Javier20Javito Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 νομιζω φιλε πως δεν γινεται..τουλαχιστον δεν το εχω δει ουτε εχω ακουσει απο κανεναν να κανει κατι τετειο..(αν και προσωπικα πιστευω πως γινεται απλα το μονο που θελει ειναι εξοπλισμο..)αστο ομως γιατι θα σου βγει η πιστη μεχρι να το κανεις...αλλα δεν μας ειπες ποιος ειναι ο λογος που θες να κανεις αυτο το πραγμα??:blink: Γιατι θελω να εγκαταστησω εφαρμογες απο το μαρκετ, και ζηταει να βαλω το gmail μου, αλλα δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ ωστε να συνδεθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Γιατι θελω να εγκαταστησω εφαρμογες απο το μαρκετ, και ζηταει να βαλω το gmail μου, αλλα δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ ωστε να συνδεθει! το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να συνδεσεις το κινιτο με usb sto pc..μεσω του pc να πας στο market και να επιλε3εις την εφαρμογη που θες.ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο ιντερνετ στο κινητο(wifi h 3g)to pc 8α δωσει εντολη στο κινητο και αυτο θα κανει install την εφαρμογη...μονο αυτο..αλλα πρεπει να εχεις ιντερνετ στο κινητο!!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Την MiniCM9 (ice cream) την πέρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Θα τη περάσω εγώ μόλις με το καλό πάρω το Nexus S να σας πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Γιατι θελω να εγκαταστησω εφαρμογες απο το μαρκετ, και ζηταει να βαλω το gmail μου, αλλα δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ ωστε να συνδεθει! 'H αλλιως κατεβασε την εφαρμογη απο το google και μετα περνα την στο κινητο για εγκατασταση..{αν και θα πρεπει να εχεις ηδη εναν file manager μεσα στο κιν σου περασμενο}τσπ τις εφαρμογες θα τις βρεις μεσα απο την αναζητηση google κάπως έτσι π.χ. { shazam .apk 4shared.com } (Οπου shazam θα βαλεις την εφαρμογη που θες να κατεβασεις) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εχω να μικρο προβληματακη με το handcent sms.....παω να στειλω μηνυμα και δεν στελνει ....δεν βγαζει καποιο σφαλμα απλα δεν στελνει δειχνει οτι προσπαθει να στειλει αλλα δεν στελνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Με το μαμά πρόγραμμα στέλνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εχω να μικρο προβληματακη με το handcent sms.....παω να στειλω μηνυμα και δεν στελνει ....δεν βγαζει καποιο σφαλμα απλα δεν στελνει δειχνει οτι προσπαθει να στειλει αλλα δεν στελνει!! καλυτερο πιστευω ειναι το go sms...δοκιμασετο μπορει να μην εχεις προβλημα με αυτο!!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 καλυτερο πιστευω ειναι το go sms...δοκιμασετο μπορει να μην εχεις προβλημα με αυτο!!!! μου ειχε ξανακανει αυτο το προβλημα και πιο παλιαα το συγκεκριμενο το εχω επιλεξει λογω οτι εχει 160 χαρακτηρες το μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 μου ειχε ξανακανει αυτο το προβλημα και πιο παλιαα το συγκεκριμενο το εχω επιλεξει λογω οτι εχει 160 χαρακτηρες το μηνυμα Διέγραψε το και ξαναπέρνα το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Διέγραψε το και ξαναπέρνα το.. σωστος ο φιλος μου ο αλκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Να σε ρωτήσω. Το πρόβλημα που αναφέρεις έγινε μετά την ενημέρωση της εφαρμογής; Γιατί τώρα είδα ότι ενημερώθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Να σε ρωτήσω. Το πρόβλημα που αναφέρεις έγινε μετά την ενημέρωση της εφαρμογής; Γιατί τώρα είδα ότι ενημερώθηκε.. το ειχα παθει και πιο παλια και δεν θυμαμαι πως το ειχα φτιαξει και μετα με ολη αυτην την ιστορια που επαθα που κολλουσε στο λογοτυπο εκανα full wipe και οταν την ξαναπερασα ειχα την ενημερωμενη....αλλα στην αρχη λητουργουσε κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javier20Javito Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 'H αλλιως κατεβασε την εφαρμογη απο το google και μετα περνα την στο κινητο για εγκατασταση..{αν και θα πρεπει να εχεις ηδη εναν file manager μεσα στο κιν σου περασμενο}τσπ τις εφαρμογες θα τις βρεις μεσα απο την αναζητηση google κάπως έτσι π.χ. { shazam .apk 4shared.com } (Οπου shazam θα βαλεις την εφαρμογη που θες να κατεβασεις) ναι, αλλα για να περασω file explorer παλι δεν πρεπει να συνδεθω στο ιντερνετ ωστε να τον κατεβασω? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Nαι. Από το Play Store.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ναι, αλλα για να περασω file explorer παλι δεν πρεπει να συνδεθω στο ιντερνετ ωστε να τον κατεβασω? :worry: Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι smartphone χωρίς καθόλου πρόσβαση στο ίντερνετ άρα και χωρίς εφαρμογές δεν είναι και τόσο smart. Τουλάχιστον αφού θέλεις να ασχοληθείς μαζί του έπρεπε να μεριμνήσεις για πρόσβαση στο ίντερνετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javier20Javito Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι smartphone χωρίς καθόλου πρόσβαση στο ίντερνετ άρα και χωρίς εφαρμογές δεν είναι και τόσο smart. Τουλάχιστον αφού θέλεις να ασχοληθείς μαζί του έπρεπε να μεριμνήσεις για πρόσβαση στο ίντερνετ το προηγουμενο κινητο μου ηταν με windows (samsung omnia lite), τα οποια παρ'ολα τα οποια ελατωματα ειχαν file explorer :lol: οποτε το πιο λογικο ειναι να συνδεθω σε ενα wifi καποιου φιλου ας πουμε, να κατεβασω καποιον file explorer και στην συνεχεια να κανω αυτο που ανεφερε ο φιλος πιο πανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 το προηγουμενο κινητο μου ηταν με windows (samsung omnia lite), τα οποια παρ'ολα τα οποια ελατωματα ειχαν file explorer :lol: οποτε το πιο λογικο ειναι να συνδεθω σε ενα wifi καποιου φιλου ας πουμε, να κατεβασω καποιον file explorer και στην συνεχεια να κανω αυτο που ανεφερε ο φιλος πιο πανω! Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό βέβαια. Δεν έχω χρόνο για μετάφραση και επεξηγήσεις. Καλό διάβασμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 jim ετοιμαζεις τιποτα καινουργιο?????????????ελα να μας τρελανεις λιγο ακομα.χαχαχα Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 jim ετοιμαζεις τιποτα καινουργιο?????????????ελα να μας τρελανεις λιγο ακομα.χαχαχα Δύσκολο το κόβω. Δεν έχει και το x8 πλέον. Περνάει την ώρα του με το Nexus!:p Πάντως εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα να 'πειράξω' ακόμα παραπάνω το x8 μου. Αχόρταγος.....:p:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Δύσκολο το κόβω. Δεν έχει και το x8 πλέον. Περνάει την ώρα του με το Nexus!:p Πάντως εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα να 'πειράξω' ακόμα παραπάνω το x8 μου. Αχόρταγος.....:p:p:lol: εσυ μια χαρα εισαι..το ξεκλειδωσες και εισαι κομπλε αλημονο σε εμας που θα brickari Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εσυ μια χαρα εισαι..το ξεκλειδωσες και εισαι κομπλε αλημονο σε εμας που θα brickari Γιατί θα brickαρει; Είναι καινούργιο; Τι ημερομηνία (η ότι είναι αυτό) έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Γιατί θα brickαρει; Είναι καινούργιο; Τι ημερομηνία (η ότι είναι αυτό) έχει; εχει 11w41...τι λες????και το πηρα περιπου τον ιανουαριο δεν θυμαμαι και σιγουρα Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εχει 11w41...τι λες????και το πηρα περιπου τον ιανουαριο δεν θυμαμαι και σιγουρα Λέω να μη το ρισκάρεις. Κάποιοι έχουν καταφέρει με ημερομηνία 11W29++ να το ξεκλειδώσουν αλλά δε λέει να το brickαρεις, ειδικά αν δεν έχεις δεύτερη συσκευή πρόχειρη. Μόλις πάρεις άλλο κινητό, δοκίμασε το. Γι αυτό το λόγο το δοκίμασα και εγώ. Σε λίγες μέρες θα πάρω και εγώ το Nexus S οπότε δε με ένοιαζε και τόσο αν το brickαρα. Αλλιώς δε θα το ρίσκαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Λέω να μη το ρισκάρεις. Κάποιοι έχουν καταφέρει με ημερομηνία 11W29++ να το ξεκλειδώσουν αλλά δε λέει να το brickαρεις, ειδικά αν δεν έχεις δεύτερη συσκευή πρόχειρη. Μόλις πάρεις άλλο κινητό, δοκίμασε το. Γι αυτό το λόγο το δοκίμασα και εγώ. Σε λίγες μέρες θα πάρω και εγώ το Nexus S οπότε δε με ένοιαζε και τόσο αν το brickαρα. Αλλιώς δε θα το ρίσκαρα. οντως δεν λεει να το διαλυσω!!! μακαρι να βρουν κανενα αλλον τροπο πιο ασφαλη για ολες τις ημερομηνιες!!!! Edited April 19, 2012 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts