superuser_78 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) εχω αυτο το προβλημα...εκανα ολες τις διαδικασιες για να βαλω 2.2.5...και μου γραφει 'md5 mismatch'..πως λυνετε αυτο το προβλημα? Έκανες μετά το instal της rom και πριν το reboot factory reset (full wipe); Βγάλε την μπαταρία μπες πάλι σε xrecovery κάνε πάλι install την rom και μετά full wipe @Tzagaritos Πάνε ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος /αφαίρεση κάρτας /βγάλε την κάρτα ξαναβαλτη/reboot Edited November 7, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Γειά σου και καλωσόρισες στο θέμα του χ8! Εύκολο είναι. Πήγαινε ρυθμίσεις, γλώσσα και πληκτρολόγιο, HTC_IME mod, Εισαγωγή κειμένου, δόνηση κατα την πληκτρολόγηση Αψογα! Ευχαριστώ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Παλι τα ιδια...ενω ηταν ολα καλα με την καρτα μνημης και εκανα restore και τα εβαλα ολα απο την αρχη...παλι δεν διαβαζει την καρτα μνημης!!!! Edited November 7, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 jim δεν εχω να σου πω κατι..οπως παντα..πολυ γρηγορη και smooth..το κλασικο μπραβο!!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Κάνε κανένα restart, κλείσε το κινητό βγάλε την sd, ξαναβάλτην και ανοιξέ το. Κάν'τα αυτα κανα 2 φορές να στρώσει. αν δε στρώσει κάνε update μέσω seus (ρυθμίσεις κλπ είναι όλα στο backup) μετά root κ.ο.κ Με αυτο ενταξη εφτιαξε αλλα αυτο το update με πηγε στην stock rom και οταν ξαναεβαλα την ginger dx v019 ξανα τα ιδια τι θα κανω αυριο το πρωι πρεπει να κραταω το κινητο στο παιδι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Με αυτο ενταξη εφτιαξε αλλα αυτο το update με πηγε στην stock rom και οταν ξαναεβαλα την ginger dx v019 ξανα τα ιδια τι θα κανω αυριο το πρωι πρεπει να κραταω το κινητο στο παιδι!!! αν τωρα εχει μεσα την 019 δοκιμασε να κανεις αυτο που σου ειπε ο jim ξανα και δες τωρα αν θα πετυχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αν τωρα εχει μεσα την 019 δοκιμασε να κανεις αυτο που σου ειπε ο jim ξανα και δες τωρα αν θα πετυχει.. λοιπον δες.....εχω ενα backup που οταν το κανω restore με παει στην 2.1 εκει ειναι ολα κανονικα με την καρτα μνημης στην v019 γραφει συνολικος χωρος μη διαθεσιμος ελευθερος χωρος μη διαθεσιμος...και εχει την επιλογη τοποθετηση καρτας sd η οποια δεν γινεται να επιλεχθει δεν εχει εντονα γραμματα..εντομεταξη οταν βαλω την δικια μου sd την διαβαζει κανονικα γιατι οπως προειπα το κινητο ειναι ενως φιλου μου για αυτο με προβληματιζει τοσο Υ.Γ στην εκδοχη του jimm κανω το update και μετα restore?? Edited November 7, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) πηγα να φτιαξω το κινιτο του φιλου μου ηταν stock 2.1 τον εκανα root εβαλα χrecovery μετα clockworkmod μετα την ginger dx v019 jimms tweak full wipe και reboot ολα τελεια εκτος την καρτα μνημης δεν την διαβαζει...αν βαλω αλλη καρτα μνημης την διαβαζει και αν κανω restore και παω 2.1 διαβαζει κανονικα και την δικια του(σας εχω πριξει αλλα σε λιγο θα πρεπει να βγω απο τον υπολογιστη και να εχω ετοιμο το κινητο του παιδιου)τι να κανω?????/ Υ.Γ πρεπει να βγω οποιοςδιποτε μπει και μπορει να βοηθησει η κατασταση εχει ως εξης στην v019 δεν διαβαζει την καρτα μνημης του..διαβαζει καποια αλλη...εαν κανω restore και παω στην 2.1 ειναι ολα κομπλε βοηθηστε και απαντηστε ωστε να μπω πρωι πρωι πριν παω σχολειο να δω απαντησεις να το φτιαξω να το παω του παιδιου!!!Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!! Edited November 7, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάρω το κινητό θα ήθελα να μου πείτε κάτι.. Υποστηρίζει flash player στον browser; Είτε με την μαμά rom είτε με κάποια άλλη.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Υ.Γ. Jim βλέπω μετά το arena κάνεις και με αυτό τα μαγικά σου.. :) Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάρω το κινητό θα ήθελα να μου πείτε κάτι.. Υποστηρίζει flash player στον browser; Είτε με την μαμά rom είτε με κάποια άλλη.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Υ.Γ. Jim βλέπω μετά το arena κάνεις και με αυτό τα μαγικά σου.. :) Υπαρχει ενα apk στους xda για flash το δοκιμασα αλλα δε παιζει σε ολα τα site(τουλαχιστον αυτα που δοκιμασα) Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάρω το κινητό θα ήθελα να μου πείτε κάτι.. Υποστηρίζει flash player στον browser; Είτε με την μαμά rom είτε με κάποια άλλη.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Υ.Γ. Jim βλέπω μετά το arena κάνεις και με αυτό τα μαγικά σου.. :) Υποστηρίζει βάζοντας ένα custom made app για το x8 αλλά μην περιμένεις και τρελά πράγματα. Πάντως στην τιμή που έπεσε μην το σκέφτεσαι καν! Θα σ'αρέσει πολύ ειδικά αν έρχεσαι απο το αρένα και σου λείπουν οι εφαρμογές! Με θυμάσαι απο το αρένα ακόμα ε? Χρυσές εποχές! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 jimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 jimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!! Τι να σου πω δεν ξέρω! Αν με την 2.1 είναι καλά άστο εκεί και δοκίμασε μετά καμιά άλλη κάρτα αν βρεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τι να σου πω δεν ξέρω! Αν με την 2.1 είναι καλά άστο εκεί και δοκίμασε μετά καμιά άλλη κάρτα αν βρεις μα η λυση που μου ειχες προτινει ηταν να εκανα update seus και μετα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 μα η λυση που μου ειχες προτινει ηταν να εκανα update seus και μετα?? Πιθανό σενάριο ήταν δεν μπορώ να γνωρίζω αν πετύχει η όχι. Πειραματισμό θέλει δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Πιθανό σενάριο ήταν δεν μπορώ να γνωρίζω αν πετύχει η όχι. Πειραματισμό θέλει δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω. πρωτον συγνωμη που σου εχω σπασει τα νευρα απλα αλλο εννοουσα...εγω οταν εκανα το update με την seus μετα στην ουσια τα εκανα ολα απο την αρχη γιατι με εβγαλε απο την αρχη...δηλαδη εκανα root και γενικα ολα απο την αρχη εσυ αυτο ειχες στο μυαλο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 hi παιδια ξερει κανεις εναν καλο player για μουσικη...και jim την 19.1 την εβαλα το πρωι θα την δω και αυριο και θα σου πω. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 πρωτον συγνωμη που σου εχω σπασει τα νευρα απλα αλλο εννοουσα...εγω οταν εκανα το update με την seus μετα στην ουσια τα εκανα ολα απο την αρχη γιατι με εβγαλε απο την αρχη...δηλαδη εκανα root και γενικα ολα απο την αρχη εσυ αυτο ειχες στο μυαλο σου? Ναι αυτό εννοούσα να τα έκανες όλα απο την αρχή όχι απο την 2.1 που είχε ο φίλος σου οταν ξεκίνησες hi παιδια ξερει κανεις εναν καλο player για μουσικη...και jim την 19.1 την εβαλα το πρωι θα την δω και αυριο και θα σου πω. Poweramp έχω και είναι σούπερ. Μη ρωτήσεις που θα το βρείς δεν είναι free :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Υποστηρίζει βάζοντας ένα custom made app για το x8 αλλά μην περιμένεις και τρελά πράγματα. Πάντως στην τιμή που έπεσε μην το σκέφτεσαι καν! Θα σ'αρέσει πολύ ειδικά αν έρχεσαι απο το αρένα και σου λείπουν οι εφαρμογές! Με θυμάσαι απο το αρένα ακόμα ε? Χρυσές εποχές! :D Πως να μην σε θυμάμαι, χρυσές εποχές "πειράγματος" του αρένα που ήταν και το πρώτο κινητό που πείραζα.. Και ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη απάντηση.. :) Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Η ram της v19 του doixanh με stock kernel, ithunter lockscreen, float point fix, και101 εφαρμογές εγκατεστημένες (μαζί με το σύστημα): http://db.tt/VfCYfJlP Η ram της v19 του doixanh με stock kernel, jim19 tweak, και101 εφαρμογές εγκατεστημένες (μαζί με το σύστημα): http://db.tt/mEIoQ9w9 ...Θα το καταλάβετε από την γραμματοσειρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Η ram της v19 του doixanh με stock kernel, ithunter lockscreen, float point fix, και101 εφαρμογές εγκατεστημένες (μαζί με το σύστημα): http://db.tt/VfCYfJlP Η ram της v19 του doixanh με stock kernel, jim19 tweak, και101 εφαρμογές εγκατεστημένες (μαζί με το σύστημα): http://db.tt/mEIoQ9w9 ...Θα το καταλάβετε από την γραμματοσειρά μμμ..ενδιαφερον φαινεται..θα δοκιμασω το 2ο!!! @mpa3 εγω εχω το mixzing και θα σου δωσω την ιδια απαντηση που σου εδωσε και ο jim για το poweramp!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 μμμ..ενδιαφερον φαινεται..θα δοκιμασω το 2ο!!! @mpa3 εγω εχω το mixzing και θα σου δωσω την ιδια απαντηση που σου εδωσε και ο jim για το poweramp!! Screenshots είναι Η πρώτη είναι ξερή με δύο fix Και η δεύτερη με το tweak του jimdem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Screenshots είναι Η πρώτη είναι ξερή με δύο fix Και η δεύτερη με το tweak του jimdem Ο καθένας όπως βολεύεται. Προσωπικά δοκίμασα και ξερή gingerdx με fix αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος. Είναι σχετικό πάντως στη μια φωτό διαφορετικές εφαρμογές εκτελούνται, στην άλλη οι ίδιες που εκτελούνται τρώνε παραπάνω μνήμη απ'ότι στην άλλη. Δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Εγώ και πολλά άτομα ακόμα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ;) Επόμενο βήμα, ενσωμάτωση περισσότερων ρυθμίσεων (πχ επιλογή για ενεργοποίηση overclock, undervolt κ.α) Θα είναι δυσκολάκι γιατί έχει και προγραμματισμό μέσα δεν είναι όπως τα άλλα του tweak, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TManolis Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδιά προσπαθώ να μπω σε recovery mode πατώντας συνεχόμενα την οθόνη όταν βγάζει το logo της Sony Ericsson αλλά τίποτα. Κάνω κάτι λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 jim παρατηρησα οτι αν εβαζα στου φιλου μου το κινητο την δικια μου καρτα μνημης την διαβαζε κανονικα....εκεινος δεν εχει την καρτα μνημης που του ειχαν μεσα οταν το αγορασε...εχει βαλει μια 8gb σκευτηκα οτι αυτο εχει σχεση....οτι η συγκεκριμενη μπορει να μην ειναι συμβατη με την v019 εσυ τι λες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts