alkis_7 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Mπες στο Super_su, βρες το titanium backup και δώσε από εκεί δικαιώματα root. Δε ξέρω πως γίνεται (έχω χρησιμοποιήσει μόνο superuser και απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει στη νέα GDX) αλλά σίγουρα γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Mπες στο Super_su, βρες το titanium backup και δώσε από εκεί δικαιώματα root. Δε ξέρω πως γίνεται (έχω χρησιμοποιήσει μόνο superuser και απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει στη νέα GDX) αλλά σίγουρα γίνεται.. επιτελους :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennidra Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 καλημέρα.έχω περάσει την v26 και μου κόλλησε στιν αρχική οθόνη. ξεκίνησα να τα κάνω όλα μια απ την αρχή με το SEUS κ μετά το update δεν μου ανοίγει την SIM ενώ μου ζητάει κανονικά PIN δεν ξεκλειδώνει και δεν μπαίνει στο δίκτυο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Παιδια καλησπερα μια ερωτηση γιατι μου δειχνει τα εικονιδια τσ οθονης τεραστια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Mε GDX 026 πόσο κρατάει η μπαταρία σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Όταν επιλέγω apply update from sd card για να περασω τη ginger dx v026 μου εμφανίζει το εξης: --Install from sdcard... Finding update package... Opening update package... E:Cant open /sdcard/update.zip (No such file on directory) Installation aborted. Έχει κανεις ιδέα για ποιο λόγο γίνεται αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 καλημέρα.έχω περάσει την v26 και μου κόλλησε στιν αρχική οθόνη. ξεκίνησα να τα κάνω όλα μια απ την αρχή με το SEUS κ μετά το update δεν μου ανοίγει την SIM ενώ μου ζητάει κανονικά PIN δεν ξεκλειδώνει και δεν μπαίνει στο δίκτυο.... Αν κάνεις αναζήτηση δικτύου τι σου βγάζει; Παιδια καλησπερα μια ερωτηση γιατι μου δειχνει τα εικονιδια τσ οθονης τεραστια? Μήπως πείραξες τίποτα από τις ρυθμίσεις Cyanogen; Mε GDX 026 πόσο κρατάει η μπαταρία σας? Συνήθως βγάζει με μέτρια χρήση 2 μέρες. Εμένα στη 025 τόσο έβγαζε. Εσένα πόσο βγάζει; Όταν επιλέγω apply update from sd card για να περασω τη ginger dx v026 μου εμφανίζει το εξης: --Install from sdcard... Finding update package... Opening update package... E:Cant open /sdcard/update.zip (No such file on directory) Installation aborted. Έχει κανεις ιδέα για ποιο λόγο γίνεται αυτο??? Ξανακατέβασε από την αρχή την 026.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennidra Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο με τίποτα μου βγάζει μονίμως την SIM οτι είναι LOCKED αν κ δίνω κανονικά το PIN έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα κ δεν γίνεται τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Αν κάνεις αναζήτηση δικτύου τι σου βγάζει; Βασικά σου βρίσκει δίκτυα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennidra Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 μου βρίσκει τα 3 δίκτυα κανονικά όταν πατάω να συνδεθώ μου βγάζει "unable to connect.please try later". η SIM δουλέυει πάντως κανονικά σε άλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Δε ξέρω κάποια λύση για το πρόβλημα σου. Μήπως έχει πιάσει σκόνη στη θέση για την κάρτα SIM; Δοκίμασε να τη βγάλεις και να καθαρίσεις λίγο το σημείο... Μπορεί και να δουλέψει... Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennidra Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.μάλλον δεν έχει πρόβλημα η SIM αλλα δεν είμαι και σίγουρος. πάντως έχω κάνει πάνω απο 50 SEUS updates :wacko: και δέν έχει αλλάξει κάτι ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Με άλλη κάρτα δοκίμασες; Μπορεί να είναι πρόβλημα της SIM σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennidra Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 δικίμασα μόλις αλλά τα ίδια. μου ζήτησε βέβαια έναν άλλον κωδικό και πάτησα DISMISS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Σε αυτόν τον κωδικό μη δίνεις σημασία.. Σε όλους το βγάζει.. Με τη stock rom να υποθέσω ότι δε βγάζει αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennidra Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 σε όλες το βγάζει το πρόβλημα.αυτό είναι το θέμα μου. μήπως πρέπει να το πετάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 σε όλες το βγάζει το πρόβλημα.αυτό είναι το θέμα μου. μήπως πρέπει να το πετάξω? Όχι. Πέρνα του stock μέσω SUS και πήγαινε το για service.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennidra Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 να σαι καλά.μακάρι να στρώσει. σ ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Αν κάνεις αναζήτηση δικτύου τι σου βγάζει; Μήπως πείραξες τίποτα από τις ρυθμίσεις Cyanogen; Συνήθως βγάζει με μέτρια χρήση 2 μέρες. Εμένα στη 025 τόσο έβγαζε. Εσένα πόσο βγάζει; Ξανακατέβασε από την αρχή την 026.. το εφτιαξα ενταξει :) αλλα πολλα reboot κανει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 το εφτιαξα ενταξει :) αλλα πολλα reboot κανει :( Όταν λες πολλά reboot; Έτσι μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Mimh_chios ξαναφλασαρε τον κερνελ.Μπορει να στρωσει. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Mimh_chios ξαναφλασαρε τον κερνελ.Μπορει να στρωσει. Κάτσε να δούμε τι θα πει.. Δε νομίζω να φταίει αυτό.... @mimh_chios έχεις κάνει OC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Όταν λες πολλά reboot; Έτσι μόνο του; ναι απο μονο του :( Κάτσε να δούμε τι θα πει.. Δε νομίζω να φταίει αυτό.... @mimh_chios έχεις κάνει OC; τι ειναι ΟC? ειπαμε δε ξερω απο android :D Edited May 22, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 τι ειναι ΟC? ειπαμε δε ξερω απο android :D Δεν είναι μόνο στο android αυτό!!:p OverClock!! Έχεις κάνει; Και αν ναι, πόσο το έχεις πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Δεν είναι μόνο στο android αυτό!!:p OverClock!! Έχεις κάνει; Και αν ναι, πόσο το έχεις πάει; overClock?? τι ειναι αυτο? δε το εχω ακουσει στο iphone αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts