alkis_7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ναι. Την εδωσε σε αλλον, ο οποιος εκανε πολυ καλη δουλεια στη τελευταια GDX.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Παιδια καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε μια σταθερή ρομ για το κινητο θέλω για το κινητο της κοπέλας μου. Της είχα βάλει την froyo 2.5 νομίζω αλλα της κολλάει πολυ. Κάνει επανεκινηση ο launcher. Κ έχει φρικαρει χαχα :-) Ευχαριστω. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 GingerDX 023b και addons for stock kernel μετα την εγκατασταση της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 GingerDX 023b και addons for stock kernel μετα την εγκατασταση της.. Ευχαριστω πολυ. Ελπίζω να είναι οκ αυτή η ρομ και να μην έχει προβλήματα... Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ευχαριστω πολυ. Ελπίζω να είναι οκ αυτή η ρομ και να μην έχει προβλήματα... Δεν εχει κανενα προβλημα. Πλεον ειναι και οπτικα ωραια, μιας και ο developer εχει περασει θεμα ics... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 GingerDX 023b και addons for stock kernel μετα την εγκατασταση της.. Γεια σας ειμαι νεο μελος.αλλα σας παρακολουθω σχεδον ενα χρονο.Με τις πολυτιμες συμβουλες σας περασα πολλες rom ομως δυο φορες προσπαθησα με την GingerDX 023b ,αλλα και τις δυο κολησε στο λογοτυπο της sony.Τo επανεφερα με το seus στη 2.1 και ζητω τα"φωτα σας" .Ευχαριστω εκ των πρωτερων για τη βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Γεια σας ειμαι νεο μελος.αλλα σας παρακολουθω σχεδον ενα χρονο.Με τις πολυτιμες συμβουλες σας περασα πολλες rom ομως δυο φορες προσπαθησα με την GingerDX 023b ,αλλα και τις δυο κολησε στο λογοτυπο της sony.Τo επανεφερα με το seus στη 2.1 και ζητω τα"φωτα σας" .Ευχαριστω εκ των πρωτερων για τη βοηθεια σας. Πιθανοτατα δεν εκανες full wipe.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Έχεις partitioned την κάρτα? οχι τα εχω διαγραψει κι εκανα και διαμορφωση πριν την ξαναχρησιμοποιησω..... Περιεργο. Δε ξερω καποια λυση αλλα δοκιμασε να ξαναπερασεις το Link2SD. Αν δε γινει κατι, κανε ενα full wipe μπας και στρωσει. θα το δοκιμασω...... κι ας ελπισουμε να μη μ κανει νερα παλι..................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Στο τηλεφωνο ενος φιλου δεν μπορουμε με τιποτα να περασουμε τον λογαριασμο του google για να μπει στο market.Η εκδοση ειναι η official 2.1 update1.Στο internet το τηλεφωνο μπαινει κανονικα αλλα στο market ή στο Gmail δεν προχωραει με τιποτα.Δηλωνεις τα στοιχεια και αφου περιμενεις να επικοινωνησει ποση ωρα με τους servers στο τελος γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η μεταφορα δεδομενων κτλ και να επικοιωνησουμε με την εξυπηρετηση πελατων!Εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο το προβλημα?Γιατι απο Android SE δεν κατεχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Eχει ξανα-αναφερθει τετοιο προβλημα και στο x8 αλλα και στο Neo V παλαιοτερα αλλα δυστυχως τωρα δε θυμαμαι τη λυση. Ψαξε στο google μηπως βρεις κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ναι. Την εδωσε σε αλλον, ο οποιος εκανε πολυ καλη δουλεια στη τελευταια GDX.. Μιλήσαμε στο chat που έχει, σε λίγες μέρες να βγει η 0.24! Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μιλήσαμε στο chat που έχει, σε λίγες μέρες να βγει η 0.24! Mαλιστα. Ξερεις παραπανω πληροφοριες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Eχει ξανα-αναφερθει τετοιο προβλημα και στο x8 αλλα και στο Neo V παλαιοτερα αλλα δυστυχως τωρα δε θυμαμαι τη λυση. Ψαξε στο google μηπως βρεις κατι.. Από μια γρήγορη αναζήτηση κάποιοι λένε ότι για να στρώσει πρέπει να ξαναφλασαρεις την rom μέσω του pc companion!Ισχύει κάτι τέτοιο?Μην παιδευομαι άδικα! Edited March 26, 2012 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaskellh Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 εχω περασει το GingerDX 023b. καπου στα πιο πανο post λεει και κατι για (addons for stock kernel) τι ειναι αυτο και πως μπορω να το περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Από μια γρήγορη αναζήτηση κάποιοι λένε ότι για να στρώσει πρέπει να ξαναφλασαρεις την rom μέσω του pc companion!Ισχύει κάτι τέτοιο?Μην παιδευομαι άδικα! Δοκιμασε να το κανεις. Προσεχε ομως τα δεδομενα που υπαρχουν μεσα στο κινητο γιατι χανονται.. εχω περασει το GingerDX 023b. καπου στα πιο πανο post λεει και κατι για (addons for stock kernel) τι ειναι αυτο και πως μπορω να το περασω? Eιναι καποια προσθετα που εχει για stock kernel και πρεπει να περαστουν. Θα τα εγκαταστησεις, οπως εγκατεστησες και τη rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Όχι, δεν είπαμε πολλά. Απλά ότι το δουλεύουν τώρα για δοκιμές κλπ. και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο. Εγώ έχω την 0.22. Αν βάλω την καινούρια τώρα πρέπει να ξαναπεράσω εφαρμογές κλπ; Αν όχι, με το overclock και το miltitouch τι γίνεται; Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Όχι, δεν είπαμε πολλά. Απλά ότι το δουλεύουν τώρα για δοκιμές κλπ. και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο. Εγώ έχω την 0.22. Αν βάλω την καινούρια τώρα πρέπει να ξαναπεράσω εφαρμογές κλπ; Αν όχι, με το overclock και το miltitouch τι γίνεται; Εφαρμογες οχι. Αφου δε κανεις full wipe, ολα καλα. Για multitouch περνας τα addons for stock kernel. Για oc, βαζεις το x8oc.ko στο φακελο που λενε οι οδηγιες και απλα κανεις μια επανεκκινηση. Θα παει στις τιμες που το ειχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδια απο οτι βλεπω βγηκε και v024 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Παιδια απο οτι βλεπω βγηκε και v024 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Oντως. Με μικρες αλλα αρκετες αλλαγες... Κατεβαινει ηδη!! Εγκατασταθηκε. Πρωτες εικονες μιας και ακομα φορτωνει. Ο Zeam Launcher πολυ ωραιος!! Edited March 27, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Oντως. Με μικρες αλλα αρκετες αλλαγες... Κατεβαινει ηδη!! Εγκατασταθηκε. Πρωτες εικονες μιας και ακομα φορτωνει. Ο Zeam Launcher πολυ ωραιος!! και εγω θα την περασω σε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 την περασα να περασω τα addons και μετα το tweak tou jimm?o dialer του superuser μπορει να περαστει? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Γειας σας παιδια.!Σας παρακολουθω το τελευταιο 2μηνο,απο οταν πηρα το Xperia X8 δηλαδη.Θα ηθελα να σας περιγραψω την τραγικη ιστορια μου:cry: σχετικα με το κινητο μου.Λοιπον αγορασα το μαυρο χ8 στις 18/02/2012 απο το πλαισιο Ηρακλειου 129 ευρω+ την θηκη Puro 10 ευρω+ 8gb μνημη 16 ευρω.Ολα καλα και ωραια τις πρωτες 23 μερες που το ειχα,μπαινοβγαζα λειτουργικα καθε μερα σχεδον,πειραζα επεξεργαστη(τον ειχα παει μεχρι 768),του ειχα ενεργοποιησει και το dual touch,και γενικα το κινητο πηγαινε μπαλα και ημουν πανευτυχης! :yahoo: Μεχρι που.....Ειδα για το ξεκλειδωμα του boot loader,και πανω στην τρελα μου να του βαλω εναν custom Kernel,ενω ειχα διαβασει οτι τα χ8 που ειναι πανω απο 11w29 δεν ξεκλειδωνουν:lock: και παθαινουν hard brick,ξεχναω αυτην την ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ παραμετρο(σας ειπα,ειχα πορωθει) και ετρεξα το msm7227...Και...Το κινητο ψοφισε!:clap: Το παω στις 12/03/2012 στην Ερισκον και μετα απο 3 μερες μου εστειλαν μηνυμα και ελεγε οτι προωθηθηκε στο ανωτερο service(Αθηνα).Λεω ωραια!Θα το φτιαξουν.!!:w00t: Μετα ομως απο λιγιες μερες μου στελνουν μηνυμα παλι στο κινητο και μου λενε "Το κινητο τιθεται εκτος εγγυησης λογω στρεβλωσης πλακετας,εκτινωμενο ποσο επισκευης 105 ευρω":blink: Παω στην ερικσον και μιλαω με την κοπελα που ειναι εκει και μου λεει"Μαλλον ζουληξες λεει την πλακετα και εχει σπασει,μαλλον απο πτωση"Της κανω "Wtf are you talking about?"Πως γινεται να ζουληξα την πλακετα απο πτωση και ολο το κινητο εξωτερικα να ειναι σε αψογη κατασταση?Και μου κανει δεν ξερω τι να σου πω.Και σηκωνομαι και παω σπιτι και παιρνω τηλεφωνο Αθηνα.Μιλαω με εναν τυπο και τον ρωταω"Το κινητο μου ειναι εκει με εγγυηση αλλα δεν μου το φτιαχνετε γιατι εχει λεει στρεβλωθει η πλακετα.Τι ακριβως εννοειτε με τον ορο στρεβλωση?"Μου λεει"Μαλλον εχει λεει λυγισει η πλακετα:shock:"και του λεω"Δεν υπαρχει περιπτωση,μαλλον κατι εγινε στην μεταφορα"μου λεει"Τιποτα δεν εγινε"του λεω "οκ ευχαριστω" και το κλεινω.Αυτην την Πεμπτη το κινητο μου θα ειναι εδω,αφτιαχτο και οχι μονο αυτο,αλλα θελουν και 15 ευρω να μου το δωσουν.Αλλα αν οντως εχουν κανει ζημια στην πλακετα,θα τους τα κανω εκει μεσα λιμπα.Βεβαια αφου το ελεγχξαν εδω,και εφοσον το εστειλαν επειτα αθηνα σημαινει οτι οταν τους το πηγα και το ανοιξαν,δεν ειδαν προβλημα"στρεβλωσης-σπασιματος"στην πλακετα αλλιως δεν θα εκαναν καν τον κοπο να το στειλουν αθηνα,καθως η φθορα θα εκανε ΜΠΑΜ αν υπηρχε.Οποτε εκει θα πατησω και να μου πουν τιποτα περιεργο θα γινει το ελα να δεις:devil: Παρ'ολα αυτα επειδη ξερω οτι δεν θα βγαλω ακρη παραγγειλα μια πλακετα με εκπτωση 40 ευρω και θα ειναι εδω αυριο --->http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8638&ref=bestprice.gr Θα κανω μονος μου την αλλαγη,και ο θεος βοηθος!Νεα τις επομενες μερες!Ευχαριστω που με ακουσατε!! Edited March 27, 2012 by AndroX Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 την περασα να περασω τα addons και μετα το tweak tou jimm?o dialer του superuser μπορει να περαστει? Προσωπικα δε χρησιμοποιησα το tweak. Καλυτερα περνα μονο τα addons. Παντως μπορει να γινει μια προσπαθεια με τον Δημητρη και τον Ηλια, να φτιαξουμε ενα tweak για οποια GDX ειναι διαθεσιμη τοτε.. Για τον dialer του superuser, δε γνωριζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Προσωπικα δε χρησιμοποιησα το tweak. Καλυτερα περνα μονο τα addons. Παντως μπορει να γινει μια προσπαθεια με τον Δημητρη και τον Ηλια, να φτιαξουμε ενα tweak για οποια GDX ειναι διαθεσιμη τοτε.. Για τον dialer του superuser, δε γνωριζω.. αντε ρε παιδια ειστε ηρωες.χαχαχαχα.καλη προσπαθεια Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 αντε ρε παιδια ειστε ηρωες.χαχαχαχα.καλη προσπαθεια Εμεις οχι. Εμεις ειμαστε απλα testers! Ο Δημητρης θα τα κανει ολα!! @AndroX τι να πω... Καλη υπομονη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts