alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δε το έχω ψάξει το θεματάκι. Mόνο η κάμερα δε λειτουργεί. Δες εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δε το έχω ψάξει το θεματάκι. Mόνο η κάμερα δε λειτουργεί. Δες εδώ.. αν ειναι πιο καλη ή εστω το ιδιο θα την περασω γιατι βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δοκίμασε τη. Δε χάνεις και τίποτα. Απλά λίγο χρόνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Δοκίμασε τη. Δε χάνεις και τίποτα. Απλά λίγο χρόνο.. αυτο θα κανω και μετα θα ποσταρω να σου πω εντυπωσεις... αυτο θα κανω και μετα θα ποσταρω να σου πω εντυπωσεις... αλκη απο εμφανιση ειναι αρκετα ωραια αλλα απο ταχυτητα σερνεται αφου παρατηρησα οτι ειναι τοσο βαρυα που σχεδον συνεχεια ο επεξεργαστης δουλεβε φουλ στα 768 ενω με γκινγκερ δεν ανεβαιανε συχνα τοσο ψιλα..εκανα restore το backup και ξαναεβαλα ginger :P --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 29, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Γεια σας παιδια.Λοιπον,εκανα νεα benchmarks,με το τελευταιο antutu και με το πιο τελευταιο Quadrant advanced. Λειτουργικο συστημα:Shin Engine Kernel:nAa-11 kernel Eπεξεργαστης:825 mhz. Τα screenShots στο τελος. Θελω να τονισω και τα εξης:Ετρεξα τα benchmarks που αναφερω παραπανω δοκιμαζοντας εκτος απο τον nAa-11 kernel(σε συνδυασμο παντα με την Shin engine)και τους κατωθι kernels: X8_07-ICS_Alfs.ftf X8_08a-GDX_Alfs&Djnilse.ftf X8_08-cm7-FIX3_Alfs&Djnilse.ftf X8_08-cm7-v5_Alfs&Djnilse.ftf X8_v08a-cm7_Alfs&djnilse.ftf Ο κατασκευαστης της Shin Engine υποστηριζει πως η ρομ τρεχει καλυτερα με τον X8_v08a-cm7_Alfs&djnilse κερνελ η με τον nAa-11 κερνελ.Με τον X8_v08a-cm7_Alfs&djnilse κερνελ,το WiFi ΔΕΝ λειτουργει ΚΑΘΟΛΟΥ. Συμπερασμα: Μετα την δοκιμη ολων των παραπανω κερνελ,η shine engine + nAa-11 κερνελ,Ο ΤΕΛΕΙΟΣ συνδυασμος..Και το λεω βασει των benchmarks.Επισης το τεραστιο πλεονεκτημα του nAa-11 κερνελ σε σχεση με ολους τους αλλους,ειναι οτι σου ξεκλειδωνει ολες τις δυνατες συχνοτητες του κινητου,το οποιο σου επιτρεπει να πας τον cpu απο τα 19 mhz (ναι,19) εως τα 864 mhz.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο cpu του Χ8 θα παει στα 864..Προσωπικα ο δικος μου παει μεχρι 844 αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα το κινητο κρασαρει.Στα 825 δουλευει τελεια.Οι αλλοι κερνελς σου επιτρεπουν να πας τον cpu απο τα 122 mhz εως τα 806. Επισης δοκιμασα και την MiniCM7-2.2.0-shakira η οποια ηταν πολυ κατωτερη απο την shin engine σε ολα τα benchmarks. Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος που εχω καταρριψει τον μυθο που λεει : Με ξεκλειδωμα του bootloader και ,με custom kernel+custom rom ΔΕΝ πετυχαινεις μεγαλυτερους χρονισμους.Προσωπικα καταφερα πολυ μεγαλυτερους χρονισμους,αφου με stock kernel και custom rom για τον stock kernel,το κινητο μου πηγαινε μονο μεχρι 787 mhz. Τωρα πλεον παει και στα 825 χωρις το παραμικρο προβλημα και οι επιδοσεις ειναι τρελες σε σχεση με ενα συμβατικο X8. Edited April 29, 2012 by AndroX Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Μια μικρή παρατήρηση. Ο Alfs v08a κατεβαίνει στα 19 mhz..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Ναι, αλλα δεν ανεβαινει μεχρι τα 864:grin: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Aυτό είναι σωστό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinkano Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Όλα καλά, αλλά κανείς δεν μιλάει για απόδοση της μπαταρίας μετά από υπερχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Δε παρατήρησα διαφορά παρά την αύξηση της συχνότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δε το έχω ψάξει το θεματάκι. Mόνο η κάμερα δε λειτουργεί. Δες εδώ.. Δε το έχω ψάξει το θεματάκι. Mόνο η κάμερα δε λειτουργεί. Δες εδώ.. Καλήμερα. Σε αντίστοιχη ρομ σε Galaxy 3 που δεν δούλευε η κάμερα κατεβαζαμε από το Market την εφαρμογή videocam illusion και τράβαγε βίντεο μία χαρά. Απλή ενημέρωσή μονό. Δεν ξέρω αν είναι έτσι και για το χ8. Ερώτηση τώρα. Πως μπορώ να τσεκάρω αν μπορώ να ξεκλείδωσω τον bootloader στο δικό μου χ8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δες εδώ τα Step 2 και 3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δες εδώ τα Step 2 και 3.. 10w51.Προχωραω αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Άνετα... Εσένα είναι αρκετά παλιό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Άνετα... Εσένα είναι αρκετά παλιό! Απο ρομ τι προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εγώ έχω βολευτεί πολύ με GingerDX 025 και Alfs kernel v08a. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εγώ έχω βολευτεί πολύ με GingerDX 025 και Alfs kernel v08a. Εχω σταματησει στην GingerDX 022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δεν υπάρχει κόλλημα. Περνάς την 025! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Δεν υπάρχει κόλλημα. Περνάς την 025! Ναι το ξερω αλλα λεω μηπως υπαρχει τιποτα καλυτερο ι να δοκιμαζα το port της ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Κλάσεις ανώτερη η GDX από τότε που την ανέλαβε ο νέος developer. Πολύ καλύτερη από την ICS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Κλάσεις ανώτερη η GDX από τότε που την ανέλαβε ο νέος developer. Πολύ καλύτερη από την ICS.. Την κατεβαζω αμεσως.Για την αλλαγη kernel χρειαζεται ξεκλειδωμα? Edited April 30, 2012 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 astonaytis,θελει ξεκλειδωμα φυσικα.Τρεξε το s1tool να δεις τι θα σου βγαλει,αν και δεν νομιζω να χρειαστει καν γιατι οπως ειπε ο alkis_7 ειναι σχετικα παλιο το κινητο.Μετα τρεχεις το msm7227_cemc.cmd για να ξεκλειδωσεις τον bootloader.Πριν τρεξεις το msm, root το κινητο και debug mode. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 astonaytis,θελει ξεκλειδωμα φυσικα.Τρεξε το s1tool να δεις τι θα σου βγαλει,αν και δεν νομιζω να χρειαστει καν γιατι οπως ειπε ο alkis_7 ειναι σχετικα παλιο το κινητο.Μετα τρεχεις το msm7227_cemc.cmd για να ξεκλειδωσεις τον bootloader.Πριν τρεξεις το msm, root το κινητο και debug mode. Κατσε να περασω το update της GDX και βλεπουμε για τον kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Κάνε πρώτα εγκατάσταση τον Kernel και μετά βάλε τη Rom. Optional: Flash Alfs Note that flashing a kernel requires you to unlock the boot loader. Check the manufacturing date of your phone here first to avoid hard bricking! Download the ROM Copy the ZIP file to your SD card Reboot to CWM (v014 or newer) or xRecovery (v013 or older) Install custom zip Install the Stock Kernel Modules AddOn or Alfs Kernel AddOn Reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Κάνε πρώτα εγκατάσταση τον Kernel και μετά βάλε τη Rom. Optional: Flash Alfs Note that flashing a kernel requires you to unlock the boot loader. Check the manufacturing date of your phone here first to avoid hard bricking! Download the ROM Copy the ZIP file to your SD card Reboot to CWM (v014 or newer) or xRecovery (v013 or older) Install custom zip Install the Stock Kernel Modules AddOn or Alfs Kernel AddOn Reboot Ας περασω πρωτα την ρομ μιας και δεν εχω καλο ιντερνετ εδω στο αυτοκινητο στην δουλεια οποτε αν παει κατι στραβα δεν θα μπορω να ρωτησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts