iliasx8 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Καμιά βοήθεια ΕΔΩ; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 ρε παιδια, η αλλαγη απο portrait σε landscape και το αντιθετο σας καθυστερει; γιατι εμενα περνει λιγη ωρα. (gingerdx v13) στου αδερφου μου το lg γινεται ακαριαια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 ρε παιδια, η αλλαγη απο portrait σε landscape και το αντιθετο σας καθυστερει; γιατι εμενα περνει λιγη ωρα. (gingerdx v13) στου αδερφου μου το lg γινεται ακαριαια. εμενα προσωπικα οχι..μια χαρα γρηγορα-γρηγορα γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Γεια παιδια.. Παλι τα ιδια :/ Εχω το Oxygen μοντεμ. Βαζω το πασσ και μου λεει διατηρηθηκε και δεν συνδεεται λεει συνδεση και μετα αποσυνδεση .. Εχω την Gingerdx 2.3.5 και σπασμενο Bootloader. Υπαρχει καμια λυση? εχω απελπιστει :/ 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Γεια παιδια.. Παλι τα ιδια :/ Εχω το Oxygen μοντεμ. Βαζω το πασσ και μου λεει διατηρηθηκε και δεν συνδεεται λεει συνδεση και μετα αποσυνδεση .. Εχω την Gingerdx 2.3.5 και σπασμενο Bootloader. Υπαρχει καμια λυση? εχω απελπιστει :/ Γειά σου. Βασικά αν έχεις πολλά αποθηκευμένα δίκτυα διέγραψέ τα ολα και θα δείς που θα μπεί. Αν πάλι έχεις πρόβλημα, κοίτα στο νήμα το Gingerdx. Ο developer εχει δημοσιεύσει νέες wifi libs που δουλεύουν καλύτερα. Θα συμπεριληφθούν στην έκδοση 014 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Γειά σου. Βασικά αν έχεις πολλά αποθηκευμένα δίκτυα διέγραψέ τα ολα και θα δείς που θα μπεί. Αν πάλι έχεις πρόβλημα, κοίτα στο νήμα το Gingerdx. Ο developer εχει δημοσιεύσει νέες wifi libs που δουλεύουν καλύτερα. Θα συμπεριληφθούν στην έκδοση 014 ξερουμε ποτε θα βγει η 014?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Το κινητό το έχει η αδερφή μου...Data-3g κλειστά μόνιμα. Λίγο wifi όταν είναι σπίτι....και παρόλα αυτά η μπαταρία είναι τραγική. Δε βγάζει μέρα.....Είναι με στοκ ρομ απείραχτη;;;;Παίζει να είναι ελλατωματική η μπαταρία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Το κινητό το έχει η αδερφή μου...Data-3g κλειστά μόνιμα. Λίγο wifi όταν είναι σπίτι....και παρόλα αυτά η μπαταρία είναι τραγική. Δε βγάζει μέρα.....Είναι με στοκ ρομ απείραχτη;;;;Παίζει να είναι ελλατωματική η μπαταρία;; ελλατωματικη δυσκολο μου ακουγεται!!δοκιμαστε μετα απο καθε φορτιση να κανει ενα reboot στο κινητο..θα πεφτει η μπαταρια απο το 100% γυρω στο 97-96%..αλλα λογικα θα κραταει περισσοτερο..και μετα απο καθε φορα που ακουει μουσικη(αν δεν βαριεται)να κανει αλλο ενα reboot.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Γειά σου. Βασικά αν έχεις πολλά αποθηκευμένα δίκτυα διέγραψέ τα ολα και θα δείς που θα μπεί. Αν πάλι έχεις πρόβλημα, κοίτα στο νήμα το Gingerdx. Ο developer εχει δημοσιεύσει νέες wifi libs που δουλεύουν καλύτερα. Θα συμπεριληφθούν στην έκδοση 014 δεν εχω πολλα. θα ψαξω αυτο που λες.. v14 ? o.O Ποτε θα μας ερθει ξερουμε ; 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 ξερουμε ποτε θα βγει η 014?? δεν εχω πολλα. θα ψαξω αυτο που λες.. v14 ? o.O Ποτε θα μας ερθει ξερουμε ; Κανείς δεν ξέρει, αλλά λογικά σύντομα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Όσοι βγάλατε την stock εφαρμογή sms και βάλατε μια εναλλακτική, την έκανε kill καμιά φορά το σύστημα και χάνατε μηνύματα? Γιατί εγώ το έπαθα 2 φορές αυτό και ήρθαν όταν έκανα επανεκκίνηση. Στο \system\app την είχα βάλει (go sms) αλλά παρόλα αυτά το σύστημα την έκλεινε. Έτσι έβαλα την stock πάλι και όλα good :p 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Κανείς δεν ξέρει, αλλά λογικά σύντομα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Όσοι βγάλατε την stock εφαρμογή sms και βάλατε μια εναλλακτική, την έκανε kill καμιά φορά το σύστημα και χάνατε μηνύματα? Γιατί εγώ το έπαθα 2 φορές αυτό και ήρθαν όταν έκανα επανεκκίνηση. Στο \system\app την είχα βάλει (go sms) αλλά παρόλα αυτά το σύστημα την έκλεινε. Έτσι έβαλα την stock πάλι και όλα good :p θα λυσω απορια του jimdem???οοο τιμη:p..λοιπον..εμενα δεν μου το εκανε ποτε αλλα υποψιαζομαι κατι..εχω το handsent sms..δοκιμασε να περασεις η αυτο η το go sms η οποιο χρησιμοποιεις και πηγαινε στη stock εφαρμογη-ρυθμισεις και απενεργοποιησε τις ειδοποιησεις!!!ετσι μπορει και να λυθει το προβλημα σου!!! Edited September 16, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 θα λυσω απορια του jimdem???οοο τιμη:p..λοιπον..εμενα δεν μου το εκανε ποτε αλλα υποψιαζομαι κατι..εχω το handsent sms..δοκιμασε να περασεις η αυτο η το go sms η οποιο χρησιμοποιεις και πηγαινε στη stock εφαρμογη-ρυθμισεις και απενεργοποιησε τις ειδοποιησεις!!!ετσι μπορει και να λυθει το προβλημα σου!!! Χαχα δυστυχώς δεν την έλυσες! :p Αυτός είναι ο στόχος custom sms app χωρίς την stock! Γιατί όταν έχει την stock τότε κρατάει και τις δύο στη μνήμη οπότε κάνει πιο έυκολα kill την δευτερεύουσα! Πάντως και με την stock βολεύομαι τι να κάνουμε πρέπει να αρκεστούμε στις δυνατότητες του κινητού μας. :) Σορρυ πάντως που δεν ενημέρωσα το site μου. Καλοκαίρι...ξέρετε :p Αν βρώ χρόνο μέσα στο χειμώνα θα το κάνω. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Χαχα δυστυχώς δεν την έλυσες! :p Αυτός είναι ο στόχος custom sms app χωρίς την stock! Γιατί όταν έχει την stock τότε κρατάει και τις δύο στη μνήμη οπότε κάνει πιο έυκολα kill την δευτερεύουσα! Πάντως και με την stock βολεύομαι τι να κάνουμε πρέπει να αρκεστούμε στις δυνατότητες του κινητού μας. :) Σορρυ πάντως που δεν ενημέρωσα το site μου. Καλοκαίρι...ξέρετε :p Αν βρώ χρόνο μέσα στο χειμώνα θα το κάνω. αν δεν το δοκιμασες παντως εγω επιμενω να το δοκιμασεις καθως δεν θα σου ερχονται και στα 2 οι ειδοποιησεις οποτε ουσιαστικα θα ειναι απενεργοποιημενη η stock εφαρμογη..αλλιως δοκιμασε να περασεις το handsent!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Ίσως αυτό που θα πω να είναι άκυρο με τα παραπάνω που μάλλον είναι, αλλά όσες φορές πήγα να κάνω το handcent system app στην gingerdx δεν δούλεψε ποτέ :( Edited September 16, 2011 by rafinos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Ίσως αυτό που θα πω να είναι άκυρο με τα παραπάνω που μάλλον είναι, αλλά όσες φορές πήγα να κάνω το handcent system app στην gingerdx δεν δούλεψε ποτέ :( Τι να πω??:/εμένα μια χαρά δουλεύει τόσο καιρό!!κανένα πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 και εγω θα ηθελα να μαθω..διαβασα τα ποστ που ανεβασε καποιο παιδι αλλα μπορει να τα καταλαβα και λαθος..καταλαβα βασικα οτι ο bootloader ειναι κατι σαν κωδικος ο οποιος οταν σπασει μπορουμε να επεμβουμε στο λογισμικο του κινητου..πιθανοτατα καταλαβα λαθος οποτε αν ξερει κανεις ας μας δωσει τα φωτα του!! Καλησπέρα! Τι είναι ο bootloader: bootloader είναι κώδικας που εκτελείται πριν από κάθε εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος για να τρέξει. Ο bootloader περιέχεται σε όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα π.χ στον υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, smartphones και άλλες τέτοιες συσκευές. Ο Bootloader είναι ένα πακέτο κώδικα που περιέχει τις οδηγίες για την εκκίνηση του πυρήνα (kernel) του λειτουργικού συστήματος .Οι περισσότεροι έχουν τον δικό τους εντοπισμό σφαλμάτων και την δική τους τροποποίηση περιβάλλοντος. Δεδομένου ότι ο bootloader ξεκινά πριν από κάθε κομμάτι του λογισμικού στη συσκευή σου, είναι εεξαιρετικά σημαντικός υπολογιστικά Αυτός είναι ένας λόγος που όλα τα τηλέφωνα Android έχουν διαφορετικές προσαρμοσμένες εταιρικές ROMS Κάθε εταιρεία έχει τον δικό της bootloader ο οποίος δίνει εντολή στον πυρήνα(kernel) του λειτουργικού συστήματος για να ξεκινήσει μία κανονικη και ασφαλής λειτουργία Γιατί είναι κλειδωμένος ο bootloader; γιατί ο κάθε κατασκευαστής θέλει να προωθεί το δικό τροποποιημένο λογισμικό στην συσκευή που παρέχει βάσει του δικού του πυρήνα και να ξέρει ότι μόνο αυτός παρέχει ασφαλής λειτουργία και εγγύηση μιας και το android είναι open source.. Η δική μας περίπτωση... οι custom roms που τρέχουμε εμείς είναι βασισμένες στον πυρήνα (kernel) της 2.1 οι οποίος είναι δομημένος για το επίσημο λειτουργικό και κάπως περιορισμένων δυνατοτήτων.Για να λειτουργήσει μία custom π.χ. 2.3 και κάποιες ειδικές λειτουργίες-αναβαθμίσεις που έχει σε αυτόν τον πυρήνα γίνεται μέσο scripts και modules (σαν ξεχωριστές εφαρμογές) τα οποία συνήθως επιβαρύνουν επιπλέον το σύστημα,ram και είναι ασταθείς Και με ξεκλείδωτο bootloader τώρα; το μόνο που μένει για πλήρη λειτουργική custom rom χρειαζόμαστε έναν custom συμβατό kernel (πυρήνα)ο οποίος δεν έχει γραφτεί ακόμη σωστά. Ξεκίνησαν μερικοί αλλά είναι ημιτελείς και σε πειραματικό στάδιο Προς το παρόν αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπέρα! Τι είναι ο bootloader: bootloader είναι κώδικας που εκτελείται πριν από κάθε εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος για να τρέξει. Ο bootloader περιέχεται σε όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα π.χ στον υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, smartphones και άλλες τέτοιες συσκευές. Ο Bootloader είναι ένα πακέτο κώδικα που περιέχει τις οδηγίες για την εκκίνηση του πυρήνα (kernel) του λειτουργικού συστήματος .Οι περισσότεροι έχουν τον δικό τους εντοπισμό σφαλμάτων και την δική τους τροποποίηση περιβάλλοντος. Δεδομένου ότι ο bootloader ξεκινά πριν από κάθε κομμάτι του λογισμικού στη συσκευή σου, είναι εεξαιρετικά σημαντικός υπολογιστικά Αυτός είναι ένας λόγος που όλα τα τηλέφωνα Android έχουν διαφορετικές προσαρμοσμένες εταιρικές ROMS Κάθε εταιρεία έχει τον δικό της bootloader ο οποίος δίνει εντολή στον πυρήνα(kernel) του λειτουργικού συστήματος για να ξεκινήσει μία κανονικη και ασφαλής λειτουργία Γιατί είναι κλειδωμένος ο bootloader; γιατί ο κάθε κατασκευαστής θέλει να προωθεί το δικό τροποποιημένο λογισμικό στην συσκευή που παρέχει βάσει του δικού του πυρήνα και να ξέρει ότι μόνο αυτός παρέχει ασφαλής λειτουργία και εγγύηση μιας και το android είναι open source.. Η δική μας περίπτωση... οι custom roms που τρέχουμε εμείς είναι βασισμένες στον πυρήνα (kernel) της 2.1 οι οποίος είναι δομημένος για το επίσημο λειτουργικό και κάπως περιορισμένων δυνατοτήτων.Για να λειτουργήσει μία custom π.χ. 2.3 και κάποιες ειδικές λειτουργίες-αναβαθμίσεις που έχει σε αυτόν τον πυρήνα γίνεται μέσο scripts και modules (σαν ξεχωριστές εφαρμογές) τα οποία συνήθως επιβαρύνουν επιπλέον το σύστημα,ram και είναι ασταθείς Και με ξεκλείδωτο bootloader τώρα; το μόνο που μένει για πλήρη λειτουργική custom rom χρειαζόμαστε έναν custom συμβατό kernel (πυρήνα)ο οποίος δεν έχει γραφτεί ακόμη σωστά. Ξεκίνησαν μερικοί αλλά είναι ημιτελείς και σε πειραματικό στάδιο Προς το παρόν αναμονή... μαλιστα!!σαφεστατος!!ευχαριστω πολυ!!jimdem εμπενα που και που στο σιτε να δω αν ειναι ενημερωμενο αλλα δεν το ενημερωνες και καταλαβα οτι λογω καλοκαιριου το ειχες αφησει λιγο!!περιμενουμε εναγωνιως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλημέρα σας..! Συγχαρητήρια για το τόσο πλούσιο thread πραγματικά καταιγίσμος πληροφοριών...!! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω...σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ ένα κάτοχος του X8 μιας και η τσέπη μου δεν άντεχε για x10 και δεν συμπαθούσα άλλωστε το x10mini μιας και έιναι παγειωμένο στην αντίληψη μου ώς κινητό γυναικείας φύσεως..Οπότε θεωρώ το x8 κατά κάποιο τρόπο σαν την χρυσή τομή..! Πρόκειτε να το παραλάβω από το e-shop και υποψιάζομαι πως το λειτουργικό του θα είναι 1.6 :/ θα ήθελα να επέμβω με μια αναβάθμιση αλλά είμαι εντελώς άσχετος σε ό,τι έχει να κάνει με τα android κινήτα πλέον... γνώριζετε κάποιο κατάστημα που να αναλαμβάνει την αναβάθμιση...; στο γερμανό πχ...; πολλές επιλογές δεν υπάρχουν μιας και ζώ στην επαρχία (Αίγιο.) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..! Το 1ο μου post..!:p Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλημέρα σας..! Συγχαρητήρια για το τόσο πλούσιο thread πραγματικά καταιγίσμος πληροφοριών...!! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω...σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ ένα κάτοχος του X8 μιας και η τσέπη μου δεν άντεχε για x10 και δεν συμπαθούσα άλλωστε το x10mini μιας και έιναι παγειωμένο στην αντίληψη μου ώς κινητό γυναικείας φύσεως..Οπότε θεωρώ το x8 κατά κάποιο τρόπο σαν την χρυσή τομή..! Πρόκειτε να το παραλάβω από το e-shop και υποψιάζομαι πως το λειτουργικό του θα είναι 1.6 :/ θα ήθελα να επέμβω με μια αναβάθμιση αλλά είμαι εντελώς άσχετος σε ό,τι έχει να κάνει με τα android κινήτα πλέον... γνώριζετε κάποιο κατάστημα που να αναλαμβάνει την αναβάθμιση...; στο γερμανό πχ...; πολλές επιλογές δεν υπάρχουν μιας και ζώ στην επαρχία (Αίγιο.) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..! Το 1ο μου post..!:p Λίγο δύσκολο να έχει 1.6 ακόμα! Λογικά με 2.1 θα σου έρθει. Για αναβάθμιση απλά κατεβάζεις το sony ericsson update service απο το site της sony ericsson και είσαι οκ. Τώρα αν θές να προχωρήσεις πιο πέρα και να γίνεις root, να βάλεις rom 2.2 ή 2.3 και να έχεις διάφορες άλλες βελτιώσεις, κοίτα εδώ στις σελίδες θα βρείς πολλά χρήσιμα και στις ενότητες επίσης Android Απορίες, Οδηγοί θα βρείς πολλά ενδιαφέροντα άρθρα 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπέρα! Τι είναι ο bootloader: bootloader είναι κώδικας που εκτελείται πριν από κάθε εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος για να τρέξει. Ο bootloader περιέχεται σε όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα π.χ στον υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, smartphones και άλλες τέτοιες συσκευές. Ο Bootloader είναι ένα πακέτο κώδικα που περιέχει τις οδηγίες για την εκκίνηση του πυρήνα (kernel) του λειτουργικού συστήματος .Οι περισσότεροι έχουν τον δικό τους εντοπισμό σφαλμάτων και την δική τους τροποποίηση περιβάλλοντος. Δεδομένου ότι ο bootloader ξεκινά πριν από κάθε κομμάτι του λογισμικού στη συσκευή σου, είναι εεξαιρετικά σημαντικός υπολογιστικά Αυτός είναι ένας λόγος που όλα τα τηλέφωνα Android έχουν διαφορετικές προσαρμοσμένες εταιρικές ROMS Κάθε εταιρεία έχει τον δικό της bootloader ο οποίος δίνει εντολή στον πυρήνα(kernel) του λειτουργικού συστήματος για να ξεκινήσει μία κανονικη και ασφαλής λειτουργία Γιατί είναι κλειδωμένος ο bootloader; γιατί ο κάθε κατασκευαστής θέλει να προωθεί το δικό τροποποιημένο λογισμικό στην συσκευή που παρέχει βάσει του δικού του πυρήνα και να ξέρει ότι μόνο αυτός παρέχει ασφαλής λειτουργία και εγγύηση μιας και το android είναι open source.. Η δική μας περίπτωση... οι custom roms που τρέχουμε εμείς είναι βασισμένες στον πυρήνα (kernel) της 2.1 οι οποίος είναι δομημένος για το επίσημο λειτουργικό και κάπως περιορισμένων δυνατοτήτων.Για να λειτουργήσει μία custom π.χ. 2.3 και κάποιες ειδικές λειτουργίες-αναβαθμίσεις που έχει σε αυτόν τον πυρήνα γίνεται μέσο scripts και modules (σαν ξεχωριστές εφαρμογές) τα οποία συνήθως επιβαρύνουν επιπλέον το σύστημα,ram και είναι ασταθείς Και με ξεκλείδωτο bootloader τώρα; το μόνο που μένει για πλήρη λειτουργική custom rom χρειαζόμαστε έναν custom συμβατό kernel (πυρήνα)ο οποίος δεν έχει γραφτεί ακόμη σωστά. Ξεκίνησαν μερικοί αλλά είναι ημιτελείς και σε πειραματικό στάδιο Προς το παρόν αναμονή... Ωραιος.. Μηπως ξερεις πως μπορω να βρω κανενα Custom Kernel Ομως να λεει κ πως τν περναμε.. εχω εναν φρεε xperia .zip αλλα δν ξερω τ να κανω :Ρ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 (edited) Ωραιος.. Μηπως ξερεις πως μπορω να βρω κανενα Custom Kernel Ομως να λεει κ πως τν περναμε.. εχω εναν φρεε xperia .zip αλλα δν ξερω τ να κανω :Ρ το μόνο που μένει για πλήρη λειτουργική custom rom χρειαζόμαστε έναν custom συμβατό kernel (πυρήνα)ο οποίος δεν έχει γραφτεί ακόμη σωστά. Ξεκίνησαν μερικοί αλλά είναι ημιτελείς και σε πειραματικό στάδιο Προς το παρόν αναμονή... Edited September 18, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeus Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη προκαταβολικά γιατί δεν ήξερα πως να ψάξω αυτό που θέλω να μάθω και ίσως το έχετε αναφέρει ξανά. Λοιπόν έχω το X8 εδώ και 3 μήνες και μόλις χθες αξιώθηκα να αγοράσω μια μεγαλύτερη Micro SDHC των 8GB έτσι ώστε να μπορώ να έχω μεγαλύτερο χώρο για downloads, φωτογραφίες και μουσική. Αφού τοποθέτησα την κάρτα, δεν μετέφερα τίποτα από την παλιά (δεν ξέρω αν έπρεπε) και αφού άνοιξα πάλι το τηλέφωνο είδα ότι όλα είναι στην θέση τους. Έτσι λοιπόν αποφάσησα να βάλω και το δωρεάν NDrive που μου δώσανε όταν το αγόρασα. Όλα καλά ως εδώ και ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά έφτασα και στο πρόβλημα μου. Παρατηρώ σήμερα λοιπόν ότι κάθε φορά που πατάω το power button για να ανοίξει το τηλέφωνο δεν εμφανίζει πλέον εκείνη την οθόνη με το slide κάτω που ξεκλειδώνεις και μετά κάνεις δουλειά σου. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ούτε πως λένε αυτή την οθόνη ούτε πως να το επαναφέρω. Τώρα κάθε φορά που πατάω το power με πάει κατευθείαν στην οθόνη με τα 4 εικονίδια στις γωνίες. Έχει σχέση με το Ndrive ή είναι κάτι άλλο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) παιδια καλημερα!!βγηκε η 014 αλλα θα σας προτεινα να μην την περασετε..εχει προβλημα με το wi-fi..ενω υπαρχουν δικτυα κανει μονιμα σαρωση και δεν βρισκει κατι..και δεν το αντιμετωπιζω μονο εγω αυτο το προβλημα..και αλλα παιδια στο xda ειπαν οτι εχουν αυτο το προβλημα..ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει με ενα update το συγκεκριμενο προβλημα συντομα.. Edited September 18, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinkano Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 παιδια καλημερα!!βγηκε η 014 αλλα θα σας προτεινα να μην την περασετε..εχει προβλημα με το wi-fi..ενω υπαρχουν δικτυα κανει μονιμα σαρωση και δεν βρισκει κατι..και δεν το αντιμετωπιζω μονο εγω αυτο το προβλημα..και αλλα παιδια στο xda ειπαν οτι εχουν αυτο το προβλημα..ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει με ενα update το συγκεκριμενο προβλημα συντομα.. επιβεβαιώνω τα παραπάνω, ψάχνει για δίκτυα αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί :( πίσω λοιπόν στην v.13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) επιβεβαιώνω τα παραπάνω, ψάχνει για δίκτυα αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί :( πίσω λοιπόν στην v.13 εγω θα περιμενω λιγο καθως λεει πως θα το διορθωσει με καποιο hotfix..και βαριεμαι να ξανακανω αυτη τη διαδικασια:p:p:p EDIT:βγηκε το hotfix!!!ολα καλα!!περαστε ΚΑΙ το hotfix για να δουλεψει!!καποιοι λενε και για το bluetooth αλλα εγω δεν αντιμετωπιζω προβλημα... Edited September 18, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts