Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργο..

Για δοκίμασε να περάσεις την v14 με xrecovery και να κάνεις advance restore με cwm

και μετά την v19 και τα addons σαν update..

Επίσης αφού έμαθες πως βάζεις custom , για δοκίμασε και αυτή:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1089690

ευχαριστωωω αν κι εχω γλυκαθει με την v19..καποια στιγμη ομως οταν ησυχασει λιγο το κεφαλι μου απ ολα αυτα τα βαλε-βγαλε, θα κοιταξω και αυτη απ τους xda.. και τωρα για την λυση σχετικα με το backup δε ξερω, ισως και να λειτουργησει αλλα κωλυομαι να το κανω, και μετα να'χω παλι τα ιδια :Ρ για να καταλαβεις την καρτα μνημης την βλεπει κανονικα, οποτε τις επαφες μου τις πηρα απ την καρτα μνημης..μονο κατι handcentsms, golauncher κλπ που ειχα που λειπουν..μηπως επειδη εχει η ginger τα δικα της γι αυτο κολλαει το restore ή δε παιζει κατι τετοιο? :confused:

τεσπαα, αυτο που με καιει περισσοτερο τωρα ειναι που δεν μου λειτουργει το wifi :(:mad: στην αρχη μου δουλευε οταν ειχα την κανονικη ρομ, κι οταν εβγαλα την custom παλι δουλευε..αλλα πριν τη ξαναβαλω τελευταια φορα ειχε φαει κολλημα το wifi και δεν συνδεοτανε ουτε με τη κανονικη! :!: εχεις καμια ιδεα γι αυτο? ειχα δει και παλαιοτερα αλλους χρηστες που χαν τετοια προβληματα, αλλα τωρα δε τα βρισκω..

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ευχαριστωωω αν κι εχω γλυκαθει με την v19..καποια στιγμη ομως οταν ησυχασει λιγο το κεφαλι μου απ ολα αυτα τα βαλε-βγαλε, θα κοιταξω και αυτη απ τους xda.. και τωρα για την λυση σχετικα με το backup δε ξερω, ισως και να λειτουργησει αλλα κωλυομαι να το κανω, και μετα να'χω παλι τα ιδια :Ρ για να καταλαβεις την καρτα μνημης την βλεπει κανονικα, οποτε τις επαφες μου τις πηρα απ την καρτα μνημης..μονο κατι handcentsms, golauncher κλπ που ειχα που λειπουν..μηπως επειδη εχει η ginger τα δικα της γι αυτο κολλαει το restore ή δε παιζει κατι τετοιο? :confused:

τεσπαα, αυτο που με καιει περισσοτερο τωρα ειναι που δεν μου λειτουργει το wifi :(:mad: στην αρχη μου δουλευε οταν ειχα την κανονικη ρομ, κι οταν εβγαλα την custom παλι δουλευε..αλλα πριν τη ξαναβαλω τελευταια φορα ειχε φαει κολλημα το wifi και δεν συνδεοτανε ουτε με τη κανονικη! :!: εχεις καμια ιδεα γι αυτο? ειχα δει και παλαιοτερα αλλους χρηστες που χαν τετοια προβληματα, αλλα τωρα δε τα βρισκω..

αν εχεις αποθηκευμενα δικτυα σβηστα και κανε και απο το xrecovery ενα wipe davnik cache!μπορει να δουλεψει ετσι...

περασα μολις σημερα την gingerdx v19(πριν ειχα την v11)αφου πρωτα εβαλα το clockwormod (CWM-recovery-4.0.1.5-e15-Amend.zip)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1119456, ολα δουλευουν μια χαρα, ομως οταν κανω reboot και παταω το πισω κουμπι για να μπω σε cwm αυτο με βαζει στο xrecovery, ενω οταν το κανω μεσα απο το κινητο (επιλογες reboot, clockwormod) με βγαζει μεν σε cwm αλλα στο v3.2.0.0-r3 x10mini.

δεν θα επρεπε να με βγαζει κανονικα CWM-based Recovery v4.0.1.5;

Edited by kalou13

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

περασα μολις σημερα την gingerdx v19(πριν ειχα την v11)αφου πρωτα εβαλα το clockwormod (CWM-recovery-4.0.1.5-e15-Amend.zip)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1119456, ολα δουλευουν μια χαρα, ομως οταν κανω reboot και παταω το πισω κουμπι για να μπω σε cwm αυτο με βαζει στο xrecovery, ενω οταν το κανω μεσα απο το κινητο (επιλογες reboot, clockwormod) με βγαζει μεν σε cwm αλλα στο v3.2.0.0-r3 x10mini.

το xrecovery φιλε μου παραμενει μεσα..οταν εισαι στο logo της sony και πατας το πισω κουμπι μπαινει στο xrecovery ενω οταν πατας μερικες φορες την οθονη μπαινει στο cwm!ετσι θα μπεις στο cwm!

ευχαριστω το βρηκα, ομως γιατι μου βγαζει το v3.2.0.0-r3 x10mini και οχι το CWM-based Recovery v4.0.1.5 ή δεν εχει σημασια.

μηπως επειδη εγκατεστησα το CWM-recovery-4.0.1.5-e15-Amend.zip ή θα επρεπε να εβαζα το CWM-recovery-4.0.1.5-e15-Edify.zip;

και κατι ακομα, οταν εκανα εγκατασταση το cwm πρωτη φορα μου κολλησε πολυ ωρα στο screen της sony ericsson και εβγαλα την μπαταρια.

Edited by kalou13

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

ευχαριστω το βρηκα, ομως γιατι μου βγαζει το v3.2.0.0-r3 x10mini και οχι το CWM-based Recovery v4.0.1.5 ή δεν εχει σημασια.

μηπως επειδη εγκατεστησα το CWM-recovery-4.0.1.5-e15-Amend.zip ή θα επρεπε να εβαζα το CWM-recovery-4.0.1.5-e15-Edify.zip;

και κατι ακομα, οταν εκανα εγκατασταση το cwm πρωτη φορα μου κολλησε πολυ ωρα στο screen της sony ericsson και εβγαλα την μπαταρια.

μην σε νοιαζει..και εμενα το ιδιο μου βγαζει!δεν εχει σημασια..οσο για το screen της sony αφου σου μπαινει κανονικα στο cwm τοτε λογικα δεν εχεις προβλημα!

Μη σε νοιάζει τι λέει αν δουλεύει σωστά τότε όλα οκ. Το επόμενο που σου προτείνω είναι αυτό. Καλή συνέχεια :D

Καλησπέρα zxr κατέβασα το απκ, και το πέταξα στην μνήμη του κινιτου!δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος File explorer στο κινιτο ετσι ώστε να κανω ινσταλλ την εφαρμογη!
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Άρα λοιπόν εγκαθιστάς και έναν File Explorer. Μην πινιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό! Προτείνω Αstro File Manager
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα zxr κατέβασα το απκ, και το πέταξα στην μνήμη του κινιτου!δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος File explorer στο κινιτο ετσι ώστε να κανω ινσταλλ την εφαρμογη!

Αν έχεις gingerdx πρέπει να έχει προεγκατεστήμενο τον file manager,αλλιώς αυτό που είπε ο zxr

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

το ιδιο επαθα και εγω. αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι αν παιζεις σε dual recovery, με xrecovery και clockwork mod, δεν μπορεις να εχεις πανω απο την εκδοση 3. αν εγκαταστησεις τωρα το clockwork mod μονο του (πχ απο dual που εισαι τωρα, μπεις στο clockwork mod και βαλεις το CWM-recovery-4.0.1.5-e15-Edify.zip) θα εχεις μεν το clockwork mod στην εκδοση 4, αλλα δε θα εχεις xrecovery

παιδια βγηκε νεος κερνελ τον εβαλα και δεν εχω προβλημα ;) Οποιος θελει : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1340861
Just in love with my Sole :)

αν εχεις αποθηκευμενα δικτυα σβηστα και κανε και απο το xrecovery ενα wipe davnik cache!μπορει να δουλεψει ετσι...

xrecovery ειναι το μενου με τα πορτοκαλι γραμματα ε??

xrecovery ειναι το μενου με τα πορτοκαλι γραμματα ε??

Τσου,μπλεδακι το xrecovery,πορτοκαλι το cwm

Sent from my X8 black using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Τσου,μπλεδακι το xrecovery,πορτοκαλι το cwm

α μαλιστα.. εγω ομως δε ξερω να μπαινω σ αυτο το xrecovery... ο,τι εχω κανει το χω κανει με το πορτοκαλι..

κι επισης, ενα τιπ για να σβησω τα δικτυα? ενα-ενα δεν γινεται, γιατι δεν εχει σε ολα την επιλογη...

α μαλιστα.. εγω ομως δε ξερω να μπαινω σ αυτο το xrecovery... ο,τι εχω κανει το χω κανει με το πορτοκαλι..

κι επισης, ενα τιπ για να σβησω τα δικτυα? ενα-ενα δεν γινεται, γιατι δεν εχει σε ολα την επιλογη...

Στο xrecovery μπαινεις οταν βγαλει τα γραμματα της s.e πατας το πισω πληκτρο συνεχεια κ σε βαζει.πανω κατω ιδιο με το cwm ειναι.

Για τα δικτυα δε ξερω.αυτο που ειπε ο alkis7 το κανες;

Στο xrecovery μπαινεις οταν βγαλει τα γραμματα της s.e πατας το πισω πληκτρο συνεχεια κ σε βαζει.πανω κατω ιδιο με το cwm ειναι.

Για τα δικτυα δε ξερω.αυτο που ειπε ο alkis7 το κανες;

αα καταλαβα! ωραια ευχαριστω πολυ γιατι το χα κι απορια τι ειναι αυτο το xrecovery..ακομα δεν εχω κανει κατι, γιατι εκτος απ το xrecovery δεν μπορω να βρω και πως σβηνω αυτα τα διαολια... δηλαδη σε μερικα εχει την επιλογη, και σε αλλα οχι.

αα καταλαβα! ωραια ευχαριστω πολυ γιατι το χα κι απορια τι ειναι αυτο το xrecovery..ακομα δεν εχω κανει κατι, γιατι εκτος απ το xrecovery δεν μπορω να βρω και πως σβηνω αυτα τα διαολια... δηλαδη σε μερικα εχει την επιλογη, και σε αλλα οχι.

Αυτο με τα δικτυα δε μου χει τυχει να σου πω την αληθεια.

Αυτο με τα δικτυα δε μου χει τυχει να σου πω την αληθεια.

οοκ και θενξ για τη βοηθεια..τελικα δικο μου ηταν το λαθος, και δεν ειχε προβλημα η ρομ ή το κινητο οπως νομιζα... :blink:

και αφου καταφερω να μπω στο μαρκετ, και να κατεβασω μερικα πραγματακια.... θα μπορω να πω επιτελους οτι η gingerDx τα σπαααει !! χαχα... πραγματικα εχω ενθουσιαστει...:D

Είμαι καινούργιος στο forum και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις αναβαθμίσεις.Έχω αρκετό καιρό το x8 αλλά με την αναβάθμηση του ROM έχω μπερδευτεί λίγο και μετά από πολές ώρες ψάξιμο σε ελληνικές και ξένες σελίδες κατέληξα εδώ.Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει ποσα είδη αναβαθμίσεων υπάρχουν και ποια προτείνετε?Εγώ έχω το 2,1 update και κυρίως θέλω την αναβάθμιση ώστε να αποθηκεύω τις εφαρμογές android στην sd.

Είμαι καινούργιος στο forum και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις αναβαθμίσεις.Έχω αρκετό καιρό το x8 αλλά με την αναβάθμηση του ROM έχω μπερδευτεί λίγο και μετά από πολές ώρες ψάξιμο σεο ελληνικές και ξένες σελίδες κατέληξα εδώ.Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει ποσα είδη αναβαθμίσεων υπάρχουν και ποια προτείνετε?Εγώ έχω το 2,1 update και κυρίως θέλω την αναβάθμιση ώστε να αποθηκεύω τις εφαρμογές android στην sd.

Ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063

εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως θα το κανεις.προτεινω να βαλεις 2.3.7 gingerdx.

@anthoulaki αντε με το καλο να το χαρεις!

Eπιχείρησα να βάλω την gingerdx απλά έχω ένα πρόβλημα.Στη κάρτα sd ποιό αρχείο βάζω?Κατέβασα την GingerDX 019,την ξεζίπαρα και έρι3α τους 3 φακέλους που περιείχε στην sd μέσα σε φάκελο που έφτιαξα.

Ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063

εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως θα το κανεις.προτεινω να βαλεις 2.3.7 gingerdx.

Eπιχείρησα να βάλω την gingerdx απλά έχω ένα πρόβλημα.Στη κάρτα sd ποιό αρχείο βάζω?Κατέβασα την GingerDX 019,την ξεζίπαρα και έρι3α τους 3 φακέλους που περιείχε στην sd μέσα σε φάκελο που έφτιαξα.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ενα ενα,root εισαι;xrecovery εχεις ή clockworkmod;

ευχαριστωω :)) και γενικα ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν πολυ ή λιγο σ αυτη τη διαδικασια... jimdem, superuser_78, alkis7 και οποιον αλλον ξεχασα σοριι :rolleyes:

να ρωτησω κατι ακομα..αφου εχω την ginger αν βαλω και κατι εφαρμογες πχ handcentsms, golauncher και τρεχω αυτες και οχι τις βασικες υπαρχει προβλημα? μηπως κολλαει θελω να πω..ειτε απ την αρχη ειτε με τον καιρο. αν δηλαδη διαγραψω το launcherpro που χει η ginger πειραζει?

και τωρα που λεμε για εφαρμογες..jimdem θα βαλω και το πακετακι σου καποια στιγμη και θα σου πω εντυπωσεις! :)

ευχαριστωω :)) και γενικα ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν πολυ ή λιγο σ αυτη τη διαδικασια... jimdem, superuser_78, alkis7 και οποιον αλλον ξεχασα σοριι :rolleyes:

να ρωτησω κατι ακομα..αφου εχω την ginger αν βαλω και κατι εφαρμογες πχ handcentsms, golauncher και τρεχω αυτες και οχι τις βασικες υπαρχει προβλημα? μηπως κολλαει θελω να πω..ειτε απ την αρχη ειτε με τον καιρο. αν δηλαδη διαγραψω το launcherpro που χει η ginger πειραζει?

και τωρα που λεμε για εφαρμογες..jimdem θα βαλω και το πακετακι σου καποια στιγμη και θα σου πω εντυπωσεις! :)

Κανενα απολυτως,βαλτα χωρις προβλημα,το launcher pro το σβηνεις με το root explorer επι πληρωμης ή αν δε κανω λαθος μπορεις με astrofile manager

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8