AndroX Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Νομιζω πως η gDX25 εχει βγει και για στοκ κερνελ.Δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Όντως δουλεύει και σε stock kernel AndroX. @astronaytis απλά μετά ξαναφλάσαρε τη 025 απ την αρχή μαζί με τα addons!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Νομιζω πως η gDX25 εχει βγει και για στοκ κερνελ.Δεν ειμαι σιγουρος. Απο xda Requirements Rooted ClockworkMod Recovery (v014+) Baseband 015 Sony Ericsson Stock Kernel or Alfs by alfsamsung and djnilse Desire to get rid of Stock Eclair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Astronaytis κατεβασε το super one click για να κανεις root το κινητο,μετα κατεβασε και εγκατεστησε το clockword mode,βαλε στην sd την Dx,κανε reboot σε clockword mode η σε Xrecovery αν το εχει η Dx22 που εχεις και περνα την Dx25. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Astronaytis κατεβασε το super one click για να κανεις root το κινητο,μετα κατεβασε και εγκατεστησε το clockword mode,βαλε στην sd την Dx,κανε reboot σε clockword mode η σε Xrecovery αν το εχει η Dx22 που εχεις και περνα την Dx25. Για να ρωτάει για εγκατάσταση Rom, πιθανότατα τα έχει κάνει όλα αυτά!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Just in case!:grin: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Just in case!:grin: Περασα την 025 .Λιγο αργη.Ειχα κρατησει backup με tb οποτε εκανα wipe data και ολα μια χαρα.Αν δεις την υπογραφη μου δεν ειμαι και τελειως ασχετος:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εφοσον ειχες την Dx22 περασμενη,το καταλαβα οτι δεν εισαι ασχετος.:wink: Απλως τα ειπα ετσι για φρεσκαρισμα μνημης:D Αν θες να παει πιο γρηγορα,δοκιμασε να το πειραξκεις λιγο!Ανεβασε την συχνοτητα του cpu και πες μας στα ποσα ειναι σταθερος.! Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εφοσον ειχες την Dx22 περασμενη,το καταλαβα οτι δεν εισαι ασχετος.:wink: Απλως τα ειπα ετσι για φρεσκαρισμα μνημης:D Αν θες να παει πιο γρηγορα,δοκιμασε να το πειραξκεις λιγο!Ανεβασε την συχνοτητα του cpu και πες μας στα ποσα ειναι σταθερος.! Εννοεις με το να περασω αλλον kernel?Ποιον προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εννοεις με το να περασω αλλον kernel?Ποιον προτεινεις? για την ginger κατα την γνωμη μου ο alfs ειναι ο καλυτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 astronaytis,εχω βαλει τον nAa-11 kernel και την Shin Engine rom.Για μενα αυτος ο συνδυασμος ειναι οτι πιο κορυφαιο υπαρχει:grin: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Γειά σας παιδιά! Καλό μήνα. Ενημέρωσα το λογισμικο από ginger0.21 σε 0.25 και το tweak σε 24.1 lite. Το κινητό πετάει κτλ που γνωρίζετε όλοι όμως δεν μου ανοίγει το ημερολόγιο! Τι μπορώ να κάνω; Να το σβήσω από titanium και να κατεβασω κανα app; Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Εμένα λειτουργεί κανονικά το ημερολόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Γειά σας παιδιά! Καλό μήνα. Ενημέρωσα το λογισμικο από ginger0.21 σε 0.25 και το tweak σε 24.1 lite. Το κινητό πετάει κτλ που γνωρίζετε όλοι όμως δεν μου ανοίγει το ημερολόγιο! Τι μπορώ να κάνω; Να το σβήσω από titanium και να κατεβασω κανα app; Πήγαινε data/data /διέγραψε τον φάκελο com.android.calendar και κάνε ένα reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Προετοιμασία για εγκατάσταση Shin Engine και nAa kernel. Για να τη δούμε.. @AndroX έχει πολύ σαβούρα για σβήσιμο; Όχι απλά έχει πολύ σαβούρα. Έχει πάρα πολύ σαβούρα!!:p Edited May 2, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ναι αλλα αξιζει τον κοπο :grin: Πες μου για επιδοσεις και για τον χρονισμο του επεξεργαστη στα ποσα ειναι stable! Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Ναι αλλα αξιζει τον κοπο :grin: Πες μου για επιδοσεις και για τον χρονισμο του επεξεργαστη στα ποσα ειναι stable! Aφού τελείωσα από πολύ καθάρισμα και σβήσιμο (μιλάμε για ΠΟΛΥ σαβούρα), τώρα θα πάρω ένα backup για να είμαι σίγουρος και θα δω! :lol::lol::lol: Ανέβασμα στα 806, κόκκινο ledακι και crashαρισμα του κινητού!! Αυτά είναι!!:p EDIT: :O Σόρρυ για το διπλό ποστ... Edited May 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Κριμα που δεν παει πανω απο 787 :( Δοκιμασε ομως να δεις τι παιζει με τα benchmarks γιατι μπορει να εχεις πολυ καλες επιδοσεις.Εγω σημερα εγκατεστησα την GingerJH v5 για δοκιμη,και μπορω να πω οτι ειναι καλη.Δεν εχει βεβαια τις ιδιες επιδοσεις με την Shin στα benchmarks,αλλα ειναι πολυ καλη.Βεβαια δεν μου ανοιγει το anroid market,αλλα θα την αφησω ακομα μια δυο μερες να την ψαξω καλα. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 748 σταθερό! Δε πάει παραπάνω. Ωραία εμφανισιακά αν και λίγο κουραστικό στο μάτι το μενού έτσι όπως είναι. Θα μείνει ακόμα και αν δω ότι δε μου αρέσει, θα την αλλάξω. Επόμενη θα είναι η Gingercruzt που πραγματικά όταν την είχα περάσει με stock kernel μου άρεσε πολύ. Αλλά απ ότι βλέπω δεν αναβαθμίζεται πράγμα που με παραξενεύει λίγο... Θα δείξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Μεσα στο μενου σου εχει να αλλαξεις theme.Και στα 748 παει μια χαρα.Βασικα εγω παρατηρω οτι και στα 652 αν τον πας,το κινητο παει πολυυ καλυτερα απ'οτι στα 600.Και κατι αλλο.Χρησιμοποιω τον Spb launcher 3D που ειναι ο πιο smooth launcher που κυκλοφορει.Και εχει και τελεια widgets οπως πχ αυξομειωση του φωτισμου με ενα κλικ σε διαφορα επιπεδα. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Theme ναι αλλά αλλάζει το εσωτερικό στο μενού; Δηλαδή μόλις πας ρυθμίσεις αλλάζει αυτό το κόκκινο-άσπρο σήμα της Shin Engine; Έγω χρησιμοποιώ τον stock της Shin μέχρι στιγμής και με βολεύει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 @alkii θεωρεις την συγκεκριμενη ρομ που εβαλες πιο γρηγορη απο ginger?η γενικα βρηκες καποια αλλη γρηγοροτερη?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Πιστεύω στα ίδια με τη Ginger. Γενικά δεν έχω βρει κάτι γρηγορότερο αλλά ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 παιδια καλημερα σας..μια ερωτηση...λεω να περασω αυτην την ρομ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1551522...τι λετε?αξιζει?και αμα κανω ενα backup και μετα restore data θα brickari ?δεν θελω να χασω τις επαφες μου... Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Kwstas193,η ρομ αυτη απλως τα σπαει!Ειναι κορυφη.Αν δεν εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader του Χ8 πρεπει να βαλεις αυτην:http://www.mediafire.com/?wap9c39h1aemeul Αν εχεις ξεκλειδωμενο τον bootloader περασε τον nAa-11 kernel και περνα την αντιστοιχη για αυτον.Για μενα ειναι κορυφαια ρομ.Σε οτι benchmark εχω κανει βγαζει μεγαλυτερο σκορ απο ολες τις αλλες ρομς.Και απ'οτι βλεπω ετοιμαζεται να βγει MOD4.Just great.! Edited May 4, 2012 by AndroX Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts