fonzi Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Στα 129 ευρώ καινούριο ελληνικό, αξίζει το κινητό για να το δωρίσω σε φίλο που θέλει να ξεκινήσει σε android; ή θα μπλέξει χωρίς λόγο με παλιά συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Στα 129 ευρώ καινούριο ελληνικό, αξίζει το κινητό για να το δωρίσω σε φίλο που θέλει να ξεκινήσει σε android; ή θα μπλέξει χωρίς λόγο με παλιά συσκευή; Αν μπορείς να διαθέσεις άλλα 70 (δηλ. στα 199Ε) και να του πάρεις το Xperia Neo V που δεν υπάρχει αντίπαλος στην τιμή του (σούπερ κινητό) τότε τρέξε στη Vodafone (Εκεί το έχουν τόσο. Χωρίς συμβόλαιο χωρίς δεσμεύσεις), αλλιώς αν το μέγιστο για σένα είναι τα 129 τότε και πάλι μ'αυτή την τιμή το Χ8 είναι σούπερ ;) Ανακεφαλαιώνοντας: Χ8 +Χαμηλή τιμή (129) -Παλιό και παρωχημένο Neo V +Νέο και τούμπανο (θα πάρει Ice Cream Sandwich) -Ακριβότερο απο το Χ8 (199) αλλά δεν υπάρχει αντίπαλος στην τιμή του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ναι backup την τωρινή με cwm/install με cwm/full wipe/open/cwm/advance restore/restore data/open Και αν δεν σου αρέσει/cwm/backup and restore/και κάνεις full restore Η xgin θέλει stock kernel Ευχαριστώ! Με στοκ είμαι ούτως η άλλος οπότε θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή :) (@Jimdem να σε ρωτήσω κάτι για το LG Arena που θέλω να φλασάρω? Να σε ενοχλήσω στέλνοντας ΠΜ? :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) παιδια θελω να βαλω εικονα σε μια επαφη παω επεξεργασια επαφης επιλεγω την εικοναα αλλα ειναι σαν να μην τη επελεξα δε μπενει!! νταξη το βρηκα Edited November 21, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ευχαριστώ! Με στοκ είμαι ούτως η άλλος οπότε θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή :) (@Jimdem να σε ρωτήσω κάτι για το LG Arena που θέλω να φλασάρω? Να σε ενοχλήσω στέλνοντας ΠΜ? :D) Δοκίμασε και θα δείς διαφορές (Άντε ενόχλησέ με μιας που το θέμα του arena δεν έχει καθόλου κίνηση :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ευχαριστώ! Με στοκ είμαι ούτως η άλλος οπότε θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή :) Πριν την έβαλα..την 6.1 Θέλει φλασάρισμα με xrecovery τελικά.. Έγραψα και στην σελίδα εκεί κάποια tips: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1135343&page=43 Πολύ γρήγορη και σταθερή Πιο γρήγορη από την gingerdx:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δοκίμασε και θα δείς διαφορές (Άντε ενόχλησέ με μιας που το θέμα του arena δεν έχει καθόλου κίνηση :p) Πριν την έβαλα..την 6.1 Θέλει φλασάρισμα με xrecovery τελικά.. Έγραψα και στην σελίδα εκεί κάποια tips: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1135343&page=43 Πολύ γρήγορη και σταθερή Πιο γρήγορη από την gingerdx:X Μόλις πάρω το κινητό πάλι στα χέρια μου θα την βάλω!!! (Δεν θα σε ενοχλήσω τελικά ακόμα γιατί αυτός που μου έφερε το κινητό δεν έφερε το καλώδιο, και η LG έχει την δική της μπούρδα για βύσμα αντί για micro USB :p Άσε που θα διαβάσω τον οδηγό σου και το site σου και το φόρουμ εδώ μέσα και λογικά θα βγάλω άκρη. Αν τα βρω σκούρα θα σε ενοχλήσω αλλά όχι σήμερα πάντως :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Πριν την έβαλα..την 6.1 Θέλει φλασάρισμα με xrecovery τελικά.. Έγραψα και στην σελίδα εκεί κάποια tips: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1135343&page=43 Πολύ γρήγορη και σταθερή Πιο γρήγορη από την gingerdx:X επειδη τρωω ακυρα κολλιματα με την GingerXperia μου συνιστας την Xgin? Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 επειδη τρωω ακυρα κολλιματα με την GingerXperia μου συνιστας την Xgin? Ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ανεπιφύλακτα βαζεις κανενα screenshot απο την xgin και δυο λογακια τι παιζει...; ισως να την δοκιμασω και εγω... :P @offtopic αυτο που με κανει πιο πολυ να βαριεμαι ειναι πως μολις περασω την καινουργια ρομ αντε μετα περνα τις εφαρμογες και ολες τις ρυθμισεις,αυτο ετσι εκεινο αλλιως....! ειναι λιγο καπως...βεβαια εχω ακουσει για το titanium backup αλλα δεν γνωριζω να ειναι αποδοτικο και αν ειναι ,να το χρησιμοποιοω... :/ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Ανεπιφύλακτα οκ. κατι ακομα, επειδη δε θελω να χασω τις εφαρμογες μ , μπορω να κανω Backup με τιτανιυμ και να τις κανω ρεστορε ολες μαζι ; γτ μεσω CMW δεν ταιριαζουν οι ρομ :( :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited November 22, 2011 by zxr Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 οκ. κατι ακομα, επειδη δε θελω να χασω τις εφαρμογες μ , μπορω να κανω Backup με τιτανιυμ και να τις κανω ρεστορε ολες μαζι ; γτ μεσω CMW δεν ταιριαζουν οι ρομ :( μες στο μυαλο μου εισαι...!! χαχαχα :p Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 μες στο μυαλο μου εισαι...!! χαχαχα :p :P δωστε και σωστε :Ρ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Cwm backup Αν έχεις και τον ίδιο launcher, κάνει restore τα πάντα Υπάρχουν και ξεχωριστά backup για launchers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Cwm backup Αν έχεις και τον ίδιο launcher, κάνει restore τα πάντα Υπάρχουν και ξεχωριστά backup για launchers ασχετο. εσυ τωρα Xgin τρεχεις ; θα την κρατησεις ως καθημερινη; edited: Me CMW ή xrecovery install ? Edited November 21, 2011 by eu8umhc Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ασχετο. εσυ τωρα Xgin τρεχεις ; θα την κρατησεις ως καθημερινη; edited: Me CMW ή xrecovery install ? Xrecovery Να έχεις cwm backup Πριν το reboot/factory reset Και restore data only από advance restore Αν θες κάνε και κάτι tips που έκανα και παρέθεσα εκεί Ναι αυτή τρέχω.. Θα δείξει..είναι πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Η xgin έχει cwm recovery? Γιατί αν κάνουμε backup από το cwm, μόλις περαστεί η xgin αν δεν έχει cwm, πως θα γίνει restore από το xrecovery? Υποστηρίζεται το backup του cwm από το xrecovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Η xgin έχει cwm recovery? Γιατί αν κάνουμε backup από το cwm, μόλις περαστεί η xgin αν δεν έχει cwm, πως θα γίνει restore από το xrecovery? Υποστηρίζεται το backup του cwm από το xrecovery? Ναι έχει και τα δύο recovery Εγώ έκανα cwm backup, φλάσαρα την 6.1 με xrecovery, μπήκα σε cwm/backup and restore/advance restore/restore data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Xrecovery Να έχεις cwm backup Πριν το reboot/factory reset Και restore data only από advance restore Αν θες κάνε και κάτι tips που έκανα και παρέθεσα εκεί Ναι αυτή τρέχω.. Θα δείξει..είναι πολύ καλή Μπορεις να μου πεις τα τιπ εδω στα ελληνικα ? :Ρ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 καλησπερα παιδια!!εχω ενα μικρο προβληματακι με την καμερα!!συγκεκριμενα οταν τραβαω βιντεο (το εχω στη τελευταια αναλυση) καθε 2-3 δευτερολεπτα κανει ενα κολλημα και μετα συνεχιζει κανονικα..και αυτο δεν βγαινει μονο στην καμερα αλλα και μετα οταν παω να δω το βιντεο φαινονται αυτα τα κολληματα..ξερει κανεις τιποτα??το κανει και σε κανεναν αλλον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) βαζεις κανενα screenshot απο την xgin και δυο λογακια τι παιζει...; ισως να την δοκιμασω και εγω... Screenshots xgin 6.1: http://db.tt/wDNnG8sp @Eu8umhc Όπως τα έγραψα εκεί: Ok Xrecovery it work and advance restore of cwm also It replace everything except launcher For default fonts i use this with xrecovery: http://hotfile.com/dl/119177713/58e7872/FontDefault.zip.html Its from Shpit's blog Thanks dude With restore data it replace the w8 wallpaper but I found it in system/framework/framework-res.apk/res/drawable/default_wallpaper.jpg/extract/move to sd/and set with gallery Very stable and nicelooking rom Nice transition effects Nice 2d scrolling Edit: Sony launcher late to load apps when I change from browser Any solution? Edit2: if you want to response the rom fast Go to spare parts app and set windows and transitions animation to FAST Also i set the font size to small it's more nicelooking the menus Edit3: Yes!! Now the launcher it load the widgets and apps immediately Edit4: With camera apk had fc so i replace it, in system/app,with gingercruzt 8.2 one Thanks froggy! OMG!! This rom is very fast and stable Thanks Yuki and shpit for this rom Gingercruzt 8.2 camera apk: http://db.tt/ecuiMXSU W8 wallpaper: http://db.tt/67nIUr9R Xgin 6.1 download link: http://www.multiupload.com/3TERRL6WCW Edited November 22, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Φαίνεται τζαμάτη η xGin!!! Cyanogenmod settings έχει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 εχετε βαλει αλλο kernel για τρεχει γρηγορα?γιατι απο οτι εχω καταλαβει πχ για την gingrdx για να τρεξει καλα πρεπει να φλασαρεις και αλλο kernel μαζι?ισχυει?:) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 εχετε βαλει αλλο kernel για τρεχει γρηγορα?γιατι απο οτι εχω καταλαβει πχ για την gingrdx για να τρεξει καλα πρεπει να φλασαρεις και αλλο kernel μαζι?ισχυει?:) στο x8 οι διαφορες μεταξυ stock και custom kernels ειναι ελαχιστες..δεν εχει και καμια μεγαλη διαφορα στη ταχυτητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 στο x8 οι διαφορες μεταξυ stock και custom kernels ειναι ελαχιστες..δεν εχει και καμια μεγαλη διαφορα στη ταχυτητα.. οταν ειχα δοκιμασει την gingerdx το κινητο σερνοταν παρολο που ειχα κανει ολα wipe και στους xda μεσα να φλασαρεις και τον κερνελ μαζι....:wacko: Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts