Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να κανω unlock bootloader

Εχω φτασει μεχρι εκει που ανοιγω το msm7227_semc Και οριστε τα αποτελεσματα

process requires standard 2.x android firmware.

Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . .

Getting ROOT rights.

* daemon not running. starting it now *

* daemon started successfully *

875 KB/s (585731 bytes in 0.653s)

- exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) -

Waiting ...

Removing NAND MPU restrictions via SEMC backdoor. Permanent. Require ROOT rights

.

188 KB/s (3087 bytes in 0.016s)

Waiting ...

Getting ROOT rights.

Waiting ...

Writing patched semcboot. Two step process

First, we need get access to semcboot area

374 KB/s (8064 bytes in 0.021s)

Second, we need to write semcboot

996 KB/s (596916 bytes in 0.585s)

Τι εχω κανει λαθος?????/

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Troubleshooting section:

Common Problems:

1. My SIM Card is not recognised after unlocking phone with msm7227_setool2.cmd! Ans: Redo unlocking procedure (step 5 onwards) using msm7227_semc.cmd.

2. I get lots of "Access is denied" messages while unlocking! Ans: Disable your antivirus and try the unlocking process again. Antivirus finds a virus in ADB.exe even though there isn't one!

3. I get some "error: protocol fault" messages! Ans: It's normal and this isn't a problem. This is because the tool is inquiring for your phone while the phone is rebooting. USB debugging mode isn't on when phone is rebooting so it causes some errors. Eventually, your phone will connect with your PC so this is not an issue.

4. I get some "exec /system/bin/sh failed" messages! Ans: Reroot your phone using SuperOneClick and try again. SuperOneClick link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

5. Default camera doesn't work after unlocking! Ans: 1. Reflash baseband 15 again. 2. Reflash stock 2.1 using flashtool. 3. Test camera, it will have the message "Indexing Media File" on the screen. 4. Wait until it disappear from the screen. 5. Reboot 6. Test camera and it will work fine.

6. I get a lot of "daemon not started successfully" and "failed to start daemon" messages! Ans: Disconnect phone, exit the command window, reconnect phone, and try unlocking your phone's bootloader again. Repeat until there is no more of such messages and bootloader is successfully unlocked. Also, make sure you have installed Sony Ericsson PC Companion in step 1 and that it recognises your phone.

Source: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225

Προφανώς σύμφωνα με το κείμενο που παράθεσες, έχεις το πρόβλημα 4

Edited by superuser_78

Έχει πάρει κανεί σας χαμπάρι ότι αυτή η freexperia δεν είναι official cyanogenmod;;;;;

Στο forum του cyanogen δεν υπάρχει καν η συσκευή X8........ και από ότι κατάλαβα δεν χρειάζονται ξένο kernel τα κινητά...............

Έχει πάρει κανεί σας χαμπάρι ότι αυτή η freexperia δεν είναι official cyanogenmod;;;;;

Στο forum του cyanogen δεν υπάρχει καν η συσκευή X8........ και από ότι κατάλαβα δεν χρειάζονται ξένο kernel τα κινητά...............

Πω βαρεθηκα να λετε ολο ********. Πηγαινε download.cyagogenmod.com και Shakira ονομα εκει ειναι η ΡΟΜ. παιζει μονο με τον ανεπισημο κερνελ FreeXperia

Edited by eu8umhc
la9os apanthsh
Just in love with my Sole :)

Cyanogen είναι η rom. Kernel μπορείς να βρεις εσύ όποιον θες και να βάλεις. Επειδή η cyanogen 7.1 δεν είναι συμβατή με τον stock kernel, η ομάδα freexperia έκανε έναν kernel που είναι συμβατός. Άρα τι official και unoficial λετε??? Η rom είναι official cyanogenmod 7.1 τέλος! Ο kernel μπορεί να είναι ο,τι θέλει ο καθένας άλλος μπορεί να θέλει καλύτερες επιδόσεις βάζει άλλον kernel συμβατό με την cyanogen. Άλλος μπορεί να θέλει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και βάζει άλλον kernel συμβατό με την cyanogen. Ελπίζω να μην έχουμε και άλλες ερωτήσεις τέτοιου είδους. Γενικά ψάξτε το και λίγο. Μην ρωτάτε για το παραμικρό. Ο φίλος eu8umhc παραλίγο να εκραγεί χθες :p:)

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις συμβουλες σας..πιστευετε ομως οτι κανοντας reboot θα μπορεσω να κανω επιτελους αυτο που προσπαθω απο χθες :P

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις συμβουλες σας..πιστευετε ομως οτι κανοντας reboot θα μπορεσω να κανω επιτελους αυτο που προσπαθω απο χθες :P

ReRoot (ξανά root)

Όχι Reboot:rtfm:

ReRoot (ξανά root)

Όχι Reboot:rtfm:

Μα αυτο εννοουσα ορθογραφικο λαθος συγνωμη...κανωντας reroot πρεπε να επαναλαβω ολη την διαδικασια του unlock απο την αρχη (συγνωμη που σας εχω κουρασει) :(

Μα αυτο εννοουσα ορθογραφικο λαθος συγνωμη...κανωντας reroot πρεπε να επαναλαβω ολη την διαδικασια του unlock απο την αρχη (συγνωμη που σας εχω κουρασει) :(

Για δοκίμασε..

Για δοκίμασε..

για δες τι συμβαινει ακομαι και τωρα--->

SuperOneClick v1.7.0.0

Killing ADB Server...

OK

Starting ADB Server...

* daemon not running. starting it now on port 5037 *

OK

Waiting for device...

OK

Pushing psneuter...

401 KB/s (585731 bytes in 1.424s)

OK

chmod psneuter...

OK

Running psneuter...

FAILED

Αυτό σου βγάζει το SuperOneClick;

Το έκανες Unroot πρώτα και μετά δεν σου κάνει root;

Γινε λίγο πιο συγκεκριμένος στα post σου

Cyanogen είναι η rom. Kernel μπορείς να βρεις εσύ όποιον θες και να βάλεις. Επειδή η cyanogen 7.1 δεν είναι συμβατή με τον stock kernel, η ομάδα freexperia έκανε έναν kernel που είναι συμβατός. Άρα τι official και unoficial λετε??? Η rom είναι official cyanogenmod 7.1 τέλος! Ο kernel μπορεί να είναι ο,τι θέλει ο καθένας άλλος μπορεί να θέλει καλύτερες επιδόσεις βάζει άλλον kernel συμβατό με την cyanogen. Άλλος μπορεί να θέλει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και βάζει άλλον kernel συμβατό με την cyanogen. Ελπίζω να μην έχουμε και άλλες ερωτήσεις τέτοιου είδους. Γενικά ψάξτε το και λίγο. Μην ρωτάτε για το παραμικρό. Ο φίλος eu8umhc παραλίγο να εκραγεί χθες :p:)

ευχαριστω για την συμπαρασταση!! εξηγουσα 100 φορες οτι νταξει το κερνελ δεν εινααι οφφισιαλ ειναι η ρομ. και εχουν κολλισει κ λενε κ λενε

Just in love with my Sole :)

για δες τι συμβαινει ακομαι και τωρα--->

SuperOneClick v1.7.0.0

Killing ADB Server...

OK

Starting ADB Server...

* daemon not running. starting it now on port 5037 *

OK

Waiting for device...

OK

Pushing psneuter...

401 KB/s (585731 bytes in 1.424s)

OK

chmod psneuter...

OK

Running psneuter...

FAILED

Μετά το root θέλει επανεκκίνηση η συσκευή..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πω βαρεθηκα να λετε ολο ********.

εξηγουσα 100 φορες οτι νταξει το κερνελ δεν εινααι οφφισιαλ ειναι η ρομ. και εχουν κολλισει κ λενε κ λενε

Όσο δίκιο και να έχεις, ο τρόπος και η γλώσσα που χρησιμοποιείς δεν είναι σωστοί ειδικά όταν αναφέρεσαι σε συμφορουμίτες (rafinos). Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί παρακαλώ. :!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καλησπερα..! σκοπευω να αγορασω μια μεγαλυτερη καρτα μνημης μιας και αυτη των 2 γιγα δεν με καλυπτει πλεον....! θελω να ρωτησω επειδη το κινητο ειναι smartphone χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια...; η απλα βγαζω την μια καρτα μαρκαρω ολα της τα αρχεια και τα περναω στη καινουργια και μετα την τοποθετω στο κινητο..; σωστο δεν ειναι αυτο..; ή θελει και κατι αλλο..;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα..! σκοπευω να αγορασω μια μεγαλυτερη καρτα μνημης μιας και αυτη των 2 γιγα δεν με καλυπτει πλεον....! θελω να ρωτησω επειδη το κινητο ειναι smartphone χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια...; η απλα βγαζω την μια καρτα μαρκαρω ολα της τα αρχεια και τα περναω στη καινουργια και μετα την τοποθετω στο κινητο..; σωστο δεν ειναι αυτο..; ή θελει και κατι αλλο..;

Τίποτα πολύπλοκο! Παίρνεις τα αρχεία απο την παλιά, τα βάζεις στην καινούρια και είσαι μπόμπα!:cool:

(Προτείνω να πάρεις μια απο ebay. Πήρα 8GB Transcend MicroSDHC Class6 μόνο 11Ε (Την ώρα που σε μαγαζιά εδώ την είχε 26 ο πιο φθηνός)

Τίποτα πολύπλοκο! Παίρνεις τα αρχεία απο την παλιά, τα βάζεις στην καινούρια και είσαι μπόμπα!:cool:

(Προτείνω να πάρεις μια απο ebay. Πήρα 8GB Transcend MicroSDHC Class6 μόνο 11Ε (Την ώρα που σε μαγαζιά εδώ την είχε 26 ο πιο φθηνός)

ευχαριστω...! λεω να παρω μια 4αρα αλλα πολλοι λενε class 4 η 6 και δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο... πανω απο 4γιγα το θεωρω πλενονασμο..αλλα θελω να παρω μιας σχετικα καλης ποιοτητας απο το e-shop ή public...

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω...! λεω να παρω μια 4αρα αλλα πολλοι λενε class 4 η 6 και δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο... πανω απο 4γιγα το θεωρω πλενονασμο..αλλα θελω να παρω μιας σχετικα καλης ποιοτητας απο το e-shop ή public...

Το class έχει να κάνει με την ταχύτητα που διαβάζονται και γράφονται τα δεδομένα πάνω στην κάρτα. Όσο μεγαλύτερο το class τόσο καλύτερη ταχύτητα θα έχεις.

καλησπερα παιδια..εχω να μπω καποιες μερες και βλεπω αρκετες εξελιξεις..θα μπορουσε κανεις να μου ποσταρει το λινκ για τη cyanogen?επισης χρειαζεται backup πριν την περασω για να σωσω τα αρχεια που εχω ετσι??

ΥΓ:no internet connection:@

Troubleshooting section:

Common Problems:

1. My SIM Card is not recognised after unlocking phone with msm7227_setool2.cmd! Ans: Redo unlocking procedure (step 5 onwards) using msm7227_semc.cmd.

2. I get lots of "Access is denied" messages while unlocking! Ans: Disable your antivirus and try the unlocking process again. Antivirus finds a virus in ADB.exe even though there isn't one!

3. I get some "error: protocol fault" messages! Ans: It's normal and this isn't a problem. This is because the tool is inquiring for your phone while the phone is rebooting. USB debugging mode isn't on when phone is rebooting so it causes some errors. Eventually, your phone will connect with your PC so this is not an issue.

4. I get some "exec /system/bin/sh failed" messages! Ans: Reroot your phone using SuperOneClick and try again. SuperOneClick link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

5. Default camera doesn't work after unlocking! Ans: 1. Reflash baseband 15 again. 2. Reflash stock 2.1 using flashtool. 3. Test camera, it will have the message "Indexing Media File" on the screen. 4. Wait until it disappear from the screen. 5. Reboot 6. Test camera and it will work fine.

6. I get a lot of "daemon not started successfully" and "failed to start daemon" messages! Ans: Disconnect phone, exit the command window, reconnect phone, and try unlocking your phone's bootloader again. Repeat until there is no more of such messages and bootloader is successfully unlocked. Also, make sure you have installed Sony Ericsson PC Companion in step 1 and that it recognises your phone.

Source: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225

Προφανώς σύμφωνα με το κείμενο που παράθεσες, έχεις το πρόβλημα 4

Εκανα reroot εκανα την διαδικασια απο την αρχη ολα καλα και στο τελος οριστε...--->

process requires standard 2.x android firmware.

Getting ROOT rights.

* daemon not running. starting it now *

1248 KB/s (585731 bytes in 0.458s)

error: protocol fault (no status)

Waiting ...

Removing NAND MPU restrictions via SEMC backdoor. Permanent. Require ROOT rights

.

33 KB/s (3087 bytes in 0.089s)

Waiting ...

Getting ROOT rights.

Waiting ...

Writing patched semcboot. Two step process

First, we need get access to semcboot area

224 KB/s (8064 bytes in 0.035s)

Second, we need to write semcboot ;)

1442 KB/s (596916 bytes in 0.404s)

EDIT:

Μηπως φταιει οτι δεν εχω Stock εκδοση?

υπαρχει προβλημα καταφερα να κανω τα παντα περασα και τον free xperia kernel και τωρα ανοιγω το κινιτο γραφει free xperia και απο εκει και περα καμια αντιδραση το κινιτο

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

υπαρχει προβλημα καταφερα να κανω τα παντα περασα και τον free xperia kernel και τωρα ανοιγω το κινιτο γραφει free xperia και απο εκει και περα καμια αντιδραση το κινιτο

Μπες σε CWMrecovery και κανε install την Rom, full wipe και reboot

Edit: Τι έφταιγε και δεν ξεκλείδωνε;

Edited by superuser_78

Μπες σε CWMrecovery και κανε install την Rom, full wipe και reboot

Edit: Τι έφταιγε και δεν ξεκλείδωνε;

σε ευχαριστω πολυ.....ολα ενταξη :-)

Edited by tzagaritos

συγνωμη αλλα αυτο πως θα γινει οπως ανεφερα ανοιγω το κινητο γραφει αυτα που ειπα(freexperia) και δεν κανει τιποτα αλλο..ππως θα κανω αυτο που μου λες?:worry:

Αυτός ο kernel έχει built in recovery δηλαδή,ότι λάθος να έχεις κάνει στο τηλέφωνο πάντα θα μπορείς να μπαίνεις recovery mode (πλήρως ανεξαρτητοποίηση από pc companion) για restore.

Τώρα αν έχεις την ρομ στην κάρτα την κάνεις install και είσαι οκ

Αν δεν την έχεις και έβαλες τον kernel χωρίς να έχεις την ρομ στην κάρτα, κάνεις restore το backup σου

Σε recovery mode μπαίνεις ή χτύπημα την οθόνη όταν εμφανιστεί το logo ή με το πλήκτρο back..δεν έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο kernel..κάπως έτσι νομίζω ότι μπαίνει

Edit: τώρα το είδα.. μπράβο σου.. έτρωγα κάτι error πριν απο τους server του myphone..

Edited by superuser_78

παιδια μπορειτε να μου βαλετε λινκ για καμια καλη εφαρμογη market.?(γιατι αυτο που εχω λιγο ψιλοκολλαει)

και πως μπορω να το βαλω να μην κανει ενημερωσεις στις εφαρμογες.?

ty

Edited by mpa3

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Ομολογουμένως σας εχω χάσει λίγο..βλέπω συζητήσεις για kernels αλλά δεν σας πιανω..δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά για λειτουργήσει η ρομ από cyanogen χρειάζεται κάποιος custom kernel???

Sent from my X8 using Tapatalk

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8