one_tree_hill Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 GingerDX ή PrimeHD σε custom kernel, τι προτείνετε; Έχω GingerDX, σκέφτηκα να βάλω την PrimeHD αλλά βαριέμαι τόόόόσο να το στήνω από την αρχή! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 GingerDX ή PrimeHD σε custom kernel, τι προτείνετε; Έχω GingerDX, σκέφτηκα να βάλω την PrimeHD αλλά βαριέμαι τόόόόσο να το στήνω από την αρχή! Για μένα, με όποιον custom kernel και να έχεις, είναι λιιιγο ανώτερη η GDX από τη PrimeHD. Αυτή την αίσθηση μου δίνει.. Από εκεί και πέρα είναι δική σου επιλογή για το τι θα κάνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Για μένα, με όποιον custom kernel και να έχεις, είναι λιιιγο ανώτερη η GDX από τη PrimeHD. Αυτή την αίσθηση μου δίνει.. Από εκεί και πέρα είναι δική σου επιλογή για το τι θα κάνεις! Και μένα έτσι ακριβώς μου φαίνεται! Να μη τη βάλω δηλαδή ε; Κάτι άλλο, η PrimeHD έχει ICS transitions, πώς μπορώ να τα περάσω σε GDX? Πφ μόλις είδα ότι η 28b έχει και δεν την έχω προφανώς! Πρέπει να το στήσω από την αρχή δηλαδή για να βάλω το update!? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Και μένα έτσι ακριβώς μου φαίνεται! Να μη τη βάλω δηλαδή ε; Κάτι άλλο, η PrimeHD έχει ICS transitions, πώς μπορώ να τα περάσω σε GDX? Τι να σου πω.. Επιλογή σου είναι αλλά εγώ θεωρώ την GDX ελάχιστα καλύτερη! Το δεύτερο δε το ξέρω αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να παρέμβεις στο framework αν δεν κάνω λάθος... Κάποιος που τα ξέρει καλύτερα ας απαντήσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Δεν γίνεται Ηλία να σβήσεις ήδη υπάρχοντα λογαριασμό. Ή το παίρνει απόφαση η σύζυγος (οπότε έχεις γκρίνια!!! :p ) ή κάνεις reset (και δεν έχεις γκρίνια!) Άλκη θα μάθεις ρε συ είσαι μικρός ακόμη:p Κοίτα για να γλιτώσω από γκρίνια του πέρασα stock 2.1 της το άφησα κ τέλος η ιστορία,το χα βαρύνει με πολλά επάνω κ lagαρε πολύ κ βαριόμουν να περνάω rom kernel κ τα σχετικά!eclair κ τέλος! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Άλκη θα μάθεις ρε συ είσαι μικρός ακόμη:p Κοίτα για να γλιτώσω από γκρίνια του πέρασα stock 2.1 της το άφησα κ τέλος η ιστορία,το χα βαρύνει με πολλά επάνω κ lagαρε πολύ κ βαριόμουν να περνάω rom kernel κ τα σχετικά!eclair κ τέλος! Εγώ ως τώρα την έχω γλυτώσει (περίπου:p) Να σου πω, την καλύτερη δουλειά έκανες και ξεμπέρδεψες.. Ούτε παράπονα, ούτε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Εγώ ως τώρα την έχω γλυτώσει (περίπου:p) Να σου πω, την καλύτερη δουλειά έκανες και ξεμπέρδεψες.. Ούτε παράπονα, ούτε τίποτα! Άντε να του κάνω ένα root να βγάλω τα περιττά! Θα τη μάθω να flashαρει:p @ zxr :pEnd off topic Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια καλησπερα εχω το χ8 και μου χυθηκε νερο και δεν αναβει τι κανω??? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Άλκη θα μάθεις ρε συ είσαι μικρός ακόμη:p Κοίτα για να γλιτώσω από γκρίνια του πέρασα stock 2.1 της το άφησα κ τέλος η ιστορία,το χα βαρύνει με πολλά επάνω κ lagαρε πολύ κ βαριόμουν να περνάω rom kernel κ τα σχετικά!eclair κ τέλος! Ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά η stock μου αρέσει πολύ! :P Πολύ κρίμα που δεν είναι συμβατή με custom kernels γιατί είναι πολύ όμορφη! Πάντως ρε παιδιά ξέρετε κάτι; Το κινητό αξίζει, αν είναι από τις παλιές παρτίδες και ξεκλειδώνει ο bootloader. Μέ ένα OC που του έκανα στα 768 τρέχει πάρα πολύ καλά, χωρίς κανένα κόλλημα. Μόνα (-) είναι η τρισάθλια κάμερα και το γεγονός ότι απλά κανένα πληκτρολόγιο δε με βολεύει, αλλά έχω iPhone οπότε λογικό είναι. Επίσης τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα πάρει άσπρο και είχα φαγωθεί να το βρω σε μαύρο και καλά να πάθω γιατί δε πήρα άσπρο και τώρα έμεινα με μαύρο Edited July 8, 2012 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά η stock μου αρέσει πολύ! :P Πολύ κρίμα που δεν είναι συμβατή με custom kernels γιατί είναι πολύ όμορφη! Πάντως ρε παιδιά ξέρετε κάτι; Το κινητό αξίζει, αν είναι από τις παλιές παρτίδες και ξεκλειδώνει ο bootloader. Μέ ένα OC που του έκανα στα 768 τρέχει πάρα πολύ καλά, χωρίς κανένα κόλλημα. Μόνα (-) είναι η τρισάθλια κάμερα και το γεγονός ότι απλά κανένα πληκτρολόγιο δε με βολεύει, αλλά έχω iPhone οπότε λογικό είναι. Επίσης τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα πάρει άσπρο και είχα φαγωθεί να το βρω σε μαύρο και καλά να πάθω γιατί δε πήρα άσπρο και τώρα έμεινα με μαύρο Κ γω..έπαιζα λιγάκι χθες με το x8 κ ήταν σούπερ!βέβαια δεν έχει βάλει πολλές εφαρμογές κ είναι ελαφρύ! Εγώ με ένα oc πάνω από 620 κάτι restart! Τώρα τη ψηνω να πάρει το neo v κ να πάρω το xperia p αλλά δε περνάω από το προϋπολογισμό της! Μα γιατί:confused: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ντρέπομαι που το παραδέχομαι αλλά η stock μου αρέσει πολύ! :P Πολύ κρίμα που δεν είναι συμβατή με custom kernels γιατί είναι πολύ όμορφη! Πάντως ρε παιδιά ξέρετε κάτι; Το κινητό αξίζει, αν είναι από τις παλιές παρτίδες και ξεκλειδώνει ο bootloader. Μέ ένα OC που του έκανα στα 768 τρέχει πάρα πολύ καλά, χωρίς κανένα κόλλημα. Μόνα (-) είναι η τρισάθλια κάμερα και το γεγονός ότι απλά κανένα πληκτρολόγιο δε με βολεύει, αλλά έχω iPhone οπότε λογικό είναι. Επίσης τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα πάρει άσπρο και είχα φαγωθεί να το βρω σε μαύρο και καλά να πάθω γιατί δε πήρα άσπρο και τώρα έμεινα με μαύρο Με custom kernel, oc και λίγες και απαραίτητες εφαρμογές μέσα, το x8 είναι μια χαρά κινητό! Το μαύρο δε μου άρεσε εμένα τόσο. Πολύ καλύτερο το άσπρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikl Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Συγνωμη παιδια μου εχουν βαλει κατι φιλοι μου μια αναβαθμηση στο κινητο και δε ξερω πως μπορω να στειλω με bluetooth.Βοηθεια κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Συγνωμη παιδια μου εχουν βαλει κατι φιλοι μου μια αναβαθμηση στο κινητο και δε ξερω πως μπορω να στειλω με bluetooth.Βοηθεια κανεις? Όταν λες αναβάθμιση εννοείς custom rom; Τι θες να στείλεις με bluetooth; Φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikl Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Όταν λες αναβάθμιση εννοείς custom rom; Τι θες να στείλεις με bluetooth; Φωτογραφίες; Αμα σου πω και εγω δε ξερω καλα-καλα.Ναι φωτο τραγουδια κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Αμα σου πω και εγω δε ξερω καλα-καλα.Ναι φωτο τραγουδια κ.λ.π Kατεβάζεις από το Play Store τον Astro File Manager. Το ανοίγεις, πας στο φάκελο που είναι το τραγούδι-φωτογραφία και πατάς παρατεταμένα πάνω του. Θα σου βγάλει επιλογές για αποστολή και θα έχει και αυτή του bluetooth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikl Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ! Τίποτα φίλε μου! LEWA-HAPPYFROG v1.1 Μόλις την πέρασα. Καταπληκτική ρομ. Μπορώ να πω συναγωνίζεται και ίσως να ξεπερνάει τη GDX. Τρέχει με nAa kernel αυτή τη στιγμή και oc στα 748 και δε κολλάει πουθενά. Καλύτερο scrolling δεν έχω δει! Και ελεύθερη ραμ πάντα πάνω από 60mb με 50+ εγκατεστημένες εφαρμογές μέσα! Το μόνο bug προς το παρών είναι το ραδιόφωνο. Edited July 9, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) αλλαξα μπαταρια, εκανα και wipe battery stats, και το battery draining συνεχιζεται. 9 ωρες και 19 λεπτα στη μπαταρια και ειμαι στο 27%. εστειλα 1 sms, ανοιξα wifi & fb app για περιπου 2 λεπτα, και δεχτηκα 1 κληση που κρατησε περιπου 20 δευτερα. βρηκα αυτο, και το εκανα, ακομα κι αν δεν χρησιμοποιω το pick up... Edited July 9, 2012 by ElectroFunk Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 παιδια το πηγα σημερα στην sony ericsson ελπιζω να μην μου πουνε κατι παραλογο... τι λετε εσεις? για οποιον δεν ειχε διαβασει το προηγουμενο ποστ μου ειχα ριξει νερο και δεν αναβε αλλαζα μπαταρια ανβε για λιγο αλλα εκλεινε παλι... φιλικα θεολογος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Εγγύηση δεν έχεις οπότε να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγή πλακέτας, κανένα 140άρι κόστος και φυσικά μπαίνεις σε mode εύρεσης καινούριου κινητού. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 αλλαξα μπαταρια, εκανα και wipe battery stats, και το battery draining συνεχιζεται. 9 ωρες και 19 λεπτα στη μπαταρια και ειμαι στο 27%. εστειλα 1 sms, ανοιξα wifi & fb app για περιπου 2 λεπτα, και δεχτηκα 1 κληση που κρατησε περιπου 20 δευτερα. βρηκα αυτο, και το εκανα, ακομα κι αν δεν χρησιμοποιω το pick up... Κάνε μια επαναφορά με το SUS και ξαναπέρνα τη rom που τρέχεις από την αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Καλημέρα σε όλους. Μου έφερε 1 φίλος την συγκεκριμένη συσκευή για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι,γιατί την έχει κλειδωση και δεν θυμάται το mail που είχε βάλει (αν είχε βάλει). Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει η microusb θύρα (του ζήτησαν 100€ για να του την αλλάξουν) και δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα μέσω του υπολογιστή. Πως μπορώ να του κάνω φορματ η οτιδήποτε άλλο για να περάσουμε το εμπόδιο του κλειδώματος; Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Αν δε δουλεύει η είσοδος για USB, δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Αν δε δουλεύει η είσοδος για USB, δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι.. Δεν υπάρχει κάποιος συνδιασμος με τα hard buttons της συσκευής,όπως για παράδειγμα υπάρχει στο HTC μου, για hard reset; Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Tίποτα. Η μόνη λύση είναι το SUS και χρειάζεται σύνδεση στο PC.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts