eu8umhc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Τι εννοεις??αντι για το Xrecovery να βαλω το Freexperia Κερελν Ολλες τις αλλες ρομ τις εβαζα ευκολα δε ξερω τι δε μπορω να κανω εδω...γινε λιγο πιο συγκεκριμενος σε παρακαλω που το βρισκω το Freexperia Κερελν καμια σχεση το Recovery me to kernel. μπες στους Xda και διαβασε πως κανεις Unlock ton Bootloader Και flash kernel link Πως ξεκλειδωνω BootLoader : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225 link FreeXperia Kernel : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225 Edited October 11, 2011 by eu8umhc added some links Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 καμια σχεση το Recovery me to kernel. μπες στους Xda και διαβασε πως κανεις Unlock ton Bootloader Και flash kernel χρειαζεται να κανω Unlock ton Bootloader?????????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Ακυρο ειπα βλακεια τωρα καταλαβα....προσπαθησα με το Flash tools αλλα τιποτα και αν μπορεις στειλε μ το λινκ για το free xperia γιατι παιζει να εχω και λαθος και πες μου περιλιπτικα την διαδικασιαα εγω εχω το FlashTool. 1)Περναω το Τft Αρχειο του κερνελ στο φακελο Firmwares που βρισκεται μεσα στο φακελο του FlashTool 2)Μετα ανοιγω FlashTool διαλεγω το X8 και παταω Flash . εκει το βγαζει πατας οκ και γινεται ;) χρειαζεται να κανω Unlock ton Bootloader?????????? εμ. αλλιως δεν μπορεις να βαλεις αλλο Kernel. Edited October 11, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 εγω εχω το FlashTool. 1)Περναω το Τft Αρχειο του κερνελ στο φακελο Firmwares που βρισκεται μεσα στο φακελο του FlashTool 2)Μετα ανοιγω FlashTool διαλεγω το X8 και παταω Flash . εκει το βγαζει πατας οκ και γινεται ;) Δηλαδη δεν χρειαζετε να κανω unlock bootloader??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Δηλαδη δεν χρειαζετε να κανω unlock bootloader??? ναι αμα δεν το σπασεις δεν βαζεισ αλλο κερνελ. Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 ναι αμα δεν το σπασεις δεν βαζεισ αλλο κερνελ. εγω επειδη βαριεμαι να κανω unlock rootloader...τι οφειλω να κανω για να τελειωνω??μονο να αλλαξω κερνελ?και ο freexperia ειναι ο Stock? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 εγω επειδη βαριεμαι να κανω unlock rootloader...τι οφειλω να κανω για να τελειωνω??μονο να αλλαξω κερνελ?και ο freexperia ειναι ο Stock? o freexperia Ειναι Custom Kernel. Με τον στοκ δεν γινεται να την βαλεις (δοκιμασμενο). μωλις θα αλλαξεις κερνελ και βαλεις την ρομ θα ειναι πολυ καλο το κινητο (αποψη μου) 1 μερα με Wifi , Μουικη , και λιγο παιχνιδια και ειναι 74% η μπαταρια.. επισης ειναι σαν την στοκ ρομ μεχρι και το μοντελο λεει ακριβως (Ε15i) Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 o freexperia Ειναι Custom Kernel. Με τον στοκ δεν γινεται να την βαλεις (δοκιμασμενο). μωλις θα αλλαξεις κερνελ και βαλεις την ρομ θα ειναι πολυ καλο το κινητο (αποψη μου) 1 μερα με Wifi , Μουικη , και λιγο παιχνιδια και ειναι 74% η μπαταρια.. επισης ειναι σαν την στοκ ρομ μεχρι και το μοντελο λεει ακριβως (Ε15i) Σε ευχαριστω πολυ επειδι δεν βρισκω το freexperia μπορεις να μου στειλεις ενα συγκεκριμενο λινκ ή αλλιως αν εχεις Msn Κανε με add να μου το στειλεις απο εκει tzaga-4-@windowslive.com 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εγώ τώρα να κάνω την παρατήρηση μου.... Καταρχήν στο xda γράφει ότι η freexperia δεν είναι η official cyanogen και επίσης γιατί σε όλα τα άλλα κινητά να μην χρειάζεται κέρνελ και στα se να χρειάζεται;;;; Μήπως μας δουλεύει και το team του cyanogen και ασχολείται μόνο το freexperia team;;;;; Λέω εγώ τώρα.... και μην μου πει κάποιος ότι το cyanogen γίνεται σε συνδιασμό με το freexperia γιατί εγώ βλέπω μόνο freexperia και από τη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση έκανε μόνο ένα υποτυπόδες update στην rom που δεν άλλαξε καν τα bugs..... τα συμπεράσματα δικά σας! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εγώ τώρα να κάνω την παρατήρηση μου.... Καταρχήν στο xda γράφει ότι η freexperia δεν είναι η official cyanogen και επίσης γιατί σε όλα τα άλλα κινητά να μην χρειάζεται κέρνελ και στα se να χρειάζεται;;;; Μήπως μας δουλεύει και το team του cyanogen και ασχολείται μόνο το freexperia team;;;;; Λέω εγώ τώρα.... και μην μου πει κάποιος ότι το cyanogen γίνεται σε συνδιασμό με το freexperia γιατί εγώ βλέπω μόνο freexperia και από τη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση έκανε μόνο ένα υποτυπόδες update στην rom που δεν άλλαξε καν τα bugs..... τα συμπεράσματα δικά σας! τι να πω δεν ξερω τι συμβαινει εγω τωρα να κανω την δουλεια μου θελω....ενα λινκ για freexperia kernel...Ευχαριστω εκ των πρωτερων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 ΤΟ Κernel μπορει να μην official η ρομ ειναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ Τι κανουν και δε με νοιαζει. για μενα δουλευει μια χαρα. αμα δεν γουσταρεις μια βαζεις. ΧΙΛΙΕΣ φορες εβαλα το λινκ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11719626&postcount=3 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 ΤΟ Κernel μπορει να μην official η ρομ ειναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ Τι κανουν και δε με νοιαζει. για μενα δουλευει μια χαρα. αμα δεν γουσταρεις μια βαζεις. ΧΙΛΙΕΣ φορες εβαλα το λινκ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11719626&postcount=3 κανω την διαδικασια κανονικα παει να φορτωσει και μετα μου γραφει error flashing aborted now unplug the device and power it on.. then go to application settings turn on unkown sources and debugging και εντομεταξυ εχω ενοργοπηημενες και τις αγνωστες πηγες και τον εντοπισμο σφαλματων τι πηγαινει στραβα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 κανω την διαδικασια κανονικα παει να φορτωσει και μετα μου γραφει error flashing aborted now unplug the device and power it on.. then go to application settings turn on unkown sources and debugging και εντομεταξυ εχω ενοργοπηημενες και τις αγνωστες πηγες και τον εντοπισμο σφαλματων τι πηγαινει στραβα? Locked Bootloader -> κλειδωμενος Bootloader Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Locked Bootloader -> κλειδωμενος Bootloader Πηγα να κανω προσπαθεια να κανω unlock bootreloader Αλλα ειναι καποια αρχεια που χρειαζεσαι και τα link που εχουν δωσει δεν ισχυουν πια οπως αυτα --->https://dl.dropbox.com/0/view/qaxqigf3ik08b5k/msm7227.7z πως θα το κανω χωρις εκεινα τα αρχεια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Πηγα να κανω προσπαθεια να κανω unlock bootreloader Αλλα ειναι καποια αρχεια που χρειαζεσαι και τα link που εχουν δωσει δεν ισχυουν πια οπως αυτα --->https://dl.dropbox.com/0/view/qaxqigf3ik08b5k/msm7227.7z πως θα το κανω χωρις εκεινα τα αρχεια Χτυπα το στο google... Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Χτυπα το στο google... τωρα σωθηκα :/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) τωρα σωθηκα :/ Εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225) υπάρχουν τα πάντα και αναλυτικότατα! Αν κάποιο link δε δουλεύει ή περίμενε να το ξαναανεβάσουν ή γράψε εκεί στο forum οτι υπάρχει πρόβλημα να το ανεβάσουν γρηγορότερα! Τωρα αν δεν είσαι πολύ καλός στα αγγλικά μπορείς να μεταφράζεις άγνωστες λέξεις στο google translate:) Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω Υ.Γ Για αλλαγή kernel πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα (γιατί είδα τα μπέρδεψες λίγο στις προηγούμενες σελίδες) Υ.Γ2 Έλα σου βρήκα και το αρχείο που δεν μπορούσες να κατεβάσεις. Με 30 δευτερόλεπτα ψάξιμο το βρήκα!! Αν αντί για να γράψεις παιδιά δεν το βρίσκω δε δουλεύει έψαχνες να το βρεις, θα το έβρισκες! http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=715058&d=1315609618 Edited October 11, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 καλησπερα...!! εχω το εχεις προβλημα...με το που συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω wi-fi αυτοματα μπαινω και fb το παρατηρησα γτ πριν ημουν ιντερνετ μ εστειλαν μηνυμα το ειδα σαν ειδοποιηση εχω δεν ειχα ανοιξει την εφαρμογη fb δεν εχω πατησει συγχρονισμο... και εβγαλα και αυτο που λεει αποστολη ληψη δεδομενων στο παρασκηνιο αλλα τιποτα... ποια ρυθμιση πρεπει να αλλαξω...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Να ρωτησω κατι παιδια στην εφαρμογη go sms το led μου δουλευε πριν κανω ubdate τωρα γιατι δε δουλευει; Ακυρο παιδια το βρηκα... Edited October 11, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Ακυρο παιδια το βρηκα... Ρυθμισεις ειδοποιησεις ηταν; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316377 @tzagaritos Αν εννοείς τα tools του παραπάνω thread, νομίζω ότι είναι αυτα: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17384177&postcount=3 Edited October 11, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Ρυθμισεις ειδοποιησεις ηταν; Sent from my X8 black using Tapatalk Επρεπε να φτιαξω καποιες ρυθμισεις και στο cyanogenmod setting αλλα για τν μπαταρια δε βγαζει led... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Παιδια για την CyagogenMod 2.3.7 τι χρειαζομαι γιατι θα με τρελανουν χρειαζεται να κανω unlock bootloader??Μην μου πειτε και εσεις να δω τα προημουνα posts Το παλευω πολλες ωρες τωρα...ας μου πει καποιος τι χρειαζεται αυτο ειναι το Link---> http://download.cyanogenmod.com/?device=shakira ευχαριστω εκ των πρωτερων... Κατέβασε το Rom Manager από το μάρκετ.παρακολούθησε και το βίντεο με τις οδηγίες που έχει από κάτω και ξεμπέρδεψες.Πρέπει να είσαι ρούτ όμως. Sent from my E10i using smoke signs... Edited October 12, 2011 by vassaki 1 Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254225) υπάρχουν τα πάντα και αναλυτικότατα! Αν κάποιο link δε δουλεύει ή περίμενε να το ξαναανεβάσουν ή γράψε εκεί στο forum οτι υπάρχει πρόβλημα να το ανεβάσουν γρηγορότερα! Τωρα αν δεν είσαι πολύ καλός στα αγγλικά μπορείς να μεταφράζεις άγνωστες λέξεις στο google translate:) Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω Υ.Γ Για αλλαγή kernel πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα (γιατί είδα τα μπέρδεψες λίγο στις προηγούμενες σελίδες) Υ.Γ2 Έλα σου βρήκα και το αρχείο που δεν μπορούσες να κατεβάσεις. Με 30 δευτερόλεπτα ψάξιμο το βρήκα!! Αν αντί για να γράψεις παιδιά δεν το βρίσκω δε δουλεύει έψαχνες να το βρεις, θα το έβρισκες! http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=715058&d=1315609618 Εχω φτασει μεχρι εκει που ανοιγω το msm7227_semc Και οριστε τα αποτελεσματα process requires standard 2.x android firmware. Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . Getting ROOT rights. * daemon not running. starting it now * * daemon started successfully * 875 KB/s (585731 bytes in 0.653s) - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - Waiting ... Removing NAND MPU restrictions via SEMC backdoor. Permanent. Require ROOT rights . 188 KB/s (3087 bytes in 0.016s) - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - Waiting ... Getting ROOT rights. - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - Waiting ... Writing patched semcboot. Two step process First, we need get access to semcboot area 374 KB/s (8064 bytes in 0.021s) - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - Second, we need to write semcboot ;) 996 KB/s (596916 bytes in 0.585s) - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - - exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) - Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . Τι εκανα λαθος? Edited October 12, 2011 by tzagaritos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Γεια σας παιδιά. Να σας ρωτήσω... υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν ανεβάζω ένα status στο fb να ανεβαίνει αυτόματα και και στο twitter μου;;; Ή μήπως υπάρχει το αντίθετο;;; Νομίζω το έχω δει στο fb αυτό... Plzz!!! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts