Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κάνε ένα full wipe.

Έκανα και πάλι δεν έγινε τίποτα. Επιμένει να κολλάει στο sony erticsson.. δεν προχωράει καθόλου!

Δυστυχώς αν δεν είχες κρατήσει backup δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Δοκίμασε να ακολουθήσεις τα βήματα που έδωσα στο tzagaritos στη προηγούμενη σελίδα και ενημέρωσε αν μπορείς.

Δυστυχώς αν δεν είχες κρατήσει backup δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Δοκίμασε να ακολουθήσεις τα βήματα που έδωσα στο tzagaritos στη προηγούμενη σελίδα και ενημέρωσε αν μπορείς.

Ειλικρινά δεν με πειράζει αν δεν κρατηθεί τίποτα.. ας σβηστούν όλα το θέμα είναι να ξανά ανοίξει!! ακολούθησα τα βήματα που έδωσες στο tzagaritos το βρίσκει το κινητό είναι στην προετοιμασία κ με το που το ανοίγω και πατάω παρατεταμένα το πάνω κουμπί μαζί με την επιστροφή με πετάει στο freeXperia recovery x8 v001.. :worry:

Πρέπει πρώτα να το συνδέσεις στο pc ΚΛΕΙΣΤΟ και μετά να πατήσεις το πίσω κουμπί. Θα σου ανάψει το πράσινο ledακι.

Πρέπει πρώτα να το συνδέσεις στο pc ΚΛΕΙΣΤΟ και μετά να πατήσεις το πίσω κουμπί. Θα σου ανάψει το πράσινο ledακι.

ΑΑ οκ το έκανα μάλλον σωστά και δείχνει να φορτίζει η μπαταρία κόκκινο led... δυστυχώς είχε μόλις 35% όταν το έπαθε όλο το σκηνικό!! σε Ευχαριστώ!!!!! πάντως θα το αφήσω μισή ωρίτσα και θα το ξαναπροσπαθήσω μπας και φταίει αυτό!! και θα σε ειδοποιήσω για την όλη διαδικασία!

alkis_7 Είσαι απλά ο Θεός μου για σήμερα σε ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :up: η ενημέρωση έγινε κ ξαναγύρισα στα παλιά καλά και ωραία!! και πάλι ευχαριστώ!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

alkis_7 Είσαι απλά ο Θεός μου για σήμερα σε ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :up: η ενημέρωση έγινε κ ξαναγύρισα στα παλιά καλά και ωραία!! και πάλι ευχαριστώ!!

Tίποτα!

@tzagaritos απ ότι βλέπεις, μάλλον εσύ έκανες κάτι λάθος!;)

Tίποτα!

@tzagaritos απ ότι βλέπεις, μάλλον εσύ έκανες κάτι λάθος!;)

φιλε μου δεν νομιζω γιατι και στο seus μου λεει οτι το κινητο μου διαθετει το πιο προσφατο λογισμικο και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο για το κινητο μου

Δοκίμασες με το τρόπο που σου πόσταρα; Ακολούθα κατα γράμμα τα βήματα και θα δεις οτι θα περάσει τη 2.1!

Δοκίμασες με το τρόπο που σου πόσταρα; Ακολούθα κατα γράμμα τα βήματα και θα δεις οτι θα περάσει τη 2.1!

πριν το δοκιμαζα σπιτι ενος φιλου...και εγραφε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο.....το δοκιμαζω τωρα σπιτι μου και εκει που λεει 1εναρξη το κανει ομως κολλαει στο 2ο βημα που λεει προετοιμασια και περιμενω ωρα και δεν προχοραει

Χρόνια πολλά παιδιά! όσοι από εσάς που τώρα ξεκλειδώσατε τον bootloader και περάσατε Alfs έχετε πρόβημα με το wifi? σε μένα βγάζει σφάλμα όταν πατάω για να το ενεργοποιήσω. επίσης δεν μπορώ να περάσω το Add-on alfs δεν μπορεί να το κάνει install. γνωρίζει κανένας κάποια λύση?

πριν το δοκιμαζα σπιτι ενος φιλου...και εγραφε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο.....το δοκιμαζω τωρα σπιτι μου και εκει που λεει 1εναρξη το κανει ομως κολλαει στο 2ο βημα που λεει προετοιμασια και περιμενω ωρα και δεν προχοραει

Εκεί κατεβάζει το support zone. Εμένα σε 1-2 λεπτά, είχε κατέβει. Χτες το ξαναδοκίμασα!

Εκεί κατεβάζει το support zone. Εμένα σε 1-2 λεπτά, είχε κατέβει. Χτες το ξαναδοκίμασα!

το κατεβαζει το support zone μετα ομως παταω επιδιορθωση και μετα κολαει εκει

το κατεβαζει το support zone μετα ομως παταω επιδιορθωση και μετα κολαει εκει

tzagaritos στο cwm μπορείς να μπεις;

ναιιιιι κανονικααα μονο αυτο μπορω να κανω .....

Αν μπεις εκεί υπάρχει επιλογή για να κάνεις mount την κάρτα σου. Το pc θα στην βρει κανονικά για να περάσεις την gingerdx.

Αν μπεις εκεί υπάρχει επιλογή για να κάνεις mount την κάρτα σου. Το pc θα στην βρει κανονικά για να περάσεις την gingerdx.

βρισκει κανονικα το κινιτο δειχνει οτι εχει βρει μια συσκευη αποθηκευσης αλλλα δε μπορω να μπω...να σαν να το εχεις ανοιχτο και να πρεπει να ενεργοποιησεις την αποθηκευση και 2 ατομα στο φορουμ μου ειπαν πριν οτι δεν γινεται να κανω μουντ με κλειστο κινητο ...

βρισκει κανονικα το κινιτο δειχνει οτι εχει βρει μια συσκευη αποθηκευσης αλλλα δε μπορω να μπω...να σαν να το εχεις ανοιχτο και να πρεπει να ενεργοποιησεις την αποθηκευση και 2 ατομα στο φορουμ μου ειπαν πριν οτι δεν γινεται να κανω μουντ με κλειστο κινητο ...

Ξέρω οτι γίνεται γιατί το έχω κάνει όταν είχα κάτι προβληματάκια κι εγώ. Μισό να δοκιμάσω.

Ξέρω οτι γίνεται γιατί το έχω κάνει όταν είχα κάτι προβληματάκια κι εγώ. Μισό να δοκιμάσω.

οκ φιλε περιμενω

Guest bluesman1
Καλησπερα σε ολους.Ειχα ενα προβληματακι το πως να κανω root στο κινητο με 2.1 official και το εκανα ok.Εγκατεστησα και την τελευταια GingerDX v.025 και τωρα το φορτιζω να φτασει στο 100% η μπαταρια και να του κανω το Wipe Battery Stats μεσω recovery.Σκεφτομαι να εγκαταστησω απο το site του Jimdem και το Tweak Package την τελευταία έκδοση (24.1 Lite).Μετα απο αυτο θα χρειαστει να κανω παλι root για να περναω τις apps στην sd;Ευχαριστω.

οκ φιλε περιμενω

Πηγαίνοντας στο cwm -> mounts and storage -> mount usb storage μου το βρίσκει.

Καλησπερα σε ολους.Ειχα ενα προβληματακι το πως να κανω root στο κινητο με 2.1 official και το εκανα ok.Εγκατεστησα και την τελευταια GingerDX v.025 και τωρα το φορτιζω να φτασει στο 100% η μπαταρια και να του κανω το Wipe Battery Stats μεσω recovery.Σκεφτομαι να εγκαταστησω απο το site του Jimdem και το Tweak Package την τελευταία έκδοση (24.1 Lite).Μετα απο αυτο θα χρειαστει να κανω παλι root για να περναω τις apps στην sd;Ευχαριστω.

Όχι φίλε μου είσαι κανονικά root. Μετά απλά το απολαμβάνεις.

Φυσικά όχι. Όλα θα είναι κανονικά μέσα και θα παραμείνει το root.

γεια και απο μενα! μπορει να φαινεται απλη και χαζη η ερωτηση μου αλλα εχω σκασει...πως στο καλο στελνει κανεις ενα mms μ αυτο το κινητο? μου ειπαν απ τη κοσμοτε οτι πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η κινηση δεδομενων. αν ομως την ενεργοποιησω καποιες φορες με χρεωνει με το 1ευρω, αλλες φορες εχει τυχει και δεν εχω χρεωθει αλλα σπανιο.. οποτε τι μπορω να κανω ξερετε?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8