jimdem582 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δεν με νοιάζει τόσο το αν θα παίξει μετά σωστά η ROM όσο να τσεκάρω την διαδικασία του backup, του full wipe κλπ. Απλά υπέθεσα ότι θα γίνεται επειδή νόμιζα ότι οι διάφορες rom θα τεστάρονται πρώτα σε κάποιν emulator και όχι κατευθείαν στο x8 Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως . Θα δοκιμάσω κατευθείαν στο κινητό τις επόμενες μέρες.. Μην αγχώνεσαι τόσους μήνες όλοι το κάνουν με τεράστια ευκολία. Κάτι να πάει στραβά, πατάς ένα restore και είσαι όπως ήσουν πρίν περάσεις τη ρομ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ενημερωμένη βλέπω! Backup κάνεις και με το recovery όταν το βάλεις. Πολύ πιο ολοκληρωμένο απο το default. Μένει root και απλά είτε κάνοντάς το unroot είτε βάζοντας την 2.1 απο το SEUS χάνεται το root. Γενικά να ψάχνεσαι, να προσέχεις τι κατεβάζεις και θα είσαι οκ. Άλλωστε η εφαρμογή superuser (που μπαίνει μόλις γίνει το root) σου λέει αν θες μια εφαρμογή που απαιτεί πρόσβαση root να εκτελεστεί ε ναι, τα βασικα..χεχε! να ξερω και τι στο καλο ειναι αυτο το ροοτ... πλακα πλακα κι εγω για την εφαρμογη superuser διαβασα, εδω στο φορουμ. αρα για να ανακεφαλαιωσουμε..χρειαζομαι αυτα που μου ειπες στο αρχικο ποστ σου, και ειμαι οκ... θα το δοκιμαζα και τωρα, αλλα δε προλαβαινω..οποτε ειτε αργοτερα, ειτε αυριο...τωρα που ψηθηκα :D και θα σου πω εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ε ναι, τα βασικα..χεχε! να ξερω και τι στο καλο ειναι αυτο το ροοτ... πλακα πλακα κι εγω για την εφαρμογη superuser διαβασα, εδω στο φορουμ. αρα για να ανακεφαλαιωσουμε..χρειαζομαι αυτα που μου ειπες στο αρχικο ποστ σου, και ειμαι οκ... θα το δοκιμαζα και τωρα, αλλα δε προλαβαινω..οποτε ειτε αργοτερα, ειτε αυριο...τωρα που ψηθηκα :D και θα σου πω εντυπωσεις! Ok ούτε βιασύνες ούτε άγχος μην τίποτα πάει στραβά. Όλα είναι αναστρέψιμα! Περιμένω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εκατοστάρισα :grin: Έχουμε την default γραμματοσειρά για cwm σε update zip Την εχω για xrecovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εκατοστάρισα :grin: Έχουμε την default γραμματοσειρά για cwm σε update zip Την εχω για xrecovery 100;;;Τι εφαρμογές έχεις να τρέχουνε;; Εμένα σήμερα η 2ή μερα χωρίς φόρτιση και είμαι στο 46%. Σήμερα δούλεψα το cwm,μερικές κλήσεις,μερικά μηνύματα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εκατοστάρισα :grin: Έχουμε την default γραμματοσειρά για cwm σε update zip Την εχω για xrecovery Θές να βάλεις την default? Αν δε βαριέσαι επειδή δεν μπορώ να τη βρώ, πέρνα με το x8toolbox dual mode recovery και μπές στο xrecovery για να τη βάλεις. Άλλες εντυπώσεις για το tweak? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) 100;;;Τι εφαρμογές έχεις να τρέχουνε;; Εμένα σήμερα η 2ή μερα χωρίς φόρτιση και είμαι στο 46%. Σήμερα δούλεψα το cwm,μερικές κλήσεις,μερικά μηνύματα. Πάνε ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση/και στην λίστα εκτελείται κάν' τες Όλες διακοπή εκτός από το πληκτρολόγιο και τις ρυθμίσεις που θα τις διακόψεις τελευταίες βάλε + τα mb των ρυθμίσεων και βγάλε σύνολο Edit: 85 mb σταθερά με swype και 3G internet να εκτελείται μόνο Όσο για την γραμματοσειρά θα βρω τρόπο..απλώς είμαι έξω τώρα.. Edited November 6, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Παιδια κατι ασχετο :D Λετε να βγει android 2.4 για τα x8 μας ; Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Παιδια κατι ασχετο :D Λετε να βγει android 2.4 για τα x8 μας ; Πολύ δύσκολα. Θέλει πιο δυνατό επεξεργαστή και περισσότερη ram. Πάντως και θαύμα να γίνει, δε θα προλάβω να το χαρώ :p:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Γειά σας παιδιά! Προσπαθώ εδώ και ώρα να κατεβάσω ένα live wallpaper από το Market και μου λέει : Σφάλμα λήψης " Autumn Leaves 2 Live Wallpaper ".Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. Ενώ έχω χώρο στην συσκευή και έχω περάσει τα apps στην SD Card. Τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εκατοστάρισα :grin: Έχουμε την default γραμματοσειρά για cwm σε update zip Την εχω για xrecovery 100;;;Τι εφαρμογές έχεις να τρέχουνε;; Εμένα σήμερα η 2ή μερα χωρίς φόρτιση και είμαι στο 46%. Σήμερα δούλεψα το cwm,μερικές κλήσεις,μερικά μηνύματα. 100 εε??εγω εχω 70αρισει!!με το παλιο tweak!!το καινουργιο το περναμε απο Τριτη γιατι εχουμε ζορικη βδομαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 100 εε??εγω εχω 70αρισει!!με το παλιο tweak!!το καινουργιο το περναμε απο Τριτη γιατι εχουμε ζορικη βδομαδα.... Εγω 85αρισα,αν αφησω τις βασικες λειτουργιες 50+ Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Γεια σας παιδια, σημερα δοκιμασα και εγω gingerdx | JimdemDroid 19.1 και ειδα μεγαλη διαφορα απο το 2.1 της sony-ericsson. Τωρα ειναι πολυ πιο γρηγορο. Μια απορια ομως, οταν πληκτρολογω για να παρω τηλεφωνο ή γραφω μηνυμα εχω δονηση. Προσπαθησα να αφαιρεσω την δονηση αλλα τιποτα, καμια βοηθεια; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Γεια σας παιδια, σημερα δοκιμασα και εγω gingerdx | JimdemDroid 19.1 και ειδα μεγαλη διαφορα απο το 2.1 της sony-ericsson. Τωρα ειναι πολυ πιο γρηγορο. Μια απορια ομως, οταν πληκτρολογω για να παρω τηλεφωνο ή γραφω μηνυμα εχω δονηση. Προσπαθησα να αφαιρεσω την δονηση αλλα τιποτα, καμια βοηθεια; :ninja: Γειά σου και καλωσόρισες στο θέμα του χ8! Εύκολο είναι. Πήγαινε ρυθμίσεις, γλώσσα και πληκτρολόγιο, HTC_IME mod, Εισαγωγή κειμένου, δόνηση κατα την πληκτρολόγηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makoulisXD Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) εχω αυτο το προβλημα...εκανα ολες τις διαδικασιες για να βαλω 2.2.5...και μου γραφει 'md5 mismatch'..πως λυνετε αυτο το προβλημα? Edited November 7, 2011 by makoulisXD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 παιδια εχω μεγαλο προβλημα....μου εδωσε ενας φιλος μου το κινητο του οπου ηταν 2.1 εκδοση δεν ηταν ουτε καν root και ηθελε να του βαλω την ginger dx v019 και το tweak του τζημ..τον εκανα root με το superoneclick εβαλα τον root explorer εβαλα xrecovery μεσω του xrecovery το clockworkmod...μετα εβαλα την ginger εκανα full wipe εβαλα το tweak του τζιμ και τωρα βλεπω οτι δεν διαβασει την καρτα sd....τι να κανω ρε παιδια το παιδι ειχε πολλα αρχεια εκει ://///////// Y.Γ εχω κανει backup με το xrecovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 παιδια εχω μεγαλο προβλημα....μου εδωσε ενας φιλος μου το κινητο του οπου ηταν 2.1 εκδοση δεν ηταν ουτε καν root και ηθελε να του βαλω την ginger dx v019 και το tweak του τζημ..τον εκανα root με το superoneclick εβαλα τον root explorer εβαλα xrecovery μεσω του xrecovery το clockworkmod...μετα εβαλα την ginger εκανα full wipe εβαλα το tweak του τζιμ και τωρα βλεπω οτι δεν διαβασει την καρτα sd....τι να κανω ρε παιδια το παιδι ειχε πολλα αρχεια εκει ://///////// Y.Γ εχω κανει backup με το xrecovery το μονο που μπορω να σου προτεινω εγω ειναι να κανεις ενα restore το backup και να ξαναπας απ την αρχη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) παιδια εχω μεγαλο προβλημα....μου εδωσε ενας φιλος μου το κινητο του οπου ηταν 2.1 εκδοση δεν ηταν ουτε καν root και ηθελε να του βαλω την ginger dx v019 και το tweak του τζημ..τον εκανα root με το superoneclick εβαλα τον root explorer εβαλα xrecovery μεσω του xrecovery το clockworkmod...μετα εβαλα την ginger εκανα full wipe εβαλα το tweak του τζιμ και τωρα βλεπω οτι δεν διαβασει την καρτα sd....τι να κανω ρε παιδια το παιδι ειχε πολλα αρχεια εκει ://///////// Y.Γ εχω κανει backup με το xrecovery Κάνε κανένα restart, κλείσε το κινητό βγάλε την sd, ξαναβάλτην και ανοιξέ το. Κάν'τα αυτα κανα 2 φορές να στρώσει. αν δε στρώσει κάνε update μέσω seus (ρυθμίσεις κλπ είναι όλα στο backup) μετά root κ.ο.κ Edited November 7, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Κάνε κανένα restart, κλείσε το κινητό βγάλε την sd, ξναβάλτην και ανοιξέ το. Κάντα αυτα κανα 2 φορές να στρώσει. αν δε στρώσει κάνε update μέσω seus (ρυθμίσεις κλπ είναι όλα στο backup) μετά root κ.ο.κ σημερα περναω και το νεο tweak σου!!αλλα ποσο καλυτερο μπορει να ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Κάνε κανένα restart, κλείσε το κινητό βγάλε την sd, ξναβάλτην και ανοιξέ το. Κάντα αυτα κανα 2 φορές να στρώσει. αν δε στρώσει κάνε update μέσω seus (ρυθμίσεις κλπ είναι όλα στο backup) μετά root κ.ο.κ τι ειναι το seus?(Συγνωμη αν η ερωτηση μου ειναι χαζη)και επισης σε παρακαλω θελω να μου πεις πως μεσω του backup μπορω να επαναφερω τις επαφες και ΑΝ γινεται και τις εφαρμογες ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 εχω αυτο το προβλημα...εκανα ολες τις διαδικασιες για να βαλω 2.2.5...και μου γραφει 'md5 mismatch'..πως λυνετε αυτο το προβλημα? γιατι παλευεις με τη 2.2 και δεν βαζεις 2.3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 εχω αυτο το προβλημα...εκανα ολες τις διαδικασιες για να βαλω 2.2.5...και μου γραφει 'md5 mismatch'..πως λυνετε αυτο το προβλημα? Ένα ένα. Ποια ρόμ πήγες να βάλεις? Με ποιό τρόπο? τι ειναι το seus?(Συγνωμη αν η ερωτηση μου ειναι χαζη)και επισης σε παρακαλω θελω να μου πεις πως μεσω του backup μπορω να επαναφερω τις επαφες και ΑΝ γινεται και τις εφαρμογες ευχαριστω εκ των πρωτερων Sony Ericsson Update Service Απλά αν βάλεις μια άλλη rom κάνεις advanced restore-restore data. Εκτός αν θές να επαναφέρεις όλη τη rom και κάνεις απλά restore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Sony Ericsson Update Service Απλά αν βάλεις μια άλλη rom κάνεις advanced restore-restore data. Εκτός αν θές να επαναφέρεις όλη τη rom και κάνεις απλά restore τωρα το αφηνω να φορτισει λιγο και θα το κανω...αλλα νομιζω οτι υπαρχει κιαλο προβλημα...οταν συνδεω το usb με το κινητο η μονη αντιδραση ειναι το κινητο να φορτιζει...τιποτα αλλο..αυτο ειναι κακο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 τωρα το αφηνω να φορτισει λιγο και θα το κανω...αλλα νομιζω οτι υπαρχει κιαλο προβλημα...οταν συνδεω το usb με το κινητο η μονη αντιδραση ειναι το κινητο να φορτιζει...τιποτα αλλο..αυτο ειναι κακο? Στην περίπτωσή σου λογικό είναι αφού δεν αναγνωρίζει την sd δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει :p Μην ανησυχείς θα στρώσει όλα οκ θα πάνε Edit: Άλκη περιμένω feedback :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Edit: Άλκη περιμένω feedback :P το βραδακι θα το χεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts