jimdem582 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Περασα την Floyo 025 Τότε όχι μόνο δεν έχεις 2.3.9 (Τώρα μόλις βγήκε η 2.3.6 και μόνο στο Nexus) αλλά ούτε κάν gingerbread! Ουσιαστικά είναι η 2.2.1 Froyo. Βάλε gingerdx γιατί είσαι λίγο πίσω :p ααα..τοσο απλα!!δηλαδη μεσω pc κανω τα παντα αντιγραφη απο την πρωτη sd,και μετα τα κανω ολα επικολληση στη δευτερη,ετσι?? Σαν να έχεις ένα τάπερ με φαγητό και παίρνεις ένα νέο και μεγαλύτερο τάπερ αλλά δε θες να χάσεις το φαγητό που είχες στο παλιό! Τί κάνεις? Απλή λογική είναι :p 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jt24 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 γεια σας προσπαθω να κανω αλλαγη το recovery με το xrecovery στο xperia x8 αλλα δεν γινεται . θα μπορουσατε να μου προσφερετε εναν οδηγο με πληροφοριες για να κανω αυτη την διαδικασια? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Παιδιά γειά σας! Αγόρασα το Xperia X8 καινούριο από OTE χτες και δεν μου βρίσκει κανένα δίκτυο Wi-Fi. Έκανα και reset στο router αλλά τίποτα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Άλλαξε το κανάλι στο router. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλημέρες, Έχω στο τηλέφωνο τη Srom 2.2.1 Froyo-v3 και δε μου κατεβάζει από το market τις μεγάλες εφαρμογές (11Mb για παράδειγμα). Οι υπόλοιπες κατεβαίνουν μια χαρά. Θυμάμαι ότι κάποιος το είχε ξαναναφέρει εδώ (ή στου market το νήμα) αλλά δε μπορώ να βρω τη σελίδα. Έχουμε κάποια λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Μια σύντομη αν και έψαξα (λίγο...) και δεν βρήκα κάτι. Πως κάνω full wipe (hard reset) se X8...??? 1 Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Μια σύντομη αν και έψαξα (λίγο...) και δεν βρήκα κάτι. Πως κάνω full wipe (hard reset) se X8...??? μπορει να σε βοηθησει αυτο(για hard reset)...full wipe μπορεις και μεσα απο το xrecovery.. και τωρα που πηραμε και την καρτα παμε για overclock!!!;) Edited September 7, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 μπορει να σε βοηθησει αυτο(για hard reset)...full wipe μπορεις και μεσα απο το xrecovery.. Ευχαριστώ πολύ :thanks: 1 Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Γεια σας παιδιά... Εχθές πήγα σε μια συναυλία και δεν υπολόγισα ότι το κινητό δεν έχει zoom στο βίντεο... έχω την GingerDX v012 και από ότι είδα στο βίντεο υπάρχει η επιλογή της εστίασης αλλά δεν κάνει τίποτα... μήπως κάποιος ξέρει τρόπο ώστε να δουλέψει αυτό;;;;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά... Εχθές πήγα σε μια συναυλία και δεν υπολόγισα ότι το κινητό δεν έχει zoom στο βίντεο... έχω την GingerDX v012 και από ότι είδα στο βίντεο υπάρχει η επιλογή της εστίασης αλλά δεν κάνει τίποτα... μήπως κάποιος ξέρει τρόπο ώστε να δουλέψει αυτό;;;;;;; μα το κινητο απ την μαμα του δεν εχει ζουμ οποτε δεν νομιζω να υπαρχει καποιος τροπος να δουλεψει αυτο... παιδια εχω ενα προβλημα..οταν παω να συνδεσω το κινητο στο πσ με usb κανει ρεβοοτ το κινητο..δηλαδη παταω στο ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου usb και κολλαει και κανει το κινητο μονο του ρεβοοτ..τι να κανω??ουτε αποπροσαρτηση κανει για να της κανω φορματ ουτε τπτ..εκανα full wipe,περασα τα αρχεια απο την παλια στην καινουργια αλλα τωρα δεν μου βρισκει κανενα προγραμμα απ οσα ειχα μεσα..τιποτα... edit:δεν με πειραζει και τοσο τελικα..:PPP Edited September 7, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Παιδια καλησπερα.. Μεσα απο τα ποστ σας με βοηθησατε πολυ.. εχω ομως ενα θεμα με το χ8 με το Wifi.. Κανω ενεργοποιηση κανει σαρωση βρισκω το μοντεμ μου βαζω το πασσ και παταω συνδεση.. μετα πεταει αποσυνδεση . εκανα και διαγραφη οσων ειχε αποθηκευμενα κ προσπαθησα παλι τ ιδια. μερικεσ φορες μπενει αλλα τις περισσοτερες οχι :/ καμια λυση ? :/ 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα.. Μεσα απο τα ποστ σας με βοηθησατε πολυ.. εχω ομως ενα θεμα με το χ8 με το Wifi.. Κανω ενεργοποιηση κανει σαρωση βρισκω το μοντεμ μου βαζω το πασσ και παταω συνδεση.. μετα πεταει αποσυνδεση . εκανα και διαγραφη οσων ειχε αποθηκευμενα κ προσπαθησα παλι τ ιδια. μερικεσ φορες μπενει αλλα τις περισσοτερες οχι :/ καμια λυση ? :/ αλλαγή ρούτερ :ninja: -δοκίμασε να καταργήσεις προσωρινά το κλειδί ασφαλείας -δοκίμασε να μετατρέψεις το κλειδί ασφαλείας σε WPA2/TKIP -δοκίμασε σε άλλο ρουτερ -δοκίμασε με άλλο κινητό στο ρουτερ σου :ninja::ninja:επειδή είναι πολλές οι σελίδες μία ανακεφαλαίωση για το ρουτ από εδω. :!: Edited September 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλησπερα παιδια...... μπαινω παλλι μετα απο πολυ καιρο και βλεπω το φορουμ να αυξηθηκε σημαντικα..... Θα ηθελα να μου πει καπιος εχει βγει καμια ροομ πιο smooth & stable οπως ειναι η floyo v30??????? Και αν γινετε να μου λυσετε μια απορια μ γιατι οταν ειμαθ στο wifi ξεσυνδεετε συνεχεια και για να κανει παλι συνδεση περνει αρκετη ωρα και μερικες φορες χρειαζετε και reboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλησπερα παιδια...... μπαινω παλλι μετα απο πολυ καιρο και βλεπω το φορουμ να αυξηθηκε σημαντικα..... Θα ηθελα να μου πει καπιος εχει βγει καμια ροομ πιο smooth & stable οπως ειναι η floyo v30??????? Και αν γινετε να μου λυσετε μια απορια μ γιατι οταν ειμαθ στο wifi ξεσυνδεετε συνεχεια και για να κανει παλι συνδεση περνει αρκετη ωρα και μερικες φορες χρειαζετε και reboot? gingerDX..δοκιμασε την..εξαιρετικη!!οσο για το προβλημα δεν ξερω κατι..:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ρε παιδια εχει κανενας προβλημα με το gps στην gingerdx? την v10 εχω και ενω με τις προηγουμενες δουλευε μια χαρα τωρα με δειχνει γυρω στα 50 μετρα μακρυα απο εκει που πραγματικα ειμαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ρε παιδια εχει κανενας προβλημα με το gps στην gingerdx? την v10 εχω και ενω με τις προηγουμενες δουλευε μια χαρα τωρα με δειχνει γυρω στα 50 μετρα μακρυα απο εκει που πραγματικα ειμαι. εχει βγει ν13..δοκιμασε να την βαλεις μηπως λυθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 αλλαγή ρούτερ :ninja: -δοκίμασε να καταργήσεις προσωρινά το κλειδί ασφαλείας -δοκίμασε να μετατρέψεις το κλειδί ασφαλείας σε WPA2/TKIP -δοκίμασε σε άλλο ρουτερ -δοκίμασε με άλλο κινητό στο ρουτερ σου αγορινα ευχαριστω για την απαντηση σου. δεν εχω αλλο κινητο με wifi εχω δοκιμασει 3 μοντεμ και τα ιδια καμια λυση υπαρχει? (Στην αρχη οσο καιρο το ειχα λιγοτερο απο μηνα εμπενα τωρα μου το εβγαλε :/ ) 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 αγορινα ευχαριστω για την απαντηση σου. δεν εχω αλλο κινητο με wifi εχω δοκιμασει 3 μοντεμ και τα ιδια καμια λυση υπαρχει? (Στην αρχη οσο καιρο το ειχα λιγοτερο απο μηνα εμπενα τωρα μου το εβγαλε :/ ) Δοκίμασες να του κάνεις Hard Reset(επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) Αν όχι,κάνε ένα backup πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 έχει (της γυναικάς μου το Χ8) 2.1 τα αρχεία apk που τα βάζουμε? δεν υπάρχει φάκελος apk, φτιάχνουμε εμείς ? και τα τρέχουμε με το ES Task Manager???? https://market.android.com/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result θέλω να περάσω το iGO;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Δοκίμασες να του κάνεις Hard Reset(επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) Αν όχι,κάνε ένα backup πρώτα... Εχω κανει πιο πριν και τα ιδια.. αυτο με το WAP2 δουλεψε για 1 ωρα . και με πεταξε παλι εξω.. ελεος δλδ :/ 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Εχω κανει πιο πριν και τα ιδια.. αυτο με το WAP2 δουλεψε για 1 ωρα . και με πεταξε παλι εξω.. ελεος δλδ :/ Την 2.1 έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Την 2.1 έχεις; ναι ειχα ενα custom rom 2.2 android απο τοys XDA-devs και μεσω του PC Companion Εκανα ενημερωση και εβαλα την 2.1 παλι. οπως ηταν απο την αρχη που το πηρα. Παιζει ρολο ? Και ασχετο.. μηπως ξερεις κανα καλο Update για πιο "καινουργιο" Android? 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ναι ειχα ενα custom rom 2.2 android απο τοys XDA-devs και μεσω του PC Companion Εκανα ενημερωση και εβαλα την 2.1 παλι. οπως ηταν απο την αρχη που το πηρα. Παιζει ρολο ? Και ασχετο.. μηπως ξερεις κανα καλο Update για πιο "καινουργιο" Android? Λοιπόν βάλε(v013)αυτήν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Εννοείται backup πρώτα την τωρινή και πριν το reboot factory reset (full wipe) Είναι αυτή που χρησιμοποιώ και δεν έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεις Αν δεν στρώσει πάλι, επίσημη και service.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Λοιπόν βάλε(v013)αυτήν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Εννοείται backup πρώτα την τωρινή και πριν το reboot factory reset (full wipe) Είναι αυτή που χρησιμοποιώ και δεν έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεις Αν δεν στρώσει πάλι, επίσημη και service.. Να σε Ρωτησω. Επειδη εχω το xrecovery και εκανα το κινητο unroot τωρα. Μπορω να το κανω εγκατασταση χωρις να το κανω ροοτ ? Γιατι γινετε μεσω ινσταλλ Back-Up απο το xrecovery . Αν δεν το βαλω μπορω να κρατησω την 2.1 και να το φτιαξω?? Ευχαριστω για τισ αμεσες απαντησεις 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Να σε Ρωτησω. Επειδη εχω το xrecovery και εκανα το κινητο unroot τωρα. Μπορω να το κανω εγκατασταση χωρις να το κανω ροοτ ? Γιατι γινετε μεσω ινσταλλ Back-Up απο το xrecovery . Αν δεν το βαλω μπορω να κρατησω την 2.1 και να το φτιαξω?? Ευχαριστω για τισ αμεσες απαντησεις Εγώ προτείνω root και xrecovery, backup την τωρινή μέσο xrecovery και μετά install την νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts