edited by Mimh_chios

Αν δεν κάνεις full wipe όχι. Τώρα δε χρειάζεσαι full wipe!

εκανα flashtool το ανοιγω και μου κανει συνεχεια reboot..και κολλαει παρα πολυ :(

εκανα flashtool το ανοιγω και μου κανει συνεχεια reboot..

Ο κερνελ που βαζεις κανει για την ρομ που εχεις εγκαταστησει?

Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Τον σωστό βάζεις.. Περίεργο αυτό. Ξαναφλάσαρε τη ρομ..

Το εκλεισα και εβγαλα και τν μπαταρια και μπηκε...τωρα ειναι ενταξει αλλα καποιες φορες μου κολλαει ας πουμε πριν ωρες εκανε πολλα reboot απο μονο του και κολουσε κιολας :(

Το προβλημα το εχει η ο κερνελ η η ρομ.Φλασαρε εναν αλλο κερνελ συμβατο με την ρομ που εχεις βαλει αλλιως βαλε dark shin engine rom με nAa kernel.
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Το προβλημα το εχει η ο κερνελ η η ρομ.Φλασαρε εναν αλλο κερνελ συμβατο με την ρομ που εχεις βαλει αλλιως βαλε dark shin engine rom με nAa kernel.

χμμ που θα το βρω αυτο?

χμμ που θα το βρω αυτο?

Εδω η ρομ http://www.mediafire.com/?2d6n7u1fcj68tjr

και εδω ο κερνελ http://code.google.com/p/minicm/downloads/detail?name=E15_nAa-11_2.6.29.6-nAa-11.ftf

Γινεται να βαλω πρωτα kerner να δω αν φταιει αυτο?

Γινεται να βαλω πρωτα kerner να δω αν φταιει αυτο?

Δεν ξερω αν o nAa kernel κανει με την ρομ σου.Ποια ρομ εχεις?

Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας! Είχα κάνει αναβάθμιση λογισμικού στο x8 μου αλλά κατά κάποιο τρόπο έχασα τα αρχεία απ την SD και τώρα κατά την εκκίνηση παγώνει στο λογότυπο της SE. Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας! Είχα κάνει αναβάθμιση λογισμικού στο x8 μου αλλά κατά κάποιο τρόπο έχασα τα αρχεία απ την SD και τώρα κατά την εκκίνηση παγώνει στο λογότυπο της SE. Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Custom rom να υποθέσω;

Κάνε full wipe..

@mimh_chios απαντάω στη ερώτηση σου από κάτω!

Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις μεταφέρει την εφαρμογή που έχει το widget στην SD. Ότι εφαρμογή έχεις και χρησιμοποιείς το widget της, μετέφερε την στην μνήμη του κινητού!

Λοιπόν. Αφού φλασαρες τον kernel, ξαναφλασαρε τη GDX ΧΩΡΙΣ full wipe. Αν συνεχίσει τα ίδια, κάνε full wipe. Αν ακόμα επιμένει, πέρασε άλλη rom..

Edited by alkis_7

Δεν είναι συμβατός με τη GDX..

χμμμ τι λες να κανω? να μεινω εκει που ειμαι?

εν το μεταξυ στα widgets μου λεει προβλημα φορτωσης γραφικου στοιχειου :/

μα πως; αφου δεν ανοιγει καν η συσκευη!

Επιδιόρθωση μέσω SUS. Έχει οδηγίες μέσα στο πρόγραμμα για το τι θα κάνεις..

Επιδιόρθωση μέσω SUS. Έχει οδηγίες μέσα στο πρόγραμμα για το τι θα κάνεις..

ευχαριστω!:) θα το προσπαθησω!

Συνήθως βγάζει με μέτρια χρήση 2 μέρες. Εμένα στη 025 τόσο έβγαζε. Εσένα πόσο βγάζει;

Εμένα με μέτρια χρήση μου βγάζει σχεδόν 30 ώρες. Απλά σκέφτομαι να έπαιρνα μία μπαταρία μεγαλύτερη http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-XPERIA-X8-/120832874932?pt=PDA_Accessories&hash=item1c223359b4 τι γνώμη έχετε?

Εμένα με μέτρια χρήση μου βγάζει σχεδόν 30 ώρες. Απλά σκέφτομαι να έπαιρνα μία μπαταρία μεγαλύτερη http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-XPERIA-X8-/120832874932?pt=PDA_Accessories&hash=item1c223359b4 τι γνώμη έχετε?

Μακριά από οτιδήποτε κινέζικο σε μπαταρίες. Πότε δε ξέρεις τι γίνεται.. Πάρε κάτι επώνυμο καλύτερα..

Μακριά από οτιδήποτε κινέζικο σε μπαταρίες. Πότε δε ξέρεις τι γίνεται.. Πάρε κάτι επώνυμο καλύτερα..

Μάλλον δεν θα πάρω τίποτα :lol::lol: ! Θα αρκεστώ στον φορτιστή μου. Πάντως με την 026 και με θέμα την ICS είναι "μπόμπα" και σε εμφάνιση και νομίζω πιο ελαφρύ.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8