superuser_78 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Παιδια θα με βοηθησει καποιος για αυτο που εχω αναφερει οτι απο τοτε που εβαλα την cyanogenΜοd 2.3.7 εχω ασχημη ποιοτητα ηχου και δεν ακουω καθολου καλα τι μου λενε οταν με περνουν τηλεφωνο... Άλλαξε rom έχει bugs.. Την πασάραν για stable αλλά δεν είναι Κάνε ένα backup Μπες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Κατέβασε την v17 (τίποτα άλλο..) και ρίχτη χύμα στην sd Μετά μπες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1267747 Και βάλε τον v4 kernel με το flash tool (ξέρεις πως..) Μετά σε recovery mode/install gingerdx/full wipe/reboot Και αν θες: ξανά μετά recovery mode/backup and restore/restore/advance restore/Restore data από το προηγούμενο backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 οσοι εχετε linuxdx τι λεει,εχει προβληματα?...(ειπα να ξαναρωτησω τοσος καιρος περασε) ευχαριστω! 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 οσοι εχετε linuxdx τι λεει,εχει προβληματα?...(ειπα να ξαναρωτησω τοσος καιρος περασε) ευχαριστω! εχει βελτιωθει παρα πολυ..δεν πρεπει να εχει πια bugs..λεω να τον περασω αυριο-μεθαυριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Άλλαξε rom έχει bugs.. Την πασάραν για stable αλλά δεν είναι Κάνε ένα backup Μπες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Κατέβασε την v17 (τίποτα άλλο..) και ρίχτη χύμα στην sd Μετά μπες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1267747 Και βάλε τον v4 kernel με το flash tool (ξέρεις πως..) Μετά σε recovery mode/install gingerdx/full wipe/reboot Και αν θες: ξανά μετά recovery mode/backup and restore/restore/advance restore/Restore data από το προηγούμενο backup σε ευχαριστω πολυ εβαλα τον v4 kernel και παω να ανοιξω το τηλ ωστε να μπω στο recovery για να βαλω την ginger v017 αλλα οταν ανοιγω το κινιτο γραφει στην αρχη ginger Dx μετα cyanogen(mod) kai δειχνει μια εικονα....και στην συνεχεια τιποτα συνεχιζει να εχει αυτο ενω αλλες φορες μετα απο αυτο ανοιγε κανονικα.....και δεν μπορω να μπω στο recovery μολις ανοιγω το κινιτο παταω το πισω βελακι αλλα τιποτα Edited October 20, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 εβαλα τον v4 kernel και παω να ανοιξω το τηλ ωστε να μπω στο recovery για να βαλω την ginger v017 αλλα οταν ανοιγω το κινιτο γραφει στην αρχη ginger Dx μετα cyanogen(mod) kai δειχνει μια εικονα....και στην συνεχεια τιποτα συνεχιζει να εχει αυτο ενω αλλες φορες μετα απο αυτο ανοιγε κανονικα.....και δεν μπορω να μπω στο recovery μολις ανοιγω το κινιτο παταω το πισω βελακι αλλα τιποτα οταν σου βγαλει το logo της σονυ πατα το πισω πληκτρο και πηγαινε σε recovery mode/install gingerdx/full wipe/reboot...πριν απ το logo της cyanogen βγαινει το logo της σονυ οποτε θα πρεπει να μπορεις να μπεις στο xrecovery.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 οταν σου βγαλει το λογκο της σονυ πατα το πισω πληκτρο και πηγαινε σε recovery mode/install gingerdx/full wipe/reboot...πριν απ το λογκο της cyanogen βγαινει το λογκο της σονυ οποτε θα πρεπει να μπορεις να μπεις στο xrecovery.. Νταξη καταφερα να μπω αλλα μαλλον επειδη εχω αλλαξει kernel δεν μου βγαζει πια το λογκο της σονυ ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Νταξη καταφερα να μπω αλλα μαλλον επειδη εχω αλλαξει kernel δεν μου βγαζει πια το λογκο της σονυ ;) τελικα μπηκες κανονικα μεσα η οχι??μαλλον επειδη δεν ειχες κανει full wipe σου κολλαγε στο λογκο του cyanogen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ποιον launcher προτινεται?(Εκδοση:Ginger v017,unlocked bootloader) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ποιον launcher προτινεται?(Εκδοση:Ginger v017,unlocked bootloader) Go launcher ή αν βρεις το launcher της s.e στους xda Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Παιδια πηγα να κανω το κινιτο μου οverlock τα εκανα ολα καταγραμμα και ομως το max speed παραμενει 600 τι εκανα λαθος?εχει σημασια τι επιλεγω οταν ανοιγω πρωτη φορα το setcpu γενικα...τι μπορει να εχω κανει λαθος? Go launcher ή αν βρεις το launcher της s.e στους xda Sent from my X8 black using Tapatalk Να υποθεσω εσυ θεωρεις καλυτερο τον launcher της s.e? (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1261461) Edited October 20, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδια πηγα να κανω το κινιτο μου οverlock τα εκανα ολα καταγραμμα και ομως το max speed παραμενει 600 τι εκανα λαθος?εχει σημασια τι επιλεγω οταν ανοιγω πρωτη φορα το setcpu γενικα...τι μπορει να εχω κανει λαθος? Να υποθεσω εσυ θεωρεις καλυτερο τον launcher της s.e? (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1261461) Αντικειμενικά θεωρώ πιο γρήγορο το go launcher αλλά προτιμώ της s.e επειδή δείχνει πιο όμορφο. Τώρα για το overclock λέω να ξανακάνεις τη διαδικασία Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Αντικειμενικά θεωρώ πιο γρήγορο το go launcher αλλά προτιμώ της s.e επειδή δείχνει πιο όμορφο. Τώρα για το overclock λέω να ξανακάνεις τη διαδικασία Την ξαναεκανα αλλα τιποτα....μηπως εχει σημασια τι παταω οταν ανοιγω πρωτη φορα το setcpu??δεν ξερω τι γινετε και δεν μπορω :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Την ξαναεκανα αλλα τιποτα....μηπως εχει σημασια τι παταω οταν ανοιγω πρωτη φορα το setcpu??δεν ξερω τι γινετε και δεν μπορω :( Δε νομιζω να παιζει ρολο.τη διαδικασια την εκανες σιγουρα σωστα;μηπως εγραψες καμια εντολη λαθος; Κανενα καλο θεμα που να μοιαζει στο στυλ του x8 stock πλην του sesify εχει κανεις κατι στα υποψιν; Βγηκε η v18 για το pro,για μας ποτε λετε να βγει; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Δε νομιζω να παιζει ρολο.τη διαδικασια την εκανες σιγουρα σωστα;μηπως εγραψες καμια εντολη λαθος; Κανενα καλο θεμα που να μοιαζει στο στυλ του x8 stock πλην του sesify εχει κανεις κατι στα υποψιν; Βγηκε η v18 για το pro,για μας ποτε λετε να βγει; Sent from my X8 black using Tapatalk Ναι τα παντα κατα γραμμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Ναι τα παντα κατα γραμμα Το module είναι γραμμένο μόνο για τον stock kernel και δεν δουλεύει με τον linuxdx Εκτός και τον συμπεριλάβει o ίδιος που δεν νομίζω γιατί θεωρεί ότι προκαλεί προβλήματα Αν το θες τόσο πολύ πέρνα τον stock kernel με το flash tool Αυτή η rom είναι συμβατή με τον stock kernel και δεν χρειάζεται να την ξανακάνεις Install Αλλά θα χρειαστεί να φλασαρεις τα addons (modules) για τον stock kernel μέσο clockworkMOD recovery Και μετά να κάνεις την διαδικασία Edit: τα addons βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της rom Edited October 20, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα.. τελικα η Cyagogen λιγο πατατα ε; παρατηρησα πολλα Bugs... 1) Οταν Μιλας στο ακουστικο εχει πολυ χαμηλη ενταση και δεν γινεται να το φτιαξω 2)Οταν ανοιγει την εφαρμογη "Συλλογή" Κολλαει τις περισοτερες φορες και δε φορτωνει τιποτα 3)Οταν συνδεω το USB δεν το βγαζει στο κινητο ή βγαζει μονο τον εντοπισμο σφαλματων και κανει αυτοματα Reboot 4)το ηχειο ειναι χαλια, αφου οταν ακους τραγουδια κ ειναι τερμα εχει πολυ κακη ποιοτητα ηχου... Τα εβγαλε σε κανενα αυτα ή μονο εγω τα εχω ; :/ Επισης εχω το εξης προβλημα : Προσθεσα μια νεα επαφη και δε μπορω με τιποτα να την περασω στην σιμ επειδη αλλαζω ρομς συχνα. ΚΑΜΙΑ βοηθεια? Παλευω απο χ8ες! Edited October 20, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδια καλησπερα.. τελικα η Cyagogen λιγο πατατα ε; παρατηρησα πολλα Bugs... 1) Οταν Μιλας στο ακουστικο εχει πολυ χαμηλη ενταση και δεν γινεται να το φτιαξω 2)Οταν ανοιγει την εφαρμογη "Συλλογή" Κολλαει τις περισοτερες φορες και δε φορτωνει τιποτα 3)Οταν συνδεω το USB δεν το βγαζει στο κινητο ή βγαζει μονο τον εντοπισμο σφαλματων και κανει αυτοματα Reboot 4)το ηχειο ειναι χαλια, αφου οταν ακους τραγουδια κ ειναι τερμα εχει πολυ κακη ποιοτητα ηχου... Τα εβγαλε σε κανενα αυτα ή μονο εγω τα εχω ; :/ Και εγω ειχα ακριβως τα ιδια για αυτο πηγα στην Ginger v017 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδια καλησπερα , αγορασα σημερα το Χ8 στην γυναικα και ψαχνω να βρω να δω το περιεχομενο της καρτας (κατι αναλογο του my files που εχω στο galaxy s ) αλλα δεν βρισκω τετοιο φακελλο . Για διαφωτιστεμε λιγο εσεις που το εχετε μηνες . 1 Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδια καλησπερα.. τελικα η Cyagogen λιγο πατατα ε; παρατηρησα πολλα Bugs... 1) Οταν Μιλας στο ακουστικο εχει πολυ χαμηλη ενταση και δεν γινεται να το φτιαξω 2)Οταν ανοιγει την εφαρμογη "Συλλογή" Κολλαει τις περισοτερες φορες και δε φορτωνει τιποτα 3)Οταν συνδεω το USB δεν το βγαζει στο κινητο ή βγαζει μονο τον εντοπισμο σφαλματων και κανει αυτοματα Reboot 4)το ηχειο ειναι χαλια, αφου οταν ακους τραγουδια κ ειναι τερμα εχει πολυ κακη ποιοτητα ηχου... Τα εβγαλε σε κανενα αυτα ή μονο εγω τα εχω ; :/ Επισης εχω το εξης προβλημα : Προσθεσα μια νεα επαφη και δε μπορω με τιποτα να την περασω στην σιμ επειδη αλλαζω ρομς συχνα. ΚΑΜΙΑ βοηθεια? Παλευω απο χ8ες! Γι αυτό καλύτερα να βγεί πιο ολοκληρωμένη η έκδοση και μετά να τη δοκιμάσουμε. Για τις επαφές, καλύτερα αποθήκευσέ τες όλες στο google contacts και απλά κάνεις ένα sync και περνιούνται στο κινητό. Άσε που αποθηκεύονται με περισσότερες λεπτομέρειες απ'ότι στη sim Παιδια καλησπερα , αγορασα σημερα το Χ8 στην γυναικα και ψαχνω να βρω να δω το περιεχομενο της καρτας (κατι αναλογο του my files που εχω στο galaxy s ) αλλα δεν βρισκω τετοιο φακελλο . Για διαφωτιστεμε λιγο εσεις που το εχετε μηνες . Γειά σου, απλά μπές στο market, βάλε τον astro file manager και είσαι έτοιμος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλησπέρα...Μπορεί κάποιος να κάνει check in στο facebook με το xperia x8?Και αν ναι ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλησπέρα...Μπορεί κάποιος να κάνει check in στο facebook με το xperia x8?Και αν ναι ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει; Check in??εννοείς σύνδεση στο φβ μέσω του χ8?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλησπέρα...Μπορεί κάποιος να κάνει check in στο facebook με το xperia x8?Και αν ναι ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει; Μπορείς είτε μέσω m.facebook.com είτε μεσω facebook app. Επειδή εδώ μιλάμε για το x8 και το facebook απευθύνεται σε όλες τις συσκευές καλύτερα κοίτα στη βοήθεια του facebook για τις απορίες σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Σημερα φορτισα το κινητο απο τερμα αδειο μεχρι το 100% κ εκανε 1.45,μεσα σε 20λεπτα πηγε στο 95% κ στη 1.30ωρα 86%.ολη αυτη την ωρα με 5μνμ κ τιποτα αλλο. Οι εφαρμογες που τρεχουν ειναι fancy widget battery info κ το ρολοι. Δεν με ικανοποιει η αποδοση της Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Σημερα φορτισα το κινητο απο τερμα αδειο μεχρι το 100% κ εκανε 1.45,μεσα σε 20λεπτα πηγε στο 95% κ στη 1.30ωρα 86%.ολη αυτη την ωρα με 5μνμ κ τιποτα αλλο. Οι εφαρμογες που τρεχουν ειναι fancy widget battery info κ το ρολοι. Δεν με ικανοποιει η αποδοση της Sent from my X8 black using Tapatalk Απ'ότι έχω ακούσει τα fancy widgets είναι λίγο λαίμαργα με τη μπαταρία :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perlitis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Θέλω να κάνω root στο x8 αλλά όχι με το superoneclick. Δεν μου αρέσει που ξεκινάει με Daemon εγκατάσταση (για θρησκευτικούς λόγους) . Βλέπω ότι κάτι προγραμματακια (πχ z4root) που υπήρχαν παλιά δεν υπάρχουν τώρα πουθενά. Έχετε κάτι άλλο υπ' όψιν για root; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts