alkis_7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 ναι!!!και εκανα μεσω του xrecovery reboot phone!!!!τωρα???τι κανουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 ναι!!!και εκανα μεσω του xrecovery reboot phone!!!!τωρα???τι κανουμε??? θελεις να εγκαταστησεις καποια ROM? Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 ναι!!βασικα θελω καποια αξιοπιστη,που να δουλευουν τα παντα στο κντ(γιατι ειδα σε καποιες οτι δεν δουλευει η καμερα η το ραδιοφωνο η οτι η αναλυση της καμερας ειναι vga αντι 3mp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 ναι!!βασικα θελω καποια αξιοπιστη,που να δουλευουν τα παντα στο κντ(γιατι ειδα σε καποιες οτι δεν δουλευει η καμερα η το ραδιοφωνο η οτι η αναλυση της καμερας ειναι vga αντι 3mp) κάνε backup πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 ναι!!βασικα θελω καποια αξιοπιστη,που να δουλευουν τα παντα στο κντ(γιατι ειδα σε καποιες οτι δεν δουλευει η καμερα η το ραδιοφωνο η οτι η αναλυση της καμερας ειναι vga αντι 3mp) Στην Floyo 1.0 δουλεουν ολα.υπαρχουν και οδηγιες εγκαταστασης στο θεμα.εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την gingerbread το μονο προβλημα ειναι η vga που δεν με ενοχλει ιδιεταιρα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063 Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 λοιπον..δεν θελω να χασω..φωτογραφιες,μηνυματα και επαφες!!αυτα τα 3 με νοιαζουν πολυ..εχω κανει με το sms backup τα sms μου backup και ειναι αποθηκευμενα στη sd!!φωτογραφιες και επαφες τις εχω κανει backup με το 'μαμα' προγραμμα..εχω και το titanium backup λλα δεν το εχω χρησιμοποιησει..αν βαλω custom rom θα χαθουν αυτα π εχω κανει backup με το 'μαμα' προγραμμα??και με τα μηνυματα π ειναι αποθηκευμενα στην ειναι αποθηκευμενα στην sd τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 λοιπον..δεν θελω να χασω..φωτογραφιες,μηνυματα και επαφες!!αυτα τα 3 με νοιαζουν πολυ..εχω κανει με το sms backup τα sms μου backup και ειναι αποθηκευμενα στη sd!!φωτογραφιες και επαφες τις εχω κανει backup με το 'μαμα' προγραμμα..εχω και το titanium backup λλα δεν το εχω χρησιμοποιησει..αν βαλω custom rom θα χαθουν αυτα π εχω κανει backup με το 'μαμα' προγραμμα??και με τα μηνυματα π ειναι αποθηκευμενα στην ειναι αποθηκευμενα στην sd τι κανω?? Τις επαφες αν τις εχεις αποθηκευμενες στην Σιμ θα εισαι οκ.Τις φοτο περνα τες καλου κακου στο PC.Και με το Sms Backup εγω τουλαχιστον δεν ειχα προβλημα.δεν τα εχασα.Πριν βαλεις καποια Rom κανε backup με το Xrecovery.Ωστε να μν εχεις προβλημα για παν ενδεχομενο. Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 δηλαδη και που ειναι στην sd τα μηνυματα δεν υπαρχει προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 δηλαδη και που ειναι στην sd τα μηνυματα δεν υπαρχει προβλημα??? δεν σου το εγγυομαι απλα εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα.δεν τα εχασα τα SMS μου. Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 δεν σου το εγγυομαι απλα εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα.δεν τα εχασα τα SMS μου. αχα..αν μεταφερω τα backup στο πς και μετα τα ξαναβαλω μεσα θα ανοιγουν???(μπορει και να ειπα βλακεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 λοιπον..δεν θελω να χασω..φωτογραφιες,μηνυματα και επαφες!!αυτα τα 3 με νοιαζουν πολυ..εχω κανει με το sms backup τα sms μου backup και ειναι αποθηκευμενα στη sd!!φωτογραφιες και επαφες τις εχω κανει backup με το 'μαμα' προγραμμα..εχω και το titanium backup λλα δεν το εχω χρησιμοποιησει..αν βαλω custom rom θα χαθουν αυτα π εχω κανει backup με το 'μαμα' προγραμμα??και με τα μηνυματα π ειναι αποθηκευμενα στην ειναι αποθηκευμενα στην sd τι κανω?? Πρώτα θα μπεις στο μενού του xrecovery και θα πας εκεί που λέει backup and restore θα πατήσεις backup/yes, μόλις τελειώσει θα κάνεις reboot phone Αυτό σου κάνει backup το τηλέφωνο σου όπως είναι αυτή την στιγμή Γιατί αν πάει κάτι στραβά τουλάχιστον να μπορείς να το επαναφέρεις σε αυτήν την κατάσταση που είναι τώρα Όσο για rom ψάξε το καλύτερα... Για προσωπικά δεδομένα και εφαρμογές backup, αφού έχεις το titanium είναι η καλύτερη λύση Μην βιάζεσαι!! Θα κάνεις λάθη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 το μονο προβλημα ειναι οτι το titanium δεν ξερω πως λειτουργει και πως κανω backup οποτε θα ηθελα και εδω τα φωτα σας(συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο-ΠΟΛΥ αχρηστος στα android..το πρωτο μου βλεπετε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 το μονο προβλημα ειναι οτι το titanium δεν ξερω πως λειτουργει και πως κανω backup οποτε θα ηθελα και εδω τα φωτα σας(συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο-ΠΟΛΥ αχρηστος στα android..το πρωτο μου βλεπετε!) ανοιγεις το Titanium πηγαινεις στην επιλογη πανω "αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα"(δευτερη) και επιλεγεις οτιδηποτε θελεις να κρατησεις ως αντιγραφο ασφαλειας.(Υπαρχει και η συλλογη φωτογραφιων ως επιλογη για backup)επιλεγεις "δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας".μολις ολοκληρωθει η διαδικασια διπλα απο το αντικειμενο π επελεξες για backup θα εμφανιστει μια πορτοκαλι φατσουλα π σημαινει οτι πετυχε.μετα οταν θελησεις να κανεις restore πηγαινεις στο αντικειμενο που εχεις κανει backup το επιλεγεις και προς τα κατω υπαρχει μια επιλογη "επαναφορα" την επιλεγεις και τελειωσες.υπαρχει επισεις και το μαζικο backup.εισαι στο μενου "αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα" πατας το πρωτο κουμπι του τηλεφωνου σου και επιλεγεις μαζικη λειτουργια και διαλεγεις αναμεσα στις κατηγοριες για backup.μετα η διαδικασια ειναι σχεδον ιδια με το ατομικο backup.Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 το μονο προβλημα ειναι οτι το titanium δεν ξερω πως λειτουργει και πως κανω backup οποτε θα ηθελα και εδω τα φωτα σας(συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο-ΠΟΛΥ αχρηστος στα android..το πρωτο μου βλεπετε!) Για σιγουρια ομως κανε πρωτα το backup με το Χrecovery οπως ειπε παραπανω και ο superuser Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Λοιπόν..το backup μέσω xrecovery έγινε..το titanium λεω ν τ αφήσω..απλά θα μεταφέρω τις φωτο στο πσ και τις επαφές τις έγραψα στη σιμ..τα μυνήματα ελπίζω να σωθούν..τώρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Λοιπόν..το backup μέσω xrecovery έγινε..το titanium λεω ν τ αφήσω..απλά θα μεταφέρω τις φωτο στο πσ και τις επαφές τις έγραψα στη σιμ..τα μυνήματα ελπίζω να σωθούν..τώρα?? τωρα διαλεγεις μια ρομ προσεκτικα που θα ανταποκρινετε στις απαιτησεις σου,σου ειχα παραθεσει ενα λινκ με καποιες ρομ και περιγραφη εγκαταστασης.Τσεκαρε το. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063 Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εμένα με την stock έλεγε cosmote και τώρα gr cosmote. Μου φαίνεται λίγο παράξενο :-P Για custom rom προτείνω με 1000 την Gingerdx. 2.3.5 η νεότερη έκδοση android που κυκλοφορεί, τρομερά γρήγορη απόδοση και σε απλή χρήση και στα παιχνίδια, πολλά καλούδια τυπου flip to mute και τέτοια, τρομερά σταθερή και το κυριότερο προτέρημα έναντι των άλλων gingerbread: camera full 3.2 mp :-) δοκιμάστε την Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 παιδια εχω το handcet sms....στην αρχη μου εβγαζε διπλα απο το μηνυμα ενα τικ......και καλα οτι ειχε παραδοθει....τωρα ομως οχι....πως μπορω να το ξαναβαλω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) εκανα καταλαθος και δευτερο backup μεσω xrecovery και μου εχουν μεινει μονο 79μβ ελευθερα..υπαρχει τροπος να διαγραψω το πρωτο απο τα 2??? Εμένα με την stock έλεγε cosmote και τώρα gr cosmote. Μου φαίνεται λίγο παράξενο :-P Για custom rom προτείνω με 1000 την Gingerdx. 2.3.5 η νεότερη έκδοση android που κυκλοφορεί, τρομερά γρήγορη απόδοση και σε απλή χρήση και στα παιχνίδια, πολλά καλούδια τυπου flip to mute και τέτοια, τρομερά σταθερή και το κυριότερο προτέρημα έναντι των άλλων gingerbread: camera full 3.2 mp :-) δοκιμάστε την Sent from my X8 using Tapatalk λεω η να δοκιμασω αυτη που μου λες η την Floyo v0.25..ποια μου προτινετε?? Edited August 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 εκανα καταλαθος και δευτερο backup μεσω xrecovery και μου εχουν μεινει μονο 79μβ ελευθερα..υπαρχει τροπος να διαγραψω το πρωτο απο τα 2??? Πήγαινε στην κάρτα μνήμης/xrecovery/backup και εκεί διέγραψε το πιο παλιό. λεω η να δοκιμασω αυτη που μου λες η την Floyo v0.25..ποια μου προτινετε?? Προτείνω την gingerdx γιατί η floyo είναι πλέο λίγο "απαρχαιωμένη". Απλά εγκατέστησέ την, κάνε restore το data, μήν ξεχάσεις να κάνεις wipe battery stats και είσαι έτοιμος ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) αν μπορεις πες μου απο που την κατεβαζω και καντο μ λιιιιιιιιγο πιο αναλυτικο για να καταλαβω γιατι ειμαι λιιιιιγο αχρηστος!!!οσο για το backup το διεγραψα μεσω astro!! Edited August 6, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) αν μπορεις πες μου απο που την κατεβαζω και καντο μ λιιιιιιιιγο πιο αναλυτικο για να καταλαβω γιατι ειμαι λιιιιιγο αχρηστος!!!οσο για το backup το διεγραψα μεσω astro!! Το πρώτο που θα κάνεις είναι backup την rom που φοράς με xrecovery Δεύτερον.backup τις επαφές (με όποιο τρόπο θες, (εγώ τις έχω στη sim) Τρίτον.backup τις εφαρμογές που θες Τέταρτον.Μάθε τον κωδικό πρόσβασης του Gmail.Γενικά, όλους τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών που χρησιμοποιείς. Κατέβασε την rom που θες και ριτχη χύμα στην sd card (όχι σε φάκελο). Μπες στο xrecovery και πάνε: install custom zip/install custom zip from sd card (θα σου βγάλει μία λίστα με ότι έχεις στην κάρτα, η rom συνήθως είναι τελευταία)/install/πίσω με το πλήκτρο back στο κεντρικό μενού του xrecovery/factory reset (full wipe)/yes/και reboot.Και αν δεν σου αρέσει μπες ξανά xrecovery και εκεί που έκανες backup κάνε restore και θα ξανα έχεις πάλι το τηλέφωνο σου έτσι όπως ήταν την στιγμή που το έκανες backup όταν πας από 2.1 σε 2.2 και από 2.2 σε 2.3 πάντα πριν το reboot θα κάνεις factory reset (full wipe).Αν δεν κάνεις θα σου κολλήσει στο άνοιγμα Edited August 6, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 πως θα εχω παροδωση με το handcent sms...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Εμένα με την stock έλεγε cosmote και τώρα gr cosmote. Μου φαίνεται λίγο παράξενο :-P Για custom rom προτείνω με 1000 την Gingerdx. 2.3.5 η νεότερη έκδοση android που κυκλοφορεί, τρομερά γρήγορη απόδοση και σε απλή χρήση και στα παιχνίδια, πολλά καλούδια τυπου flip to mute και τέτοια, τρομερά σταθερή και το κυριότερο προτέρημα έναντι των άλλων gingerbread: camera full 3.2 mp :-) δοκιμάστε την Sent from my X8 using Tapatalk Την δοκιμασα και γω και ειναι οντως αψογη. Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Το πρώτο που θα κάνεις είναι backup την rom που φοράς με xrecovery Δεύτερον.backup τις επαφές (με όποιο τρόπο θες, (εγώ τις έχω στη sim) Τρίτον.backup τις εφαρμογές που θες Τέταρτον.Μάθε τον κωδικό πρόσβασης του Gmail.Γενικά, όλους τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών που χρησιμοποιείς. Κατέβασε την rom που θες και ριτχη χύμα στην sd card (όχι σε φάκελο). Μπες στο xrecovery και πάνε: install custom zip/install custom zip from sd card (θα σου βγάλει μία λίστα με ότι έχεις στην κάρτα, η rom συνήθως είναι τελευταία)/install/πίσω με το πλήκτρο back στο κεντρικό μενού του xrecovery/factory reset (full wipe)/yes/και reboot.Και αν δεν σου αρέσει μπες ξανά xrecovery και εκεί που έκανες backup κάνε restore και θα ξανα έχεις πάλι το τηλέφωνο σου έτσι όπως ήταν την στιγμή που το έκανες backup όταν πας από 2.1 σε 2.2 και από 2.2 σε 2.3 πάντα πριν το reboot θα κάνεις factory reset (full wipe).Αν δεν κάνεις θα σου κολλήσει στο άνοιγμα κατανοητα...αλλα αν βαλω καινουργια rom δεν θα χαθουν εφαρμογες αρα και οι εφαρμογες που κανουν το backup?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts