Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια πως θα κανω Mount την καρτα μνημης για να περασω την ginger ...το κινιτο κολλαει στο λογοτυπο της ginger...αρα πρεπει να κανω την καρτα mount χωρις να ανοιξω το κινητο καμια ιδεα?

Πάρε backup, κάνε wipe, άνοιξε το κινητό και μετά κάνε restore μόνο το data

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάρε backup, κάνε wipe, άνοιξε το κινητό και μετά κάνε restore μόνο το data

εκανα full wipe και παλι κολλαει στο λογοτυπο της γκινγκερ backup δυστηχως το ειχα σβησει λογω ελειψεις χωρου..δλδ τι κανω τωρα??δεν μπορω να κανω μουντ....κανω full wipe και ξανακολλαει στο λογοτυπο της ginger..

Αναγκαστικά σε 2.1 και πάλι από την αρχή! Δε μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη λύση...

ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ξενερωσα τωρα....και μετα θελει απο την αρχη boot kai unlock bootloader........?????????????βρειτε αλη λυση μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι :P

ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ξενερωσα τωρα....και μετα θελει απο την αρχη boot kai unlock bootloader........?????????????βρειτε αλη λυση μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι :P

Σε καταλαβαίνω... Το έχω περάσει και εγώ. Ακολούθα τον οδηγό του Δημήτρη και θα τελειώσεις σε μισή ώρα.

παντα πρεπει να περνουμε και ενα backup :p

παντα πρεπει να περνουμε και ενα backup :p

Ακριβώς. Ευτυχώς μου έκοψε προχτές που ανέβασα τον επεξεργαστή στα 784 και είχα κάνει. Πάντως τώρα τρέχω απροβλημάτιστα στα 768.

Ακριβώς. Ευτυχώς μου έκοψε προχτές που ανέβασα τον επεξεργαστή στα 784 και είχα κάνει. Πάντως τώρα τρέχω απροβλημάτιστα στα 768.

ακου τι επαθα..του εκανα στα 800(κατα λα8ος) με stock kernel και επεσε αμεσως και δεν ειχα κανει backup..αλλα δεν 3ερω οταν το ανοι3α παλι πηγα αμεσωσ και το κατεβασα.το περιεργο ειναι πως προλαβα αφου κανονικα επρεπε να 3αναεκλεινε..χαχαχαχα..παντως τωρα στα 710 ειναι κομπλε

Μπα συνήθεια είναι μωρέ:p

Σε 10' λεπτά είσαι έτοιμος!!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ακου τι επαθα..του εκανα στα 800(κατα λα8ος) με stock kernel και επεσε αμεσως και δεν ειχα κανει backup..αλλα δεν 3ερω οταν το ανοι3α παλι πηγα αμεσωσ και το κατεβασα.το περιεργο ειναι πως προλαβα αφου κανονικα επρεπε να 3αναεκλεινε..χαχαχαχα..παντως τωρα στα 710 ειναι κομπλε

Είσαι τυχερός που σου άνοιξε. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια!

Τα πάντα από την αρχή!:O

Τα πάντα όλα!!!

Πάντως σα διαδικασία πλέον πάει μηχανικά το χέρι!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Τα πάντα όλα!!!

Πάντως σα διαδικασία πλέον πάει μηχανικά το χέρι!

Άμα είσαι σίγουρος ότι δε θα πάθει τίποτα το κινητό ναι! Αν δεν είσαι όμως, δε πάει!;)

Άμα είσαι σίγουρος ότι δε θα πάθει τίποτα το κινητό ναι! Αν δεν είσαι όμως, δε πάει!;)

θυμηστε μουθ λιγο πως επανερχομαι στην 2.1 οταν το κινιτο δεν ανοιγει κανονικα??φλασ mode??για θυμηστε μουθ λιγο:P

• Κατεβάζουμε το pc companion στο pc

•κλικάρουμε το support zone

•Θα κατεβάσει πρόγραμμα

•Ανοίγουμε το support zone

•Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό

•Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη

•κλικάρουμε επιδιόρθωση

•Απενεργοποίηουμε το κινητό

•Και ακολουθούμε τις οδηγίες

• Κατεβάζουμε το pc companion στο pc

•κλικάρουμε το support zone

•Θα κατεβάσει πρόγραμμα

•Ανοίγουμε το support zone

•Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό

•Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη

•κλικάρουμε επιδιόρθωση

•Απενεργοποίηουμε το κινητό

•Και ακολουθούμε τις οδηγίες

μα δεν γινεται τα νευρα μουυυυυ!!

Δεν υπάρχει περίπτωση. Κάτι δε κάνεις σωστά!

Ξαναδοκίμασε!!!

νταξη τωρα το χω...εχω γνωση :P:happy:

νταξη τωρα το χω...εχω γνωση :P:happy:

πωωω θα τρελαθω λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο για το κινητο μου

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

πωωω θα τρελαθω λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο για το κινητο μου

Περίεργο. Μήπως επειδή αναβαθμίστηκε σε SUS; Εγώ δε ξέρω κάποια άλλη λύση. Περίμενε μήπως ξέρει κάποιος άλλος κάποια...:wacko:

Περίεργο. Μήπως επειδή αναβαθμίστηκε σε SUS; Εγώ δε ξέρω κάποια άλλη λύση. Περίμενε μήπως ξέρει κάποιος άλλος κάποια...:wacko:

λεω να δοκιμασω και με το SEUS

Guest bluesman1
Καλησπερα σε ολους.Εχω το Χ8 εδω και λιγο καιρο και εχω την 2.1 official firmware.Παρακολουθησα καμποσες συζητησεις για root και αναβαθμισεις σε custom firmware και δοκιμασα να το κανω root καταρχην.Εχω τα windows 7 32bit και εγκατεστημενο το PC Companion 2.1 το οποιο το βρισκει καλως το κινητο οταν το συνδεω αφου πρωτα εχω αποεπιλεξει το Ρυθμίσεις >Εφαρμογές >Ανάπτυξη >Εντοπισμός σφαλμάτων.Οταν το επιλεγω και αφου τρεχει το pc companion και συνδεω το κινητο δε το βλεπει.Τρεχω την εφαρμογη x8toolbox του Jimdem για να κανω root, επιλεγω το 1 και μετα το 2 για να προχωρησω και μετα γραφει <waiting for device>.Τι να φταιει;Οποιος ξερει ας βοηθησει.Ευχαριστω.

Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη.

Έχω πρόβλημα με το κινητό. Έκανα reboot την συσκευή και κολλάει στον πρώτη αρχική οθόνη που γράφει sony ericsson το

τηλέφωνο είναι root αρισμένο. Αρχικά έβγαζε ένα μήνυμα του τύπου com.google.process.gapps has stopped unexpectedly‎ οπότε είπα να το ψάξω και όντος υπάρχει λύση μέσα στο site των xda developers Αλλά μάλλον έκανα κάποια χαζομάρα να διαγράψω κάποια αρχεία για παράδειγμα το gmail.apk και ενώ έκλεισα την συσκευή όταν την ανοίγω κολλάει στην πρώτη αρχική οθόνη όπως προανέφερα. Αν έχει κάποια καμιά ιδέα θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως!!

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

@drptj έχεις εγκαταστήσει κάποιο recovery;

Ναι μέσω του οδηγού που υπάρχει έκανα root (για πρώτη φορά) με το x8toolbox έκανα install το dual mode recovery [FX8-REC+CWM-REC].

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8