Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλάβω.. Το swapper2 έχει κάποια σχέση με τη διαδικασία partition στην sd ή καμία σχέση;

Οχι

Δημιουργεί ενα τύπου, alternative partition στο fat32(/sdcard) χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό....

Αν δεν το χρησιμοποίησεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ...

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Απ ότι έχω προσέξει έχει κάνει ένα αρχείο στην sd στο μέγεθος που του όρισα. Σε τι χρησιμεύει ουσιαστικά αυτό το αρχείο;

αυτή είναιν η extra ram σου

Δουλεύει παράλληλα με την ram του τηλεφώνου

όταν το τηλέφωνο μπουκωνει από ram ενεργοποιείται αυτόματα.

Αν το προσέξεις,όταν ενεργοποιείται μόνο του παίρνει δικαιώματα

Και έλεγα γιατί μου το εμφανίζει συχνά πυκνά αυτό. Ειδικά σήμερα που είχα το 3G όλη μέρα ανοικτό, απορούσα πραγματικά πως δεν έκλεινε και έμενε στην αναμονή ο explorer. Μ@μ@το!!

@!μουλωχτε.

Κάνε supercharge την rom

Τετοια λεγε μου.....! Θα το δοκιμασω 100%!!

Sony Xperia x8

Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030

LG P769 Optimus L9

Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted)

Είναι βαρύ UI της Sony και η ram του x8 πολύ μικρή(κι όμως ειναι η αλήθεια)

Φέτος κλείνει 2χρόνια...

Λέω να το αλλάξω..Φλερτάρω με το xperia P:love: (αλουμίνιο,design,1gb ram,235€)

Anyway...

Εγώ είχα το μίνι προ για 27 μήνες μέχρι που το έβγαλα στην σύνταξη πριν μια εβδομάδα. Είχε τρέξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από 1.6 μέχρι 4.1.2 και ότι mod είχε παρουσιαστεί στο γνωστό σύμπαν.

Αλλά... Πήρα το επίσης ταπεινό tipo dual (δεν είχα μάθει ότι θα βγει το E dual) και μπορώ να σε βεβαιώσω ότι αν πάρεις το p θα ευχαριστηθείς το (αντικειμενικά μαματο) UI της Sony, όπως και τις νέες εκδόσεις του android. Όπως και να το κάνουμε τα ~180mb ram είναι πολύ λίγα πλέον - δυστυχώς.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Πaiδια μήπως γνωρίζει κανένας πως μπορώ να κάνω hard reset? Μου το έδωσε ένας φίλος μου που δεν το χρησιμοποιούσε εδώ και ένα χρόνο και ούτε που θυμάται patern lock όταν βάζει την google id του βγάζει λάθος. Προσπάθησα να κρατήσω πατημένα τα δυο ακριανά κουμπιά από μπροστά και να το ανοίξω αλλα δεν έγινε κάτι. Και από το PC companion που προσπάθησα μου ζητάει να κατεβάσω την μπάρα για να συνδέσει το τηλέφωνο αλλα δεν μπορώ αφού δεν ξεκλειδώνει.

edit: Κατέβασα το Sony bridge for Mac. Αντιστοιχο του Sony Ericsson Update Software για windows. Oλα οκ.

Edited by silmarien

• 2 weeks later...
καλησπέρα την παρέα και καλά χριστούγεννα σε όλους , αν ξέρετε να πωλειται κάποιο xperia x8 παρακαλώ ενημερώστε με (έχασα το δικό μου)

Yπάρχει μια μικρήηηη πιθανότητα να δώσω το δικό μου μέσα στα Χριστούγεννα. Αν γίνει κάτι θα σου στείλω ένα ΠΜ..

βλεπω οτι αρκετοι αναφερουν το SuperCharger V6.ας μου πει καποιος τι ειναι αυτο και αν μπορω εγω me stock kernel να το χργησιμοποιησω...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!

alkis_7 εχεις pm

βλεπω οτι αρκετοι αναφερουν το SuperCharger V6.ας μου πει καποιος τι ειναι αυτο και αν μπορω εγω me stock kernel να το χργησιμοποιησω...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!

http://www.doctorandroid.gr/2012/09/v6-supercharger-hack-android.html

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Επειδή έδωσα το nexus και περιμένω το galaxy s3, έμεινα με το x8 για μερικές μέρες. Θέλω να ρωτήσω όποιον έχει stock rom, αν του εμφανίζεται ρύθμιση στα μηνύματα για 160 χαρακτήρες. Γιατί ενώ θυμάμαι όταν το είχα ότι εμφάνιζε τέτοια επιλογή, τώρα δεν υπάρχει.

Παιδιά έχω ένα X8 που το είχα το καλοκαίρι και σήμερα που το ανοίγω παρατηρώ οτι κάνει reboot απο μόνο του που και που..δεν το έχω βάλει ούτε custom rom ουτε root το χω κάνει..Λέτε αμα το κάνω επιδιόρθωση να λυθεί το πρόβλημα?? :(

Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Επειδή έδωσα το nexus και περιμένω το galaxy s3, έμεινα με το x8 για μερικές μέρες. Θέλω να ρωτήσω όποιον έχει stock rom, αν του εμφανίζεται ρύθμιση στα μηνύματα για 160 χαρακτήρες. Γιατί ενώ θυμάμαι όταν το είχα ότι εμφάνιζε τέτοια επιλογή, τώρα δεν υπάρχει.

Ας τα πούμε και από εδώ!:p

Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση απ ότι θυμάμαι από τον καιρό που το είχα stock. Βέβαια αυτό που σου προτείνω εγώ είναι πέρασμα GDX 029 και alfs v09c έτσι για να το δεις πως πάει και με custom kernel!:p

Παιδιά έχω ένα X8 που το είχα το καλοκαίρι και σήμερα που το ανοίγω παρατηρώ οτι κάνει reboot απο μόνο του που και που..δεν το έχω βάλει ούτε custom rom ουτε root το χω κάνει..Λέτε αμα το κάνω επιδιόρθωση να λυθεί το πρόβλημα?? :(

Λογικά με μια επιδιόρθωση με SUS θα στρώσει..

Παιδια ειπα να ζωντανεψω και γω λιγο το Χ8 μου. Εχω kuyadroid επανω αλλα ειπα να δοκιμασω την gingerDX. Mπορω να δοκιμασω το Supercharger σε αυτη με το swapper2 ?

Εγώ δοκίμασα το Supercharger αλλά λόγω παλαιότερης έκδοσης του busybox, απ ότι κατάλαβα, δεν πρέπει να ολοκληρώνεται όλη η διαδικασία. Την τρέχω με το Seeder και το Swapper2 και είναι τζετ το κινητάκι!

Παιδιά το X8 δεν έχει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω από την οθόνη?? Προσπάθησα να δώ αλλά δεν κατάφερα μιας και δεν κατάφερα να βγάλω τίποτα.. Α και ξέρετε άμα βρέθηκε τρόπος για να γίνει ξεκλείδωμα του bootloader στα μοντέλα μετα απο το 11W29? :)

Παιδιά το X8 δεν έχει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω από την οθόνη?? Προσπάθησα να δώ αλλά δεν κατάφερα μιας και δεν κατάφερα να βγάλω τίποτα.. Α και ξέρετε άμα βρέθηκε τρόπος για να γίνει ξεκλείδωμα του bootloader στα μοντέλα μετα απο το 11W29? :)

Δε πρέπει να έχει. Τουλάχιστον το δικό μου δεν έχει..

Όσο για τον bootloader δε ξέρω κάτι καινούργιο. Γίνεται κανονικά με τον ίδιο τρόπο, όπως τα προηγούμενα απλά υπάρχει κίνδυνος να brickαρει. Μπορείς να το δοκιμάσεις αλλά με δική σου ευθύνη! ;) :)

Δηλαδη εμενα που ειναι 11w32 δεν μπορω να αλλαξω kernel για να δοκιμασω swapper& seeder ?

Μπορείς αλλά είναι επικίνδυνο.

Swapper2 κ' seeder μπορείς να τα δοκιμάσεις. Είναι προγράμματα και δεν έχουν σχέση με τον kernel.

Οκ φιλε ευχαριστω θα τα δοκιμασω να δω πως παει. Υπαρχουν καποια addons για οc στον stock kernel ή υπαρχουν στα CyanogenMod settings εξ αρχης?

Πριν αρκετές εκδόσεις, όταν ακόμα είχα stock kernel, είχε κάποιο addon αλλά πλέον νομίζω πως όλα γίνονται μέσα από τη rom. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος. Τσέκαρε το νήμα της GDX στο xda. Αν έχει κάποια addons για stock kernel, θα τα δεις εκεί!

Παιιδα εβαλα την GDX 29 και στο reboot απο cwm εμεινε στο logo της sony ericsson. Εβγαλα μπαταρια και προσπαθησα να μπω σε recovery με πατημενο το back button αλλα τιποτα. Τι μπορω να κανω?

Κατέβασες σίγουρα τη σωστή έκδοση της GDX; Κατεβάζεις αυτή για stock kernel και όχι για Alfs/nAa.

Μην έχεις μόνιμα πατημένο το back button. Πάτα το και άφηνε το συνεχόμενα.

Η πρώτη εκκίνηση θέλει 3-4 λεπτά. Είσαι σίγουρος ότι το άφησες τόσο ή παραπάνω και δεν άνοιξε; Αν ναι, κάνε ένα full wipe, wipe cache και δοκίμασε να το εκκινήσεις πάλι..

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8