mouse112 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ευχαριστώ ZXR. Έβαλα το PhoneUsage και το ρύθμισα στα μέτρα μου. Είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ναι όντως. Μου αρέσει που έχει και ξεχωριστά widget για ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία παρακολούθηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Είναι φοβερό. Ορίζεις την ημέρα που πληρώνεις τον λογαριασμό και ρυθμίζεις ακόμα και να σου μετράει τα πρώτα δευτερόλεπτα ομιλίας ως λεπτό (γιατί έτσι χρεώνεται) και μετά από το πρώτο λεπτό , μετράει κανονίκα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εσείς πόση ελεύθερη μνήμη διαθέσιμη έχετε απο τα 175? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εσείς πόση ελεύθερη μνήμη διαθέσιμη έχετε απο τα 175? 57-70 mb me primehd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εγώ με GDX 026 έχω 25-35 διαθέσιμη. Μήπως θα έπρεπε να βάλω και εγώ primehd ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Gdx συν alfs kernel 65 με 70 αλλά με λίγες εφαρμογές μέσα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ευχαριστώ Ηλία. Δηλαδή μπορώ να βάλω στην 026 που έχω, κατευθείαν alfs kernel, ή πρέπει να βάλω άλλη GDX? Μπορείς να με διαφωτίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Ευχαριστώ Ηλία. Δηλαδή μπορώ να βάλω στην 026 που έχω, κατευθείαν alfs kernel, ή πρέπει να βάλω άλλη GDX? Μπορείς να με διαφωτίσεις? Πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader το χεις κάνει; Edited May 31, 2012 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πρώτα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader το χεις κάνει; Δεν ξέρω!!! Πως μπορώ να το καταλάβω? Αν παώ και περάσω Jimdemdroid Tweak 24.1 απο την αρχή και μετά alfs kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Δεν ξέρω!!! Πως μπορώ να το καταλάβω? Αν παώ και περάσω Jimdemdroid Tweak 24.1 απο την αρχή και μετά alfs kernel? Για να περάσεις άλλο κερνελ πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader σου,είναι μια διαδικασία που σίγουρα δε τη ξεχνάς καθώς μπλέκεις με πρόγραμμα μέσω P.C. Σου βάζω ένα λινκ με τη διαδικασία.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323216 Είναι λίγο ρίσκο καθώς κάτι παίζει με ημερομηνίες κατασκευής του κινητού.υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει εντελώς! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ευχαριστώ Ηλία . Θα το σκέφτώ!!! Δηλαδή αν κολλήσει πάει για πέταμα μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ευχαριστώ Ηλία . Θα το σκέφτώ!!! Δηλαδή αν κολλήσει πάει για πέταμα μετά? Αντικατάσταση πλακέτας... Εδώ βάζω τις επικίνδυνες ημερομηνίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481630 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μόλις έριξα μια ματιά και το δικό μου λέει 10W41. Άρα θα το προσπαθήσω. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πάω να ξεκλειδώσω τον bootloader με τα βήματα του Jimdem και το s1tool δεν βρίσκει το κινητό μου. Την gdx 026 έχω. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Επειδή είδα ότι ξαναήρθε στο προσκήνιο το θέμα unlock bootloader+custom kernel, έχω ανεβάσει τα αρχεία που χρειάζονται σε δικό μου χώρο και δουλεύουν όλα τα links. Εδώ.. Μπορείτε να τα βρείτε και στην υπογραφή μου.. Edited June 1, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Απο εκεί τα κατέβασα Άλκη ,αλλά τίποτα. Βασικά μόλις συνδέσω το Χ8 με τον υπολογιστή δεν μου το αναγνωρίζει σαν αφαιρούμενο δίσκο, τίποτα. Πήγα και με SEUS και πάλι δεν το έβρισκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Απο εκεί τα κατέβασα Άλκη ,αλλά τίποτα. Βασικά μόλις συνδέσω το Χ8 με τον υπολογιστή δεν μου το αναγνωρίζει σαν αφαιρούμενο δίσκο, τίποτα. Πήγα και με SEUS και πάλι δεν το έβρισκε. Θα σου κάνω μια χαζή ερώτηση. Έχεις κάρτα μνήμης μέσα; Για να το αναγνωρίσει σαν αφαιρούμενο δίσκο, πρέπει να υπάρχει η κάρτα μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ναι. έχει κανονικά. FAT32 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ναι. έχει κανονικά. FAT32 είναι. Δοκίμασε της ένα format να δεις αν θα τη δει. Κανονικά θα έπρεπε να στη βλέπει.. Το κινητό τη βλέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Της έκανα και FORMAT αλλα τίποτα πάλι.Το κινητό την βλέπει κανονικά.Μήπως υπάρχει καμία επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού που να μπλοκάρει τη USB θύρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δε νομίζω.. Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Να τη βλέπει το κινητό και να μη τη βλέπει το PC. Θα σου πω κάτι κουφό. Δοκίμασε να το συνδέσεις με ένα άλλο καλώδιο ή δοκίμασε σε κάποια άλλη θύρα (φαντάζομαι θα το έχεις κάνει ήδη το 2ο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Είναι κουφό.Όντως!! Θα δοκιμάσω όμως να βάλω αλλή κάρτα στο κινητό. Μου βαλες ιδεές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Είναι κουφό.Όντως!! Θα δοκιμάσω όμως να βάλω αλλή κάρτα στο κινητό. Μου βαλες ιδεές. Σωστά. Αν δει την άλλη κάρτα το PC, λογικά είναι πρόβλημα αυτής που έχεις τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δοκίμασα και άλλη κάρτα , άλλο καλώδιο USB αλλά πάλι τίποτα. Δεν το αναγνωρίζει το PC. Μπορεί να έχει χαλάσει κανένα ποδαράκι στην θύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts