iliasx8 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αυτό δε το κατάλαβα. Για εξήγησε το λίγο! Μήπως εννοεί της s.e; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μήπως εννοεί της s.e; Τι να σου πω βρε Ηλία. Μπορεί... Κάτσε να μας πει για να καταλάβουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Λογικά εννοει ότι η Sony Ericsson έγινε Sony αλλιώς θα είχε βουηξει όλο το ίντερνετ. Εδώ βγάζει νέα μοντέλα σαν τρελή. Μάλλον θα έχασε επεισόδια ο φίλος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Τι να σου πω βρε Ηλία. Μπορεί... Κάτσε να μας πει για να καταλάβουμε! ναι παιδια αυτο εννοω καπου ακουσα οτι εχουν καταργηθει..αλλα δε το πιστεψα :/ Λογικά εννοει ότι η Sony Ericsson έγινε Sony αλλιώς θα είχε βουηξει όλο το ίντερνετ. Εδώ βγάζει νέα μοντέλα σαν τρελή. Μάλλον θα έχασε επεισόδια ο φίλος δν ειμαι φιλος και δν εχω χασει επεισοδια!!! μια ερωτηση καναμε!! και μιλαμε και λιγο καλυτερα!! Edited August 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ναι παιδια αυτο εννοω καπου ακουσα οτι εχουν καταργηθει..αλλα δε το πιστεψα :/ Εδώ και καιρό. Η Sony εξαγόρασε την Ericsson και πλέον ότι κινητό βλέπει είναι μόνο Sony. Αν και απ ότι φαίνεται η Ericsson έπρεπε να είναι στη θέση της Sony... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εδώ και καιρό. Η Sony εξαγόρασε την Ericsson και πλέον ότι κινητό βλέπει είναι μόνο Sony. Αν και απ ότι φαίνεται η Ericsson έπρεπε να είναι στη θέση της Sony... οκ σε ευχαριστω...να και ενα ατομο που μιλαει σωστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Βρε βρε καλως τους όλους!!Jimmy κανένα tweak θα βγει;;;:p Όντως ο superuser λείπει κ ο zxr να μας κυνηγάει!! Χαχα αν βγήκε κάτι προσθετο και θέλετε να το βάλω γιατί όχι. Μιας που τελείωσα την πρώτη φάση του update zip creator δεν έχω άλλο project. Θα δω τις επόμενες μέρες για νέα, θα κάνω το research μου και ετοιμαστείτε για beta testing ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 οκ σε ευχαριστω...να και ενα ατομο που μιλαει σωστα!! Δε το πε κακοπροαίρετα ο Δημήτρης,Δήμητρα μου! Άντε jim περιμένουμε!να παρω κ άδεια από τη σύζυγο πρέπει τώρα:p:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Χαχα περίμενε μια 6ετια τότε! Το x8 θα είναι στα μουσεία τότε :-P να υπενθυμίσω στους φίλους οτι: όσοι θέλετε να λάβετε μέρος στο beta testing πρέπει να εγγραφείτε στο http://www.lgarenatools.dom.gr (ναι λέει LG arena αλλά η πλατφόρμα του Site με βολεύει πολύ :-P) και έπειτα να μου στείλετε εδώ στο myphone ένα pm με το username που χρησιμοποιησατε για την εγγραφή. Μόλις το κάνετε θα σας δώσω τα απαραίτητα δικαιώματα για να έχετε πρόσβαση στην σελίδα beta testing. Όσοι είστε ήδη μέλη δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα απολύτως ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 zxr appeared, off topic post disappeared! :p Mimh_chios δεν νομίζω ότι ο jim το είπε κακοπροαίρετα. Δεν χρειάζεται να αρπαζόμαστε. Συνεχίζουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Μόλις έκανα odex την GDX με alfs kernel. Αρχικά φαίνεται πιο γρήγορο αλλά θα δείξει στη συνέχεια με το ψάξιμο. Προς το παρών φορτίζει! Σκορ στο AnTuTu: Όσο φορτιζε 2200+ και εκτός φόρτισης 2096.. Edited August 5, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Έχω βάλει 2 πληκτρολόγια στο x8 ενός φίλου και ενώ τα εμφανίζει εκεί που επιλέγεις πληκτρολόγιο και τα διαλέγω, όταν πας να γράψεις δεν έχει αλλάξει. Δεν μπορώ κάπως να εμφανίσω αριθμητικό πληκτρολόγιο για γράψιμο σαν να γράφεις μήνυμα δλδ με ένα νοκια 3210; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 ας μου πει καποιος γιατι δεν καταλαβαινω τον dialer που εχει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355275εδω πως τον κανω install? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Τα πρώτα εγκατάσταση κανονικά από το κινητό σαν apk και τα δευτέρα μέσω recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Τα πρώτα εγκατάσταση κανονικά από το κινητό σαν apk και τα δευτέρα μέσω recovery. ναι αλλα για τον dialer λεει να σβησω καποια αρχεια http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22640156&postcount=191 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα στο X8 της sis... Παρότι συνδέομαι με το οικιακό wi-fi, είτε σπίτι της, είτε σπίτι μου (οπότε δεν υπάρχει θέμα δικτύου) ότι εφαρμογή και να προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μου εμφανίζει το προειδοποιητικό τριγωνάκι στη μπάρα ειδοποιήσεων και μου λέει πως δεν είναι δυνατή η λήψη και εγκατάσταση. Υπαρχεί καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Να σερφάρεις μπορείς; Μήπως απλά δεν έχεις ελεύθερο χώρο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα στο X8 της sis... Παρότι συνδέομαι με το οικιακό wi-fi, είτε σπίτι της, είτε σπίτι μου (οπότε δεν υπάρχει θέμα δικτύου) ότι εφαρμογή και να προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μου εμφανίζει το προειδοποιητικό τριγωνάκι στη μπάρα ειδοποιήσεων και μου λέει πως δεν είναι δυνατή η λήψη και εγκατάσταση. Υπαρχεί καμιά λύση; ελεγξε τον αποθηκευτικο σου χωρο...αν και νομιζω πως θα εβγαζε ειδοποιηση και για αυτο εμμ μηπως φταει ο λογαριασμος?τον εχεις και σε αλλα τηλεφωνα? εγκατασταση εφαρμογης μπορεις να κανεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 ... και μου λέει πως δεν είναι δυνατή η λήψη και εγκατάσταση. ελεγξε τον αποθηκευτικο σου χωρο...αν και νομιζω πως θα εβγαζε ειδοποιηση και για αυτο εμμ μηπως φταει ο λογαριασμος?τον εχεις και σε αλλα τηλεφωνα? εγκατασταση εφαρμογης μπορεις να κανεις? Διαβάζουμε προσεκτικά τα post των χρηστών που προτιθέμεθα να βοηθήσουμε και κυρίως δεν ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε. Ποιότητα κι όχι ποσότητα πρέπει να είναι το επιδιωκόμενο... ;):X :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 που υπαρχει μια ρυθμιση που λεει συνδεση μονο με wifi...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Έχω δώσει το τηλέφωνο στη γυναίκα μου,έχω περάσει τις επαφές της αλλά εμφανίζονται κ οι δικές μου όταν πάει να επιλέξει ένα όνομα,περασμένες με gmail.της έκανα λογαριασμό δικό της συγχρονισα κ τις δικές της.δε μπορώ όμως να διαγράψω το gmail μου όμως..ζητάει επαναφορά ρυθμίσεων...πως αλλιώς μπορώ να καταργησω το gmail από το κινητό;μεσω Google play ίσως; Λίγο καθυστερημένα αλλά για να διαγραψεις τον λογαριασμό,αν είσαι root, πας data/system και διαγραφεις το accounts.db. Αν έχω καταλάβει σωστά επειδη το τηλεφωνο μου ειναι έχει πρόσφατη ημερομηνία, δεν μπορώ να αλλάξω kernel αλλα μπορώ να βαλω custom rom με τον μαμά kernel. Σωστά? Αν είναι έτσι προτείνετε μου μια καλή ρομ. Edited August 7, 2012 by Breton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 GingerDX. Η καλύτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Οκ θα την δοκιμασω. Είδα ότι λέει κάτι για add-on, φλασαρω τίποτα από αυτά ή μόνο την ρομ? Θα ήθελα και το λινκ για το cwm που πρέπει να φλασαρω αν το έχεις πρόχειρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Φλασαρεις τα add-ons για stock kernel. Δε μπορώ τώρα να βρω λινκ γιατί μπαίνω από κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathoboy Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) παιδιά μήπως έχει κανείς θέμα με το ιντερνέτ μεσώ της ενεργοποίησης δεδομένων? Edited August 9, 2012 by Stathoboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts