Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εχω κανει αυτο αλλα παλι τα ιδια μου κανει μου την βγαζει σαν να της εχω κανει ζοομ

οποια εικονα και να βαλεις?

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

οποια εικονα και να βαλεις?

ναι οποια και να εχω τραβηξει αυτο μου κανει. αλλα και κατι αλλες που ειχε μεσα μονο του παλι τα ιδια μου εκανε

Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του launcher που χρησιμοποιείς υπάρχει αυτή η επιλογή. Ανάλογα με τον launcher είναι και διαφορετική η επιλογή γι αυτό δεν μπορώ να σου πω ακριβώς

Μήτσο δες αυτή τη ρόμ. Ειναι Ultra Ram Free. και πάει σφαίρα απ' ότι διάβασα :Ρ

LinuXperia v3.5

Just in love with my Sole :)

γεια σας παιδιά!! είμαι καινούργιος στο forum! το σάββατο πήρα το sony ericsson x8 και μου άρεσε πολύ!! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όμως: έχετε μήπως κανένα πρόβλημα με την μπαταρία;; εμένα από την 1η φόρτιση τελείωσε σε μιάμιση μέρα περίπου!! απλά βλέπω ότι και κλειδωμένο που το έχω τρώει λίγο λίγο την μπαταρία!! θέλω να μου πείτε και την δική σας γνώμη...

γεια σας παιδιά!! είμαι καινούργιος στο forum! το σάββατο πήρα το sony ericsson x8 και μου άρεσε πολύ!! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όμως: έχετε μήπως κανένα πρόβλημα με την μπαταρία;; εμένα από την 1η φόρτιση τελείωσε σε μιάμιση μέρα περίπου!! απλά βλέπω ότι και κλειδωμένο που το έχω τρώει λίγο λίγο την μπαταρία!! θέλω να μου πείτε και την δική σας γνώμη...

απενεργοποιησε 3g,κλεισε wi-fi,bluetooth,gps και λογικα θα βελτιωθει!!

μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω to clockwork mode να περασω σε εναν φιλο μου που εχει το x8 για να του βαλω 2,3 rom??εχει stock 2.1.λεω να του βαλω αυτη εδω,ειναι καλη?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486

μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω to clockwork mode να περασω σε εναν φιλο μου που εχει το x8 για να του βαλω 2,3 rom??εχει stock 2.1.λεω να του βαλω αυτη εδω,ειναι καλη?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486

ακολουθα τις οδηγιες που δινω στον takisxx 2 σελιδες πιο πριν μεχρι αυτη..πολυ ευκολο!!και με απλα βηματα!!

EDIT:σελ 373,2ο ποστ μου και κατω!!

και αν δεν εισαι root δες στη σελ 371 πανω πανω!!

αυτα που λεμε αναμεσα στην 371 μεχρι το 2ο ποστ μου στη 373 παρελυψε τα!

Edited by alkis_7

κοιτάω την μπαταρία πότε μου τρώει πιο πολύ και λέει όταν είναι αδρανές το κινητό και για το σήμα...

αν δεν το εχεις χρησιμοποιησει καθολου(ουτε να κανεις καποια κληση,ουτε να βαλεις λιγο μουσικη η να μπεις στο ιντερνετ)λογικο ειναι να σου εχει φαει το 99% της μπαταριας οταν ειναι σε αδρανεια..

για να καταλαβεις..αυτο το γραφημα/εικονα που κοιτας δειχνει τι εχει χαλασει την μπαταρια σου και σε τι ποσοστο..δηλαδη αν εχει πεσει 50% η μπαταρια σου,εκει απεικονιζει τι εχει χρησιμοποιηθει για να πεσει αυτο το 50% και ποσο εχει συμβαλει η καθε εφαρμογη για να γινει αυτη η μειωση!

ααα οκ ευχαριστώ πολύ!! πάντως φαίνεται να πέφτει γρήγορα η μπαταρία!

γενικα δεν εχει τοσο καλη μπαταρια το x8..τελειωνει γρηγορα ακομα και με μαμα ρομ..τουλαχιστον σε εμενα ετσι γινοταν..οποτε λογικο ειναι να χαλαει περισσοτερο με custom...

γενικα δεν εχει τοσο καλη μπαταρια το x8..τελειωνει γρηγορα ακομα και με μαμα ρομ..τουλαχιστον σε εμενα ετσι γινοταν..οποτε λογικο ειναι να χαλαει περισσοτερο με custom...

απλά είχα δει ότι κρατάει 446 ώρες και μου φάνηκε καλή σε αντίθεση με το x10 mini pro που έχει 285 ώρες διάρκειας...

Αρχικό μήνυμα από alkis_7

απλά είχα δει ότι κρατάει 446 ώρες και μου φάνηκε καλή σε αντίθεση με το x10 mini pro που έχει 285 ώρες διάρκειας...

Θα το συνηθισεις το θεμα της μπαταριας!!εγω το βγαζω απο τη φορτιση στο 100% και σε 30λεπτα παει στο 95% και καπου εκει πεφτει πιο αργα

Sent from my X8 black using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ναι πέφτει πολύ γρήγορα στην αρχή!! τέσπα ας αφήσουμε την μπαταρία!! υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για το κινητάκι αυτό;;

Αν και θα μας κυνηγησουν επειδη γραφουμε σε αλλο τοπικ τι ψαχνεις ακριβως

Sent from my X8 black using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

ωρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να σβησω τις επαφες ολες μαζι και οχι μια μια?

ψαξε για καμια εφαρμογη στο μαρκετ...

ωρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να σβησω τις επαφες ολες μαζι και οχι μια μια?

Contact Remover

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

μαλλον το προβλημα με τη λειτουργια πτησης το κανει οποτε θελει..2 βραδια τωρα διαβαζει κανονικα την καρτα μετα την επαναφορα σε κανονικη λειτουργια..τι να πω:/

και αλλο ενα προβληματακι εχω,που μαλλον ειναι της καρτας μνημης..ενω περναω κατι εικονες οι οποιες φενονται κανονικα απο τον astro στον φακελο που τις περασα,η 'συλλογη' δεν τις βλεπει και δεν μπορω να τις χρησιμοποιησω..γιατιι γινεται αυτο?

Edited by alkis_7

παιδια σοσ...!! πως μπορω να περασω θεματα στο κινητο...; εχω την τελευταια gingerDX με το tweak t jimdem (lite.)!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

και αλλο ενα προβληματακι εχω,που μαλλον ειναι της καρτας μνημης..ενω περναω κατι εικονες οι οποιες φενονται κανονικα απο τον astro στον φακελο που τις περασα,η 'συλλογη' δεν τις βλεπει και δεν μπορω να τις χρησιμοποιησω..γιατιι γινεται αυτο?

Γιατί έχεις επιλέξει "disable media scanner" από το Rescan Media Root. Τρέξε το Rescan Media Root, άστο να ψάξει για αρχεία πολυμέσων, και απενεργοποίησέ το πάλι αν θες.

Γιατί έχεις επιλέξει "disable media scanner" από το Rescan Media Root. Τρέξε το Rescan Media Root, άστο να ψάξει για αρχεία πολυμέσων, και απενεργοποίησέ το πάλι αν θες.

μαλιστα!!δεν ειχε παει καν το μυαλο μου εκει!ευχαριστω για την απαντηση homer!

παιδια σοσ...!! πως μπορω να περασω θεματα στο κινητο...; εχω την τελευταια gingerDX με το tweak t jimdem (lite.)!

Βρίσκεις το θέμα που σ'αρέσει λογικά σε apk θα είναι και μετά theme chooser και aply

Μήτσο η GingerXperia v19 έχει το Tweak σου εγκατεστημένο ήδη :P . τελικά θα καταλήξω στην v19
Just in love with my Sole :)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8